FOTOSHOPPER: “Duitse democratie”. . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, Communisme, cultuurrelativisme, democratie, dictatuur, Duitsland, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, machtswellust, Marxisme, meningsdictatuur, Merkel, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op FOTOSHOPPER: “Duitse democratie”. . .

  1. Nemesis zegt:

    Het is te erg en triest voor woorden wat er met ons en onze landen gebeurt. Maar crisis of niet, bij deze fotoshopper van keizerin merkenero krijg ik een onbedaarlijke lachbui, het is werkelijk een super goede weergave van Merkels feiten. Applaus.

    Geliked door 5 people

    • droevige mof zegt:

      Ze heeft er in haar leven nog nooit zo goed uitgezien als in deze tekening. Het vuur is de crematie van 5,8 miljoen AfD-stemmers die plotseling dood in bed lagen. (Godsoordeel, ze is volledig onschuldig.)
      De verlaten appartementen kunnen nu worden bewoond door vrome Noord-Afrikaanse ingenieurs en artsen.

      Geliked door 2 people

      • Nemesis zegt:

        Ohhh ja, ze is de onschuld zelf, daarom ziet ze er ook zo goed uit, beter als ooit in haar leven, op die tekening. Ach ja, vergeet de apothekers en de ruimtevaartspecialisten niet, die zoeken ook nog huisvesting (sarc.)

        Geliked door 1 persoon

    • Tijl Uylenspiegel zegt:

      Ben het met u eens, alleen ik kreeg geen onbedaarlijke lachbui, ik werd er eerder triest door want het benaderd de werkelijkheid angstig dicht.

      Geliked door 1 persoon

      • Nemesis zegt:

        Je hebt gelijk Tijl, , maar die lachbui kreeg ik ergens anders om, namelijk vanwege dat zu devote onschuldige gezicht van dat onmenselijke smerige achterbakse loeder, dat zo goed als alle inwoners van Europa naar de verdommenis helpt.
        En begin me nu niet met U aan te spreken, we kennen elkaar al heel lang en hebben ons ook getroffen in Den Haag, hoe kan het ook anders bij een wedstrijd, NL kampioenschap. Ik help je even op weg, onze vriend, die van mij en mijn man , namens Piet was er ook, Als het goed is heb je nog steeds mijn e mail adres. Hoop het kwartje is gevallen. 😀

        Geliked door 1 persoon

      • Tijl Uylenspiegel zegt:

        Ja dat kwartje is gevallen, jeetje those were the days !!
        Dacht eigenlijk dat je het internet (althans het reageren daarop) achter je had gelaten.
        Leuk 😀

        Like

  2. Even off Topic
    De Democraten in Amerika zijn er achter dat de Shit mat die app tijdens de verkiezingen in Iowa aan Rusland ligt.
    Dus elke idioot kan nou weer rustig gaan slapen.

    Overigens denk Ik zelf dat onze Vladibob erachter zit, maar dat dan terzijde.

    Geliked door 3 people

    • Tijl Uylenspiegel zegt:

      De fout die ze nu al decennia maken bij de Democrats is dat ze na een nederlaag de tegenstander aanvallen in plaats van te kijken wat ze zelf verkeerd hebben gedaan.
      Trump won bij de vorige verkiezingen in Staten die altijd tot de Democrats behoorden, met nota bene veel zwarte kiezers, what could go wrong?
      Nou een heleboel dus, maar in plaats van dat ze keken hoe ze hun kiezers waren kwijtgeraakt ging men vol in de aanval op Trump.
      Het was echter niet zozeer de prestatie van Trump als wel het falen van hun eigen leiders dat leidde tot hun verlies.
      En dat gaat ze bij de komende verkiezingen opnieuw opbreken, ze hebben hun beleid niet veranderd en zullen dat ook niet gaan doen.

      Like

  3. Jean zegt:

    Met merkel als fuhrer is democratie onbestaande en met die EU bende is Europa een verloren continent, dictatuur en gewelddadige terreur maakt Europa totaal kapot.

    Geliked door 1 persoon

  4. Lucky zegt:

    Iets anders,
    https://www.telegraaf.nl/nieuws/470964088/maffia-bazen-gepakt-die-onterecht-eu-subsidies-opstreken

    Maffia-bazen gepakt die onterecht EU-subsidies opstreken

    MESSINA – Italiaanse autoriteiten hebben bij een grote actie tegen de maffia op Sicilië 94 verdachten gearresteerd. De leden zouden EU-subsidies voor de landbouw hebben opgestreken en gebruikt voor criminele zaken.
    Volgens Italiaanse media verdween meer dan 5 miljoen aan Europees geld in de zakken van de maffiabazen in de omgeving van Messina. Zij deden met vervalste documenten voorkomen dat ze grond voor landbouw benutten waardoor ze voor EU-geld in aanmerking kwamen. Een eenvoudige controle had het bedrog boven water kunnen brengen, maar daar was geen sprake van. Onder de verdachten zijn lokale ambtenaren.

    Geliked door 1 persoon

  5. Tistochwat zegt:

    Vroeger kon je nog lachen om een harp:

    Geliked door 2 people

  6. leo1 zegt:

    Deze fotoshopper toont de last van de machts)(lust…………

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie