Miljoenen Duitsers eisen in peiling: “Geen nieuwe ´vluchtelingen´ meer!”

Screenshot_82

(Door: “PS” – Vertaling: E.J. Bron)

AfD: De actuele “Duitsland-trend” in opdracht van de ARD brengt het nu aan het licht: steeds meer Duitsers zetten zich er voor in dat er minder migranten naar Duitsland komen. In de representatieve peiling van Infratest-dimap zegt 40% van de geënquêteerden dat ons land minder “vluchtelingen” dan tot nu toe moet opnemen.

politikstube

Het aantal mensen dat de catastrofale ontwikkeling op het gebied van de migratie kritisch bekijkt, is in de afgelopen jaren zodoende sterk toegenomen: zelfs op het hoogtepunt van de door Merkel´s grensopening opgeroepen massa-immigratie in de herfst van 2015 was een naar verhouding geringe 33% van de Duitsers van mening dat de toestroom van migranten zou moeten worden ingedamd.

Nu – bijna vijf jaar later – zijn de gevolgen van de vluchtelingengolf te zien: veel mensen die kwamen, hebben zich niet ontpopt als de “verrijking” voor onze samenleving die ons de gevestigde partijen wilden verkopen. Een groot deel is rechtstreeks in onze sociale stelsels en ons gezondheidssysteem geïmmigreerd, belast begrotingen van de staat, de deelstaten en gemeenten met miljarden. Slechts weinige zijn geïntegreerd, vaak ontstonden en ontstaan er parallelle samenlevingen, die van zich doen spreken door geweld en criminaliteit.

Aan die 40%, die graag wil dat de toestroom van migranten weldra wegebt, kan de AfD worden aanbevolen. De AfD steunt de rechtsstaat en zijn wetten en eist de handhaving van internationale verdragen. Als deze twee zaken consequent zouden worden toegepast, zou er direct aan de eis worden voldaan: er zou nauwelijks een migrant legaal ons land binnen kunnen komen.

Daartoe moet je bereid zijn. De AfD is het.

www.augsburger-allgemeine.de

Bron:
https://politikstube.com
Door: “PS”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "migratie", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Multiculti, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

23 reacties op Miljoenen Duitsers eisen in peiling: “Geen nieuwe ´vluchtelingen´ meer!”

 1. Sabeltant zegt:

  40% maar?
  De Duitsers zijn krankzinnig!

  Geliked door 1 persoon

  • droevige mof zegt:

   Om onze eer te redden. 40%, dat is meer dan 33 miljoen Duitsers die waarschijnlijk (?) niet gek zijn. Schrale troost.

   Like

  • Nemesis zegt:

   Zou ik zo niet willen stellen, Als je dus weet hoeveel % van de totale bevolking alleen van diegenen die officieel ingeschreven staan, buitenlander zijn, en hiermee bedoel ik dus bijvoorbeeld Turken, Afrikanen, Midden Oosten enz. met of, zonder Duits, cadeau gegeven paspoort of ID bewijs, zit je met deze 40% denk ik al dik over de helft van de autochtone bevolking.

   Like

 2. Kees zegt:

  Door het gebrek aan een duidelijk beleid zijn we zo ver gekomen dat er geen draagvlak meer is en dat straks echte vluchtelingen en gewoon niet meer bij kunnen.

  Like

 3. guusvelraeds zegt:

  Die andere 60 % vinden het prima zo.

  Like

 4. droevige mof zegt:

  Het kan zijn dat de coronaviruspandemie een nieuwe wending geeft aan het migratiebeleid. Want plotseling moeten de grenzen weer gesloten worden uit angst voor een mogelijke besmetting.
  Heel eenvoudig: de stimulans moet soms heel sterk zijn voordat er een reactie komt. Net als op de kleuterschool.

  Geliked door 2 people

  • Yvonne zegt:

   De Chinese grenzen zijn dicht hier in Europa blijven ze wijd open staan er zijn al paar gevallen van het virus in Frankrijk waargenomen
   Wie weet wat voor ons verborgen wordt gehouden? Tijd om een mondkapje te gaan kopen misschien? Dit krijg je met miljarden mensen op de wereld

   Like

 5. Horatius zegt:

  40 procent is nog altijd een minderheid dus gaat het omvolkingsproces gewoon door onder het mom van ‘democratie’. Alleen de vervanging van Angela Merkel door een populist (dus een realist) kan het tij nog doen keren. Maar een echt sterke man die orde op zaken gaat stellen doet toch denken aan een zekere Adolf Hitler en daar is de Duitse bevolking in zekere zin allergisch voor gezien hun oorlogsverleden.

  De AfD zit in een vergelijkbare positie als o.a. de PVV en het Vlaams Belang dus het linkse cordon sanitaire gaat automatisch in werking treden mocht deze partij een forse winst boeken bij de eerstvolgende verkiezingen.
  Intussen is alles en iedereen welkom in West-Europa: economische vluchtelingen, IS-strijders, klimaatvluchtelingen en de uitgeprocedeerde asielzoekers blijven gewoon hier om hun heil te zoeken in kraakpanden en kerken en zorgen voor nog meer criminaliteit en radicalisering.

  Maar zoals de geschiedenis ons leert is er altijd een breekpunt door onvoorziene incidenten met grootschalige gevolgen die in dit geval tot een burgeroorlog kunnen leiden.
  De moslimpopulatie zal dan worden gesteund door de linkse activisten, dus ook een harde confrontatie binnen de autochtone bevolking waarna de regering een keuze zal moeten maken om de zaak weer enigszins beheersbaar te krijgen.

  Dus concessies doen aan de moslims waaronder een zekere vorm van autonomie voor de talloze moslimenclaves die we ‘rijk’ zijn geworden onder het mom van humane opvang van zielige vluchtelingen, de diversiteit en de strijd tegen de vergrijzing.

  De EU in zijn huidige vorm zal ten onder gaan aan een onoverbrugbare verdeeldheid als gevolg van de desastreuse opengrenzen-politiek. Maar wel een dominante rol voor Duitsland en Frankrijk met als effectief hulpmiddel een Europese strijdmacht waarin deze landen de dienst zullen uitmaken.
  Voorlopig is het echter nog niet zo ver, Mark Rutte is vooralsnog geen voorstander van een dergelijk leger en we weten inmiddels uit rijke ervaring dat hij standvastig woord zal houden.

  Of zal hij na een indringend gesprek onder vier ogen met Macron of Merkel toch zijn handtekening gaan zetten bij het kruisje vanwege z.g. economische belangen of zijn persoonlijke toekomst als voorzitter van een of andere commissie in Straatsburg?

  Geliked door 1 persoon

 6. Klaas zegt:

  Like

  • Lucky zegt:

   Schande dat ze ondertussen criminele en overlastgevende illegalen niet uitzetten!
   Jezedi’s hebben dus de ‘verkeerde’ religie?

   Like

  • Nemesis zegt:

   gewortelde kinderen, dat il niet heel hartelijk moet lachen. Dit is gewoon naar het motto krijg maar een paar kinderen of laat je onderweg bezwangeren, na jaren van procederen zijn die zogenaamd dan gewoon geworteld en rijp voor een pardon. Kinderpardon is een verkeerde naamgeving, beter is hele familie pardon.
   Het is te gek voor woorden, als ik alleen al aan de kinderen van onze expats denk. Die expats hebben het in hun contract staan dat ze uitgezonden kunnen worden, soms alle jaren ergens anders in de wereld heen. Om hun kinderen heeft zich nooit iemand druk gemaakt. Overigens uit ervaring geput, heb zelden zo goed opgevoede kinderen, die geen kleurtjes kennen, meegemaakt en gezien als juist die van de expats van over de hele wereld.

   Like

 7. Pietersen zegt:

  De Duitsers durven blijkbaar nog steeds niet hun smoel open te trekken. Kun je nagaan hoe diep de linkse en Christen partijen daar de dienst uitmaken. Zelfs over ‘terugkeer’ van ‘vluchtelingen’ wordt niet gesproken, laat staan dat men er in de enquete naar gevraagd heeft.

  Like

 8. Joannes den Hollander zegt:

  Het percentage van 40% die tegen meer immigranten zijn zal voor Nederland niet veel afwijken. Als het politieke tij niet keert zijn we op ons zelf aangewezen. Ik heb het zelf meegemaakt toen een jaar of zes geleden een moskee in de wijk kwam. Tijdens een buurtvergadering was ik de enige die zijn mond open trok en de aanwezigen op het gevaar wees. Ik werd door de wijkagent en de voorzitter tot enkele malen toe gesommeerd om mijn mond te houden met mijn “racistische” uitspraken. De overige bewoners vonden het allemaal prima, zolang ze maar geen parkeeroverlast zouden krijgen. Als de pleuris uitbreekt verwacht ik dan ook geen hulp in georganiseerd verband. Dat houdt echter ook in dat ik de huidige wegkijkers geen hulp zal bieden als ze door de koppensnellers uit hun huizen gesleurd worden.
  Ik ben onafhankelijk van gas en electriciteit. Ik heb voldoende voedsel en water in voorraad om minimaal een jaar lang niet buitenshuis hoeven te komen. Materiaal om de benedenverdieping volledig te barricaderen is ook aanwezig. Maar helaas, in mijn uppie red ik het ook niet. Ik zal er uiteindelijk ook aan moeten geloven. Maar ondanks de primitieve huis, tuin en keukenmiddelen om me te verdedigen, liever niet voordat ik een aanzienlijke hoeveelheid kolonisten de dood heb ingejaagd.
  Ik blijf echter hopen op een politieke ommekeer met Geert Wilders als Minister President.

  Pugna pro Patria.

  Like

 9. Trucker zegt:

  Duitsland is nooit mijn ding geweest, in mijn voormalig beroep daar bijna zo goed als nooit hoeven te laden/lossen zei het altijd tegen men werkgevers geen moffenland 🙂
  Bovenstaande is in feite de ouverture voor volgende zin :
  60% Zombies/leeghoofden/multikulle gatlikkers en islamofiele gelobotomiseerde idioten;
  Zelfs een amoebe is nog slimmer als die 60%, ik heb daar niks te zoeken en ga er ook nooit niks zoeken.
  Moffen blijven moffen,heb geen greintje empathie met idioten en lemmingen

  Like

 10. Jan zegt:

  Open gesticht Germania: oude, invalide vrouw door Polizei gearresteerd en abgefuehrt want viel Antifant ‘lastig’

  Video

  https://3speak.online/watch?v=rairfoundation/zsqwayyp&jwsource=cl

  Like

 11. koddebeier zegt:

  De ‘oude’ partijen hebben toch schijt aan de bevolking, net als in Nederland !!

  Like

 12. Steven zegt:

  Mensen gaan straks weer op de CDU stemmen en daarna gewoon weer verder met klagen.
  “Geen nieuwe ´vluchtelingen´ meer!”….. are you fucking kidding me?

  Like

 13. Peter zegt:

  Duitsers zijn domme koeien,stemmen groen,en helpen d’r eigen cultuur om zeep .

  Like

 14. M> zegt:

  Ook daar hetzelfde, de bevolking die het spuugzat is stemt allemaal steeds voor nog meer afbraak??
  Alles is corrupt maar de verkiezingen niet ??

  Like

 15. M. zegt:

  Ze willen geen vluchtelingen meer want ze zijn zelf bijna vluchteling.
  De vraag is welk land de Europese vluchtelingen gaat helpen als deze mensen op de vlucht moeten voor de vluchtelingen waar hun landen mee worden overspoeld.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s