Onze vrije westerse samenleving wordt bedreigd door vele gevaren!

Screenshot_147

(Door: “Elise Nijmegen”)

Er zijn vele gevaren die onze westerse samenleving bedreigen: dictatoriale instituten zoals de EU en de VN, maar ook de massa-immigratie en de islamisering van ons land en andere Europese landen. Op een niet-moslimschool in Zweden moesten 9-jarige leerlingen tijdens een les vele dingen opschrijven, waaronder “Ik behoor tot de islam” en ze moesten verplicht deelnemen aan “het gebed”. Een lerares ging zelfs zo ver dat ze dreigde met eenzame opsluiting als een leerling zou weigeren… Zo vredelievend die islam.

Ouders zijn boos. Dat zou u waarschijnlijk ook zijn als uw dochter thuiskwam en zei: ”We hadden gisteren de islam en ze dwongen ons te zeggen dat we moslims zijn. De ouders zeggen terecht dat ze hun kinderen, die ze christelijk opvoeden, niet onderworpen willen zien aan de islam, gedwongen door de school.
www.jihadwatch.org

Erdoğan van Turkije was in Brussel en zei tegen zijn aanhangers: “Jullie zijn mijn ogen, oren én wapens.”
https://jdreport.com

Er wordt ons een denkbeeld opgedrongen dat niet gebaseerd is op feiten. Berekeningen die gemaakt zijn die niet schijnen te kloppen en iedereen die het niet eens is met deze ideologie wordt negatief neergezet, genegeerd en er worden zelfs klimaatsceptici van Wikipedia afgehaald, zo laat onderstaand bericht weten. Wetenschappers die het niet eens zijn met de “Global warming” zijn ineens geen wetenschappers meer…
www.breitbart.com

Komt er een technologische correctie voor het klimaat? Onderstaand artikel leert ons dat voorstanders van de wetenschap bekend als “geo-engineering” hun kans zien, omdat het in 2015 in Parijs gezette “klimaatdoel” eigenlijk onhaalbaar is. Deze “wetenschappers” beweren dat geo-engineering de klimaatverandering kan stoppen door technologische oplossingen op industriële schaal.

Er zijn twee basisrichtingen; het beheer van zonnestraling omvat activiteiten die de zonnestralen in de ruimte reflecteren, zodat het klimaat “minder warm wordt”. En het verwijderen van koolstofdioxide omvat activiteiten waarbij koolstofdioxide uit de atmosfeer wordt getrokken.

De meest besproken toepassing van dit type is BECCS, wat staat voor “bio-energie met koolstof afvang en –opslag”. Het basisconcept van BECCS betreft een combinatie van twee controversiële technologieën.

Bio-energie en CCS. Grote stukken land zouden worden omgezet in snelgroeiende monocultuur-plantages, bomen of gewassen die zijn geselecteerd op hun vermogen om CO2 uit de lucht te halen. Om het onmogelijke Parijse doel te halen, zouden echter enorme stukken land moeten worden gebruikt. Daarom moeten de boeren wijken, we zien het gebeuren… Voor het grotere plan. Deze methode zou o.a. de grondstofprijzen verhogen en de voedselproductie negatief beïnvloeden en boeren, groot en klein, zullen zowel land als inkomsten verliezen.
https://megachirottera.blogspot.com

Nederland is een controlestaat en camera’s registeren 135 miljoen kentekens per maand, die één maand bewaard worden.
https://jdreport.com

Omdat de media nu eenmaal in opdracht van de politiek alleen nieuws uitzenden dat een blijde EU/islam/VN/immigratie/globalisatie/klimaat boodschap met zich meebrengt, eigenlijk dus gewoon of gedeeltelijk nep-nieuws, hieronder in het filmpje een compilatie van de chaos aan de Grieks/Turkse grens.
www.youtube.com

De week met Jayda Fransen, erg interessant.
www.jaydafransen.online

Is het tijd voor een Nexit? Robert Jensen wil het bespreekbaar maken, zodat we het als een optie gaan zien. Het is niet alleen een optie, het is bittere noodzaak!!!
www.youtube.com

Veel realistische mensen willen uit de EU, mijns inziens het overgrote deel van Nederland.
https://jensen.nl

Het is zoals Orbán van Hongarije zegt: de EU en Soros willen een ander Europa creëren dan u en ik. Ze streven naar een “nieuw, gemengd, moslim-achtig Europa” zonder binnengrenzen en zonder westerse normen, waarden en vrijheden.
www.stopdebankiers.com

Het politieke kartel, de globalistisch ingestelde politici, luisteren naar de orders van de EU en de VN en het is aan ons om aan de politiek duidelijk te maken dat we het zat zijn, dat we de grenzen dicht willen en uit de EU willen! De EU betaalt met ons belastinggeld, netjes afgedragen door het politieke kartel via bepaalde wetgevingen, ontstaan door stiekem getekende verdragen en resoluties, de ondergang van ons land.

Sluit u aan bij gelijkgestemden, deel het echte nieuws waar u kunt, zodat anderen ook in gaan zien dat dit politieke wanbeleid voortkomt uit het feit dat onze Nederlandse regering er allang niet meer is voor de Nederlandse bevolking maar opdrachten uitvoert van dictatoriale instituten. En het vertrouwen van de bevolking naar de politiek toe is dankzij het voortdurende wanbeleid nog nooit zo laag geweest. Mijns inziens is het de hoogste tijd voor een ander kabinet, één dat Nederland en de Nederlanders weer op de eerste plaats zet en onmiddellijk stopt met deze globalistische verbindende en zogenaamde duurzame klimaatwaanzin!!!

PVV nieuw

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op Onze vrije westerse samenleving wordt bedreigd door vele gevaren!

 1. Lucky zegt:

  Ondertussen mozzels in de VS

  At Anti-#AIPAC Protest in D.C.: The #Holocaust Will Come Back to You; Hitler Will Come Back and Burn You!

  Bij Anti- # AIPAC Protest in D.C .: De #Holocaust zal bij u terugkomen; Hitler zal terugkomen en je verbranden!

  Like

 2. Lucky zegt:

  Anti-semitisme

  Jordanian Islamic Scholar Ahmad Al-Shahrouri: The Jews Are More Dangerous Than Coronavirus, AIDS, and Cholera; Jihad Purifies Our Bodies and Souls, Can Save People from These Diseases

  Jordanian Islamic Geleerde Ahmad Al-Shahrouri: de joden zijn gevaarlijker dan Coronavirus, AIDS en Cholera; Jihad zuivert onze lichamen en zielen, kan mensen van deze ziekten redden

  Like

 3. Lucky zegt:

  Saudi Islamic Scholar Muhammad Bin Abdul Karim Issa: There Is No Place for Political Islam in France or Anywhere Else; People Must Respect the Laws and Values of Their Country or Leave

  Saoedische islamitische geleerde Muhammad Bin Abdul Karim Issa: Er is geen plaats voor politieke islam in Frankrijk of waar dan ook; Mensen moeten de wetten en waarden van hun land respecteren of vertrekken

  Like

 4. Inge zegt:

  Aanrader: het boek ‘Revolutie door schuld’ geschreven door Rein de Vries.

  Like

 5. Lucky zegt:

  https://www.journalistenwatch.com/2020/03/11/totgeschlagener-ausgburger-feuerwehrmann/

  Totgeschlagener Augsburger Feuerwehrmann: Kuscheljustiz setzt sechs Tatverdächtige auf freien Fuß

  Karlsruhe / Augsburg – Am Nikolaustag wurde auf dem Augsburger Königsplatz der 49-jähriger Feuerwehrmann Roland S. vor den Augen seiner Ehefrau und eines befreundeten Ehepaares von einer siebenköpfigen Horde aggressiver Jugendlicher – darunter welche mit libanesischer, türkischer, italienischer Staatsbürgerschaft oder Deutsche mit Migrationshintergrund – totgeschlagen. Jetzt, keine drei Monate, später zeigt der deutsche Rechtsstaat seine ganze „Härte“: Sechs der Tatverdächtigen wurden jetzt aus der Untersuchungshaft entlassen – gegen den Hauptverdächtigen Halid S. läuft noch das Haftbeschwerdeverfahren. Dafür hatte ausgerechnet das höchste deutsche Gericht gesorgt.

  Nl
  Augsburgse brandweerman doodgeslagen: knuffelrechter laat zes verdachten vrij

  Karlsruhe / Augsburg – Op Sint-Nicolaasdag werd de 49-jarige brandweerman Roland S. voor de ogen van zijn vrouw en een echtpaar doodgeslagen door een horde van zeven personen met agressieve adolescenten – waaronder die met de Libanese, Turkse, Italiaanse nationaliteit of Duitsers met een migratieachtergrond – voor zijn vrouw en een paar vrienden . Nu, minder dan drie maanden later, toont de Duitse rechtsstaat al zijn “hardheid”: zes van de verdachten zijn nu vrijgelaten – de hoofdverdachte Halid S. is nog steeds in beroep. Daar had de hoogste Duitse rechtbank voor gezorgd

  Like

 6. Lucky zegt:

  Gruwelijk!
  https://www.journalistenwatch.com/2020/03/11/vorbestrafter-iraker-autofahrer/

  Vorbestrafter Iraker hackt Autofahrer mit Axt halbes Gesicht weg

  Bayern/München – Am vergangenen Sonntag lief einem Ehepaar ein 34-jähriger „Mann“ direkt vor die Kühlerhaube. Der „Mann“ reagierte völlig irre und schlug mit beiden Fäusten auf die Motorhaube ein. Als der 33-jährige Autofahrer den „Mann“ zur Rede stellen wollte und ausstieg, zog der „Mann“ eine Axt und schnitt seinem Opfer fast die halbe Gesichtshälfte weg. Schöner Leben im Merkel-Deutschland 2020.

  Einem 33-jährigen Münchner Berufskraftfahrer und seiner Ehefrau läuft am vergangenen Sonntag ein „Mann“ unvermittelt vor das Auto. Der Lenker des Wagens konnte gerade noch bremsen. Der „Mann“ – es handelt sich um einen 34-jährigen Iraker – schlug hoch aggressiv und völlig von Sinnen auf die Kühlerhaube des Fahrzeuges ein. Daraufhin stieg der 33-Jährige aus dem Fahrzeug aus und wollte den rasenden Iraker zur Rede stellen. Was dann passierte, zeigt, welch gemeingefährliches Volk Angela Merkel zu Hunderttausenden in unser Land gelassen hat:
  Zeugen berichten laut der Münchner Abendzeitung, dass der Iraker plötzlich eine Axt gezogen und damit sofort zugeschlagen habe. Die Axt traf sein Opfer links am Kopf und schnitt ihm beinahe das halbe Gesicht weg. Die Halsschlagader und die Arterie im Schlüsselbeinbereich verfehlte der Aggressor nur um Haaresbreite. Die Ehefrau des Berufskraftfahrers musste vom Beifahrersitz aus hilflos zusehen, wie ihr Mann von angegriffen wurde und blutüberströmt zusammenbrach.

  Nl
  De criminele Irakees hakt de helft van zijn gezicht weg met een bijl

  Beieren / München – Afgelopen zondag liep een stel een 34-jarige “man” recht voor de motorkap. De “man” reageerde volledig gestoord en sloeg met beide vuisten op de motorkap. Toen de 33-jarige chauffeur de ‘man’ wilde confronteren en uitstapte, trok de ‘man’ een bijl en sneed bijna de helft van het gezicht van zijn slachtoffer. Mooi leven in Merkel Duitsland 2020.

  Een ‘man’ kwam afgelopen zondag plotseling in de auto van een 33-jarige professionele chauffeur uit München en zijn vrouw. Het stuur van de auto kon nauwelijks remmen. De “man” – het is een 34-jarige Irakees – sloeg de radiatorkap van de auto op een zeer agressieve en volledig sensuele manier. De 33-jarige stapte toen uit de auto en wilde de waanzinnige Irakees confronteren. Wat er daarna gebeurde, toont de gevaarlijke mensen die Angela Merkel door honderden mensen ons land heeft binnengelaten:
  Volgens de avondkrant in München melden getuigen dat de Irakees plotseling een bijl trok en onmiddellijk toesloeg. De bijl raakte zijn slachtoffer links op zijn hoofd en sneed bijna de helft van zijn gezicht weg. De agressor miste de halsslagader en de ader in het sleutelbeengebied slechts op een haarbreedte. De vrouw van de professionele bestuurder moest hulpeloos toezien vanaf de passagiersstoel terwijl haar man werd aangevallen en met bloed instortte.

  Like

 7. LUCIA zegt:

  De plannen van de Globalisten strekken nog veel verder dan de klimaatmaatregelen, dat en 5G, is slechts een middel tot de Endlösung van de gehele mensheid, ze willen eerst de westerse wereld kapot maken en dan de rest, hun plan is om een hybridesoort neer te zetten van Cyborgs een mix van mens en AI in een beperkte oplage. Nu ze AI hebben , kunnen ze ook hoogwaardige robots vervaardigen voor het vuile en productiewerk .De cyborgs zijn voor bepaalde beroepen zoals artsen en wetenschappers…neen dit is geen scifi. Ze willen ook toe naar een …hun soort, mens die moet genderloos zijn.

  Like

 8. Jules Vismale zegt:

  Wat weinigen lijken te weten is het feit dat door WO II verderfelijke systemen zoals het fascisme, nationaal-socialisme en het het communisme aan de macht kwamen! Zonder WO I was er geen Russische Revolutie geweest en hadden we zelfs nooit van Lenin, Trotski, Stalin, Hitler of Mussolini gehoord!
  WO I heeft gewoon al deze systemen en dictators gebaard e daarom is de EU thans ook een gevaar voor zichzelf!

  Like

 9. M. zegt:

  Vele gevaren allemaal voor u gearrangeerd door de EU.
  U mag de oorlog tegen uzelf en uw eigen land helpen financieren .

  U mag gerust op Geert stemmen, dan sluiten ze die gewoon buiten net als vorige keer.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s