Asielcentra zitten bomvol! Centraal Orgaan opvang Asielzoekers zoekt naar enorm veel nieuwe opvangplekken

Screenshot_202

(Door: Bart Reijmerink)

Staatssecretaris Broekers-Knol kwam gisteren met wat onaangenaam nieuws. Het COA, Centraal Orgaan opvang Asielzoekers, komt met de mededeling dat het zo’n 1800 opvangplekken nodig heeft. De huidige vraag kan het niet aan, dus moeten er meer plekken komen. Benieuwd welke gemeente of BN’er zijn/haar ruimte hiervoor gaat aanbieden! 

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "migratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Graaien, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Multiculti, Overheid, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

48 reacties op Asielcentra zitten bomvol! Centraal Orgaan opvang Asielzoekers zoekt naar enorm veel nieuwe opvangplekken

 1. Peter zegt:

  Broekers Knol zouden ze er eens een stuk of 6 verplicht zelf in huis te nemen ,domme koe,gesprek met Marokko krijgt ze niet voor elkaar,wat dacht die tuthola van bevriezen ,en daarmee bedoel ik geld ,geen cent meer daarheen voor alles geregeld is ,wedden dat ze binnen 2 dagen plots wel tijd hebben .

  Geliked door 4 people

  • ’t Is niet alleen ‘Ankie’ die de touwtjes in handen heeft, bijna heel Het Binnenhof staat achter haar! En de Nederlanders zelf ook! Al een grote demo gezien? De nederlanders kiezen zelf voor de ondergang van hun landje! Heel west-Europa trouwens. Is op deze site en andere al zo vaak genoemd. 90% van de nederlanders heeft amper sjoege hoe hun landje er aan toe is. Economies mag het dan (te) goed gaan, de onderlinge cohesie is gesloopt. We merken het elke dag weer!

   Geliked door 3 people

   • Tistochwat zegt:

    Gienekehado (vh. rottenpikwick) 13 februari 2020 om 11:56

    Economies mag het dan (te) goed gaan

    Hoezo, merk jij daar dan iets positiefs van in je portemonnee?
    Mijn bestaan in 2020 is minstens 100 euro per maand duurder dan in 2019.

    Net weer de rekening voor motorrijtuigenbelasting ontvangen: 8 euro per maand duurder dan vorig jaar.
    Waarschijnlijk om de Tesla’s van de ‘groene’ klimaat-deug-dwazen te subsidiëren.

    Houdt het GVD dan nooit op?

    Geliked door 2 people

 2. Cathja zegt:

  Wanneer begint de overheid eens met het daadwerkelijk UITZETTEN van alle profiteurs uit veilige landen? Het is toch werkelijk te zot voor woorden dat Nederland uitpuilt van de vreemdelingen, die allemaal in de asielprocedure worden opgenomen, terwijl meer dan 90 procent beslist geen recht op bescherming heeft? ZET ZE UIT! Zo hoeven wij onze sporthallen niet ter beschikking te stellen, en het scheelt bakken met geld!
  Alles wat nu dagelijks hier geloosd wordt moeten we wel onderdak, voeding en eventueel medische zorg geven. Dat wordt ons van hogerhand opgelegd. Met ‘dank’ aan de ondertekenaars van het Verdrag van Marrakesh, waardoor we ons eigen doodvonnis hebben getekend. Als dit gedoe niet stopt, eindigt het in een catastrofe voor ons land, maar dat zou wel eens net de bedoeling kunnen zijn…..

  Wat is die herverdeling van wereldburgers toch een ‘geniale uitvinding’ van de VN, met instemming van Brussel.

  Om te kotsen!

  Geliked door 6 people

  • Tistochwat zegt:

   Cathja 13 februari 2020 om 07:15

   Op de landgoederen van de ‘oranjes’ kunnen volop villa’s voor asieleisers gebouwd worden. Zouden de ‘oranjes’ trouwens ook een paar duizend windmolens op ‘hun’ grond willen neerzetten? Vlak naast hun paleizen en kastelen?

   Geliked door 4 people

   • Cathja zegt:

    @Tistochwat

    Nee, de ‘oranjes’ zijn zogenaamde NIMBY’S.
    Ze hebben wel de mond vol over verbinden, samenwerken, samen leven, etc., maar zelf willen ze geen vreemdelingen in hun leefomgeving hebben.
    En windmolens? Die verpesten toch hun uitzicht en gezondheid? Nee, Nederland is groot genoeg om tienduizenden windmolens te plaatsen, maar daar willen zij geen last van hebben. Die lelijke rotdingen…..

    Geliked door 3 people

 3. Lucky zegt:

  In Italië
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/02/bizar-senaat-italie-maakt-weg-vrij-voor-vervolging-salvini-dit-is-een-schande-ik-heb-italie-verdedigd/

  Bizar! Senaat Italië maakt weg vrij voor vervolging Salvini! ‘Dit is een schande, ik heb Italië verdedigd!’

  Salvini, voor velen ter rechterzijde een held. In zijn tijd als minister van Binnenlandse Zaken hield hij flink wat bootmigranten tegen. Dit maakte hem in één klap razend populair in Italië én Europa. Salvini werd toen door menig man toegezongen, nu is het echter mogelijk dat Salvini vervolgd kan worden. De Senaat is niet blij met de weigering van bootvluchtelingen

  Politici in binnen- en buitenland zijn nu al te niet spreken over een mogelijke vervolging van de grote held van de populistische revolte in Europa.
  Men vergelijkt het zelfs al met het proces van Wilders.

  Het besluit van de Senaat draait om de acties van Salvini rondom het schip ‘Diciotti’, dat mocht niet aanmeren van Salvini in Italië. Hij wilde wachten tot andere lidstaten ook zouden inspringen. Alleen de zieke migranten aan boord mochten aan wal komen.

  Maar volgens de Senaat was dit in strijd met de Europese regels, waarin staat dat vluchtelingen/migranten/asielzoekers niet langer dan 48 uur gevangen mogen worden gehouden

  Like

  • Mary zegt:

   Ach wat opvallend/doorzichtig net zoals hier met Geert Wilders wordt er gezocht naar iets om de te populaire Salvini een kopje kleiner te maken, walgelijk!!!! Maar Salvini zal zegenvieren!!!!.

   Geliked door 2 people

  • koddebeier zegt:

   Deze senaat wordt nog wel een keer afgerekend op hun (wan) daden !

   Geliked door 2 people

  • Nemesis zegt:

   Hoezo gevangen gehouden, ze zijn er vrijwillig opgestapt, ze kenden de risico’s, dusssss ???

   Geliked door 1 persoon

  • LUCIA zegt:

   Ja, ook in Italië gesignaleerd NSB’ers en matennaaiers. Vroeger vluchten mensen veel minder als er een oorlog was, je bleef en verdedigde je land. Nu worden die mensen en daar ben ik van overtuigd gewoon naar ons toegejaagd , ik denk dat het helemaal niet zo vrijwillig is. Laten ze die mensen gewoon bij die klote salafistische oliesjeiks plaatsen heleboel woestijn en een heleboel geld en een heleboel sharia . We zijn veel te klein bovendien, mensen en landen verplichten om vluchtelingen op te vangen, of emotioneel daartoe chanteren, is geen eervolle zaak, ook al speel je nog zo tranentrekkend het kleinste viooltje, het moet een vrijwillige zaak zijn en we leven hier al hutje mutje op mekaar, ga maar om 7.30 uur op een centraal station IN EEN GROTE STAD bij de treinen staan, het lijkt wel alsof ze gratis diamanten uitdelen zo druk. Bovendien zet teveel ratten in een hok en los van meer ziekten, heb je ontzettend veel agressie, wat we nu al zien. Mensen hebben ruimte nodig en goede onderlinge communicatie, niet zich onveilig voelen in hun eigen land. EN ANKIE BROEKERS KNOL GA FUCKING AL DIE MENSEN DIE DAKLOOS ZIJN EERST EEN WONING GEVEN, WANT DAT KOMT DOOR JULLIE ASO-KLOTE BELEID… ZOOTJE POLITIEKE GELD HOEREN…..EIGEN VOLK EERST!!!!!.

   Geliked door 3 people

 4. Kuu zegt:

  Ik zoek plekken voor ouderen die ziek zijn en naar een zorginstelling willen, en daar het volste recht op hebben, want zij hebben het land opgebouwd en zijn Nederlands staatsbugers, en de Staat dient zich als primaire taak in te zetten voor de eigen burgers!!!!!!!!!!!!!!!!

  Geliked door 4 people

 5. Lucky zegt:

  Bizar!!!
  Zojuist bij het NPO nieuws gehoord dat D66 de krapte op de arbeidsmarkt in de zorg, wil oplossen door tijdelijk Afrikaanse gastarbeiders uit te nodigen. Voor maximaal 4 jaar…..
  Misschien het COA vragen of er nog wat tussen die duizenden “vluchtelingen” zit die aan de slag wil en kan?
  Alsof die mensen dan na 4 jaar werken ooit nog terug zouden gaan naar hun eigen land……never ever.

  Geliked door 3 people

 6. Lucky zegt:

  Er komen hier wekelijks 600 tot 800 migranten binnen!!!
  https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/d66-wil-gastarbeiders-halen-buiten-de-europese-unie~bdd6dc90/

  D66 wil gastarbeiders halen buiten de Europese Unie

  Dwars tegen de trend binnen de regeringscoalitie in presenteert coalitiepartij D66 een plan om de komst van arbeidsmigranten eenvoudiger te maken. Meer veilige Europese routes moeten het makkelijker maken om naar Nederland te komen en hier tijdelijk vacatures te vervullen.

  Like

 7. Ik denk dat het COA de zaken nogal overschat
  Die doen namelijk een oproep voor meer plaatsen voor “asielzoekers”
  Maar als elke werknemer van het COA nou eens plaats maakt in eigen huis voor 1 of 2 “asielzoekers” is het probleem snel opgelost, want om de zaken bij naam te noemen hebben wij als burger dan niet echt zin om er eentje in huis te nemen wegens klein behuisd en zo maar anderzijds zijn wij wel degenen die de kosten er voor op mogen hoesten.
  En voor de medewerkers van het COA zit er dan natuurlijk ook het grote voordeel aan vast dat mocht je een dochter thuis hebben in de leeftijd van 3 jaar en ouder er toch mooi een oppas is in huis als je ergens een etentje hebt met je collega’s om over je werk te praten.
  Het moet dan namelijk een goed gevoel geven dat je dochter heerlijk in haar bed ligt met bewaking beneden voor de TV of eventueel naast haar in bed.
  Of werkt het niet helemaal zo?????

  Geliked door 2 people

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Misschien is het een idee om Fema-kampen te bouwen ?
   Even een commissie naar Amerika sturen om het goed te bekijken en daarna hier kopiëren, draaideur met eenrichtingverkeer en klaar ben je.
   We hebben vast nog wel wat ruimte in de Oostvaardersplassen of op de Veluwe.
   Ze hoeven ook helemaal niet zo heel groot te zijn want reken er maar op dat de tamtams overuren maken en op het moment dat het nieuws zich verspreid zul je zien dat de stroom ‘asielzoekers’ op onnavolgbare manier opdroogt. Win-win situatie dus !

   Geliked door 2 people

 8. Harry Willemse zegt:

  Naar verluid staat het paleis op de dam nog leeg.

  Geliked door 2 people

 9. Blaffertje zegt:

  Ik heb er plek voor een stuk of wat.
  Hoeveel moesten ze er kwijt?
  1800?
  Ik heet ze aan de voordeur ‘welkom’ en donder ze achter 8 hoog over het balkon.
  Probleem opgelost.

  Geliked door 4 people

 10. Rensk. zegt:

  Net op de buis: regering wil mensen uit Afrika halen om ze in de zorg te planten. Moeten mensen zijn met middelbare opleiding en na vier jaar moeten ze weer terug. M.a.w. ze geven dus toe dat die 700 asielzoekers die nu binnen komen geen middelbare opleiding hebben en dus verzorgd moeten worden door de belasting betalende burger. Verder gaan ze er van uit dat er dan minder bootvluchtelingen komen. De bootvluchtelingen (geen apothkers en verplegers of chirurgen) gaan overigens niet na 4 jaar weer terug. Nee nou weet ik het zeker. Ze zijn de domste wezens op aarde. Mijn broek zakt tot ver in de grond als ik dit soort achterlijkheid hoor op de buis. Ze weten werkelijk niet meer met waar ze mee bezig zijn. Dat is voor mij zo klaar als een klont.

  Geliked door 1 persoon

 11. bozeoudeman zegt:

  Is het dan nu de tijd om de Veluwe dan maar vol te bouwen oetlul Van Rossum? Stupide hobbyist.

  Geliked door 2 people

 12. verwardeman zegt:

  Ik houd niet van madammen met een burka ,
  madammen met een burka zijn gemeen .
  Ik houd niet van madammen met een burka ,
  tegen madammen met een burka zeg ik neen !

  Geliked door 5 people

 13. Rensk. zegt:

  Er heeft nooit agressie in me gezeten. Althans niet fysiek, maar mn handen jeuken de laatste tijd om die gasten daar in Den Haag zo´n geweldig pak slaag te geven dat ze een paar jaar niet meer kunnen lopen of helemaal niet meer. Zo gruwelijk boos ben ik. Zo abnormaal ze daar in Den Haag bezig zijn is hemelschreiend. Wat mij betreft mogen de boeren met geweren en alles naar het binnenhof om ze daar stuk voor stuk weg te jagen en op te jagen. En ja ik ben niet netjes idd. Je kunt niet levenslang netjes blijven met dit tuig. Ook onbeschoftheid is me niet meer vreemd als je met zulk tuig te maken hebt. Niet normaal het lef dat ze dit nog even voor de buis laten gooien. Mensen uit Afrika halen. Knetter. Het begint op treiteren te lijken.

  Geliked door 2 people

  • Joannes den Hollander zegt:

   Hier schaar ik me volledig achter Rensk. Datzelfde geldt overigens voor een groot aantal Nederlanders. De maat is vol.

   Geliked door 2 people

  • henk verhoef zegt:

   ga dan wat stemmen winnen in uw naaste omgeving
   immers 90 pct van de Kazen stemmen op die ellendelingen
   want ja schuldkwijtschelden en niet hoevenj te werken — dat trekt kiezers– ookKazen
   Kunnen niet genoeg blanke meisjes gepakt worden door getint tuig– men stemt er voor
   Kijk even naar de peilingen en uw ogen zijn weer open

   Like

 14. Ron zegt:

  Niemand wordt uitgezet , wat ze ook doen, als ze uit veilige landen komen gaan ze hier 5 jaar in de asielprocedure , wat een wan beleid !

  Geliked door 2 people

 15. R Thomasson zegt:

  Het is tijd dat Staatssecretaris Broekers-Knol begrijpt dat geen een burgemeester in Nederland zit te wachten op een zwerm van criminelen, verkrachters en moordenaars, om ze in zijn gemeente te huisvesten. De ervaringen van Ter Apel zitten niet in de koude kleren; niet van bestuurders en zeker niet van bewoners. De heftige en gewelddadige reacties van de bewoners van Geldermalsen, Wezep, Steenbergen Beverwaard enz. zijn nog vers in het geheugen. Bewoners die voor hen recht opkwamen om rustig en veilig te mogen leven. De herverdeling van “wereldburgers uit de vuilnisbakken van de Derde Wereld” past in de Kalergi-Plan van Brussel, VN en de Geldvampiers van BILDERBERG/NWO. Echter deze trucjes brengen het bestaan van Nederland en haar bevolking IN LEVENSGEVAAR. Als de boel zal draaien op burgeroorlog, zal er chaos heersen en de “toffe jongens aan de top” zouden voor hun leven moeten vluchten. Als er niets gebeurt zal het land op elegante wijze worden overgenomen en de bevolking op zijn ISIS-wijze verdelgd.

  Geliked door 1 persoon

  • Tistochwat zegt:

   R Thomasson 13 februari 2020 om 11:15

   geen een burgemeester in Nederland zit te wachten op een zwerm van criminelen, verkrachters en moordenaars, om ze in zijn gemeente te huisvesten.

   Toch wel ‘burgemeesters’ zoals die viezerik die voorop liep in de optocht naar het politiebureau om aangifte te doen tegen Wilders?
   En Halalsema wil ze ook graag hebben, hoor. Hoe meer, hoe liever.

   Geliked door 4 people

 16. oudmarinier zegt:

  Saoudie Arabie …Plek zat joh…. !!!

  Geliked door 3 people

  • Harry zegt:

   Zag vannacht een programma op tv , dat we weer een project gaan sponsoren in Afrika , om het land te vergroenen . Letterlijk dan !
   Er moeten bomen , struiken etc aangeplant worden , want daarmee haal je de temperatuur omlaag !
   Nou hebben ze daar nogal wat woestijn , net als in die rottige arabische landen , maar in afrika heb ik zelf meegemaakt hoe die negers roofbouw pleegden op het grote groen .
   Ze hebben eigenlijk veel te veel vee omdat er zo’n hoog sterftecijfer onder die dieren zit .
   Vaak de schuld van de neger zelf . Als een dier gewond raakt gaan ze er stom naar zitten kijken , verder niks .

   Zo heb ik zelf een keer een ezel gered , die haast dood ging .

   Als er te weinig te vreten was hakten ze alle takken van de boom af om hun schapen , geiten en koeien toch maar wat vreten te bezorgen .
   Die bomen gingen acuut dood .
   Onder die boom groeit dan ook niks meer , alles verschroeit .
   Dus plegen ze roofbouw .
   Geloof maar niet dat er ook maar EEN zwarte op het idee komt om nieuwe bomen te planten , ZE SOUPEREN ALLEEN !
   Mogelijk is het in die arabische landen hetzelfde gegaan .

   Maar als de temperatuur zakt door meer bomen moet je dus geen bomen kappen , maar planten en zaaien .
   Dat geldt ook voor ons , dus stop met dat uitvreter-gespuis binnen te halen en stop met nog meer land van boeren af te pakken , stop ook met natuur opofferen voor nieuwbouw .
   Zet de remigratie op touw , rigoureus !
   Dat helpt .
   Als er twee/drie miljoen opdonderen , dan hebben we weer een tof land .

   Bovendien zijn die negers en arabieren dus schuldig aan de opwarming van de aarde , gewoon omdat ze alles opgesoupeerd hebben , roofbouw zeg maar , dus laat hen die rekening voor de vergroening en de klimaatopwarming maar betalen .
   Die ongewassen slingerlullen onder die soepjurken barsten van het geld !

   Ergo , negers zijn net als die sprinkhanenplaag die ze nu teistert .
   Alles opvreten , onderschijten en verder trekken .
   Hierheen !
   Rot op met die lui !

   Geliked door 5 people

   • R Thomasson zegt:

    @Harry. “Geloof maar niet dat er ook maar EEN zwarte op het idee komt om nieuwe bomen te planten , ZE SOUPEREN ALLEEN !
    Mogelijk is het in die Arabische landen hetzelfde gegaan”. Ja! Dat is precies wat in de Arabische landen is gegaan, en nog steeds gaat. Dat is ook de reden waarom Palestina was een groot woestijn, totdat de Joodse Zionisten kwamen en met veel zweet, bloed en tranen hadden een woestijnland groen en bloeiend gemaakt. De geiten en schapen van de Beduiden hebben alles kaal gevreten. De Ottomaanse Turken zagen dit stuk land, in de regio Damascus, een soort Sahel woestijn. In de lithografieën van David Roberts, over het Heilige land, ziet men kerels op hun krent zitten en de vrouwen achter de schapen. De negers zijn nog luier en nog dommer. Van die hoeft men helemaal niets te verwachten. Iedere cent die naar Afrika gaat, is een cent te veel.

    Geliked door 1 persoon

   • oudmarinier zegt:

    @Harry ,.. 100% gelijk in…. op een enkele uitzondering na dan. Heb een 10-tal jaar geleden enkele Nigerianen hier in Indonesie ontmoet. Christelijke lui. Hoog opgeleid in het V.K. ( van Technische beroepen t/m 2 doktoren) en tijdens gesprekken met hen , zeiden ook zij dat de overgrote meerderheid in Nigeria , te lui en te dom is om ueberhaupt hun hersens te gebruiken. Deze mensen probeerden ookhun medemensen aan het verstand te brengen dat men zo NIET door kan gaan etc etc etc…..maar het is lullen tegen een stenen muur.

    Like

   • Nemesis zegt:

    komt me o zo bekend voor *****

    Like

 17. Tineke zegt:

  Deze trut krijgt niks voor elkaar omdat dat ook helemaal niet de bedoeling is.
  Harbers tekende het verdrag van Marrakesh !!
  Er is ook geen zak aan om nog naar een kamerdebat te kijken.
  Het enige wat je nog hoort is ehh…..ech..kan niet ,we hebben verdragen hier,verdragen daar….
  Brussel heeft ons in de houtgreep,die bepalen en niemand anders.
  LUL Jetten wil het in de grondwet verankeren,dan is er nooit geen weg terug meer.
  Wat in hemelsnaam kunnen we nog om uit deze nachtmerrie te raken.

  Geliked door 5 people

  • R Thomasson zegt:

   @Tineke. “Wat in hemelsnaam kunnen we nog om uit deze nachtmerrie te raken”. Antwoord: zelf het heft in eigen hand nemen. De Kamer heeft zichzelf niet gekozen. Wij doen dat. Dus, wij zijn verantwoordelijk als men verkeerde mensen naar de Kamer stuurt. Nederland als een soeverein land heeft het recht de EU te vertellen dat verdrag zus of zo niet meer past bij onze wetgeving. Wat gaan ze doen? De Waffen SS op ons afsturen? Dat zou de k*t van Von der Leyen en haar makkers Timmerfrans en Guy Verhofstadt graag willen, maar dat kunnen ze niet.

   Geliked door 2 people

 18. Nemesis zegt:

  De enige remedie:
  Grenzen dicht, geen enkele meer binnen laten

  wat er al zit, per direct uitzetten, als het moet gewoon kwaadschiks, dat is de taal die dat volk verstaat.

  En regering met kabinet en gelijkgezinde pluuch plakkers , die autochtoon zijn (schande over hen) opsluiten en berechten op de snelste manier, zoiets als de Fransen deden, Kost het ook geen geld voor een kogel.

  Geliked door 4 people

 19. Mary zegt:

  Nu dat kan snel opgelost worden het zijn namelijk geen “Asielzoekers” dus enkele reis thuisland zou ik zeggen, probleem opgelost……..oh nee dan zal eerst “het grote probleem Rutte en Co” opgelost moeten worden dan zal blijken dat een enkeltje thuisland voor de uitvreters heel goed geregeld kan worden.

  Geliked door 4 people

 20. bobzelf zegt:

  LIEVE DAME, 200. 000 HOOIVORKEN
  EN OM MET RENSK TE SPREKEN , ONZE HANDEN JEUKEN !!!!!
  alles is al weggegeven !!
  je zag in brussel een ierse mevrouw een remainer !!!!!
  als dorpsomroepster daar voor de eu
  roepen wilt u die vlaggetjes weghalen , mr farage ???????????????????
  dus er is geen pappen en nathouden meer ,
  uw CCCP a.k.a. USSR 2020 IS HAAST KLAAR !!
  ZIE HET EUROPESE LEGER , LUISTER NAAR DE LAATSTE SPEECHES VAN NIGEL !!
  KIJK EFFE OP YOU TUBE !!
  HET KAN ZOWEL VERDEDIGEND ALS ??? AANVALLEND !!! GEBRUIKT WORDEN ..
  ZIE ROND DEZELFDE TIJD DE MONGOLISCHE IDIOOT GUY DE TANDENFEE
  met zijn tirade als zijnde ADOLF !!!

  dus 200.000 gelijkgestemden
  en morgenochtend kunnen de grenzen dicht
  of verwacht je enige weerstand
  van een mosselruggengraat homo met open poepkant welkom welkom
  een CPN mocro homo in een olifanten pyama uit het rifgebergte
  die achter station Roosendaal what blow jobs deed voor weinig op school
  Jetten uw hersenloze groen– slinks klootviool
  die dan razend met zijn handtasje om zich heen zal slaan ??
  Denk rent naar Istanboel

  dus waar haal je de medestanders vandaan ??

  ik denk dat Nederland als laatste EU land , een provincie van Duitsland wordt
  en dan gezamelijk het licht uit zal doen

  OMDAT DAN 75 % VAN EUROPA GEHEEL VERNIETIGD ZAL ZIJN !!

  I AM SO SORRY , DIKKE HUG

  OME BOB

  Geliked door 3 people

 21. Lucky zegt:

  Saboteren want ze willen hun krapuul niet terug
  https://tpo.nl/2020/02/13/het-is-ankie-broekers-knol-maanden-later-nog-steeds-niet-gelukt-een-afspraak-met-haar-marokkaanse-collega-te-maken/

  Het is Ankie Broekers-Knol maanden later nog steeds niet gelukt een afspraak met haar Marokkaanse collega te maken
  Opmerkelijk: Eerder zei Sigrid Kaag dat staatssecretaris wél welkom is in Marokko

  Staatssecretaris Ankie Broekers-Knol (Migratie) of een van haar collega’s gaat mogelijk over twee weken in het kielzog van een aantal Tweede Kamerleden op bezoek in Marokko. Ze slaagt er tot dusver maar niet in om een afspraak te maken voor een bezoek aan haar evenknie in Marokko, tot ergernis van de Kamer.

  Een afvaardiging van de Kamer bezoekt Marokko in het voorjaarsreces. “Gaat er een kabinetsdelegatie mee om te kijken of we daar een voet tussen de deur krijgen?”, opperde Madeleine van Toorenburg (CDA). Broekers gaat met haar ‘collega’s van Buitenlandse Zaken bespreken of dat een mogelijkheid zou zijn’.

  Like

 22. Lucky zegt:

  Er zijn zat regels die je kan aanwenden om véél meer illegale asielzoekers uit te zetten, vindt Hiddema.
  Maar de wíl is er niet?

  Geliked door 1 persoon

 23. Lucky zegt:

  Massale migratie een bedreiging voor de mensheid!!!

  https://www.breitbart.com/europe/2020/02/13/hungarian-minister-declares-mass-migration-threat-humanity/

  Hungarian Minister Declares Mass Migration a Threat to Humanity
  Hongaarse minister verklaart massale migratie een bedreiging voor de mensheid

  Hungarian Foreign Minister Péter Szijjártó has labelled mass migration a threat to humanity during a counter-terrorism conference in Vienna.
  The Hungarian minister called on the United Nations (UN) to put funding towards fighting global terrorism, calling on the international organisation to spend less on facilitating mass migration.

  “[W]e are calling on the UN to include the fight against terrorism in its budget, to spend more on the global fight against terrorism and less on migration, for the benefit of all the world’s citizens,” Szijjártó said.
  He went on to note that mass migration has been connected to at least 30 terror attacks since the migrant crisis in 2015, and proposed four steps to restore security in Europe, including defeating the Islamic State terror group, strengthening national borders, supporting communities fleeing terror, and having the UN recognise terrorism as a major threat to be dealt with.

  The minister went on to add that promoting mass migration could present “a very serious threat to the whole of humanity”, Hungarian news programme Hirado reports.

  Nl
  De Hongaarse minister van Buitenlandse Zaken Péter Szijjártó heeft massamigratie als een bedreiging voor de mensheid bestempeld tijdens een conferentie over terrorismebestrijding in Wenen.
  De Hongaarse minister riep de Verenigde Naties (VN) op om geld in te zetten voor de bestrijding van wereldwijd terrorisme en riep de internationale organisatie op minder te besteden aan het faciliteren van massamigratie.

  “[W] e roepen de VN op om de strijd tegen het terrorisme op te nemen in haar begroting, meer uit te geven aan de wereldwijde strijd tegen het terrorisme en minder aan migratie, ten behoeve van alle burgers van de wereld,” zei Szijjártó.
  Hij merkte verder op dat massale migratie sinds de migratiecrisis in 2015 in verband staat met ten minste 30 terreuraanslagen en stelde vier stappen voor om de veiligheid in Europa te herstellen, waaronder het verslaan van de terreurgroep van de Islamitische Staat, het versterken van nationale grenzen, het ondersteunen van terreur die op de vlucht is voor terreur en de VN terrorisme laten erkennen als een grote bedreiging die moet worden aangepakt.

  De minister voegde eraan toe dat het bevorderen van massamigratie ‘een zeer ernstige bedreiging voor de hele mensheid’ zou kunnen zijn, meldt het Hongaarse nieuwsprogramma Hirado.

  Geliked door 2 people

 24. Dr. Heinz zegt:

  Volgens de deskundigen zijn van die vluchtelingen ruim 97% economische profiteurs!!!
  Dus die 97% economische profiteurs moeten er weer uit gezet worden, uit ons Nederland!!!
  Maar dan ook allemaal!!!!
  En dan voor het uitzetten dan een: irisscan, foto’s, vingerafdrukken en een chip onder het vel!!!
  Komen ze weer bij de poort van Europa, dan ff scannen, en dan hup weer retour eigen land!!
  Doen we dit niet, dan zeg maar dag tegen de moderne westerse welvaart!!!
  Doen hoor!!!!

  Geliked door 4 people

  • Tistochwat zegt:

   Dr. Heinz 13 februari 2020 om 16:12

   En dan voor het uitzetten dan een: irisscan, foto’s, vingerafdrukken en een chip onder het vel!!!

   Dat uitzetten is prima, maar de rest kost te veel. Dat zouden wij dan weer moeten betalen.
   Is er geen goedkopere manier om van parasieten af te komen?
   Zouden ze niet veel beter met een papieren zwembroek de Noordzee in gejaagd kunnen worden?

   Zwemmen, jongens!

   Geliked door 1 persoon

 25. M. zegt:

  Zolang de bejaarden en onze kinderen verneukt worden help ik helemaal niemand op Nederlanders na en als er dwang komt gaat dezelfde dag de shovel door mijn hut heen en alles gelijk met de grond.

  Geliked door 3 people

  • Nemesis zegt:

   een digitale foto kost nu niet zoveel en wat inkt voor de vingerprints ook niet, irisscan en chip, ja dat kost natuurlijk. I meld me aan als vrijwilliger tegen reiskostenvergoeding vingerprints af te nemen, ik vind ook nog wel iemand die mee wil helpen foto’s te maken

   Like

 26. Kuu zegt:

  De voorzitter COA, ex-burgemeester, heeft in Gouda een megamoskee en een AZC proberen te regelen. Niet gelukt. Door zijn goede contacten is hij door gepromoveerd naar COA, terwijl Gouda nog een claim bij COA had/heeft… Kan allemaal in Nederland……

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s