Alexandria Ocasio-Cortez wil HARDCORE criminelen met het vliegtuig ophalen

Screenshot_162

De toekomst van de Democraten in de VS: de “anti-blank”-activisten Omar, Cortez en Tlaib.

(Door: “Danny”)

Democraten willen dat Amerikaans BELASTINGGELD gaat worden gebruikt om criminele immigranten TERUG te halen naar USA. Het lukt de Democraten niet om Trump af te zetten, maar ze doen er alles aan om Amerikanen te ontzetten, ontstellen en verschrikken.

De ‘New Way Forward Act’ is bedoeld om het uiterlijk en de vorm van de Verenigde Staten voorgoed te veranderen. Eerder gedeporteerde criminelen krijgen een reis terug betaald en toegang tot gratis gezondheidszorg in de States. De nieuwe wet zal er voor zorgen dat het voortaan illegaal is om criminele migranten te deporteren naar land van herkomst.

44 Democraten steunen de wet. Waaronder Ilhan Omar en Alexandria Cortez.

Lees verder>>>
commonsenseTV

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", anarchisme, Barbarisme, Communisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Donald Trump, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Marxisme, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid, VS. Bookmark de permalink .

15 reacties op Alexandria Ocasio-Cortez wil HARDCORE criminelen met het vliegtuig ophalen

 1. Tistochwat zegt:

  Eigenlijk zou je hier vreselijk om moeten lachen: het is net een klucht.
  Helaas is het de krankzinnige werkelijkheid.

  Wat is het toch moeilijk om als normaal denkende persoon in een open inrichting te zitten, omringd door knettergekke dwazen. Het voelt alsof je wilt hardlopen in een met stroop gevuld zwembad.

  Geliked door 3 people

  • Chris Dirick zegt:

   Tistochwat. Zoals in een nachtmerrie bedoel je? Achtervolgd door iets/iemand en je raakt geen meter vooruit want je benen zijn van rubber en je voeten raken niet van de grond?

   Geliked door 1 persoon

  • Tistochwat zegt:

   Chris Dirick 10 februari 2020 om 22:48

   Ik bedoelde er ook mee hoeveel (verspilde) energie het je kost om te vechten tegen de ‘klimaatwaanzinnigen’ en tegen de ‘overheid’, onze grootste vijand.

   Like

 2. Ik kan die BEKSTUKKEN niet zien! Niet omdat het demo’s zijn, maar om hun sataniese smoelen!
  ‘k Hoop dat op een dag………………

  Geliked door 3 people

 3. Leon Theunisz zegt:

  Idiots

  Like

 4. ronjaspers zegt:

  Extreem links is levensgevaarlijk,ik waarschuw hier al decennia lang voor.Ze slopen landen van binnenuit en brengen miljoenen mensen in levensgevaar.Ze worden achter de schermen gesteund door de illuminati/bilderberg groep en gefinancierd door george soros (bilderberger)

  Geliked door 1 persoon

 5. Ik denk niet dat zo iets ooit gaat lukken, want dan zou dat in een wet gegoten dienen te worden.
  Nou zitten daar 44 democratische deugkneuzen te vertellen dat ze het daar mee eens zijn.
  Dus feitelijk weer heel erg in de rondte schreeuwen op niks.
  Dat stelletje koekwauzen moet je zien als hier D66 en dat soort hebben ze in de USA nou niet echt veel mee op.

  Like

 6. Hovawart zegt:

  In Engeland sturen ze gewoon 50 veroordeelde criminelen terug naar Jamaica, per vliegtuig, dat schept mogelijkheden voor een universele aanpak. Maar het gezonde verstand is bij de Linksche Looney Brigade vér te zoeken, die zijn zó ver van het padje af dat zij goed en kwaad omdraaien……..dat verklaart in elk geval hun haat jegens de maatschappij en hun extremistische denkwijze waarbij al het goede word gedemoniseerd.
  (als het aan de zogenaamde Democraten en Socialisten ligt willen ze zelfs buitenlandse criminelen gaan importeren………….oh wacht eens eventjes, dat doet de Europese Unie al decennia).

  Geliked door 2 people

 7. Henk.V zegt:

  Met dit type extreem haatdragende anti-blanke raddraaiers is de Democratische partij geïnfecteerd geraakt.Onder de vorige president van Amerika, Obama begon links sterk aan invloed te winnen,vooral op de Amerikaanse universiteiten.Het linkse denken werd activistisch en extreem intolerant van karakter. Ook de Democraten kwamen onder linkse invloed…
  De haatzaaiers die nu hun mond open trekken en zich willen uitleven op alles wat blank is hebben zich meer en meer laten horen en zij zijn vast besloten Trump het leven onmogelijk te maken!

  Wanneer dit soort psychologisch gemankeerde wangedrochten vrouwen meer en meer het nieuws halen zullen de kansen voor Donad Trump om herkozen te worden als President van de Verenigde Staten om met de dag toenemen, want dit extreem racistisch ingestelde anti-blanke gebazel bereikt natuurlijk wel de blanke burgers die nog steeds de meerderheid van de bevolking uitmaken.
  Vermoedelijk zal Trump worden herkozen, maar de onvoorstelbare oppositie die hem te wachten staat kan tot een levensbedreigende situatie voeren, waarin de president dagelijks rekening moet houden met bedreigingen vanuit de blanken hatende hoek.

  Het beeld van wat er nu in het Westen plaatsvindt wordt maar al te duidelijk : OVERAL probeert links letterlijk de macht definitief in handen te krijgen, al dan niet met of zonder islamitische hulp.

  Dat is nog niet eerder in de geschiedenis voorgekomen. Zo zien wij bijvoorbeeld in de EU een onverhulde bevoordeling van de islam in combinatie met het opvoeren van de aanvallen op partijen die de politieke koers die de EU vaart grondig veroordelen.DE EU wil dat die kritische stemmen moeten zwijgen. Alle critici moeten hun mond houden, omdat ze ”fascistisch en haatdragend” zijn.
  Ons is de oorlog verklaard, niet alleen door fundamentalistische krachten, maar zeker ook door politiek correct links.
  Zij die beseffen dat er grote druk op ons zal worden uitgeoefend weten dat er niet zoiets bestaat als vrede sluiten met lieden die ons willen wegvagen.
  Ik geloof niet in het nut van politiek pacifisme .Links zoekt namelijk geen vrede ,maar vernietiging van gezond denken.
  De toekomst zal echter niet toebehoren aan de leugen, maar aan de onweerspreekbare waarheid .
  Die zullen wij dan ook in alle rust onverkort verkondigen..Het overschreeuwen laten wij over aan onze politieke tegenstanders..

  Geliked door 4 people

 8. Waarschijnlijk zal een volgende generatie ergens ter wereld lezen dat Merkel, Macron, Rutte en hun vrindjes Het Vrije Westen om zeep hebben gebracht met hun Laffe Politiek. Net zo goed dat ze mij / ONS het ALLERBELANGRIJKSTE hebben afgejat, mag ik dit ook voor hen wensen! Ik leef nog, kunnen 100en Onschuldigen niet zeggen. Iedereen die actief meewerkt aan de Omvolking, het verdunnen van de oorspronkelijke bevolking, heeft BLOED AAN DE KLAUWEN! Misdadigers van het ergste soort!

  Geliked door 1 persoon

 9. verwardeman zegt:

  Blanken hatende zwaar racistische kut-wijven welks soort door Trump gedeporteerd zou
  moeten worden naar het land van afkomst wegens HAATZAAIEN ………
  Jullie haten mij – als blanke – dus , ik haat jullie soort , STERF !

  Geliked door 2 people

 10. R Thomasson zegt:

  Wij zullen maar hopen dat Trump zal de verkiezing weer winnen. Er is geen enkel verschil tussen de Democraten en Republikeinen. Beide presidentskandidaten zijn op de eerste plaats gehoorzaam aan de mensen of organisaties die ze sponsoren. Het publiek kan de pot op. Behalve Obama, heeft niemand van de Democratische presidenten in zijn hoofd gehaald de gezondheidszorg betaalbaar te maken. Echter bij overwinning van de Democraten kan men excessen verwachten zoals die van Ocasio Kortez, Tlaib en Omar. De wetsvoorstel van Ocasio Kortez werd ondersteund door 44 Democratische leden. Dat moet een rood licht laten branden bij alle de blanke kiezers.

  Like

 11. koddebeier zegt:

  Wanneer sluit Trump dat zooitje is eindelijk op ??

  Like

 12. Jan zegt:

  AOC is een grenzeloos domme serveerster, iets anders zal zij nooit worden, te stupide voor al zit zij nu in het Congres.

  AOC wil een nationale correspondentieclub oprichter om postzegel verkoop te stimuleren om zo postagentschappen e redden van de ondergang.

  In a bid to revitalize the USPS, @aoc proposes a “national progressive penpal program” to boost stamp sales. pic.twitter.com/UzTNdz2Moq

  — Tom Elliott (@tomselliott) August 17, 2020

  Dat een email gratis is komt niet in die stupide kop op.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s