FOTO(SHOPPER)

Screenshot_69

Het volgende lekkere ding: biogas-tv´s die geen stroomaansluiting meer nodig hebben, omdat ze werken op de uitgezonden shit.

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “droevige mof”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op FOTO(SHOPPER)

  1. droevige mof zegt:

    Der WDR heeft nu zijn Omagate. (Oma is een milieu-zeug) De intendant had wat excuses aangedragen. Nu komen zijn linkse journalisten in opstand tegen hem.
    Op zaterdag was er een demonstratie van de AfD tegen het informatiebeleid van de publieke omroep voor het WDR-gebouw in het centrum van Keulen.
    De Antifa was er ook en sloeg de demonstranten in elkaar. Massa’s politie. Ik woon 200 meter verderop en kwam te laat omdat de straat al gesloten was.
    Interessant verslag van pi-news met een Twitter video.
    http://www.pi-news.net/2020/01/omagate-wdr-redakteure-putschen-gegen-eigenen-intendanten/

    Geliked door 1 persoon

    • Nemesis zegt:

      Wer tritt hier das Grundgesetz mit Füssen ? Toch zeker niet de Demonstranten die tegen dat afschuwelijke liedje van oma is een milieu zijn. Nee, is duidelijk wie dat doet.

      Like

  2. koddebeier zegt:

    Dat is mooi, je hebt dus altijd TV, genoeg shit voorhanden !

    Geliked door 2 people

  3. guusvelraeds zegt:

    De Nederlandse TV is erg maar de Duitse TV is in linkse progressieve propaganda annex klimaat en milieu propaganda de absolute gruwel. Een politieke partij als de SPD is tot in de kleinste haarvaten gepenetreerd (ook financieel) van media bedrijven en uitgeverijen. Ook het overige Duitse bedrijfsleven ontkomt niet aan de klauwen van de SPD die misschien wel de rijkste politieke partij van de wereld is. Als je dit weet begrijp je in een keer de tendens van het narratief op de Duitse T.V. zenders en hun greep op de Duitse samenleving.

    https://www.deutschlandfunk.de/das-unternehmensimperium-der-spd.724.de.html?dram:article_id=97247

    Geliked door 1 persoon

  4. mahoog zegt:

    Hier staan er duizenden in vrijwel onbewoonde en hooggelegen oorden stroom te draaien….en ik hoor er nooit er nooit een onvertogen woord over……hoe komt dat toch?Mart Brasil.

    Like

Plaats een reactie