De staat speelt Russische roulette met het leven van zijn burgers: alleen al duizenden buitenlandse bedreigers en veelplegers in het zuidwesten van Duitsland

Screenshot_67

(Vertaling: E.J. Bron)

Stuttgart – Begin 2018 riep het ministerie van Binnenlandse Zaken van de Duitse deelstaat Baden-Württemberg met veel dramatisch gedoe een “speciale staf” in het leven, die datgene zou moeten uitvoeren wat in een functionerende rechtsstaat eigenlijk heel normaal en vanzelfsprekend zou moeten zijn: gevaarlijke buitenlanders uitzetten. Bijna twee jaar later wordt nu bekend: niet minder dan 76 bedreigers werden uitgezet.

journalistenwatch

Daar kwamen nog 24 veelplegers en bedreigers bij, wier “binnenkomst verhinderd” kon worden. In absolute aantallen lijkt dit resultaat nog te overzien – als je er echter van uitgaat dat onder deze categorie door de “speciale staf” te verwerken zaken alleen maar zulke buitenlanders vallen bij wie een extreme en/of acute bedreiging is aan te nemen en die “de autoriteiten een aanslag toevertrouwen”, zoals de “Stuttgarter Nachrichten” schrijft, dan is de draagwijdte aanzienlijk groter en in z´n totaliteit verontrustend.

Wanneer je namelijk de alleen voor Baden-Württemberg bekende resultaten omrekent op heel Duitsland en vooral bij de binnenkomsten een realistisch niet officieel geregistreerd aantal hanteert (dat met het oog op de nog steeds wagenwijd openstaande grenzen wel eens veel groter zou kunnen zijn dan het aantal “verhinderde binnenkomsten”), dan loopt het aantal potentiële terroristen in de duizenden. Het gaat bij hen bijna zonder uitzondering om “islamisten”.

Enorme niet officieel geregistreerde aantallen

En zelfs deze aanname is nog optimistisch: volgens de berichten gaan de autoriteiten in Baden-Wüerttemberg op dit moment van ongeveer 100 bedreigers en 4000 meer- en veelplegers van buitenlandse afkomst alleen alleen in het zuidwesten van Duitsland uit.

Of en in hoeverre deze alarmerende aantallen, evenals de andere arbeidsresultaten van deze speciale staf, tot verhoogde inspanningen leiden om mensen uit te zetten en de grens te bewaken – daarover werd tot nu toe niets bekend.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, politici, politie, Rotzakken, Salafisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

15 reacties op De staat speelt Russische roulette met het leven van zijn burgers: alleen al duizenden buitenlandse bedreigers en veelplegers in het zuidwesten van Duitsland

 1. bigljohn zegt:

  Uitzetten van bedreigers ? Nep, nep, nep ! Ze komen onder een andere naam terug en gaan gewoon verder waar ze gebleven waren. De grenzen blijven heel uitnodigend wagenwijd openstaan voor meer, meer, en steeds meer islamitische rotzakken, terwijl iedere aangekondigde controle een wassen neus is. Een rotte appel is in staat om de inhoud van de hele mand aan te steken. In Duitsland bevinden zich al duizenden van die rotte appels. Dit gaat een sneeuwbaleffect geven waar de honden geen brood van lusten !

  Geliked door 7 people

  • jungleelephant zegt:

   Is hier niet anders!En als er al een keer een getracht wordt uitgezet te worden,trekt hij zijn muil open in het vliegtuig,wordt weer uitgeladen en mag ….blijven!

   Geliked door 4 people

 2. Tineke zegt:

  Laten ze in de tweede kamer maar Russisch roulette gaan spelen.
  Te beginnen in vak K.

  Geliked door 5 people

 3. Rensk. zegt:

  Dan behoed Israel haar burgers heel veel beter dan die halfe zachten hier. Net een progamma over een jood die daar rondtrekt. Dit is een van de joden die masochistisch is. Hij zit daar voor de camera samen met en stel palestijnen voetbal te kijken en zegt: zie je nu wel er gebeurd niks. Jesus dit is de domheid ten top. Dat hele progamma is 1 grote vooringenomenheid. Mijn hemel dag in dag uit al die stupide uitlatingen van zulke debielen te zien. Hij was ook volkomen onredelijk met een andere jood aan het kletsen uit zn nek. Die andere jood was zeer hoffelijk en ook zeer redelijk in alles wat ie zei. En dat tegen zoń stupid persoon. Ascher is ook zo´n persoon. Zou in de tweede wereld oorlog met gemak een kapo zijn. Heb het met moeite uitgekeken, maar met een flinke dosis ergenis zelfs woede doordat de media ons dagelijks geestelijk terroriseert.

  Las nog een stuk van Joos Niemoller waarin hij zegt:¨ Als je redelijk en met feiten rederneert dan luistert de elite niet en als je vervolgens woedend word dan word je gedemoniseerd¨

  Geliked door 2 people

 4. delamontagne zegt:

  Twee dagen na de mesaanval in VilleJuif / Parijs, opnieuw
  een verwarde man die een mesaanval wilde plegen.
  En, verbazingwekkend, het was weer een moslim.
  Vanmiddag, Zondag 5 Januari, kwam de man dreigend en onder het uiten van de islamkreet “ALLAH HAKBAR” met een mes op de politie af, die hem meteen neerknalde.
  De man moet nu op kosten van de Franse belastingbetaler ( die hij uit naam van allah wilde vermoorden) in Ziekenhuis worden verzorgd.
  En de politie moet de stomerij betalen om de bloedvlek uit z’n hallal-jurk te laten verwijderen…..

  BRON:
  France Info
  https://www.francetvinfo.fr/faits-divers/un-homme-fiche-s-tente-d-agresser-des-passants-avec-un-couteau-a-metz-au-cri-de-allah-akbar_3772095.html

  Like

  • Rensk. zegt:

   Democratie en dit volk gaat niet samen. Elite weet helemaal totaal niets af van wat de Islan inhoudt. Langzamerhand word de samenleving steeds meer gedomineerd door Islam. Godvedomme wat moet de autochtone burger de woede steeds maar inhouden.
   Nooit zal er een verlichte Islam komen. Omdat de Islam democratie niet toestaat. Nooit.

   Dat achterlijke zwakzinnige volk in Den Haag zal hun ideaalbeeld van de islam tot het einde vol blijven houden. Ik weet dat zulk soort mensen zo in elkaar steken. Niet willen toegeven dat ze het al die tijd fout hebben gehad. Griezels. Halsema is er 1 van. Dom mens.

   Geliked door 2 people

  • Steven zegt:

   Meteen DOODSCHIETEN …niks verzorgen. Als die weer vrij komt doet hij het nog een keer… en dan maakt hij wel onschuldige slachtoffers!!

   Geliked door 1 persoon

  • jungleelephant zegt:

   Een paar verdiepingen te laag!

   Like

 5. scherpschutter1943 zegt:

  De bedoelingen van Brussel laten zich inmiddels luid en duidelijk kennen. Ze winden er geen doekjes meer om. De nationaliteiten van de eu.landen moeten verdwijnen en vervangen worden door de EU.ssr. Deze EU.misdadigers, onze bestuurders dus, zo ook in NL, vergeten gemakshalve dat zij straks als eerste aan de beurt zijn om door dan in de EU.ssr aan de macht zijnde ayatholla’s, te worden geliquideerd. En zo dom zijn ze dat ze zich niet voor kunnen stellen. Bij de islam komt nog altijd de macht en het recht, uit de loop van een geweer. Zelfs frans timmermans ontkomt niet aan het islamitische kromzwaard. Hijn kan straks alleen nog maar in 6 talen om zijn moeder roepen. Wij weten al bij voorbaat dat hem dat niet zal helpen. Gelukkig maar want hij heeft nu al het bloed van heeeel veel mensen aan zijn handen, terwijl hij dat niet ziet en nog steeds denkt dat hij zijn handen in onschuld kan wassen, zoals pontius pilatus bij de veroordeling van jezus. Wij weten beter.

  Geliked door 6 people

 6. Jackholland zegt:

  Zie Nederland eens als een bedrijf. Werknemers /asielzoekers worden aangenomen/ krijgen verblijfsvergunning die op voorhand zeggen problemen te hebben met het bedrijf (moslims anti westerse normen en waarden) en die niet kunnen willen werken maar vervolgens wel iedere maand salaris/uitkeringwillen krijgen . Wat zegt dat over zo m bedrijf ? Antwoord :bedrijf is achterlijk en gaat failliet. Welk bedrijf doet dit? Juist bv nederland

  Geliked door 2 people

  • Steven zegt:

   Die invasie komt niet zomaar uit de lucht vallen. Ze weten heus wel wat ze aan het doen zijn in Den Haag.. daar is immers bakken met geld voor uitgetrokken om die zielige asielparasieten op te halen met de boot en de eigen burgers op kosten te jagen. Dus het eigen volk betaalt ook nog hun eigen VERVANGING en moordenaars…. niet meer en niet minder!
   Helaas voor mij en vele anderen, leef ik samen met een stelletje gestoorde mede burgers die zelf niet na kunnen denken, het LINKSE gedachtegoed aanhangen en verwachten dat alles vanzelf weer goed komt!

   Geliked door 2 people

   • Nemesis zegt:

    …en met het vliegtuigen, met de TGV`s 1. klas of EC`s idem, met comfortabele touringcars, etc.

    Like

 7. koddebeier zegt:

  In Nederland wordt alle shit onder de Pet gehouden !!

  Geliked door 3 people

 8. karton zegt:

  Laat dat tuig NIET binnen dan hoef je zo ook niet uit te zetten.
  Scheelt héél veel geld en woede onder de bevolking.

  Geliked door 1 persoon

 9. Hovawart zegt:

  De enige bedreiging waarover men zich druk maakt in de Pays-Bah zijn de dreigende prijsverhogingen van brandstoffen, nu er een nieuwe anti-Westerse (t)Irannie de kop is afgerukt, de tirannieke Omajjadische kalief een toontje lager zingt, en de dreiging van een nucleaire terroristische raketaanval op Israël is teruggeslagen, speelt het vervolgens de EU-politiek in de kaart met hun ‘Green Dealtje’……..de benzine en diesel (door de brandstofaccijns, voorraadheffing en BTW (21%) onbetaalbaar en elke loonslaaf straks uit wanhoop in een geleasde EV.
  Wanneer de suggestie van belangenverstrengeling wordt gewekt, heeft het hele Europese instituut de schijn tegen…….en VVD’ers en PvdA’ers in het bijzonder.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s