CDU/CSU moet met onmiddellijke ingang aan de communisten vragen wat ze nog mag doen

Screenshot_135

(Door: “Kewil” – Vertaling: E.J. Bron)

Merkels totale linkse gelijkschakeling

De meeste burgers, ook die in de FDP en de CDU, hebben nog helemaal niet begrepen welke baanbrekende, langdurige verandering de oer-stomme Christian Lindner (FDP) en de totaal karakterloze Merkel (CDU) deze week in Thüringen begonnen zijn en vastgesjord hebben. De bolsjewieken bij de Groenen, de SED/PDS/Die Linke en in de SPD daarentegen weten dat maar al te goed: Duitse politiek is met onmiddellijke ingang communistisch.

PI News (2)

In Erfurt wordt nu tamelijk zeker de communist Bodo Ramelow tot minister-president van Thüringen gekozen, de FDP en de CDU moeten op bevel van Merkel toekijken, zwijgen of instemmen – om ook maar aan de AfD te denken, is ten strengste verboden. Iets anders is niet meer mogelijk. Als het, tegen de verwachting in, tot nieuwe verkiezingen komt, dan vliegt de FDP definitief uit het parlement, in Hamburg wacht haar over twee weken al dezelfde dood.

En de CDU zal bij komende verkiezingen overal verder blijven verliezen, maar om het even hoeveel procent ze krijgt, ze zou in ieder geval coalitiepartners nodig hebben. Dit kunnen alleen maar de linkse Groene klimaatfascisten, de socialistische SPD of de communistische “Die Linke” zijn. Dat wil zeggen, een politiek in het midden of zelfs een conservatief programma zijn niet meer mogelijk.

Dat de AfD ooit meer dan 50% krijgt of dat er een gelijksoortige sterke andere conservatieve partij (bijvoorbeeld Freie Wähler) ontstaat, kan men uitsluiten. Dat het Duitse schapenvolk ooit wakker wordt eveneens.

Ook van een financiële crash of een staatsbankroet zou men niet al teveel moeten verwachten. De communistische mislukkelingen zullen de boze kapitalistische banken onmiddellijk van alles de schuld geven.

Ondertussen gaat de links-fascistische zuivering van Merkel door: de gevolmachtigde voor de oostelijke deelstaten, Christian Hirte (CDU), staat zijn functie op druk van Merkel, de SPD, de Groenen en de communisten, af. Hij had een verkeerde tweet over Thüringen geplaatst. En de rood-groen besmette jubelaars bij de systeem-pers, die binnenkort smeergeld van de staat krijgen, kunnen alles wat geplaatst wordt uitstekend vinden.

Bron:
www.pi-news.net
Door: “Kewil”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Lügenpresse", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, christendemocraten, collaboratie, Communisme, cultuurrelativisme, democratie, demoniseren, dictatuur, Duitsland, Elite, establishment, gezond realisme, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, liberalen, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, machtswellust, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Merkel, nieuw fascisme, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

Een reactie op CDU/CSU moet met onmiddellijke ingang aan de communisten vragen wat ze nog mag doen

Plaats een reactie