De wappies zijn weer roerig

Screenshot_331

(Door: H. Numan)

Het gebeurt niet vaak, maar soms moet je wel. Ik lees net een stapel-krankzinnig artikel tegen vaccinaties. Waarin voor ‘t gemak gelijk tegen alles te pas en onpas aangeschopt wordt. Ik ben geen arts, maar dat is mevr. Nijmegen ook niet. Zoals alle goede kwakzalvers lardeert zij haar artikel met quotes die haar onzin een semiwetenschappelijk cachet geven. TRAP ER NIET IN!!!

In de kop begint het al. Het percentage kinderen dat een chronische ziekte krijgt door vaccinatie schat ze op 70%. Serieus? Waarom lees ik daar niet over in de krant? Dat is voorpaginanieuws. Als het waar is, tenminste. Gelukkig of helaas is dit een schoolvoorbeeld van nep-nieuws.

Laten we stellen dat er met vaccinatie serieus iets mis is. Dat 5% van alle kinderen daardoor ziek zou worden. Dat zou onmiddellijk de alarmbellen doen rinkelen bij alle artsen en medische diensten.  Als het om grotere aantallen zou gaan, dan is het voorpaginanieuws over de hele wereld. Even belangrijk als de Corona-crisis. Als 70% van alle kinderen schadelijke gevolgen ondervindt van vaccinaties is de Corona-crisis goed voor de achterpagina, ergens onderaan.

Dat vaccinatie gevaarlijk is, is allang achterhaald. De arts was ex dr. Andrew Wakefield. Hij moest zijn bewering in 2010 intrekken. Helaas zijn er nog steeds mensen die heilig geloven in wat eigenlijk een kwakzalver was. Een arts kan namelijk net zo goed een kwakzalver zijn. Dhr, geen dr., Wakefield is uit de orde van geneesheren gezet. Hij moest zijn bul inleveren.

Vervolgens een vol bord onzin over 5G. Het is theoretisch heel misschien mogelijk dat de straling daarvan gevolgen kan hebben. Maar die effecten zijn zo klein dat ze vrijwel niet waarneembaar zijn. Er is inderdaad een debat over tussen experts – wat mw. Nijmegen en ik absoluut niet zijn – over stralingsrisico. Alleen gaat het dan om getallen ver achter de komma. Dus net zo relevant als het dansen van engelen op een speldenknop. Het idee dat men via een 5G mobiel menigtes onder controle kan houden is te gek voor woorden. Dan kan dat veel beter en een stuk gemakkelijker via de tv, magnetron en oudere mobieltjes gebeuren. Die apparaten produceren namelijk veel meer straling.

De malloot waarnaar gerefereerd wordt, is David Vaughan Icke. Die man verdient zijn dagelijks brood met samenzweringstheorieën. Niet direct iemand die betrouwbaar is. Of net zo betrouwbaar als Mark Rutte die geen 1.000 maar 100.000 euro belooft.

Wat precies het Corona-virus veroorzaakt, weten we nog niet. Je hoeft je niet te schamen als je iets nog niet weet. Er gaan geruchten dat het virus mogelijk ontwikkeld is als biologisch wapen. Dat kan, maar we weten het nog niet. Het is ook mogelijk dat het een vleermuizenziekte is. Ook dat weten we nog niet zeker.

Gezichtsherkenning is een nieuwe technologie waar hard aan gewerkt wordt. Met z’n voor- en nadelen. Het heeft niets van doen met vaccinatie, het Corona-virus of 5G. Al kan ze ingezet worden op mobiele telefoons, vandaar de link naar 5G. 5G is een netwerk protocol. Het heeft niets te maken met wat er op dat netwerk gebeurt. Je kan net zo goed of slecht gezichten herkennen op een iPhone 3. Niet op een Nokia 3310, want daar zit nu eenmaal geen camera in. Maar die nu stokoude Nokia produceert wel heel wat meer straling … dus is veel gevaarlijker dan een moderne 5G mobiel.

Waarom ik zo ontzettend boos te keer ga? Omdat ik constant plat gegooid wordt met dit soort idiote beweringen aan de conservatieve kant van de samenleving. Ik schaam me er dood voor. De rest van de wereld ligt in een deuk. Kijk eens hoe ongelofelijk DOM die conservatieven zijn, giechelen ze dan. Helaas kan ik die progressieven niet anders dan gelijk geven. Het is ongelofelijk dom. Maar dat is niet de reden voor mijn boosheid.

De reden is iets heel anders. Eerstens praten we over zeer ernstige en besmettelijke ziektes. Als een moeder haar eigen kinderen wil verminken (polio is een stuk ernstiger dan de mazelen) of zelfs doden, kan ik ze moeilijk tegenhouden. Persoonlijk zou ik dat soort vrouwen graag achter tralies of in een dwangbuis zien, maar ja. Het is exact hetzelfde als een moeder die vegan is, en haar kinderen uitsluitend op bonen, water en konijnenvoer opvoedt. “Want dat is zo gezond” is niet gezond. Mamma is wappie en wil haar koters wappie opvoeden. Ik ben het er niet mee eens, maar dat ligt in de persoonlijke sfeer. Ik heb best medelijden met de kinderen, maar het is niet besmettelijk.

Het is veel erger dat die niet gevaccineerde kinderen in contact komen met andere kinderen. Gevaccineerd of niet. Ja, maar die kinderen zijn gevaccineerd, dus zijn onkwetsbaar volgens jou. Zie je wel dat vaccinatie niet werkt? Nee. Die gevaccineerde kinderen lopen minder risico. In de meeste gevallen worden ze niet ernstig ziek. Er zijn ook kinderen die om hele goede medische redenen niet gevaccineerd kunnen worden, of niet tegen bepaalde ziektes. Niet veel, maar ze zijn er wel degelijk. Die kinderen lopen groot risico besmet te worden. Ze hoeven niet geïmmuniseerd te worden, omdat ze door de groep beschermd worden. De meeste ziektes verspreiden zich pas als minder dan 92-95% geïmmuniseerd is. Voor de goede orde: “wegens religieuze redenen” zijn geen redenen. De zwakke plekken in onze vaccinatiesysteem liggen in Staphorst, de Bijbelbelt en de bakfiets- en no-go wijken. Om precies dezelfde redenen.

Er zijn nogal wat wappie bakfietsmoedertjes die hun kinderen bewust niet laten vaccineren, waardoor al bijna uitgestorven ziektes weer de kop steken. Waar? Dat is gemakkelijk vast te stellen. In de wijken waarin de betere middenklasse woont. Nergens anders. Als meer dan 92-95% is gevaccineerd, is die ene bakfietsmoeder die denkt dat ze arts is niet zo erg. Helaas denken veel te veel bakfietsmoeders dat ze arts zijn, waardoor dat percentage zakt onder de 92%, en dus de gezondheid van anderen in gevaar komt.

Behalve niet geïmmuniseerde kinderen zijn er ook niet geïmmuniseerde volwassenen. Mazelen is een relatief onschuldige kinderziekte, maar als je het als volwassene krijgt zijn de gevolgen heel wat erger. In de meeste gevallen is ziekenhuisopname noodzakelijk.

Het is een fabeltje, een gruwelijke en levensgevaarlijke chronische leugen eigenlijk, dat vaccinatie ongezond is. Enig idee waarom medicijnen zo duur zijn? Omdat ze jarenlang getest moeten worden op mogelijke bijwerkingen. Eerst op muizen en ratten, daarna op grotere knaagdieren, om uiteindelijk na resus-aapjes te promoveren naar testen op mensen. Heel vaak zijn de anti-vaccinatie mensen ook tegen dierproeven.

Dat is eten van twee walletjes. Je kunt niet 100% veilige medicijnen ontwikkelen als je ze niet kunt uittesten. Op mensen uittesten, zoals dr. Mengele dat deed, doen we gelukkig niet. Pas als we er vrijwel zeker van zijn dat de bijwerkingen minimaal zijn. En dan nog met terughoudendheid. Waar diezelfde groep mensen ook bezwaar tegen hebben. Waarom is er nu geen anti-Corona-virus medicijn? Omdat het eerst getest moet worden!!!!! Aan de ene kant willen ze – terecht – super-veilige medicijnen, maar aan de andere kant adviseren ze bloedzuigers en vergif als het maar kan helpen tegen …. aids, hiv, kanker, corona. Allebei tegelijk, dat kan niet.

Beste mw. Nijmegen, ik lees uw stukjes graag. Ben het vaak, meestal zelfs, met u eens. Maar dit keer niet.

Door:
H. Numan
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

65 reacties op De wappies zijn weer roerig

 1. Lucky zegt:

  Mijn kinderen, plús alle kinderen in hun omgeving/scholen zijn gevaccineerd, dan zou dus 70% van hen chronisch ziek moeten zijn? Dat is totaal niet zo!

  Geliked door 1 persoon

  • Lucky zegt:

   Kijk bijv eens naar het corona-virus, hóe snel die uitbraak gaat en het virus zich verspreidt….dat zou ook kunnen gebeuren met ziektes zoals bijv polio of de mazelen als er géén vaccinaties zouden bestaan!

   Geliked door 1 persoon

  • Lucky zegt:

   Als voorbeeld:
   Zo snel kan verspreiding dus gaan, verspreiding corona tot 21 februari

   Jonge kinderen, ouderen en mensen met een zwakke gezondheid zijn het meest gevoelig voor het coronavirus. Voor gezonde mensen blijft het meestal bij griepverschijnselen.

   Geliked door 1 persoon

   • LUCIA zegt:

    Een pandemie heeft heel veel interessante mogelijkheden voor de elite, je kan landen volledig afsluiten( Nero’s wet dream) een staat van beleg afkondigen en allerlei regels die je nooit onder normale omstandigheden zou kunnen doordrukken, nu wel doen een oneworld government uitroepen die ons allemaal zal helpen. Ik weet een heel interessant verhaal over hulp, het gaat alsvolgt; Jong vogeltje valt uit het nest, het is een ijskoude nacht en hij gaat heel erg bibberend piepen… er komt een boer met een kar en paard langs, die hoort dat, stopt gaat kijken en zet het vogeltje in een dampende paardehoop. De volgende ochtend wordt het vogeltje wakker, hij ligt lekker warm maar heeft honger dus begint weer te piepen er komt een man langs, loopt op hem af en draait zijn nek om; Wat is de moraal van dit verhaal, niet iedereen die je in de shit zet is je vijand, net als het feit dat niet iedereen die je uit de shit haalt je vriend is en terwijl je in de shit zit, is het verstandig om je bek te houden.Overigens is al heel lang voorspeld dat er een pandemie zou worden gecreëerd;zie deze links;

    https://beforeitsnews.com/blogging-citizen-journalism/2020/02/breaking-deep-state-spreading-virus-new-intel-and-revelations-from-mike-adams-feb-23-2640843.html

    https://beforeitsnews.com/prophecy/2020/01/dave-hodges-mike-adams-1252020-saturday-evening-emergency-broadcast-coronavirus-adams-im-going-to-roll-out-some-bombshells-2509746.html

    Er is ook een interessante video van Cliff High over de geo-politieke gevolgen en mogelijk misbruik van het Coronavirus, heb het al afgesloten dus je moet zelf gaan zoeken.Het is denk ik zijn meest recente. Laat je verder niet teveel gek maken want we weten eigenlijk absoluut niet wat er aan de hand is het is wel vrijwel 100% zeker nu dat het een opgepimpt virus er is hevig aan gesleuteld wat inhoudt dat er ook een middel moet zijn wat ertegen werkt die bio-labs die dit soort dingen maken ontwikkelen altijs simultaan ook een middel wat ertegen werkt, de vraag is alleen wie zet hen het mes op de keel.

    Like

  • Lucky zegt:

   Rampscenario coronavirus: Geen medicijn, geen vaccin!

   https://www.xandernieuws.net/uncategorized/als-corona-niet-wordt-gestopt-zijn-op-13-mei-22-miljard-mensen-besmet-en-140-miljoen-gestorven/

   Als corona niet wordt gestopt zijn op 13 mei 2,2 miljard mensen besmet en 140 miljoen gestorven

   Geen medicijnen – Mondmasker houdt virus waarschijnlijk niet tegen

   Grootste voordeel van deze tijd is de veel verder ontwikkelde medische wetenschap. In de Middeleeuwen zou dit virus de helft van de wereldbevolking uitroeien. In 1918 was dat door de Spaanse Griep al beperkt tot 4%. Gaan we uit van deze laatste ernstige pandemie, dan zouden we nu op 1,5% uitkomen. Als ‘slechts’ 25% van de huidige wereldbevolking besmet wordt met corona, dan komt dit nog altijd overeen met 117 miljoen doden.

   Grootste nadeel van deze tijd is het globalisme, de open grenzen en nauw met elkaar verweven economieën. Hierdoor zet één grote klap in een grote economie een verwoestende kettingreactie in gang, waarvan de eerste gevolgen inmiddels merkbaar beginnen te worden. Zo is de bevoorrading van tal van goederen vanuit China vrijwel stil komen te vallen, wat internet gigant CoolBlue er gisteren toe bracht om de prijzen van veel producten te verhogen.

   Het zal nauwelijks hoeven worden uitgelegd dat een ingestorte wereldeconomie de paniek en ellende in de samenleving alleen maar zal verergeren, en het aantal slachtoffers vermoedelijk nog hoger zal zijn als de cijfers die in dit artikel worden genoemd.

   Geliked door 1 persoon

  • Lucky zegt:

   Spaanse griep 1918, tussen de 50 en 100 miljoen doden

   Geliked door 1 persoon

  • Lucie zegt:

   Ik heb 7 kleinkinderen waarvan 6 last hebben van allergieën.
   Mijn dochter en zoon zijn allergisch voor pollen.
   Ikzelf had als kind bronchitis en later hooikoorts.
   Mijn man had nergens last van totdat hij 20 jaar terug bloeddrukmedicijnen kreeg.
   Heeft nu elk voorjaar een vreselijke zonneallergie,wordt nu eindelijk wat minder dankzij een apotheker die vitaC aanraadde.
   Dus voor ons zo min mogelijk farmagif.

   Like

  • Lucky zegt:

   Stél dat niet alleen de biblebelt niet gevaccineerd was, maar heel Nederland of de hele wereld.
   Niet gevaccineerde mensen kunnen meeliften op de veiligheid die gecreëerd is door de vele mensen die wél gevaccineerd zijn…..
   Het besmettingsgevaar kan echter uit risicogebieden hierheen komen.

   https://www.telegraaf.nl/nieuws/955709/uitbraak-polio-reeel-gevaar

   Uitbraak polio reëel gevaar

   Nederland loopt onverminderd risico op nieuwe uitbraken van polio indien het virus in aanraking komt met niet-ingeënte personen.

   „De kans dat iemand op Schiphol landt met dit virus, wordt groter naarmate het steeds meer de kop op steekt. Dan doel ik op mensen afkomstig uit landen zoals Pakistan, Nigeria en Afghanistan en de daar nabij gelegen landen waar nu ook uitbraken zijn”, zegt hoogleraar Revalidatiegeneeskunde aan het AMC professor dr. Frans Nollet.
   „Er hoeft maar één persoon uit bijvoorbeeld Syrië in een vliegtuig te zitten die het virus onder de leden heeft en dat kan genoeg zijn voor een epidemie in ons land. Zeker omdat wij hier de ’Biblebelt’ hebben, het gebied tussen de Veluwe en Zeeland, waar veel inwoners zich niet laten vaccineren tegen deze extreem besmettelijke ziekte.”

   https://www.trouw.nl/nieuws/uitbraak-van-mazelen-op-biblebelt-vanwege-weigerpatienten~b142923b/

   De Wereldgezondheidsorganisatie beschouwt het overwegend reformatorische dorp Staphorst al jarenlang als een risicogebied. In 1999 brak er al eens een mazelenepidemie uit op de biblebelt, in 1971 werd Staphorst getroffen door een polio-uitbraak. Die eiste toen 39 slachtoffers, onder wie 5 doden

   https://www.ad.nl/binnenland/rivm-voorkomen-dat-syrische-polio-zich-in-nederland-verspreidt~a0ec040d/

   RIVM: voorkomen dat Syrische polio zich in Nederland verspreidt

   Alle Syrische vluchtelingen onder de 5 jaar oud krijgen bij binnenkomst in Nederland een inenting tegen polio krijgen. Dat heeft het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) besloten op advies van het RIVM. Het volksgezondheidsinstituut wil voorkomen dat de ziekte zich in Nederland verspreidt
   Nederland vangt sinds dit jaar oorlogsvluchtelingen uit Syrië op. Sinds eind oktober is bekend dat het noorden van Syrië kampt met een uitbraak van polio, het virus dat kinderverlamming veroorzaakt. Door het ontbreken van goed functionerende vaccinatieprogramma’s in het door oorlog verscheurde land is een deel van de kinderen onder de 2 jaar niet of onvoldoende gevaccineerd.

   Het RIVM adviseert ook om vluchtelingen niet op te vangen in gemeenten waar de vaccinatiegraad laag is. Het instituut doelt daarmee op de bible belt waar veel bevindelijk gereformeerden wonen die vanwege hun geloof vaak afzien van vaccinatie.

   https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/bof-plaagt-de-biblebelt~bf582b95/

   Bof plaagt de Biblebelt
   Sinds de eerste vaccinatie van 1987 is de bof helemaal terug in Nederland. Vooral onder bevindelijk gereformeerden die uit godsdienstige overtuiging elke vaccinatie weigeren.

   Het bofvirus circuleert weer op grote schaal in Nederland, voor het eerst in twintig jaar. Het virus trekt een spoor vanuit Zeeland, over het rivierenland, richting Veluwe, naar de Biblebelt, een smalle strook met relatief veel bevindelijk gereformeerden die om religieuze redenen vaccinatie weigeren.

   In een enkel geval doen zich complicaties voor. Jonge kinderen kunnen dan hersenvliesontsteking krijgen. Vóór het vaccinatiejaar 1987 werden jaarlijks drie- tot achthonderd kinderen met een dergelijke complicatie in een ziekenhuis opgenomen. Enkele kinderen overleden eraan. Jongetjes kunnen – sporadisch – last krijgen van ontstoken teelballen. Dat kan soms tot onvruchtbaarheid leiden. Ook doofheid komt voor. Iemand die de bof heeft gehad, blijft er voortaan van gevrijwaard – de virusbesmetting geeft levenslang immuniteit.

   Like

 2. WH zegt:

  Beste mw. Nijmegen, ik lees uw stukjes graag. Ben het vaak, meestal zelfs, met u eens. Maar dit keer niet……
  Nou dat mag…daarin tegen ben ik het wel eens met het geschrevene, naar deze onderwerpen is al veel onderzoek gedaan. Dat deze uitkomsten de krant niet halen spreekt voor zich…dat komt niet gelegen. Dingen lijken misschien voor u vergezocht maar zijn het zeker niet. Ga maar eens opzoek naar wat men met u voorheeft….niet veel goeds

  Geliked door 5 people

 3. M. zegt:

  U kunt wel slap lullen over 5 G omdat u duidelijk niet weet waarover u lult maar er is geen cent naar onderzoek gedaan naar schade.
  Geen gelul echte rechtszaken waar duidelijk werd dat er geen onderzoek is gedaan.
  Omdat men dan het antwoord al weet.
  Het is schadelijk, meer dan
  Als je geen verstand hebt van DEW wapens moet u niet als een kip zonder kop lullen u maakt zichzelf compleet belachelijk door te doen alsof er niets aan de hand is met 5 G.
  WIFI is al rete slecht voor alle mensen daarom is het in de meeste landen verboden op scholen en niet omdat het niet schadelijk is.

  En wat de vaccinatie betref kan ik pagina’s vullen met horror anders dan het demoniseren zonder kennis waar u mee bezig bent.

  Geliked door 6 people

 4. Frans Brassens zegt:

  Nou Heinz, even wat opmerkingen over je (how come?) geëmotioneerde stukje:

  “Waarom lees ik daar niet over in de krant?”
  > Omdat dat rechtstreeks of -vooral- indirect wordt tegengehouden door mensen die daar absoluut geen belang bij hebben, integendeel….. zoals ook het geval is met veel andere zaken.

  “Dat vaccinatie gevaarlijk is, is allang achterhaald.”
  > Door wie dan wel? Het zou de moeite lonen de ontkenners van gevaren en hun belangen eens goed te screenen. Zie alhier Ab Osterhaus bijvoorbeeld. Bovendien kunnen met name gevaarlijk zijn, al die ‘moderne’ vaccins, die plompverloren, met vaak kwalijke ingrediënten, (en met oppervlakkig -en níet veeljarig- onderzoek) in de markt worden gezet als verdienobjecten en om de concurrentie te vlug af te zijn.
  En > Wel eens gehoord van extreme bijwerkingen, tot de dood aan toe, van de ‘nieuwe’ vaccins en geneesmiddelen? Een aantal ‘nieuwe’ is daardoor zonder meer verboden geworden.

  5G -“Maar die effecten zijn zo klein dat ze vrijwel niet waarneembaar zijn.”
  > Wel eens gehoord van effecten op langere termijn?

  “Pas als we er vrijwel zeker van zijn dat de bijwerkingen minimaal zijn.”
  > Dit is niet waar. Zoals gezegd, na te vlotte introductie zijn, ten gevolge van geconstateerde schadelijke bijwerkingen diverse medicamenten en vaccins verboden. Waaronder bijvoorbeeld diabetesmiddelen en diverse statines tegen de cholesterol (een hype overigens, betreffende literatuur te over)

  VROEGER WAS DE CORE-BUSINESS VAN GENEESMIDDELENFABRIKANTEN: GENEZEN.
  TEGENWOORDIG IS HUN CORE-BUSINESS: VERDIENEN.

  Geliked door 5 people

 5. Lucky zegt:

  Veel mensen zijn vergeten wat polio is en hoe het eruitziet, ze realiseren zich daardoor het gevaar niet en kunnen er nieuwe uitbraken komen.

  Geliked door 1 persoon

 6. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Dit artikel is me uit het hart gegrepen !
  Heb zelf al een aantal malen voorzichtig tegengas geprobeerd te geven op artikelen van haar hand in de reacties maar zelfs dat werd me al niet in dank afgenomen.
  Kennelijk is het zo dat als mensen eenmaal geloof hechten aan een complottheorie ze zich daar helemaal in vast bijten. Argumenten tellen dan ineens niet meer.
  Op een punt ben ik het niet eens met H.Numan; ik lees haar artikelen niet graag en sla ze vaak over.

  Geliked door 2 people

 7. kanaloa01 zegt:

  Ik ben geen arts dus kan ik slecht over vaccineren oordelen, wel dat ik ieder jaar een oproep krijg voor een griepinjectie en dat ik zeer allergisch ben voor sommige soorten penicilline. De keer dat ik op aandringen van de arts een griepinjectie heb genomen ben ik doodziek geworden en dat heeft 2 weken geduurd. Nooit meer een injectie gehaald ondanks aandringen van de arts en ik heb desondanks geen griep meer gekregen.
  Al die verplichte vaccinaties zijn natuurlijk zeer lucratief voor de farmaceutische industrie en wat betreft al die ziektes die hier uitgeroeid waren en weer de kop opsteken, dat komt door de import van half Afrika, al of niet gevaccineerd die de besmettelijke ziektes weer importeren.

  Geliked door 6 people

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Ben ook geen arts maar op aanraden van mijn reumatoloog ben ik jaarlijks een griepprik gaan halen en daar waar ik vroeger minimaal 1 keer per jaar griep kreeg heb ik het nu al in geen jaren meer gehad. Toeval ?

   Geliked door 1 persoon

  • Lucky zegt:

   Die griepvaccinatie is gemaakt tegen dié soort griep die het laatst geheerst heeft.
   Als een nieuwe griep-variant zich in de tussentijd heeft ontwikkeld, dan heb je dus geen juiste bescherming en kan je tóch die ‘nieuwe griep’ krijgen.

   Geliked door 1 persoon

   • LUCIA zegt:

    Weet je Lucky ik den k dat je van zaken als biologie, fysiologie etc weinig van afweet d.w.z. dat je aan je eigen angsten overgeleverd bent . We gaan allemaal eens dood dat kunnen we niet ongedaan maken. Ik heb ooit eens in korte tijd een aantal mensen om me heen verloren waaronder de liefde van mijn leven. Ik was toen heel erg bezig met doodgaan en droomde er ook over, ik was gewoon bang en toen droomde ik op een avond dat mijn liefste bij mij kwam en met me sprak, hij zei; ga leven , hou op met de dood, de dood is makkelijk, het erover nadenken maakt het moeilijk, je moet accepteren dat het bij het leven hoort , sinds die tijd maak ik me niet meer druk om dood gaan en laat me ook nier meer gek maken. Een Virus is uberhaupt iets dat zich heel snel dusdanig kan veranderen dat de middelen die ertegen werken, het niet meer doen voor die variant dus het enige wat je kunt doen is je immuunsysteem sterk genoeg maken en daar moet je niet bij big Pharma voor zijn maar ga snuffelen in kruiden en voedingssupplementen b.v. Vit C, L-LYsine combi gaat virusreplicatie tegen, drink vlierbessenstroop met appelazijn 1 eetlepel van elk aangevuld met water, die combi doet het ook goed tegen virussen en zoek kruiden die je weerstand verhogen Panax ginseng en Siberische ginseng, Chaga, allerlei bessen, Gember, kurkuma, Zink en Selenium supplementen en de aloude levertaan( Vitamine A en D in de best opneembare vorm) geweldig spul
    Ga je ding doen en wordt niet wanhopig en ga niet afwachten of ze met iets komen ga zelf zoeken , de meeste mensen op de planeet werken met kruiden dus waarom jij niet??.

    Like

   • Lucky zegt:

    Vergis je niet Lucia, ik weet meer dan je kan vermoeden.
    Ik heb trouwens zelf nog nooit een griepvaccinatie gehad omdat ik sowieso niet tot de risicogroep behoor, zoals bijv bejaarden en mensen met een zwakke gezondheid.
    Wie zegt dat ik niks weet van kruiden of vitamines…..ik neem ze dagelijks.

    Like

   • Lucky zegt:

    Betreffende de griepvaccinatie: Er is elk jaar een nieuw griepvaccin!
    Vaccinatie biedt circa een half tot 1 jaar bescherming, natuurlijke infectie langer.
    Omdat griepvirus slordig is in het kopiëren van haar eigen erfelijk materiaal, kunnen er relatief gemakkelijk virusvarianten ontstaan die in zekere mate aan de immuniteit ontsnappen en zich verspreiden. Van een vaccinmismatch spreken we als voor 1 of meer van de virussen in het vaccin, de opgewekte immuniteit onvoldoende is om optimale bescherming te bieden tegen de circulerende virussen. Door wetenschappelijk gebaseerde voorspelling van de virussen die de volgende epidemie zouden kunnen veroorzaken wordt getracht vaccinmismatch te voorkomen, maar dit blijkt soms lastig te zijn.
    Rivm

    Like

 8. jetse47 zegt:

  Beste heer Numan,
  Mevr.Nijmegen heeft goed onderbouwde commentaren gegeven.
  Kijkt u zelf eens naar de site vaccinsvrij(https://stichtingvaccinvrij.nl/?s=Wakefield) daar staat het hele relaas over Wakefield in, deze man werdt gedemoniseerd net zoals wilders gedemoniseerd wordt, als men tegen de leugenaars ingaat gaat je kop eraf!!
  En kijkt eens verder hoe gezond vele vaccinaties zijn.

  Geliked door 5 people

 9. David Icke

  De presentatie van de Britse schrijver en complotdenker David Icke, aanstaande zaterdag in het MECC Maastricht, gaat door. De burgemeester heeft geen bevoegdheid om het evenement te verbieden. Ook is de openbare orde niet in het geding.

  Dat laat de gemeente Maastricht weten.

  ‘Levensgevaarlijk’
  De Maastrichtse zakenman Benoit Wesly, voorzitter van de Nederlands-Israëlitische hoofdsynagoge Limburg en honorair consul van Israël, had burgemeester Annemarie Penn-te Strake gevraagd het evenement niet door te laten gaan. Wesly vindt Icke “een levensgevaarlijke man”.

  Lees ook: Ophef rond ‘antisemitische’ complotdenker die naar Maastricht komt

  Geliked door 1 persoon

 10. Bob Koster zegt:

  Heer Numan, bedankt voor uw verhelderende bijdrage. Ik heb al eerder geprobeerd de artikelen van Elise Nijmegen betreffende 5G en vaccinaties als kwaadaardig geleuter te ontmaskeren met als gevolg dat ik een ban kreeg. Gelukkig wint de waarheid het van de leugen.

  Geliked door 2 people

  • LUCIA zegt:

   Beste BoB mw van Nijmegen zoekt de dingen heel erg goed uit , hoe weet ik dat.. omdat ik dat ook doe, het probleem is dat de meeste mensen niet weten hoe ze iets moeten onderzoeken , hoe je uberhaupt een onderzoek opzet , ze hebben niet het geduld ervoor , meeste lezen nooit een boek . Bovendien en dit klinkt misschien erg vervelend, je hebt er ook een bepaald IQ voor nodig om de juiste connecties te zien en ja dat hebben niet alle mensen dus” hou u bij uw leest” en bekwaamheden en geef niet af op mensen en dingen waar u niets van af weet.noch begrijpt.
   .Ik vind het ook geen goede zaak dat u iemand die haar uiterste best doet om mensen voor te lichten als een kwaadaardige leugenaar te kijk zet… kijk dat gaat me effe iets te ver , blijkbaar mist u gewoon het fatsoen om te zeggen dat u het er niet mee eens bent en dan zou het ook fijn zijn dat te onderbouwen, want de meeste roeptoeters die schreeuwen dat iets niet wetenschappelijk verantwoord is, weten vaak niet eens wat een stelling is en dat je die moet onderbouwen en dat beste Bob is het A.B.C. van de wetenschap. Get a life

   Like

   • Bob Koster zegt:

    @LUCIA. Ik las uw commentaar pas op 6-03, vandaar deze late reactie.
    Zonder enige onderbouwing stelt u dat ik geen boeken lees en dat ik een laag IQ heb, aannames die volstrekt bezijden de waarheid zijn. Thuis struikel ik bijna over de handboeken, naslagwerken en tabellen, overgehouden uit mijn studie fysica. Wat kennis over microgolven aangaat kan ik E. Nijmegen alle hoeken van de kamer laten zien. Alle “kennis” die zij voor geeft te bezitten heeft zij bij elkaar gegoogled, tweedehands gepopulariseerde “kennis” voor minder begaafden. Kwaadaardig? Geen idee, maar met haar ondoordachte publicaties heeft zij enorm veel kwaad aangericht.
    Grote groepen mensen zien af van vaccinaties omdat er kwik in zou zitten. Als ze even verder gegoogeld had wist ze dat sinds 2014 er in Nl geen kwikhoudende vaccins meer bestaan en dat het waargenomen kwik in mens en dier vnl afkomstig is uit verbrandingsmotoren.
    Ik ben nu 73 en word een beetje moe van al die paniekverhalen, vandaar dat ik zo pissig reageer.
    Mvg, Bob Koster.

    Like

 11. Ik ben natuurlijk geen farmaceut dat voorop gesteld, maar Ik ben er van overtuigd dat het niet altijd goed is wat in je gespoten wordt,maar anderzijds ben Ik er dan wel weer van overtuigd dat geneesmiddelen je kunnen helpen in veel zo niet de meeste gevallen.
  Het zou ook best mogelijk zijn dat er schadelijke stoffen in de medicijnen en injecties zouden kunnen zitten, maar Ik neem toch ook weer aan dat het zo weinig is dat de voordelen ver uit komen boven de nadelen.
  Het is namelijk al meermaals voor gekomen dat de farmacie heel grote bedragen heeft moeten betalen aan slachtoffers van een ondeugdelijk medicijn en Ik durf gerust te stellen dat de farmacie alles zal doen om dat te voorkomen.
  Dat het ze niet echt veel interesseert of we zieker worden of niet staat bij mij als een paal boven water maar ze kunnen de mens niet vol pompen met schadelijke stoffen, omdat de rekening dan wel eens veel te hoog zou kunnen worden, zelfs voor de farmacie die toch niet heel erg arm is.

  Geliked door 1 persoon

  • LUCIA zegt:

   Voor wat vaccinaties betreft, zijn ze door de politiek ( en dat moet je breed zien dus ook instellingen die wereldpolitiek bedrijven in dit verband dus de WHO)vrijgesteld van juridische schadeclaims, dat was eerst niet zo maar aangezien er steeds meer rottigheid naar boven kwam over die vaccinaties, hebben ze dat maar ingesteld, zogenaamd omdat ze niet op korte termijn de schade voldoende kunnen inschatten. Bovendien zijn schade claims voor hun überhaupt peanuts, ze hebben de beste advocaten en ze rekken het jarenlang, als je genoeg geld hebt kun je bijna alles kopen, het is het universele smeermiddel van m.n. nationale politici en instituten.

   Like

 12. J. C. Th. Köhler zegt:

  “Waarom lees ik daar niet over in de krant?

  Serieus, heer Numan? Als er iets aan de hand zou zijn, lezen we daar over in de krant? Lamenielache… De krant staat vol met gecensureerd (non)nieuws. Als er één “nieuwsbron” is die we NIET kunnen vertrouwen is het de krant. Om van de overige hoofdstroom media maar niet te spreken.
  Nee, heer Numan, ik ken u van goed onderbouwde artikelen, maar hier gaat u ongelofelijk de mist in. Dat mag, u kent ook het gezegde over het beste paard van stal. Maar geen gewoonte van maken.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 6 people

 13. Dr_Sven024 zegt:

  Sorry, maar wat een eenzijdige naiviteit wordt hier ten toon gespreid door H. Numan. Dat u de artikelen en verwijzingen van de wel-wakkere mevr. Nijmegen naar fabeltjesland verwijst is opmerkelijk en zelfs kwalijk sturend. Het is alsof ik iets zit te lezen vanuit het hoofdkwartier van Groenlinks of D66.

  1. Ikzelf ben toevallig wél medisch onderlegd en vertrouw vaccins sinds ruim 10 jaar ook niet meer en ik weet waar ik het over heb door m’n werkzaamheden op het vakgebied Infectieziekten. De toevoegingen -waaronder aluminium, kwik/thiomersal, vreemd DNA- aan vaccins zijn niet objectief te controleren en ik vrees o.a. voor vaccinatieVERPLICHTING n.a.v. het coronavirus-debacle. BigPharma = BigMoney: men verdient uitsluitend aan #zieke mensen = verdienmodel.

  2. Ook vrees ik voor de uitrol van 5G, zowel qua privacy maar nog meer qua lichamelijke effecten ervan (zeker op de wat langere termijn). Talloze medische peer-reviewed artikelen wijzen hier ook op (te vinden via enkele muisklikken op internet) en er zijn exact NUL wetenschappelijke artikelen die verklaren dat 5G GEEN gevaar is voor de volksgezondheid.

  H. Numan en ik leven bijkbaar in parallelle werelden en dat is prima, laten we dat zo houden. De lezer kan zelf wel bepalen voor wie de uitspraak geldt: ‘Zalig zijn de onnozelen van geest.’

  De wereld is -helaas- een stuk kwalijker dan menigeen denkt. Time will tell…

  Geliked door 7 people

  • LUCIA zegt:

   Fijn dat u het geduld op kunt brengen deze mijnheer op de feiten te wijzen , het jarenlange gezeik van dit soort BIg-Pharma trollen op Fora, heeft eerlijk gezegd mijn geduld zwaar gereduceerd ,het zijn allemaal azijnpissers, stom, en energiezuipers. Ik vind het geen probleem dat iemand een andere mening heeft maar doe dan ook je stukje werk en ga dingen uitzoeken, Er is genoeg alternatief onderzoek door wetenschappers over de effecten van EMF’s en ook over vaccinaties en dan staat niets een gezonde discussie in de weg al dan niet eindigend in een verschil van mening maar meteen beginnen met anderen voor wappies uitmaken of aluhoedjes of dat soort onzin, is nou niet bepaald bevorderlijk voor mijn humeur en geduld.En dit laatste is ook bestemd voor de hr Bron.

   Geliked door 2 people

 14. Lucky zegt:

  Luister naar deze vrouw, haar ouders waren tegen vaccinatie.

  Geliked door 1 persoon

 15. BigLJohn zegt:

  Mijnheer H. Numan; ik ben het volslagen oneens met uw conclusies. 5G is op termijn wel degelijk gevaarlijk voor de gezondheid. Neem nu de magnetron, niet voor niets zit voor de glazen deur een gaas dat de gevaarlijke straling moet tegenhouden. Hoe hoger de frequentie word, hoe verder het signaal komt, en dat met een zeer laag vermogen. Deze signalen reiken alleen tot de optische horizon. Dit alles in tegenstelling met erg lage (en ongevaarlijke) frequenties. Ook ben ik geen voorstander van vaccinaties. Ik laat mijn eigen nooit inenten tegen de griep. De laatste griep die ik kreeg was in 1974. In mijn jeugd kreeg ik op de lagere school een of andere injectie. Ze spoten hem op een verkeerde manier in, niet onder de huid, maar in de ader van mijn arm. In de nacht kreeg ik vreselijke hallucinaties en enorme angsten over datgene wat ik meemaakte. Mijn ouders riepen in de ochtend de huisarts op die niets anders kon inbrengen dat dat ze mij verkeerd gevaccineerd hadden. Na de lagere school was ik voorgoed genezen met alles wat met vaccineren te maken had. En dan nog iets wat iedereen allang vergeten is; een jaar of 8 geleden kwam men met een jaarlijkse vaccinatie tegen de griep. Nadien werden veel mensen onwel met koorts. of een pijnlijke arm met rode uitslag. Schoorvoetend werd bekend dat het vaccin een puur vergif was !!! En ook hier; wat doet dat op termijn met de gezondheid van deze mensen….

  Geliked door 5 people

 16. ronjaspers zegt:

  Ongeveer een half jaar geleden stond er in 1 van de leugenkranten de telegraaf toevallig een waarheid,veel nederlanders zijn heel naief.Hier een boodschap van mij,als kinderen en volwassenen gevaccineerd zijn hoeven ze zich toch geen zorgen te maken voor kinderen en volwassenen die niet gevaccineerd zijn.Jullie zijn dan toch beschermd.Waarom moeten mensen verplicht gevaccineerd worden,dat is dwang en het tast niet alleen je lichamelijke integriteit aan maar is ook een inbreuk op je mensenrechten.

  Geliked door 4 people

  • Lucky zegt:

   Dat komt vooral doordat kinderen en babies risico lopen omdat ze nog niet alle vaccinaties hebben gehad en dus onbeschermd zijn.

   Geliked door 1 persoon

  • M. zegt:

   Ze maken zich ook geen zorgen over alle migranten die ongevaccineerd ons land binnen komen dus waarom wel zorgen maken over onze kindjes die niet gevaccineerd zijn?
   Moeten ze er vanaf of zo?
   De ongevaccineerd aanhangers van de vrede zijn ook voor niemand een gevaar en mogen gewoon weigeren.
   Daar hoor je die pro vaccinatie schreeuwers ook niet over.
   Selectieve bezorgdheid?
   Laat die pro schreeuwers daar maar eens over nadenken.

   De tijd van voorkauwen is voorbij, laat ze hun eigen duim maar gebruiken om zelf te kunnen kijken naar de waslijsten van vaccinatie ellende dood en verderf.
   En kijk ook even hoeveel miljarden er al betaald zijn aan ouders die hun kinderen verloren.

   Geliked door 1 persoon

 17. LUCIA zegt:

  Sorry maar de schrijver van dit stuk is zo’n dom onbenul, dat ik niet eens, wat ik normaal zou doen, de raad zal geven joh ga er eens wat meer over lezen want om begrijpend te lezen en uit te zoeken( houdt ook nog in in het engels) heb je hersens nodig en dit stukje getuigde daar niet van . Ik kan aardig wat terug gaan in de tijd, er waren in mijn jonge jaren, geen kinderen jong gestorven aan welke ziekte dan ook , geen kinderen met eeuwige snottebellen en gerochel jaar in , jaar uit en vooral het hele jaar door, geen ADD of ADHD, geen kinderen met kanker, goede schoolprestaties . beleefd , welopgevoed en iets waar ik het laatst over had met iemand ..als je naar de huidige kinderen kijkt zien ze er dof uit, een gezond kind hoort een stralende bijna lichtgevende huid te hebben, gezond en welderig haar en ook geen wallen onder de ogen, Er is ook een aantal jaren geleden een onderzoek gedaan naar de fysieke prestaties van kinderen zeg maar 30 jaar geleden en die van nu . De prestaties waren ook fysiek veel minder ander onderzoek over IQ bij kinderen.. blijkt ook dalend te zijn . Ik ben ervan overtuigd dat aluminium en kwik als z.g. adjuvans, niet thuishoren in een vaccin en in het menselijk lichaam, zijn supergiftig en worden rechtstreeks de bloedbaan van zo’n jong kind ingespoten dat is f..g kindermishandeling en als jij meneer lulhannes, te stom bent om dat te begrijpen hou dan je bek en vermoord je eigen kinderen maar en dan mag ik hopen dat jij alleen maar losse flodders in de kamer hebt zitten.

  Geliked door 3 people

  • Lucky zegt:

   Vergeet niet dat kinderen amper nog zoveel buitenspelen, ravotten en bewegen als vroeger, ze zitten veel binnen als kasplantjes.

   Geliked door 2 people

   • LUCIA zegt:

    Ja Lucky maar is dat oorzaak of gevolg , ik denk dat die kinderen zich vaak niet echt lekker voelen en gezien de hoeveelheid troep waar ze mee ingespoten worden, verbaasd mij dat ook niet . Ik heb alle kinderziekten gehad, bof, mazelen, waterpokken , niks aan overgehouden en ook de andere kinderen niet, altijd boordevol energie in bomen klimmen, ravotten, fietsen , rolschaatsen . Tegenwoordig doet men aan bangmakerij en doet voorkomen alsof kinderen daar aan doodgaan nou . Ik heb ook nog eens rondgevraagd in mijn leeftijdsgenoten-kring maar die hadden hetzelfde, niemand van ons kende ook maar een kind die daaraan overleden was of had er zelf maar van gehoord. Nederland is zo’n giga door Big Pharma geindoctrineerd land en maar naar de pilpushers gaan, ja moet je eens opletten, ieder medicijn heeft of een mogelijke bijwerking richting je nieren of richting je lever. Waarom… ze doen aan klantenbinding, als ze je genezen met de linkerhand, fucken ze je lever of je nieren op met de rechterhand.

    Geliked door 4 people

 18. David zegt:

  Bij elk medicijn zit tegenwoordig een meter bijsluiter, het
  middel lijkt toch vaak erger dan de kwaal

  Geliked door 6 people

  • Lucky zegt:

   Je hóeft geen bijwerkingen te krijgen, en zeker niet álle bijwerkingen die op de bijsluiter staan. Die bijsluiter laat zien welke reacties je zou kunnen krijgen, zodat je weet dat het van de medicatie komt en of die medicatie geschikt is voor jou persoonlijk.
   Als je met minimale bijwerkingen kan blijven doorleven is dat mooi meegenomen toch?
   Wanneer de bijwerkingen te zwaar zouden zijn is waarschijnlijk een ander medicijn meer geschikt.
   Medicijnen slikt men niet voor de lol, maar om er beter van te worden óf om niet nog zieker te worden óf om het leven leefbaar te houden.

   Like

   • Tijl Uylenspiegel zegt:

    Daarbij is het zo dat medicijnen die ook in Amerika geleverd worden nagenoeg elke denkbare ziekte staat vermeld om eventuele schadeclaims voor te zijn.
    Soms geeft men daarbij wel het percentage van gevallen die voorgekomen zijn maar als dat onder de 1% zit is het eigenlijk verwaarloosbaar.

    Like

   • LUCIA zegt:

    Lucky Er zijn ook zat (zie b.v. Radar om maar dicht bij huis te blijven) gevallen waar naar voren komt hoe slecht klachten over bijwerkingen worden bijgehouden, ook in de vaccin industrie en ook bij implantaten en daarmee bedoel ik niet alleen maar borst implantaten maar alle echte noodzakelijke implantaten. Het meeste wat op de bijsluiter staat komt naar voren, als een product getest wordt, als je weet hoe hoe grondig deze groep waarop medicijnen getest worden, wordt samengesteld zodat zo weinig mogelijk bijwerkingen eruit komen, ja ook daar kennen ze de slager die zichzelf keurt. Ik twijfel zeker niet aan je kennis of intelligentie Lucky maar ik vind je ietwat vertederend naïef… of in weerwil van alles wat de andere kant op wijst…. positief. Je noemt jezelf ook Lucky per slot van rekening.

    Like

   • M. zegt:

    Voorheen hadden we geneesmiddelen(natuurlijk) waar men van genas en nu hebben we (niet natuurlijke) medicijnen en tien miljoen chronisch zieken.
    Die maar niet beter worden.

    Geliked door 1 persoon

 19. Richard zegt:

  Ik werk met computers. Ik heb alles bekabeld maar werk vaak ook met wifi en ik krijg van G3 en G4 al last van oorsuizen en neusbloedingen. En verder is G5 van oorsprong een millitair wapen. Wist je dat Smart ook een millitaire uitdrukking is? Het betekend slim verpakt wapen. Dat wil zeggen dat het een wapen is dat niet als zodanig herkend wordt. Slim he?
  Verder heb ik alle kinderziektes gehad. Waterpokken, rode hond en de mazelen. Vroeger was het advies van de dokter: Blijf maar een weekje thuis. Een keer gehad en je krijgt het nooit meer weer. Je komt er sterker uit. Nu is het toch vreemd dat er uitbraken van mazelen zijn op scholen waar iedereen gevaccineerd is. Zo ook een uitbraak van kinkhoest op een school in de VS waar een 100% vaccinatie graad was. Wat ik ook vreemd vind is waarom gevaccineerden zo bang zijn voor die ziekten. Zij zij immers toch gevaccineerd? Of mis ik hier iets?

  Geliked door 4 people

 20. Wim zegt:

  Hartelijk dank, heer Numan, voor dit artikel. Ik zat me ook al lang te ergeren aan die onzinnige samenzweringsstukjes, maar ik had niet het geduld om daar eens uitvoeriger op in te gaan. Wat die vaccinaties betreft: niet elke vaccinatie is zinvol, maar het nut van de klassieke vaccinaties tegen kinderziekten als polio, mazelen, difterie is ondubbelzinnig bewezen, dankzij zulke vaccinaties is de pokkenziekte zelfs totaal uitgeroeid, een ziekte die in het verleden miljoenen slachtoffers heeft gemaakt.

  Andrew Wakefield heeft enorme schade aangericht met zijn frauduleuze onderzoek en artikel in The Lancet. Het is aangetoond dat hij zijn gegevens heeft vervalst om het gewenste resultaat te kunnen verkrijgen en dat hij bovendien grote bedragen van advocaten van patiënten kreeg om een gewenst resultaat te produceren. Talloze onderzoeken, gepubliceerd in peer-reviewed wetenschappelijke tijdschriften hebben nooit enig verband kunnen aantonen tussen de vaccinaties en het voorkomen van autisme. Maar veel mensen vertrouwen nu eenmaal meer op schimmige internetsites vol hijgerige samenzweringstheorieën dan op serieuze publicaties.

  Wat betreft 5G, als theoretisch fysicus heb ik naar nu toevallig wel verstand van. Er wordt ontstellend veel onzin over gepubliceerd. Zoals bijvoorbeeld het idee dat de 5G straling gevaarlijk zou zijn omdat deze een hogere frequentie zou hebben. Die frequentie mag dan voor radiostraling hoog zijn, maar in het elektromagnetische spectrum stelt dit nog helemaal niets voor: zichtbaar licht heeft frequenties die duizenden malen hoger zijn, en zichtbaar licht is toch echt niet schadelijk voor de mens. De problemen ontstaan pas bij ultraviolet licht, dat een nog hogere frequentie heeft. Pas bij deze frequenties hebben de fotonen voldoende energie om reacties met de cellen van het lichaam te veroorzaken. Het is dan ook raadzaam om de blootstelling aan ultraviolet licht te beperken. Bij straling met nog hogere frequenties wordt het gevaar steeds groter: röntgenstraling en gamma-straling. Maar dan hebben we het over straling met frequenties die miljarden keren zo groot zijn als die van microgolfstraling.

  De enige uitwerking die microgolfstraling heeft, is opwarming. Daar wordt gebruik van gemaakt in een magnetron. Maar die heeft dan ook wel het vermogen van een kleine kilowatt. Een gloeilamp met dat vermogen geeft ook een hoop warmte af. Nu is het ironische dat de sterkte van de straling die je van een antennemast krijgt veel kleiner is dan de straling van een mobiele telefoon die je bij je hebt, maar over dat laatste maken zich niet veel mensen druk, gezien de vele zombies die zich niet kunnen scheiden van hun beeldschermpje. Tja, aan gebrek aan kennis geen gebrek…

  Er is een goed artikel over de veronderstelde gevaren van 5G in NRC-Handelsblad. Ja, die krant verspreidt ook een hoop politiek gekleurde onzin, maar er zijn soms toch ook nog degelijke artikelen in te vinden, die de moeite om te lezen waard zijn: https://www.nrc.nl/nieuws/2019/06/14/hoe-ongezond-is-5g-a3963760

  Geliked door 1 persoon

  • Lucky zegt:

   Bedankt voor de 5G uitleg!

   Like

   • LUCIA zegt:

    Oh ye of good faith.. zie je niet dat bepaalde mensen betaald worden om op dit soort Fora z.g. dingen te weerleggen . Ga vooral zelf op zoek naar de waarheid . Ik vertrouw heel weinig mensen en met reden, vooral geen politici en wetenschappers, de meeste wetenschappers tegenwoordig aijn meer leugenscheppers en werken o.b.v. u vraagt wij draaien anders kunnen ze het schudden , dan krijgen ze geen subsidie voor onderzoek , hun instelling waar ze werken ontslaat ze als ze met de waarheid komen, het is ook in deze beroepsgroep hij die betaald, bepaalt dus gooi je naiviteit maar in de vuilnisemmer. Niet voor mij maar voor jezelf, je geeft duidelijk om mensen, merk ik aan je reacties dat maakt je waardevol en ik respecteer zeker je inbreng ook al zijn we het niet met elkaar eens… dus ga goed op jezelf passen. Zeker de helft van de wereld moet het grotendeels met kruiden doen en die mensen zijn vaak gezonder, ook nog een saillant feit, het is voorgekomen een keer in Amerika en een andere keer elders en dat ben ik effe kwijt maar er was een staking van ziekenhuizen en je zou verwachten meer mensen dood , het tegendeel bleek waar minder mensen dood . Weet je ook wat doodsoorzaak nummer 3 is…medisch handelen, uitgebreid onderzocht door de Lancet ( geval van slager die in zijn eigen vlees snijdt, grapje) en daar wordt dus alles mee bedoeld medicijnvergiftiging en ook foute operaties e.d. dus alle vormen van medisch handelen en persoonlijk denk ik dat het percentage veel hoger ligt, het zou mij niet verbazen als het niet de 3e maar de 2e blijkt te zijn. groetjes mijn laatste reactie.

    Geliked door 1 persoon

   • Frans Brassens zegt:

    Naïviteit is de moeder van veel ellende, Lucia. Daar heb je 101% gelijk in.

    Geliked door 1 persoon

  • Tistochwat zegt:

   Wim 26 februari 2020 om 16:55

   Hoe komt het dan dat op plaatsen waar masten voor mobiele telefonie staan, het aantal leukemiegevallen veel hoger is dan op plaatsen waar die masten niet staan?
   Bij een school in Spanje (ik weet niet meer waar, artikel paar jaar geleden gelezen) ontstond een dusdanig hoog percentage leukemiegevallen, dat men daar die masten heeft verwijderd. Nadat die masten waren weggehaald, daalde het aantal nieuwe leukemiegevallen weer naar het landelijk gemiddelde.

   Resultaten van onderzoek naar negatieve effecten van 4G, 5G op de gezondheid mogen niet naar buiten komen, want: big business.

   Geliked door 1 persoon

   • Wim zegt:

    “Hoe komt het dan dat op plaatsen waar masten voor mobiele telefonie staan, het aantal leukemiegevallen veel hoger is dan op plaatsen waar die masten niet staan?”

    Dat is gewoon niet waar. Er zijn enkele gevallen bekend waar een hoger aantal leukemiegevallen dan gemiddeld in de buurt van een zendmast voorkomen, maar niet dat dit een algemeen kenmerk van zendmasten is. Helaas hebben de meeste mensen geen benul van statistiek. Het gaat per plaats om slechts geringe aantallen, soms minder dan tien. Gezien de normale variatie in het voorkomen van zeldzame ziektes kun je alleen al om statistische redenen verwachten dat er bij zulke kleine aantallen bij bepaalde plaatsen grote relatieve variaties zullen voorkomen. Om werkelijk zinnige uitspraken hierover te kunnen doen, moet je van een groot aantal van die plaatsen statistieken verzamelen, en dan niet alleen de positieve correlaties verzamelen, maar ook alle andere correlaties, van negatief tot nul. Als je dat doet, dan blijkt er geen significant verband te bestaan tussen het voorkomen van zendmasten en van verhoogd voorkomen van leukemie.

    Anders maak je je schuldig aan het gebruiken van het “file drawer effect”: je publiceert alleen de gevallen die je eigen vooroordeel bevestigen, en negeert de rest (die berg je in een la op). Negatieve uitkomsten zijn namelijk net zo belangrijk als positieve uitkomsten.

    Dat is overigens ook een groot probleem bij medisch onderzoek, zoals bij het testen van nieuwe medicijnen: de onderzoeken met positieve resultaten worden gepubliceerd, en de onderzoeken waar geen effect (of zelfs een negatief effect) voorkomt, blijven in de la liggen. Daardoor lijkt een middel dat in feite onwerkzaam is, een positief effect te hebben. Daarom wordt steeds meer geëist dat onderzoekers hun onderzoeksprotocol vooraf publiceren, zodat een teleurstellend onderzoek achteraf niet kan worden weggelaten, of met gesjoemel (veranderen van protocol) worden opgepoetst.

    The plural of anecdote is not data.

    Like

 21. Nemesis zegt:

  Na alles te hebben gelezen over wel of niet vaccineren, wil ik wel het volgende zeggen, dat zeker niet alle vaccins zo onschuldig zijn als men zegt. En hier praat ik niet over iets waar ik geen verstand van heb of niets van weet, want ik was werkzaam in de chemische pharma en bestrijdingsmiddelen industrie.
  Mar ik kan ook verder alleen van mezelf uitgaan, buiten tetanus ben ik nooit ergens anders voor gevaccineerd. In mijn vroegste jeugd was er niet eens een pokken vaccin verkrijgbaar gezien de omstandigheden. Later ws het te laat en andere vaccins waar iedereen nu mee gespoten wordt, die bestonden gewoonweg nog niet
  Ik heb zo goed als alle kinderziektes wel gehad en ben ook niet chronisch ziek geworden. I heb zelfs in mijn expat tijden moeten leven met mensen die leefden daar, waar de meest erge ziektes steeds weer de kop opstaken, ik was er niet tegen gevaccineerd en ben er ook niet ziek geworden.
  Maar mag ik jullie herinneren aan het vaccin voor jonge meisjes tegen baarmoeder hals kanker bijvoorbeeld, niet goed uitgetest, niet jarenlang gemonitoort zoals zou moeten, nee vaccineren dan maar. Ik denk de gevolgen kennen jullie best wel. Dus zeker nu waar men de meest vreemde toevoegingen in een vaccin stopt, zou ik toch maar eens nadenken over wel of niet vaccineren. En de zogenaamde griepprik, zeg ik met mijn huisarts, laat die rotzooiuitje lijf, de redenen hiervoor zijn zelfs al genoemd.

  Geliked door 2 people

  • Lucky zegt:

   Onze dochters hebben idd géén HPV vaccinatie genomen, omdat dit vaccin volgens mij nog niet genoeg getest is en ik niet wilde dat ze proefkonijnen zouden zijn.

   Geliked door 3 people

   • Nemesis zegt:

    Is het ook niet. De gevolgen die het ondertussen al had zou de overheid moeten doen besluiten, dit vaccin eerst maar eens uit de handel te nemen, Er zijn al te veel zieke en ook overleden meiden te melden.

    Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s