CORONA-virus zet Europa aan tot zelfdestructie

Screenshot_170

(Door: “Weethetwel”)

Een Europeaan kan alleen maar jaloers zijn dat de Amerikanen een man als Trump tot president hebben gekozen.  Zijn inreisverbod voor Europeanen dient alle doelen die hij zich stelt. Van America First tot zijn herverkiezing als president. Maar het ontmaskert meedogenloos de Europese regeringen als economische kwakzalvers. Die nemen ook maatregelen, maar zéker geen Europa First; ze vernietigen vrijwillig hun eigen economie.

Inreisverbod stelt niks voor

Voor de vliegmaatschappijen mag het dan een bittere pil zijn, maar in het grote geheel is het maar een beperkt aantal mensen dat naar en van de VS vliegt. Amerika is een continent waar de economie zich grotendeels intern afspeelt en als er dan een tijdje niet gevlogen wordt: so what. Ook voor het verspreiden van het Corona-virus zal het niet veel uitmaken, want het virus zit al lang en breed in Amerika. Maar dan begint het: het reisverbod geldt niet voor Amerikanen. Ziet u het voor zich: Italië en China kondigen een reisverbod af, behalve voor Italianen en Chinezen. Vervolgens zet hij de EU nog een hak door de Britten óók vrij te stellen van het verbod. Hij steekt gewoon de draak met al die Corona-believers die dat absoluut niet doorhebben. Trump gelooft namelijk niet in het Corona-virus en bekijkt meewarig de bezorgde bezige bijtjes aan de overkant van de oceaan die door het virus muteren in kwaadaardige zelfvernietigers.

Hij neemt de Democraten de wind uit de zeilen

Net als in Nederland heb je in Amerika een grote groep luid jammerende burgers die roepen om méér, méér overheidsmaatregelen. Het zijn voornamelijk Democraten, want zij hopen in de verkiezingscampagne Trump te kunnen beschuldigen van nalatigheid en gebrek aan daadkracht. Tot nu toe had de federale regering inderdaad niet veel gedaan, omdat ze onderzocht had dat het virus veel minder gevaarlijk was dan door de media voorgesteld.  Om het virus tóch erg te laten lijken, riepen Democratische gouverneurs, ondersteund door die media, in hun staten de noodtoestand uit. Dat verplichtte Trump tot handelen en dat werd het reisverbod.

Door het reisverbod bereikt hij hier twee doelen:

– Kijk eens mensen, ik neem krachtige maatregelen. Europa handelt niet adequaat genoeg en nu heb ik zélf besloten het virus buiten te houden.
– Zijn conclusie wordt straks dat zijn krachtige maatregelen de corona-crisis hebben bedwongen.

Hij is er namelijk van overtuigd dat over een paar maanden het virus nauwelijks meer overlast oplevert en dat werkt in zijn voordeel. Zo maakt hij het de Democraten erg lastig de corona-crisis tégen hem te gebruiken.

Europa vernietigt vrijwillig zijn economie

In Europa is er één land dat vliegensvlug in de gaten had hoe slim dat reisverbod is en dat is Tsjechië. Dat deed snel hetzelfde, want verder verandert er niet zo veel in het land en men gaat over tot de orde van de dag. Hoe anders is het gesteld in andere landen van Europa, waar de maatregelen er vooral op gericht zijn de eigen economie te gronde te richten. En het magische is dat een groot deel van de eigen bevolking luid roept om nóg meer maatregelen. Hoe is het mogelijk. Men is kennelijk zó murw gebeukt door 24 uur per dag corona-hype dat ieder gevoel van logica en eigenwaarde verdwenen is. We moeten dóórpakken. Hoe verzinnen ze het.

De economische ramp die zich momenteel in Italië voltrekt is niet eens een waarschuwing voor de regeringen in de andere landen. Zo heeft de Nederlandse regering nu ook een aantal draconische maatregelen afgekondigd die enorm schadelijk zijn voor grote delen van de economie. Het is misdadig zó met een bevolking om te gaan. Er zijn zes corona-doden en de teller wil maar niet sneller gaan lopen. Twee jaar geleden waren er in de winter alleen al in Nederland bijna tienduizend griepdoden. Daar zijn we nog lang niet en daar zullen we met dit virus ook niet komen. Wát een hype. Als de geschiedenisboeken niet afgeschaft zouden worden, zou je daar later in kunnen lezen hoe zoiets onbegrijpelijks tóch kon gebeuren. En of de schuldigen wel of niet werden gestraft.

Door:
“Weethetwel”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Europa, Krankzinnigheid. Bookmark de permalink .

33 reacties op CORONA-virus zet Europa aan tot zelfdestructie

 1. edwin vissers zegt:

  AMSTERDAM – Door de uitbraak van het coronavirus in Nederland schort het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA) de ingebruikname van tijdelijke noodopvanglocaties op. Met de aangekondigde maatregel komen de noodcentra voor vreemdelingen in Leeuwarden en Goes op losse schroeven te staan.

  Geliked door 1 persoon

 2. Fred zegt:

  100 % mee eens en goed verwoord!

  Geliked door 1 persoon

 3. elk jaar 130,000 doden door hele andere oorzaken; wat stellen die 6 CORONA-doden voor?
  Vanaf maandag warmer weer, dus zal het virus vanzelf verdwijnen.

  Geliked door 1 persoon

 4. Jules Vismale zegt:

  Het coronavirus komt oorspronkelijk uit China en men zou dat hebben opgelopen door het eten van besmette vleermuizen! Nou zijn er helaas weer een hoop christenen, moslims en andere gelovigen die het virus als een straf van God of Allah zien omdat de mens zoveel zonden begaat!
  Dat er niettemin op bijvoorbeeld de Dagelijkse Standaard een heel stel mafketels rondlopen die vleermuizen hierdoor walgelijk zijn te noemen vind ik alleen NOG walgelijker omdat ze anders deze zoogdieren daar gewoon niet hadden moeten eten! In het Oude Testament was trouwens al aangegeven dat bepaalde dieren totaal NIET geschikt zijn voor consumptie en dus ook niet gegeten mochten worden waaronder de volgenden:

  Lev 11:13: De volgende vogels mogen jullie niet eten: arenden, haviken en zeearenden, 14 gieren, alle soorten kraaien, 15 alle soorten raven, 16 struisvogels, alle soorten uilen, koekoeken, 17 alle soorten sperwers, aalscholvers, 18 kauwen, roerdompen, pelikanen, 19 ooievaars, alle soorten reigers, hoppen en vleermuizen ofschoon deze laatste GEEN vogel is.

  In China zijn ze niettemin al gestraft door het eten van besmette dieren en de pest kwam zelfs oorspronkelijk eveneens uit Azië om zich, dankzij de mens, over de wereld te verspreiden! De natuur blijft hierdoor steeds duidelijk maken dat als wij mensen daar mee knoeien deze ook keihard terugslaat!

  Like

 5. vangie1206j zegt:

  Ik vind Trump Orban (Salvini) en nog een paar echte LEIDERS.
  De rest zijn echter LIJDERS.

  Geliked door 2 people

 6. Lucky zegt:

  https://www.journalistenwatch.com/2020/03/13/jetzt-grenzsicherung-bei/

  Jetzt doch Grenzsicherung: Bei Corona-Infizierten ist plötzlich möglich, was bei Illegalen angeblich nicht ging

  Das Corona-Virus macht plötzlich hoheitliches Handeln in Bereichen wieder möglich, wo es in den vergangenen Jahren angeblich nicht durchsetzbar war: Gestern hat die Regierung im Zuge ihres neuesten Corona-Maßnahmenpakets angekündigt, nun auch „verschärfte Grenzkontrollen“ bundesweit, an allen deutschen Binnengrenzen, durchzuführen.

  Im Zusammenhang mit der Flüchtlingskrise vor vier Jahren und erneut in den letzten Wochen, im Zusammenhang der Türkei-Griechenland-Grenzkrise, war bislang immer die Rede davon gewesen, eine Überwachung der Grenzen zu Deutschlands EU-Nachbarn wäre wahlweise „nicht zu leisten“ oder würde „nichts bringen“. Nun aber, wo es um die Verhinderung der Einreise potentiell infizierter Risikopersonen geht, besinnt sich die Bundesregierung plötzlich auf die staatliche Urdomäne der Außengrenzkontrolle.

  Nl
  Grensbeveiliging nu: met corona besmette mensen kunnen plotseling doen wat onmogelijk was voor illegalen

  Het coronavirus maakt de soevereiniteit plotseling weer mogelijk in gebieden waar het de afgelopen jaren vermoedelijk niet afdwingbaar was: gisteren kondigde de regering, als onderdeel van haar meest recente Corona-maatregelenpakket, landelijk “strengere grenscontroles” aan, aan alle Duitse binnengrenzen, presteren.

  In verband met de vluchtelingencrisis van vier jaar geleden en de afgelopen weken, in verband met de grenscrisis tussen Turkije en Griekenland, is er altijd gesproken over het bewaken van de grenzen met de EU-buurlanden van Duitsland ofwel “niet mogelijk” of zou dat zijn ‘Neem niets mee’. Maar nu, als het erom gaat de toegang van potentieel besmette mensen te voorkomen, wendt de federale regering zich plotseling tot het belangrijkste domein van de staat aan de buitengrenzen.

  Geliked door 1 persoon

 7. Rensk. zegt:

  Om je letterlijk dood te lachen. EU gaat de migranten aan de grens bij Griekenland een vertrekpremie aanbieden. De broekt zakt steeds verder totdat men geen broek meer aan heeft. De volgende (of dezelfde tienduizenden staan daarna al weer klaar) Iedere keer als je denkt het kan niet gekker komen ze toch weer met een nog achterlijker voorstel. Niemand die zich daar druk om maakt, want corona.

  Geliked door 1 persoon

 8. M. zegt:

  Om de verplichte gifspuit wereldwijd op te kunnen dringen aan gezonde mensen moet de boel eerst even lekker uit de klauwen lopen zodat het niet zoals ebola als een nachtkaars weer uit gaat.

  Als u wist wat men voor u in de pijplijn heeft zitten als u er massaal in trapt, dan zou corona wel uw minste zorg zijn.

  Geliked door 4 people

  • Tineke zegt:

   Kunnen ze de chip ook gelijk meespuiten,en dan het contante geld afschaffen.
   Ze liggen in ieder geval op schema!

   Geliked door 2 people

   • Leo 1 zegt:

    “Ze ” hebben nu al spijt dat het virus niet krachtig genoeg blijkt……….

    Geliked door 1 persoon

   • M. zegt:

    Precies, de satanisch billenberg lui vonden in 2017 in Virginia dat het chippen van mensen maar in Nederland moest beginnen.
    Vandaar dat men de gewone griep periode misbruikt of te doen alsof dat de corona is die zich overal heeft verspreidt.
    Er is wel corona maar niet op de schaal die men iedereen voorliegt.
    Het misbruik wat men er van kan maken (geloof maar dat die gewapende landverraders al geil worden bij het idee van extra macht en bevoegdheden om het volk te fucken) is erger dan de ziekte.
    ‘Genezen’ levert meer geld op dan voorkomen van zieke mensen en met genezen kan je de mensen een verplichte spuit opdringen of mensen van de waarheid opsluiten.
    Let er maar op, mensen zonder geld zijn ook geen nooit geen gevaar en zijn die op ons land spugen ook niet.

    Door de angst van het gehersenspoelde volk zal de rest gevangen komen te zitten als ze niet snel uit hun angst vandaan komen.

    Geliked door 1 persoon

 9. Jan zegt:

  Het is een Hollywood-samenzwering.

  Contagion (2011)

  Geliked door 1 persoon

 10. Ijsbeer zegt:

  Hysterici en neuroten, dat krijg je met een door en door feminiene kleuterjufmaatschappij als de onze.
  Onze overgrootouders wisten het, vrouwen hebben in politiek niets te zoeken.
  Niet omdat ze er geen verstand van kunnen hebben, maar omdat ze zo sentimenteel zijn.
  Zet het vrouwenstemrecht 20 jaar op pauze, en we kunnen deze enorme klerezooi beginnen op te ruimen.

  Like

 11. droevige mof zegt:

  “De Dax verliest 12%. Deutsche Bank daalt met 18,4% en Commerzbank met 20,4%. Dit betekent dat de grote banken de lijnen doorbreken die een verlaging in de kredietrating vrijwel onvermijdelijk maakt. Het desaster van de banken neemt zijn loop.”

  Geliked door 1 persoon

 12. Lady zegt:

  ONGELOOFLIJK dat zoveel ‘Nuchtere Hollanders’, zo ‘goedgelovig’ zijn en als makke angstige schapen naar de Slachtbank lopen en niet (in-)zien wat zich achter de schermen afspeelt.
  Als er op korte termijn niets gebeurt ‘vrees’ ik ook hier in Nederland voor een Dictatuur 🙄🤦‍♀️😎

  Geliked door 2 people

  • Piet Snot zegt:

   En hoe noem je hier nou dan waar wij in leven?
   Een democratie is het allang niet meer, dat is iets wat wij hier alleen nog denken, dat het dat is.
   Van een totale dictatuur zijn we hier echt zover van verwijderd.

   Like

  • loekie zegt:

   “Nuchtere hollanders” we bestaan in het jaar 2020 niet 1820 of ergens daaromheen

   Like

 13. Lucky zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/03/fvd-nederland-zag-virus-niet-aankomen-want-het-was-alleen-met-zichzelf-co2-en-stikstof-bezig/

  FVD: Nederland zag virus niet aankomen, want het was alleen met zichzelf, CO2 en stikstof bezig!

  Forum voor Democratie-europarlementariër Derk Jan Eppink oordeelt snoeihard over het onvermogen van de Nederlandse overheid dat zij het coronavirus niet hebben zien aankomen, en er pas begonnen tegen op te treden toen het al veel te laat was. Ze zijn teveel in zichzelf gekeerd en maken zich te druk om CO2 en stikstof, aldus de FVD’er.

  Geliked door 1 persoon

 14. Zal toch wel geen Kattepisje zijn, Corona. Zelfs Wilders en Baudet vallen de Fa. Leugen/Bedrog aan omdat ze te laat of te weinig maatregelen treffen. Tuurlijk wordt dit item ook weer voor eigen gewin gebruikt, al naar gelang de politieke bril die men opheeft! Behalve veel menselijk en economies leed, is het ook een mega-miljeuramp. Er wordt ontiegelijk veel wegwerpspul gebruikt en men poetst en boent als Bezetenen met anti-bacterieelspul, chloor etc. De handen hebben sws al veel te lijden, nu helemaal, dus moeten ze nog meer met vette crèmes behandelt worden. Halveren de wereldbevolking en wel heel snel!!

  Like

 15. Luchtpint zegt:

  Nog meer zelfdestructie : drink dit helemaal op op zo weinig mogelijk tijd.

  Like

 16. Jean zegt:

  Wij moeten binnen blijven maar de “ongecontroleerde” vreemdelingen mogen massaal onze landen binnen zwermen met alle noodlottige gevolgen voor ons.
  Wie vrijwillig terugkeert krijgt 2.000 euro en komt morgen terug om weer 2.000 euro te vangen en overmorgen weer enz. enz.
  In plaats van NIEMAND binnen te laten en Griekenland te helpen in de strijd tegen die vreemdelingen liggen die in Brussel zich vol te vreten en rekeningen te spekken….
  Hoelang nog???????????? Zolang ze niet zelf de pineut zijn zeker…….

  Geliked door 2 people

 17. Jan zegt:

  Kom net van Albert Heijn. Compleet leeg geplunderde schappen. Geen groente meer, geen vlees, geen ingepakte groente, geen aardappelen, een paar pakken melk. De anderen schappen vertoonden gaten, dwz leegstand. Geen benul wat iedereen bezield, maar 1 ding kan AH er van leren. Zaai paniek en je omzet stijt met duizend procent.

  De verkopers bij Kruidvat. Lachwekkend. Droegen latex handschoenen.
  Massahysterie.
  Niet te best als er werkelijk oorlog uitbreekt.

  Geliked door 1 persoon

 18. Luchtpint zegt:

  Eigenlijk begrijp ik heel die corona hetze niet. Iedereen neemt nu maatregelen die mij doen denken aan wat ik in geschiedenisboeken gelezen heb over de grote pestepidemie van 1348-1353. Niemand gaat mij vertellen dat het allemaal echt zo erg is. Ik geloof er echt niets van.

  En dat mensen blijven hamsteren terwijl het voor niks nodig is, dat zal je altijd terug opnieuw zien in zo’n geval. Wat zegt dat veel mensen gewoon niet willen nadenken vooraleer ze wat doen.

  Zuuuuuuuuuuuucht….

  Like

  • Lucky zegt:

   Wanneer, zoals in China of in Italië, mensen thuis moeten blijven, is het handig om tóch een voorraadje eten te hebben.
   Je kan sowieso beter 1x véél inkopen en dus 1x risico tot besmetting lopen, dan 10x een paar boodschapjes te doen met 10x het risico op besmetting.
   Mensen met een gezin en meerdere kinderen zullen dus ook voor de zekerheid meer inkopen doen dan normaal. Lijkt me toch helemaal logisch.
   Better safe than sorry?

   Like

 19. Lucky zegt:

  Mensen al 40 dagen opgesloten in China, geld op…eten op…géén hulp.

  Like

 20. Jan zegt:

  De meanstream media over Trump ten tijde van het Corona virus

  video
  Watters’ World
  fact checks the media’s Coronavirus LIES. @FoxNews

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s