CITAAT Robert Habeck (covoorzitter Duitse Groenen)

Screenshot_26

“Onze wens: Vanaf 2030 worden er geen verbrandingsmotoren meer toegelaten. Wij willen de industrie voorschrijven welke motoren op welk moment niet meer geproduceerd worden. Men zou ermee moeten ophouden om bang te zijn voor het woord ´verbod´. We hebben overal verboden. Dat is de voorwaarde voor de vrijheid.”

(Robert Habeck, covoorzitter van de Groenen op 18-11-´19 op de “Deutschlandfunk”)

Geplaatst/vertaald door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “droevige mof”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, betutteling, Communisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Duitsland, Groenen, klimaatfascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, machtswellust, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

23 reacties op CITAAT Robert Habeck (covoorzitter Duitse Groenen)

 1. flo zegt:

  R.Habeck:“Wij schrijven voor”…..We hebben overal verboden, “dat is de voorwaarde voor vrijheid” ofwel DDR 2.
  Hij moet zn grote communisten beck houden.

  Geliked door 5 people

 2. Nemesis zegt:

  Wordt hoogste tijd, aller hoogste tijd, dat die GROENEN, absoluut VERBODEN worden en opgesloten in een gesloten inrichting

  Geliked door 7 people

  • droevige mof zegt:

   Dokter in de Filosofie Robert Habeck, de voorzitter van de Grünen, is niet dom, hij weet wat hij zegt. Het verbod als voorwaarde voor vrijheid. Heel interessant. Boven de toegangspoort van het concentratiekamp Auschwitz staat “Arbeid maakt vrij.” De voorwaarde om daar te werken was het verbod om elders te werken. De cirkel is nu rond: Fascisme noemt zichzelf vandaag de dag antifascisme.
   Maar wat mij nog meer zorgen baart is dat een meerderheid van de Duitsers de dr Habeck sympathiek vindt en ervan uitgaat dat hij het goed bedoelt met alle goede mensen. Hij bedoelt het niet goed met slechte mensen, dat wil zeggen met rechtsextremisten. En dat is ook goed, denken de deugdmensen.
   Ik citeer de Duitse schrijver Heinrich Heine: “Denk ich an Deutschland in der Nacht, dann bin ich um den Schlaf gebracht.”

   Geliked door 3 people

  • Harry zegt:

   Inderdaad Nemesis ,

   Wat een smerige dictators !

   Geliked door 2 people

  • Cathja zegt:

   Zo is het, @ Nemesis! Een relatief kleine groep (drammers) hoeft ons niet de wetten voor te schrijven.
   Het wordt tijd dat wij, de mens die naar vrijheid snakt zonder klemmende regels, onze tanden eens laten zien.
   Groen en links maken al veel teveel de dienst uit.

   Geliked door 4 people

   • Nemesis zegt:

    Het is alleen zo verschrikkelijk jammer, dat wij, de mens, dit alles maar over onze kant laten gaan en gewoon helemaal NIETS doen om er een einde aan de te maken.

    Ik ben me ervan bewust, dat het levens kan gaan kosten, maar het kostte ook hele grote aantallen levens van die, die voor onze vrijheid vochten. Schijnbaar is niemand meer bereid, uitzonderingen daargelaten, dit op zich te nemen.

    Moet nu zeggen ik wel, ga in de voorste rijen mee, hoewel al een oudere garnituur, hoef ik nog niet persé dood, maar als het moet dan moet is. En laten ik maar eerlijk zijn, vanwege mijn leeftijd zou het ook niet zo tragisch zijn, als voor bijvoorbeeld jonge mensen in de bloei van hun leven. M.a.w. ik zit er niet mee, om te sterven voor de goede zaak.

    Geliked door 1 persoon

 3. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Tja dat past wel bij totalitaire ideologieën, verboden daar begint het mee, best gek eigenlijk, solidariteit zou toch eigenlijk op vrijwillige basis moeten staan.
  Maar nee, als socialisten/communisten eenmaal iets in hun hoofd hebben dan moet en zal dat afgedwongen moeten worden.
  Nu is dat de klimaatgekte en de omvolking, het eerste wordt nog enigszins met open vizier gestreden, het tweede moet verborgen blijven omdat de weerstand daartegen te groot zou worden.
  De geschiedenis zal hard over ons oordelen.
  Ben wel benieuwd naar het antwoord waar het fout is gegaan, socialisme/communisme vind haar oorsprong in arbeidersbewegingen met mooie ideeën en doelen maar ergens onderweg gaat het steeds mis.
  Telkens weer zie je dat zelfbenoemde “intellectuelen” ermee op de loop gaan, tegenspraak wordt op zijn best niet gewaardeerd en als die toch aanhoud met geweld de kop in gedrukt.
  Voorbeelden te over, Stalin, Mao, Pol Pot, Hitler, allemaal overtuigde socialisten/communisten.
  Misschien moeten we de huidige socialistische kopstukken daar af en toe eens aan herinneren, ben wel benieuwd naar het antwoord van Jesse Klaver, Duyvendak, Rosenmöller, Halsema, Samsom, Timmermans, en zie het gekrakeel in gedachten al voor me !!

  Geliked door 2 people

 4. Lise zegt:

  Habeck heeft een schroef los !

  Like

 5. koddebeier zegt:

  “voorwaarde voor de vrijheid.” Hieruit blijk dat “Groenen” totaal geen enkel besef hebben wat het woord vrijheid betekend net als de rest van die linkse mafklappers !!

  Geliked door 3 people

 6. guusvelraeds zegt:

  Zij zullen nooit stoppen. Alleen het electoraat kan ze ten val brengen. Niet voor niets dat ze gebrand zijn op indoctrinatie van de jeugd.

  Geliked door 1 persoon

 7. Tistochwat zegt:

  KRANKZINNIGE, KWAADAARDIGE COMMUNIST!

  Geliked door 4 people

 8. Jean zegt:

  Met die groene linkse rotzooi is de afgrond vlakbij, Europeanen wakker worden en die linkse groene ratten polktiek uitschakelen.

  Geliked door 2 people

 9. leo1 zegt:

  “Verbot Macht Frei “

  Geliked door 2 people

 10. droevige mof zegt:

  Het dagelijkse klimaatfascisme. De oude mensen veroorzaakten de klimaatcatastrofe. Wie de door de mens veroorzaakte wereldwijde catastrofe bagatelliseert of zelfs ontkent, moet worden gestraft. Zelfs met gevangenisstraf.
  Duitsers houden van opiniedelicten, bijna ononderbroken sinds 1819. Een 200 jaar oud cultuurgoed dat het waard is om te vertedigen.
  http://www.sfv.de/artikel/verharmlosung_der_klimakrise_eine_straftat.htm

  Geliked door 1 persoon

 11. kampersrene zegt:

  Als ze morgen de groenen verbieden is alles opgelost en kan de wereld hoera roepen …en ik ook

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s