Trump versus ouderenmoordenaar Martin van Rijn!

Screenshot_25

(Door: ingezonden artikel)

Volgens de Amerikaanse president Trump zijn de eerste testresultaten voor chloroquine en de van kinine afgeleide geneesmiddelen tegen malaria veelbelovend voor de behandeling van het corona-virus. Het is nog niet helemaal zeker, maar alles wijst in die richting. Trump doet er alles aan om een remedie tegen de ziekte te vinden. Daarmee is president Trump in mijn visie een veel betere staatsman dan Rutte. Rutte herkauwt alleen het verhaal van Jaap van Dissel van het RIVM, die vindt dat we ‘groepsimmuniteit’ moeten opbouwen. 50 tot 60 procent van de bevolking moet daarvoor eerst de ziekte krijgen. Uit de gegevens van Taiwan News, dat de corona-crisis op de voet volgt (en dat heel kritisch staat tegenover de grote Chinese communistische buurman) blijkt dat de mortaliteit ongeveer 4 procent bedraagt.

Dat zijn dus 10.038 doden op 246.275 ziektegevallen. (zie de onderste regel van de tabel). Het CBS schat de Nederlandse bevolking in 2020 (nog niet alle mutaties over 2019 zijn bekend) op 17,4 miljoen mensen. Als 55% van de bevolking de ziekte krijgt, zal 4% daaraan overlijden. Dat zijn dan iets van 380.000 extra doden. Een getal dat niet door Rutte wordt genoemd. Bovendien zijn er te weinig beademingsapparaten in ons land. Die zijn wegbezuinigd door het eerdere kabinet Rutte onder Martin van Rijn, de PvdA-er die nu opeens het kabinet wordt binnengehaald.

Als er iemand is die de hele gezondheidszorg totaal heeft wegbezuinigd, dan is het deze Van Rijn wel. Hij ontsloeg maar liefst 77.000 mensen uit de gezondheidszorg. Mensen die we nu keihard nodig hebben, mensen die nu keihard moeten werken en die daarbij grote risico’s lopen. Volgens mij was dat de aller slechtste keuze die Rutte had kunnen maken. Duizenden trouwe aanhangers van de PvdA demonstreerden tegen Van Rijn en lieten hun partij bij de eerstvolgende verkiezingen in de steek.

Trump laat in hoog tempo onderzoeken wat we eraan kunnen doen, Rutte en Van Rijn vinden dat we allemaal de ziekte maar moeten krijgen, over een mogelijke behandeling wordt niet eens gesproken. Dat wordt in ons land “code zwart”. Het ziekenhuispersoneel moet dan beslissen wie er wel en wie er niet behandeld wordt. Dat wordt een grootschalige bejaardenmoord, waar Van Rijn al mee begonnen was door het afschaffen van de bejaardenhuizen en door het overhevelen van zorgtaken naar de gemeenten (die daar totaal niet op voorbereid waren). Van Rijn werd destijds al door zijn eigen oude vader publiekelijk op de televisie bekritiseerd. Door de veel te ver gaande bezuinigingen op de gezondheidszorg liep de urine langs de benen van de moeder van Van Rijn, omdat zij niet meer tijdig verschoond kon worden. De vader van Van Rijn sprak er schande van, maar Van Rijn trok zich er niets van aan, hij bezocht zijn eigen ouders niet eens meer.

De man die zijn eigen ouders liet barsten, moet nu medeverantwoordelijk worden voor de zorg die ouderen gaan krijgen: dat betekent “code zwart”. Bij “code zwart” stijgt de mortaliteit tot boven de 8%, zoals in Italië en in Iran. Met bejaardenslachter Van Rijn staat ons datzelfde in Nederland te wachten. Goed nieuws voor de dames: de mortaliteit onder vrouwen is de helft van die onder mannen. Vermoedelijk komt dat omdat mannen vaker roken dan vrouwen. En vrouwen zijn wat ziektes betreft ook het sterke geslacht.

Door:
ingezonden (auteur bekend bij de webmaster)
h/t “Tistochwat”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

27 reacties op Trump versus ouderenmoordenaar Martin van Rijn!

 1. guusvelraeds zegt:

  Die 380.000 via code zwart weggesanneerde oudjes en what ever worden in een handomdraai aangevuld met kansenparels uit het Midden Oosten. Je volkt om of je volkt niet om.

  Geliked door 4 people

 2. Waar Ik allemaal aan zit te denken ( en noem het maar conspiracy theorie is eigenlijk het volgende.
  Zoals we weten heeft Ace Pharmaceuticals uit Zeewolde aan de regering gedaan om te testen met chloroquine, maar laat de regering niks van zich horen terwijl er heel goed geluid uit China en de USA komt.
  Ik zit te bedenken dat men in Europa bezig is om een heel grote farmaceut een vergunning te geven om een medicijn te gebruiken dat van deze farmaceut af komt en iedereen verplicht wordt om zich in te laten enten. Bedenk dat er dan een patent op dit medicijn zit en dus ontzettend duur zal zijn terwijl chloroquine spotgoedkoop is.
  Dus heel Europa ingeënt en buiten Europa ook nog meerder miljoenen.
  De winsten moeten fantastisch zijn, waarbij niet vergeten mag worden dat een Bill Gates zich actief bemoeid met de virus golf op dit moment.
  Ik zeg niet dat dit scenario klopt maar het gaat mij om de gedachtenlijn.

  Geliked door 5 people

  • guusvelraeds zegt:

   Er lopen zaken die je stoutste dromen overstijgen.

   Like

  • Tineke zegt:

   Zo gek vind ik die gedachtelijn niet Henk.
   Er zijn grote belangen met dit vaccin gemoeid.
   En de grootste belanghebbende is buiten de Pharmamaffia jawel,….Bill Gates !

   Like

   • En de andere balanghebbende denk Ik Tineke zoals de aandeelhouders Ik zal proberen te zoeken maar in deze vuiliszak (of vuilnisbelt) is het moeilijk om iets boven water te krijgen, omdat Ik zoals bekend niet zo een geweldige data nerd ben.

    Geliked door 1 persoon

  • Henk zegt:

   Henk deze donatie van Bayern aan de USA is zo goed als fake.
   Dat spul is 40 jaar oud heeft nooit goed gewerkt en is terbescherming
   dat je het niet zal krijgen, geloof mij nu 1 maal ik bouwjaar 1950
   ik ben in Afrika heel veel keer malaria gehad heb alles gebruikt
   wat er op de markt kwam, en ja heb pas het virus gehad ook
   in 40 jaar niet zo ziek geweest maar dit komt omdat ik tot
   1980 altijd bronchitis had het is dus alleen voor mensen die
   vroeger of nu een long probleem hadden/hebben, dit werkt:
   panadol, tegen de koorts, Artemether & Lumefantrine tablets
   Antibiotic om tegenezen van 80 naar 100 %.
   Voor de meeste is het gewoon een griep ook voor degeen
   die mij aangestoken heeft.
   De snow flakes (links ) moet hun kop houden zij zorgen
   enkeld voor paniek wat niet nodig is .

   Like

  • hans-e-pans zegt:

   In Amerika, Australie en veel andere landen zijn proeven genomen op mensen die besmet waren met het coronavirus (ook wel Covid-19 genaamd). Deze enstig besmette patienten waren min of meer opgegeven. Het middel dat gebruikt werd bij de proef is een medicijn dat al ongeveer 50 jaar bestaat en op de medische markt is en gegeven wordt aan mensen te voorkoming of bestrijding van Malaria. De naam van het product is “Hydroxy-Corequin” en wordt ook wel gebruikt in combinatie met het middel “Arithromicin”. Het middel werd ook gebruikt bij mensen met ernstige “Reumatoide Artritus” oftewel RA. De proeven schijnen veelbelovende resultaten te hebben opgeleverd.

   Like

  • fleckie zegt:

   Momenteel , 27.12.2020, zouden al duizendtallen artsen, etc. En GEZONDHEIDS – MEDEWERKERS, waarvan er voorheen D U I Z E N D E N door PvdA- LID M.v.RIJN. ( ‘ ouderen – moordenaar genoemd( 21.3.2020, Onder’ Trump versus ouderen moordenaar M.van Rijn‘. zouden weigeren zich te laten injecteren van. ..‘ GENETISCH. GEMODIFICEERDE. VIRUSTOEDIENING‘. ‘ inentingsstof‘. ……. Hopenlijk..:::.’ GOED. VOORBEELD. DOET. GOED. VOLGEN’. !…..ondanks dat men stug voortgaat met de. PSYCHOLOGISCHE. OORLOGVOERING ………<~<~<~<~<~<

   Like

 3. P. Puk zegt:

  Uit hetzelfde hout gesneden als die massamoordenaars van D666 (abortus, euthanasie etc).

  Geliked door 1 persoon

 4. Monalisa zegt:

  Zo de waarheid komt nu hard aan.

  Geliked door 1 persoon

 5. delamontagne zegt:

  Wat ik me dan weer afvraag…………”is dit allemaal wel waar???????

  Dit is toch totaal niet te geloven..
  Zo’n man die de boel al heeft versjachert, nu aanstellen in crisis tijd !.
  Maar ja, de NL-bevolking ( generaliserend ! ) kun je geloof ik alles wijsmaken.
  Zo was er die commediant van D66, Pechtold, die een tijd terug op TV zei:”HEEL EUROPA LOOPT UIT [ naar NL ! ] OM TE KIJKEN HOE GOED WIJ ‘T DOEN.”
  Het woordje ARROGANTIE is bij veel politici onbekend.
  Weet niet hoe ’t verder hier in Fr afloopt, maar we hebben de ZORG hier een kleine 20 jaar tot volle tevredenheid meegemaakt……………….

  Geliked door 4 people

 6. Nemesis zegt:

  Als eerst, Rutte is veel, maar al helemaal geen staatsman, totaal ongeschikt gebleken een land goed te leiden. Hij dat van alles, maar alleen om het land, sorry, naar de verdommenis te helpen. Ieder besluit wat daar im het torent wordt bekokstoofd is een besluit wat de burgers, de bevolking alleen maar nadelen breng. Ik hoef ze zeker niet allemaal op te noemen en hoop van harte dat we hier niet onder de goudvissen zijn met een korte termijn geheugen van nog geen 3 seconden en dat is al veel.
  Terug nu naar de Corona gekte, wat zegt dus die Rutte of beluit hij dat? Samen met die brallert van het RIVM Japie, iedereen moet maar de ziekte krijgen, dan wordt er resistentie opgebouwd. Nou, heren of te wel idioten, zo is het niet helemaal. Een resistentie wordt niet echt opgebouwd, het is bekend dat virussen wel weg kunnen gaan, maar ook slapend, latent in het lichaam kunnen verblijven, wat meestal het geval is.
  Tot overmaat van Ramp weigert Rutte mee te werken aan de ontwikkeling van een medicijn en ook en al helemaal, het hele oude, aar schijnbaar toch met positieve resultaten ingezette middel chloroquine, wat vroeger tegen malaria werd ingezet.
  Als men dus een verder gaat kijken op het net, dat zul je ontdekken, dat we waarschijnlijk al lang een goed medicijn tegen dit soort virussen konden hebben, anti lichamen lagen al jarenlang ergen in de vriezer op de plank, niemand deed wat, als alleen het aantal watt van stofzuigers naar beneden bijstellen en nu de Green Deal.
  En het aller ergste is de aanstelling van deze gevreesde smeerlap van Rijn, die het hele gezondheidssysteem al om zeep heeft geholpen, zijn ouders heeft laten verrekken, apparatuur heeft wegbezuinigd en heel erg veel personeel, dat we dringend nodig hadden en nu zeker hebben.
  Ik kan me niet anders voorstellen dat Rutte dit expres heeft gedaan zodat er no misschien wel duizenden doden dan gaan vallen, van wie men alles kan inpikken. Bekokstoofd in het torentje samen met Japie, krijgen we dus nu niet iemand uit de regeringsfractie, maar wel dus en eindelijk weer: DE NIEUWE BEUL EN SLACHTER VAN NEDERLAND, VAN RIJN GEHETEN !!!!!!!!! Sinds Mengele hadden we niet meer zo’n stuk vuil schorem. Ik heb wel scheldwoorden genoeg, maar kan die niet allemaal neerzetten.

  NEXIT dames en heren en heel snel. en dit zooitje eerst achter slot en grendel.
  Om met een oer Nederlands gezegde te eindigen, het is godgeklaagd.

  Geliked door 5 people

 7. Tistochwat zegt:

  Als je je eigen ouders laat barsten, heb je er ook geen enkel probleem mee dat je ouders van anderen letterlijk laat stikken.
  Die gewetenloze Van Rijn is het licht in zijn ogen niet waard.
  Van mij mag hij een vreselijke dood sterven.

  Geliked door 1 persoon

  • Piet Snot zegt:

   Ik ben gisteren, zo als normaal, even langs geweest bij mijn ouders om te kijken hoe het met ze ging.
   Ik laat mezelf niet gek maken door de media en al die betweters of” deskundige”.

   Geliked door 2 people

  • R Thomasson zegt:

   @Tistochwat. Wie weet misschien krijgt hij ook de Corona, samen met zijn vriendin Edith Schippers …Ook zo’n minister die graag mensenlevens wegbezuinigd.

   Geliked door 1 persoon

 8. Tistochwat zegt:

  Vanaf 10:00

  Een deskundige zegt dat een Coronapatiënt uiteindelijk sterft door verstikking.
  Het gaat dus beslist niet om een ‘gewoon griepje’.

  Heeft iemand weleens geprobeerd om drie minuten zijn adem in te houden?
  Zo ja, voelt verschrikkelijk, hè?
  Ik hoop dat wanneer ik Covid-19 zou krijgen, men mij voordat ik stik, een ‘spuitje’ geeft.

  Like

 9. henk verhoef zegt:

  als ik nu lees hoeveel besmettingen er in nederland – OFFICIEEL zijn
  en hoeveel mensen daarvan in het hospitaal moeten en het aantal doden die er dus niet meer zijn
  DAT het hele stelsel OVERBELAST is en men het nauwelijks met al die veel te dikke reten niet aankan– dan begint het heel aardig op totale incompetemntie te lijken
  Normale operaties worden al uitgesteld en men heeft te kort aan alles behalve eigendunk -0- wat zijn wij goed en wat werken wij toch hard en wat zijn we bekwaam

  lijkt onderweijs wel– de helft afgestudeerdeen kan niet lezen/rekenen

  Een beetje ramp in 3e wereld land levert meer slachtoffers

  Like

 10. R Thomasson zegt:

  Op 19 maart kwam plotseling een einde aan de carrière van Bruno Bruins als Minister van Medisch Zorg. De man had weinig achtergrondkennis van medische zaken. De plotselinge uitbraak van de Corona heeft hem lichamelijk gesloopt. Echter, zijn snel benoemde vervanger, Martin van Rijn, is van een andere hout gesneden. Hij hoort bij de partij van links lullen en rechts zakkenvullen. Deze partij is een expert in alles wat schade brengt aan het gewone volk. De keuze op Martin van Rijn als Minister van Medische Zorg, is een uitgelezen voorbeeld voor een foute keuze. Uit de vorige regeerperiode van Rutte heeft Van Rijn zich samen met Minister Edith Schippers laten zien hoe wreed en onverschillig deze duo was. Beide zagen de ideale wereld zoals de schilderij van de Zwitser Arnold Bóklin uit 1898 https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Bestand:The_Plague,_1898.jpg Het enige in de schilderij wat niet klopt, is de jonge leeftijd van de afgebeelde mensen. Hetzelfde geldt ook voor de volgende schilderij https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2019/02/02/zwarte-dood-eiste-meer-slachtoffers-in-onze-streken-dan-gedacht/ het zijn allemaal jonge mensen die hard nodig zijn om de economie draaiend te houden.
  Indien de ambtenaren van het Ministerie voor Medische Zorg een idee zouden vatten dat de Corona niet efficiënt en vooral niet economisch genoeg werkt, kan men de nieuwe beschermende kleding voor artsen en medisch personeel gebruiken https://www.etsy.com/nl/listing/120907437/masker-van-de-pest-doctor-in-zwart-leer De “look” zal de vervelende overtollige oudjes en minder validen zo bang maken, dat zij zouden overlijden aan een hartinfarct. Dat is efficiency volgens mensen zoals Van Rijn en zijn Partij. Kijk maar naar het artikel van de linkse krant Trouw over de nieuwe trend. https://www.trouw.nl/religie-filosofie/waarom-we-meer-moeten-inzetten-op-slow-dying-een-langzame-zo-comfortabel-mogelijke-dood~b6c8a736/

  Geliked door 2 people

 11. Bob zegt:

  Het idee van groepsbesmetting doet mij denken aan filmpjes uit de nazzitijd.
  D66 wil de bejaarden uitroeuen,Rutte en zijn team doen dat op een zgn.
  humane manier.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s