Stockholm: bomterreur bereikt salonsocialisten

Screenshot_83

(Door: “Alster” – Vertaling: E.J. Bron)

De niet verklaarde oorlog – 236 bomaanslagen van januari tot november 2019

Bomaanslagen zijn in het nieuwe Zweden aan de orde van de dag . “Afgelopen nacht in Zweden”, twitterde Donald Trump in 2017, en werd (niet alleen) door het Zweedse establishment belachelijk gemaakt. In het nieuwe Zweden vinden inmiddels iedere nacht vreselijke dingen plaats. Hij had alleen “Elke nacht in Zweden” moeten zeggen. De massa-immigratie, islamisering en het enorme multiculturalisme verandert Zweden – straat voor straat, wijk voor wijk, stad voor stad. Men weet dat de daders uit immigrantenfamilies afkomstig zijn, maar de herkomst van de daders wordt niet genoemd.

PI News (2)

De migrantenterreur bereikt de salonsocialisten in het nobele stadsdeel

Tot nu toe vond de bom-terreur in de voorsteden of in Malmö plaats. Deze keer, op 13 januari, plaatsten migranten-bendes een bom in het nobele stadsdeel Östermalm. Daar, waar veel linkse journalisten en de andere “elite” wonen, die het migrantengeweld verzwijgt, in de doofpot stopt of zelfs veroorzaakt heeft. De meerderheid van de bewoners in Österhalm stemt op partijen die opkomen voor massa-immigratie en multiculturalisme.

De bom ontplofte heel dicht in de buurt van de publiekrechtelijke omroep SVT en de woning van de bekende journalist Alex Schulman, die onlangs de politicus van de ZwedenDemocraten, Matthias Karlsson, met de fascistische moordenaars in de jaren-30 heeft vergeleken.

Politie wil hulp van het leger

Slechts ongeveer een kwartier later explodeerde er nog een bom in Uppsala. De bom in Österhalm kreeg meer aandacht dan de bommen elders. Wellicht, omdat veel mediamensen in de binnenstad van Stockholm wonen. De nationale chef van de politie, Anders Thornberg, zei dat de hulp van de strijdkrachten nodig zou zijn, omdat Zweden zou worden getroffen door een escalerend grijs gebied probleem. Hij denkt dat de grens tussen oorlog en vrede diffuus is.

De geëvacueerde bewoners spraken van een oorlogsgebied; het zou aan een wonder grenzen dat er niemand gewond of gedood werd. Maar de aanvallers hebben met succes verschrikking in hun harten gezaaid: (Koran, bijv. soera 3,51; soera 8,11; soera 8,60).

Twee nieuwe bomexplosies en plunderingen

Een week later, op 21-01-2019, ontploften er binnen 14 minuten in de nacht naar dinsdag bommen in Kista en 500 meter verderop in Husby in het noordwesten van Stockholm. Deze keer vielen er enkele gewonden, een persoon moest opgenomen worden in het ziekenhuis. Minstens 50 bewoners van de sterk beschadigde meergezinswoningen werden geëvacueerd. De schade is immens en herinnert aan Beiroet, en intussen doen dieven hun best om de na de explosie leeg staande woningen binnen te komen. Ze deden zich voor als schoonmaaksters en beweerden voor een reinigingsdienst te werken. Ook valse handwerkers plunderden woningen.

Volgens informatie van de “Preventieraad Criminaliteit” vonden alleen al in de eerste elf maanden van het jaar 2019 in Zweden 236 bomaanslagen plaats. De ontwikkeling in Zweden is in de westerse wereld (nog!) uniek en lijkt op landen die zich in een burgeroorlog bevinden.

Zweden wil nu verder “onderzoeken”

Na de herhaaldelijke bomaanslagen in Zweden wordt er nu een nationaal zogenaamd “bommen-datacentrum” opgericht, waarin de politie, de Zweedse strijdkrachten en de veiligheidspolitie (Säpo) zullen samenwerken. Het is opnieuw een voorbeeld van het nieuwe zwakke Zweden, net zoals bijvoorbeeld bij ons: observatie, registratie, documentatie en onderzoek. Blijkbaar is het voldoende om de ontbinding van een land te documenteren.

Bron:
www.pi-news.net
Door: “Alster”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "migratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Elite, establishment, Eurabië, Groenen, Illegalen, Immigratie, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur, Zweden. Bookmark de permalink .

19 reacties op Stockholm: bomterreur bereikt salonsocialisten

 1. Klaas zegt:

  Geliked door 1 persoon

  • Willem zegt:

   Dit is werkelijk stuitend wat het feministische gedachtegoed met de hersenen doet. Het was me al eerder opgevallen, het feminisme tast het instinct voor gevaar/het gezonde verstand aan, het maakt blind en doof voor waarschuwingen. Let maar eens op o.a.het gedrag in het verkeer van deze dames en dan hun onvoorstelbare naiviteit wat betreft de islam.

   Like

  • Blaffertje zegt:

   @Klaas.
   Volgens mij is Zweden zo langzaamaan verworden tot een open inrichting.
   My pussy, my pussy, a party in my pussy going on.
   Hoe kun ze het in vredesnaam bedenken.
   Ik kan me voorstellen dat die muzelmannen dan denken, “oké, een party, dan geef ik je wel even een party”.
   Wat een mutsen.

   Like

 2. Joannes den Hollander zegt:

  Een oplossing zou kunnen zijn om Zweedse vrijwilligers op te roepen om zich te melden als lid van de Binnenlandse Strijdkrachten. Enkele weekenden training is ruim voldoende waarna ze net als de Zwitsers hun wapen(s) en een werkhoeveelheid munitie thuis bewaren. Indelen in regio’s werkt voortreffelijk.

  Geliked door 6 people

  • Ton Ruygrok zegt:

   Laten die lieve zweden een beetje ruimte geven aan de nieuwe burger .., door zelf naar nova zembla te verhuizen.. ik vind ze maar behoorlijk egoïstisch die zweden.. ,
   Ton Ruygrok.

   Like

  • karton zegt:

   @ Johannes den Hollander.
   Hetgeen u voorstelt zou óók in Nederland kunnen !

   Geliked door 1 persoon

   • Ton Ruygrok zegt:

    Ja klopt .. moeten wij maar met z’n allen naar Vlieland of zo… ,
    Ik wil maar zeggen hoe idioot het ons allemaal vergaat ..we laten ons volkomen mangelen door die immigratie en daar komt bij de achterlijke totaal doorgeslagen klimaat hysterie..,
    A.Ruygrok,Monster.

    Like

  • Nemesis zegt:

   Zou niet alleen een oplossing voor Zweden kunnen zijn, maar ook voor Nederland, Duitsland etc.

   Like

  • guusvelraeds zegt:

   Als ze geen license krijgen to kill wordt het niks.Want het is oorlog alleen het probleem de Zweden zijn enig idee van oorlog volkomen verloren.

   Like

 3. delamontagne zegt:

  Onafhankelijk journalist”Joakim Lamotte” schrijft in een artikel dat vrouwen in winkelcentrum Kista Galleria inStockholm hun baan opzeggen vanwegede beledigingen door mannen !
  Wat voor mannen ?????????
  Die nieuwe z.g.n. Import “Zweden”, de moslims die weigeren door vrouwen te worden bediend en hen lastig vallen en beledigen.

  Bron:
  NYHETER IDAG
  https://nyheteridag.se/lamotte-avslojar-grova-kvinnosynen-hor-inspelningen/

  ( n.b Spoken in een Noordelijk land, ZWEDEN, onvoorstelbaar……….)

  Like

 4. De Zweden zijn lieffffffffffffffffffff…. Alles zal uit de kast getrokken worden om het koninklijk huis te laten integreren in het nieuwe Zweden / Nederland. Mohammed komt kennismaken op het paleis met zijn as. schoonfamilie! De Omvolking / Verrijking is volbracht!

  Like

 5. koddebeier zegt:

  De Zweden oogsten, wat zij zelf gezaaid hebben, de rest van de EU ook Nederland volgt vanzelf !!

  Like

 6. Tistochwat zegt:

  een bom in het nobele stadsdeel Östermalm. Daar, waar veel linkse journalisten en de andere “elite” wonen, die het migrantengeweld verzwijgt, in de doofpot stopt of zelfs veroorzaakt heeft.

  Welk een schitterende mededeling!
  BOEMMM! Net goed!
  Er zijn gelukkig ook positieve berichten. 😆

  Geliked door 2 people

 7. Rini willems zegt:

  Zweden had beter moeten weten!!!
  Eigen schuld dikke bult!!!!

  Geliked door 2 people

 8. Rensk. zegt:

  Van welvaart en alleen maar voorspoed worden mensen oliedom en tegelijk oer en oervervelende mensen.

  Geliked door 2 people

 9. Johandederde zegt:

  Vroeger had Zweden de Noormannen en nu hebben ze watjes, ja wat moet je ervan zeggen.
  Zo zie je maar als vrouwen aan de macht komen en de zogenaamde mannen ze steunen.
  Een troost hier gebeurd het ook eigenlijk het gebeurd al, een vrouw die minister van defensie is.
  die hennis totaal geen militaire achtergrond die het op het ministerie voor het zeggen heeft.
  Die vrouw gaat als een woestijnapin naar een moslimland gaat chapeau Holland.
  En dan die palestijnsetheedoek van een kaag die 200000 euro uitgeeft om Holland te veranderen in the Netherland, de achterliggende gedachte Holland moet interlnationaal worden m.a.w. wij moet onze Hollandse cultuur opgeven.

  Geliked door 2 people

 10. Eppo zegt:

  Ze hebben Ze daar net als hier in Nederstan Zelf heen en binnen gehaald .
  En nog steeds stemmen die StaatSmongolen ook hier op dat zelfde Bestuur die Ze met nog meer geimporteerde problematiek opzadelt .
  Stem PVV of FvD

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s