Geert Wilders organiseert alsnog cartoonwedstrijd

Screenshot_55

DEN HAAG – PVV-leider Geert Wilders gaat „alsnog” een wedstrijd voor spotprenten over de profeet Mohammed organiseren. Dat bevestigt hij aan het ANP. De politicus blies de wedstrijd vorig jaar af na protesten in Pakistan en ernstige bedreigingen in Nederland aan zijn adres.

De Telegraaf

Op Twitter riep Wilders zijn volgers zaterdagavond opnieuw op om cartoons in te sturen. Reden is volgens de politicus dat de Pakistaanse regering de prediker Khadim Hussain Rizvi „weigert te arresteren.” Rizvi dreigde Wilders op Twitter te onthoofden.

„De Nederlandse regering bijt evenmin door om ze daartoe te dwingen dus om de vrijheid van meningsuiting te beschermen.” Om een duidelijk signaal af te geven, „doen we de contest alsnog”, zegt Wilders. De winnaar wordt beloond met 10.000 dollar (bijna 9.000 euro), kondigde de PVV-leider vorig jaar al aan op social media.

De Pakistaan Junaid I. werd vorige maand veroordeeld tot een celstraf van tien jaar, omdat hij van plan was Wilders te vermoorden vanwege de cartoonwedstrijd. Jawed S. kreeg in oktober bijna 27 jaar cel omdat hij twee Amerikaanse toeristen had neergestoken op het station in Amsterdam. Zij raakten zwaargewond. Hij was naar eigen zeggen uit woede om de cartoonwedstrijd naar Nederland gereisd en stak twee willekeurige mensen neer.

Bron:
www.telegraaf.nl
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Geert Wilders, gezond realisme, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, PVV, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

7 reacties op Geert Wilders organiseert alsnog cartoonwedstrijd

 1. Monalisa zegt:

  Het is triest dat Wilders dit gaat doen het is ook geen wonder dat de PVV zetels verliest Wilders staat alleen in zijn opdracht. De rest van de partijen lachen hem uit, natuurlijk heeft hij gelijk maar dit gaat stemmen kosten.

  Like

 2. boorzalf zegt:

  Ojee, dat worden dan weer flinke demonstraties in Pakistan. De ene fatwa na de andere zal wel weer worden uitgeroepen naar/over Geert Wilders. Dat wordt dan weer Hollandse vlaggen verbranden,👟schoenen gooien naar een afbeelding van Wilders. Net kermis. 😎😁

  Like

 3. J.A. Kapteyn zegt:

  Noem het “provoceren” . Maar provocatie is een uitstekende manier om misstanden aan de kaak te stellen. En er is nu eenmaal veel mis met de islam.
  Wilders maakt zich geen zorgen over de gevolgen voor hem zelf, want erger dan het nu is kan het niet worden. Kortom, een goede actie van Wilders. Hoe meer ophef over de intolerante islam, hoe beter. Waarom kunnen christendom, jodendom en Andere religies straffeloos worden gepersifleerd en de islam niet ?

  Geliked door 2 people

 4. kampersrene zegt:

  Wees voorzichtig Geert Nederland heeft jou nodig !!

  Like

 5. kampersrene zegt:

  een gedurft cartoon….een vrome islamiet of imam met een varkenskop ..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s