De VN is lachwekkend: deze landen zijn nu lid van de VN- Mensenrechtenraad

Screenshot_5

(Door: Michael van der Galien)

We weten al langer dat de Verenigde Naties een organisatie van, voor en door mafketels is. Ik bedoel, die club gaat werkelijk nergens over. De ene na de andere mensenrechtenschender wordt met respect behandeld, terwijl democratieën continu belaagd worden.

Case in point? Vanaf 1 januari (gisteren dus) zijn deze landen lid van de VN Mensenrechtenraad:

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, Hypocrisie, Krankzinnigheid, Mensenrechten, Verenigde Naties. Bookmark de permalink .

5 reacties op De VN is lachwekkend: deze landen zijn nu lid van de VN- Mensenrechtenraad

 1. R Thomasson zegt:

  In normale omstandigheden zal deze lijst van “hoeders van Mensenrechten” als een daverende grap klinken. Qatar? Libie? Mauritania? Sudan? Hoever kan men gaan met benoemen van achterlijke landen uit de Derde Wereld als landen waar mensenrechten worden gerespecteerd? Michael van Galien noemt het merkwaardig dat de overheden van Nederland, Duitsland, Frankrijk, Engeland en andere westerse landen ons steevast blijven vertellen dat we de VN buitengewoon serieus moeten nemen. Dat is helemaal niet merkwaardig! Dat past perfect in de beleving van politici die onder de plak zitten van BILDERBERG/NWO. Zij worden ervoor betaald om hun volk te misleiden. Vergelijk het met de slagzin van het duo Asscher & Cohen van de Joodse Raad in Amsterdam : “Geen Verzet is Verzet” toen ze de lijsten voor transpoort voor de Duitsers maakten. Hier worden wij klaar gestoomd voor islamitische “Take Over van Europa” en de verdelging van groot deel van de autochtone bevolking. Aan de andere kant, het is voor ons een geweldige kans deze snuggere bestuurders in de tang te nemen. Wij kunnen eisen dat “vluchtelingen/ asielzoekers” uit deze landen PER DIRECT Nederland zouden verlaten. Mensen uit Pakistan, Soedan, Somalië, Mauritanië enz. zijn geen vluchtelingen. Ze zijn onderdanen van landen waar mensenrechten staan hoog op de vaandel, dus ze hebben hier niets te zoeken.

  Geliked door 3 people

 2. Ik wilde eerst om een teiltje vragen maar eigenlijk is dat niet nodig als je even terugblikt.

  Nieuw applaus voor Iran: Mensenrechtenraad VN zinkt nog dieper.

  In Genève, de Zwitserse stad waar de Mensenrechtenraad van de Verenigde Naties zetelt, worden momenteel VN-lidstaten langs de lat gelegd. Vorige week was de Islamitische Republiek Iran aan de beurt.

  Gezien de samenstelling van de Mensenrechtenraad zal de Iraanse regering vooraf niet nerveus zijn geweest. Regeringen met een bedenkelijke reputatie als Cuba, Saudi-Arabië en China passen wel op om kritiek te leveren op andere landen, want in eigen land is het meestal nog slechter.

  En dus werd Iran op 8 november door 96 van de 111 gedelegeerden in de Mensenrechtenraad geprezen voor de resultaten op het gebied van de mensenrechten. Dat is een ongekende omkering van de feiten.

  https://www.elsevierweekblad.nl/opinie/opinie/2019/11/met-nieuw-applaus-voor-iran-zinkt-vn-mensenrechtenraad-nog-dieper-720890/

  Geliked door 3 people

 3. Rensk. zegt:

  Men kan er vanuit gaan dat deVN/ EU/Amnesty etc geleid word door criminelen. Net als ten tijde van de Sovjet Unie geleid werd door een orde van criminelen. Nietsonziende criminelen. Gisteren nog een progamma gezien van Ierland, waarbij een eigenaar van een breakfast heel graag bij de EU wil blijven. Ze kijken alleen naar de EU op zich, maar kijken niet verder dan de neus lang is door wie diezelfde EU geleid word. Daar zit m het gevaar. De mensen, die daar de macht hebben. Net als die rare Geert Mak. Vreselijke naieve domkop. Geert Mak zou beter staan met een jurk aan en tussen een stel zuurprumen zetten. Niet te vergeten wat ie allemaal uitgekraamd heeft in verleden tijd. Lusten de honden geen brood van. Eikel

  Geliked door 2 people

 4. Monalisa zegt:

  Ik had al eerder geschreven de VN moet je op doeken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s