We leven in rare tijden!

Screenshot_31

(Door: “Elise Nijmegen”)

We leven in rare tijden, waarin alles nep lijkt te zijn. Geld is nep, er zit geen tegenwaarde meer aan. Politici zijn nep en hebben twee gezichten, één voor de nationale bevolking en een ander tegenover diegene die ze zien als “de autoriteit” van de wereld; de VN. Het gevoel van saamhorigheid en het verplicht verbinden met in onze maatschappij is nep, het komt maar van één kant, het overgrote deel van diegenen die in de islamideologie geloven hebben niets met – mogen niet – verbinden en saamhorig zijn met niet-moslims…

De klimaat-noodsituatie is nep, er is geen opwarming van de aarde, het ijs smelt niet, de mens heeft geen of bijna geen invloed op het klimaat, ijsberen gaan niet dood, de bekeringen kloppen sowieso al niet, en er zijn nog veel meer van die onzinverhalen die u over u heen gestrooid krijgt omdat u zich schuldig moet voelen omdat u dan minder snel in opstand komt tegen de waanzin en de klimaatdictatuur die de VN over de wereld wil uitrollen.

Gelukkig zien we in heel Europa dat de nationale bevolkingen in opstand komen, patriottisch en nationalistisch ingestelde groepen groter worden, omdat de mensen hun vrijheid, privacy en de westerse levensstijl, die bedreigd wordt door de islaminvasie met het bijbehorende gewelddadige en intimiderende gedrag, niet willen opgeven voor een krankzinnige (klimaat)dictatuur. We zien steeds meer mensen die zich organiseren en die hun kinderen willen beschermen tegen al dan niet salafistische pedofielen.

Zonnepanelen zijn niet duurzaam en groen, nog zo’n nep-verhaal, aangezien ze niet of nauwelijks te recyclen zijn. Windmolens zijn niet goed voor het klimaat, ze scheiden een zeer gevaarlijk gas af, SF6, dat nog jarenlang in de atmosfeer blijft hangen. En vaccinaties, die in sommige landen al verplicht zijn, zitten vol met allerlei wazige en voor het lichaam schadelijke stoffen zoals hoge levels van aluminium. De elektrische auto is niet groener of duurzamer dan de nieuwste dieselmotor en we hoeven niet van het gas af, dat is een verzinsel van het politieke kartel. Om nog maar niet te beginnen over 5G, dat schadelijk is voor mens, dier en flora.

Als ik de boeren en bouwers was, zou ik alle berekeningen die hun voortbestaan bedreigen over CO2, stikstof, PFAS en andere zaken door een onafhankelijk bedrijf na laten meten, aangezien er niet alleen ten opzichte van links en rechts, de nationale bevolking en de nieuwelingen, boeren en vliegvelden, maar ook ten opzichte van het klimaat met twee maten gemeten wordt om te voldoen aan het politiek correcte VN-beleid.

Het EU-beleid benadeelt onze ouderen en die in andere EU-lidstaten, de armoede stijgt overal en in Nederland niet alleen onder de ouderen, maar iedereen heeft last van de mega-hoge rekeningen die, aangezien de EU altijd om meer geld zal blijven vragen, de komende jaren met het oog op de miljoenen mensen die de EU in samenwerking met de VN naar Europa wil halen, naar alle waarschijnlijk zullen blijven stijgen.

Hopelijk wordt 2020 een jaar waarin dit Rutte-kabinet wordt afgezet, de PVV een kabinet vormt, de grenzen dichtgaan, we uit de EU en VN stappen en er een kabinetsbeleid komt dat de Nederlander weer op de eerste plek zet. Dat de logica weer terugbrengt en de politieke correctheid weer vervangt door de waarheid.

Door:
“Elise Nijmegen”

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

21 reacties op We leven in rare tijden!

 1. jungleelephant zegt:

  Laten we het hopen!

  Geliked door 1 persoon

 2. M.A.L. Sion zegt:

  Belangrijk speerpunt dient te zijn dat de ISLAM niet langer als godsdienst wordt gezien. Als het de grondwettelijke bescherming als ‘vrijheid van godsdienst’ verliest is er grond om de moskeeën te sluiten en het preken van de ‘ideologie’ van de monsterlijke koran te verbieden.
  Dat alles kan met gebruik van gezond verstand. Dat Allah niet bestaat is niet te bewijzen omdat het een kwestie van ‘geloven’ is maar dat de leerstellingen van de ISLAM immoreel en dus niet goddelijk zijn is zonder meer op te maken uit de tekst van de koran zelf.
  Mein Kampf is verboden. De koran is erger en meer haatzaaiend dat Mein Kampf. Dus verbieden zonder uitstel.

  Geliked door 4 people

 3. Jade zegt:

  O.T.- Ik was destijds maar wat blij met het album
  “Strange Times” van de Moody Blues…
  Even over de laatste alinea.
  Klinkt goed, ik hoop het ook, maar het is
  niet realistisch. Denk maar niet dat de
  machthebbers dat over hun kant laten gaan.
  Dan krijgen wij een soort van 9/11 voor de kiezen,
  en wel net zo lang, tot we weer in de pas lopen.

  Like

 4. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Het zal zo eind jaren zestig begin jaren zeventig geweest zijn toen ik een blad van “De Waarheid” zag liggen, het clubblad zeg maar van de CPN.
  Uit nieuwsgierigheid ben ik het gaan lezen.
  Lonen moesten verhoogd worden.
  Werkweken moesten korter.
  Het vakantiegeld moest hoger.
  Vakantie moest langer.
  En ik zal nog wel wat vergeten zijn.
  Wie dat moest betalen… eh…. “het kapitaal”
  Compleet krankjorum dus, populisme pur sang.
  Moet met enige regelmaat daaraan denken bij het lezen van de ideeën van mevrouw Nijmegen.
  Niks is wat het lijkt, we stevenen af op een Nieuwe Wereldorde waar een piepkleine elite de complete wereldbevolking als haar slaven gebruikt en iedereen die maar iets in de melk te brokkelen werkt daaraan mee.
  Niemand is meer in staat zelf na te denken.
  Artsen vergiftigen hun kinderen vrijwillig met vaccinaties omdat… ja waarom eigenlijk ?
  Een groot deel der wetenschappers liegt ons bewust voor omdat… ja weet ik veel, omdat ze het leuk vinden ?
  En zo gaat het maar door, 5G maakt iedereen stapelmesjogge, het houd niet op.
  Bilderberg, illuminati, verzin het maar en mevrouw Nijmegen gelooft het.
  En draagt het daarna vol passie over voor iedereen die het geloven wil.
  Nou maar hopen dat er ook nog mensen zijn die zelfstandig na kunnen denken.

  Like

  • M. zegt:

   Ik word een beetje moe van die gespeelde onwetendheid van jou.
   Voor dat je mensen gaat lopen afzeiken over dat ze niet zelfstandig kunnen denken zou ik eens een spiegel pakken en er in kijken als ik jou was.
   Dan zie je iemand die niet zelfstandig kan denken en daar anderen van beticht.
   Reagan, Bush jr., Bush sr., Trump. Merkel en zelfs je eigen Nederlandse leugenaar Rutte
   hebben het allemaal gehad over de NWO dus geen verzinsel van mensen die niet zelfstandig kunnen denken maar gewoon de feiten.
   De Bilderberg opgericht door Bernhard ontgaat je ook zomaar even wat decennia in je gespeelde onwetendheid?
   Die zogenaamd piepkleine elite zijn over hun plannen niet eens meer stiekem dus iedereen die niet zelfstandig zou kunnen denken of doet alsof hij onwetend is kan het ze gewoon zelf horen zeggen.
   De dokter verdiend er stevig aan om kinderen te vaccineren die vervolgens hun hele leven zijn deur plat lopen dus nogal lucratief.
   Je eigen markt maken en dat kan allemaal doorgaan omdat er teveel mensen zijn die zich voordoen als zogenaamd onwetend en de mensen die het ter sprake brengen voor niet zelfstandig denkend uitmaken omdat ze de smerigheid niet teveel in de weg willen lopen blijkbaar.
   Er is allang bewezen dat de meeste wetenschappers liegen omdat ze daar dik voor betaald krijgen en meestal financiele belangen hebben.
   Wetenschappers die allemaal doemscenario’s hebben voorspeld waar er geen enkele van uitgekomen is zijn geen wetenschappers maar fantasten die niet zelfstandig denken maar denken wat de agenda wenst omdat ze daar voor beloond worden.

   Eerst zelf maar eens zelf zelfstandig leren denken voor dat je het anderen gaat verwijten dat niet te kunnen.

   Geliked door 2 people

  • koddebeier zegt:

   Slaap lekker verder !

   Geliked door 2 people

 5. vangie1206j zegt:

  Ik las net in de telegraaf dat boeren familie van Willigen naar Duitsland geëmigreerd was en daar hebben ze geen stikstof en PFAS en CO2 probleem alleen Nederland ik bedoel lul Rutte.
  Geen ziekelijke pest regeltjes gewoon lekker werken en alles schijnt ook nog goedkoper ye zijn dan in Nederland.
  Ik begrijp werkelijk niet dat de NL bevolking niet in opstand komt tegen dit dictatoriale rovers kabinet.
  Echt werkelijk ik begrijp hier niets van.
  Daarom gaat Rutte gewoon door met zijn achterlijke beleid.
  Zoals Nederland van het gas af en Duitsland aan het gas.
  Wie nog respect heeft voor Rutte en zijn bende is voor mij compleet gestoord.

  Geliked door 6 people

  • Cleo zegt:

   Ik begrijp de volgzaamheid van de Nederlanders evenmin; jaar-in-jaar-uit voorgelogen en bedrogen over lastenverlichting en koopkracht, terwijl je jaar-in-jaar-uit almaar MEER BELASTINGEN moet betalen voor die EU-megalomanie, islam-import-invasie, AZC’s, zorgkosten/woningen/uitkeringen voor die nep-vluchtelingen en onze koopkracht dus alleen maar STERK AFNEEMT.🤬

   Geliked door 1 persoon

  • Lucky zegt:

   Weerstand is zinloos…..ze maken je toch wel kapot….
   Hier wéér een voorbeeld
   https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/01/pieter-omtzigt-bijt-zich-vast-wel-14-000-huurders-blijken-wel-recht-te-hebben-op-huurtoeslag-krijgen-het-nog-steeds-niet/

   Pieter Omtzigt bijt zich vast: ‘Wel 14.000 huurders blijken wél recht te hebben op huurtoeslag, krijgen het nog steeds niet!’

   CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt heeft zich vastgebeten in een nieuw dossier. De Belastingdienst wil ten onrechte teruggevorderde huurtoeslag niet teruggeven, ondanks dat zelfs de Hoge Raad de 14.000 gedupeerden in het gelijk stelde! Omtzigt gaat nieuwe vragen stellen.

   Ook zij hebben de huurtoeslag nodig om van rond te kunnen komen. Maar ondanks de duidelijke uitspraak van de Hoge Raad, weigert de Belastingdienst het teruggevorderde bedrag terug te storten! De hele oorzaak van het probleem komt namelijk doordat huurders, door het in één keer ontvangen van een flink bedrag, ineens geen huurtoeslag meer zouden mogen ontvangen. En door die nieuwe status zouden zij, op basis van een compleet andere wet, geen verworven rechten vanuit hun ‘oude status’ mee mogen nemen.

   Like

   • vangie1206j zegt:

    Lucky@ dan heeft Rutte geluk dat ik niet meer in Nederland woon want ik garandeer dat schorem in Den Haag dat ik TERRORRIST WORD en dat gajes op alle mogelijke manieren zou treffen en ik heb een paar kanalen die mij graag zouden willen helpen.

    Like

  • ronjaspers zegt:

   vangie1206j.Kutte is een marionetpop van de bilderberg groep,hij voert hun beleid uit.Tussen 2021 en 2030 gaat de echte pleuris uitbreken,dan krijgen wij te maken met de depopulatie (genocide) agenda 21 en 2030 uitgevoerd door de verenigde nazi,s.

   Like

   • vangie1206j zegt:

    Ronjaspers het GEUZENBLOED moet weer door onze aderen gaan stromen en een tegen pleuris laten uitbreken en wel tegen die bilderberg bende.
    Hoelang accepteren we nog de terreur van de roverheid.

    Geliked door 1 persoon

 6. delamontagne zegt:

  Jongeren bende zaait terreur in Vlaams Brabant, hebben wapens, drugs etc,etc gaan niet naar school.
  7Sur7
  https://www.7sur7.be/faits-divers/une-bande-de-jeunes-seme-la-terreur-dans-un-village-du-brabant-flamand~a0a413e2/?referrer=http://www.fdesouche.com/

  Like

 7. Lucky zegt:

  Geliked door 1 persoon

  • Nemesis zegt:

   OMG. zou gebruikt kunnen zijn voor het vervoer van slaven.

   We leven niet meer in 1700 dacht ik en de enige slaven zijn wij, die uitgeperst en uitgemolken worden ten faveure, ja van de slavenhouders zoals Bilderberg, NWO en nog een paar met behulp van slavendrijver Prutte

   Geliked door 2 people

 8. Lucky zegt:

  Promotie voor racist die kinderverkrachting moedwillig niet bestreed

  https://www.breitbart.com/europe/2020/01/20/top-cop-manchester-asian-rape-gang-cases-promoted-chief-child-exploitation-unit/

  Top Cop Involved in Failed ‘Asian’ Rape Gang Investigation Promoted to Chief of Child Exploitation Unit
  Topagent betrokken bij mislukt ‘Aziatisch’ onderzoek naar verkrachtingsbende gepromoveerd tot hoofd van de kinderexploitatie-eenheid

  A senior police detective who was involved in an operation that failed to go after a predominantly Pakistani child rape gang has been elevated to a top position dealing with sexual abuse against children.
  Tony Cook, an investigating officer in the failed Operation Augusta, was promoted to the head of operations at the Child Exploitation and Online Protection Centre in Manchester four years ago, despite the institutional failure of the operation to protect children from a Pakistani grooming gang in the mid-2000s.
  In a report last week detailing the failures of Operation Augusta, it was revealed that officers were told to focus on arresting grooming gang offenders of “other ethnicities” so as to not appear racist.

  Nl
  Een hoge rechercheur die betrokken was bij een operatie die niet achter een overwegend Pakistaanse kinderverkrachtingsbende aan ging, is verheven tot een toppositie in seksueel misbruik van kinderen.
  Tony Cook, een onderzoeksfunctionaris bij de mislukte operatie Augusta, werd vier jaar geleden gepromoveerd tot hoofd van de exploitatie van het kinderexploitatie- en online beschermingscentrum in Manchester, ondanks het mislukken van de institutionele operatie om kinderen te beschermen tegen een Pakistaanse verkrachtingsbende in de mid-2000s.
  In een rapport vorige week over de mislukkingen van operatie Augusta, werd onthuld dat officieren werd verteld om zich te concentreren op het arresteren van grooming bende overtreders van “andere etnische groepen” om niet racistisch te lijken.

  Geliked door 1 persoon

 9. M.A.L. Sion zegt:

  Niet op deze site met elkaar bekvechten maar de handen ineen slaan om de ISLAM het land uit te trappen, te protesteren tegen de klimaatwaanzin en de macht van de bureaucratie te breken, die onbeschoft mensen voor bedriegers uitmaakt en toeslagen afpakt.

  Geliked door 2 people

 10. Lucky zegt:

  Verkeerde ras, verkeerde religie en geen “vluchteling”?
  https://www.geenstijl.nl/5151532/vrouw-26-al-8-jaar-suicidaal-wacht-voor-ministerie-tot-paulblokhuis-juiste-zorg-toezegt/

  Vrouw (26) al 8 jaar suïcidaal, wacht voor ministerie tot @PaulBlokhuis juiste zorg toezegt

  Charlotte Bouwman, (onderzoeks)journalist, schrijver, bekende. Het zit d’r soms niet mee en met soms niet mee bedoelen we dat ze al 8 jaar suïcidaal is en al 804 dagen op een wachtlijst staat voor de juiste zorg.

  https://images.gscdn.nl/image/42487097af_Screen_Shot_2020-01-20_at_10.29.39.png?w=600&s=f64cc7bd4ff49972641b4760122fb138

  Like

 11. Lucky zegt:

  https://www.geenstijl.nl/5151538/rechter-tyfusbestuur-haga-lyceum-mag-blijven/

  Rechter: Tyfusbestuur Haga Lyceum mag blijven
  Hoe noem je dat nou, een land waar rechters de baas zijn?

  Het bestuur van het Haga Lyceum mag gewoon aanblijven. De rechter heeft de aanwijzing van Arie Slob dat Söner Atasoy moest optyfen vandaag vernietigd. Eerder zette de Raad van State de geldkraan naar het Haga al open.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s