Einde oefening EU? Italië tot uittreding bereid…?!

Screenshot_134

(Vertaling: E.J. Bron)

In de afgelopen dagen volgen de berichten elkaar razendsnel op. Gisteren berichtten we nog over de hulpleveringen van Poetin aan Italië in verband met de corona-crisis – vandaag melden de media al dat Italië bereid zou zijn om uit de EU te stappen. Daarmee zou het einde van de Europese Unie wel eens definitief bezegeld kunnen zijn.

Screenshot_135

Met het oog op de corona-crisis in Italië heeft de Russische president Vladimir Poetin het land hulp toegezegd. Poetin wil negen vliegtuigen met desbetreffende medische uitrusting sturen, aldus mediaberichten. Bovendien wil Moskou vooraanstaande specialisten op het gebied van virologie en epidemiologie van het ministerie van Defensie ter beschikking stellen.

Op verzoek van Italië zal Poetin het door de corona-gevallen geteisterde land nu ook met verzorgingsstations helpen. Afgelopen zaterdag had Poetin de Italiaanse minister-president Giuseppe Conte in een telefoongesprek hulp beloofd. Het Italiaanse ministerie van Defensie gaf  toestemming om te landen aan de Russische militaire vliegtuigen.

Met de hulpleveringen wil Rusland de historische verbindingen tussen de beide landen onderstrepen: op de vliegtuigen van Poetin met de hulpleveringen zijn stickers met de slogan “From Russia with Love” aangebracht. Hoewel Rusland sinds 2014 sancties opgelegd krijgt en als “gevaarlijk buurland” gebrandmerkt wordt, heeft het land desondanks steeds geprobeerd om de goede betrekkingen met Italië in stand te houden.

Rusland wil het door het corona-virus geteisterde Italië helpen, omdat de EU-landen via exportverboden voor medische apparatuur en door vertragingen bij financiële ondersteuningsprogramma´s hulp blokkeren. En dat, hoewel Italië met ongeveer 60.000 besmettingen en bijna 5.500 doden het ergst door de pandemie is getroffen.

De Italianen zijn met het oog op deze situatie nu blijkbaar bereid om de illusies van de “Europese solidariteit” ten gunste van Rusland op te geven. Een desbetreffende verklaring gaven de voormalige Italiaanse minister-president Berlusconi en de voormalige parlementariër Razzi in verband met de Russische hulp. Razzi zei: “De Italianen hebben nauwe banden met Rusland. We zijn zeer dankbaar voor haar hulp. Zowel de Europese Unie als de NAVO waren constant jaloers op haar potentieel en haar vastberadenheid. De anti-Russische sancties zouden opgeheven moeten worden. Anders zullen we de EU verlaten.”

Bron:
www.watergate.tv

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EUSSR, gezond realisme, Italië, Nationalisme, Patriottisme, Rusland. Bookmark de permalink .

30 reacties op Einde oefening EU? Italië tot uittreding bereid…?!

 1. Monalisa zegt:

  Ik had u een plaatje gestuurd over Italië in een mail.

  Like

 2. Pistolen-Paultje zegt:

  De EU heeft Italie kei laten stikken en de Russen en Chinezen zijn in dat gat gesprongen. Als je zo met je eigen EU lidstaten omgaat, dan verdien je het dat de EU uit elkaar valt. De EU politici maken zich alleen druk om zich zelf. Alle Europeanen wilden economische samenwerking, maar hun eigen identiteit behouden. Ze hebben nooit gekozen voor een ondemocratisch Europese Unie.

  Geliked door 3 people

 3. karton zegt:

  Wat lees ik ? Einde EU nabij en Italië tot uittreden bereid ?? Oh Here, als dit toch eens bewaarheid zou worden !!!

  Geliked door 4 people

 4. LUCIA zegt:

  WAUW PUTIN just made my day…. geweldige man en een uitstekend strateeg, die man heeft meer charisma in zijn teennagel dan Ratte in zijn hele lijf,,, bovendien heeft hij ballen en ruggegraat. Rutte’s ballen zijn alleen ter versiering in December voor in de kerstboom en ruggegraat.. ja zijn enige contact daarmee is als ie spareribs eet( die zitten vast aan de ruggegraat van het varken, ook zo’n beest waar ie wat mee heeft). Als Italië nou verdomme uit de EU gaat, ga ik daar wonen, schitterend land , moet mijn italiaans wat ophalen maar gaat lukken.
  Ben zo blij voor die mensen daar.. eindelijk hulp die klote kut EU helpt niet eens zijn eigen landen, die hebben f..g zo’n bord voor hun kop stomkoppen. Putin ach geweldig , ik schrijf nog eens een gedicht voor die man.

  Like

  • Yvonne zegt:

   Ik ga graag met u mee, nu met Corona even niet maar in Italië ligt mijn hart ik wou dat ik wist hoe ik daar een betaalbaar huurhuis kan vinden
   Ik Ben met een Italiaan verloofd geweest ik had nooit naar Holland terug moeten gaan daar heb ik eeuwig spijt van

   Geliked door 2 people

   • karton zegt:

    @ Yvonne.
    Zowel in Italië als Spanje zijn héle dorpen te koop; verlaten dorpen, dus óók geen corona-virus, voor een paar euro’s ! Je moet wel ff de handen uit de mouwen steken, maar er staan óók normaal bewoonbare huizen bij. Idee ?

    Like

  • henk verhoef zegt:

   de russen zijn verstandige mensen, immers ZIJ KOZEN Putin
   Ja die nederlanders– die kozen rutte en timmerfransje/zwamson

   Geliked door 1 persoon

 5. bobzelf zegt:

  dat zou ook de enige redding van italie nog kunnen zijn
  live is simple
  de totale schuld i 2.400.000.000.000 euro ,,, BENT U ER NOG ??
  DUS KLAAR MET SPITTEN HEET DAT ,
  NOOIT MEER TERUG TE BETALEN
  DAN WEL OP TE HOESTEN
  DUS EEN NIEUWE LIRE, EN DEVALUREN , ALS EEN GEK EN HOPPA
  NET ALS DE GRIEKEN
  EN LEKKER TOERLEDOKIE ROEPEN EN WELKOM OOM VLADIMIR

  kom op nou , dit lamlul gekloot van onze EU , de ongekozenen
  de zakkenvullers

  is er iemand hier bij Bert, die even zo 5 voordelen voor 500 miljoen gewone burgers
  op kan hoesten in de laatse 20 jaar ?? van onze
  we konden niet zonder EU
  we zouden allemaal schat hemeltje rijk worden , en de werkeloosheid zou als sneeuw
  voor de zon verdwijnen , het kon niet op ????

  DUS GENOEG UITGEKNEPEN, ANAAL GENOMEN, AFGEZEKEN, EN LEEGGEHAALD

  DOOR EEN EU DIE ZELF NIETS PRODUCEERT, OFZO, NEE !!!

  ALLEEN MILJARDEN OPMAAKT EN HUN EIGEN ZAKKEN VULT

  FIJN HOOR , SANCTIES KOM OP GEEF NIEUWESANCTIES

  KAN JOU HET SCHELEN

  JA RUSLAND IS IN 30 JAAR TOP OF THE BILL

  350 JAAR GASSSSSSSS
  300 JAAR OLIE
  500 JAAR KOLEN

  EN DAN MOET 70 % VAN HET LAND NOG ONTGONNEN WORDEN

  DE GROOTSE PRODUCENT EN LEVERANCIER VAN GRAAN

  MILJARDEN EN MILJARDEN BESTEEDT AAN ECHT TASTBAAR GOUD VOOR WAARDELOZE USA PETRODOLLARS
  HET KLOTST TEGENDE WANDEN

  STAATSSCHULD O !!!

  EN NEDERLAND HEEFT RUZIE GEZOCHT ,WHAHAHAAH
  met 1 van de oudste , beste vrienden die je maar kon hebben in de wereld

  DE HERSENLOOSHEID HEEEFT HET GEWONNEN

  BRAVO

  IK DUIK ERIN

  LATERRRR

  OME BOB

  Geliked door 4 people

 6. En toen kwam Europa in actie.
  Te weinig te laat, want op het moment dat die klootzakken een persoon voor zich krijgen die van aanpakken weet loopt het zaakje in de soep.

  Geliked door 2 people

  • karton zegt:

   @ Henk d.N.
   Europa in actie gekomen ? Nog niks gemerkt/gezien/gehoord.
   Ze komen alleen in actie als er iets te graaien valt.

   Geliked door 4 people

   • Henk der Niederlánder zegt:

    Hehehehehe Inderdaad Karton.
    Maar je zult zien dat er nou wel actie komt uit Brussel.
    Iets van hoe Frans Timmermans zijn graaiklauwen wast of zo dat bedoelde Ik ermee

    Geliked door 2 people

 7. Marijke zegt:

  Italië heeft groot gelijk. Wat doen de EU lidstaten nu eenmaal voor hun mede EU landen?! Helemaal niks! Ook de Grieken worden in de steek gelaten bij het verdedigen van de EU grens. Ik hoop dat het spoedig klapt. En dat die enge Timmermans dan ook werkeloos thuis zit.

  Geliked door 1 persoon

 8. koosv8 zegt:

  Dat zou het mooiste zijn van deze dag. Als het echt gebeuren gaat, zouden de EU BONZEN door het volk opgezocht moeten worden. Als een ieder in zijn EIGEN LAND dat doet, dan is de jacht snel opgelost, en kunnen we overnieuw beginnen, en ZONDER GESTUNT MET VACCINATIES, HET KLIMAAT, ,OF 5G!!!!
  HANGEN DAT TUIG. EN DE MOSLIMS GAAN NAAR HUIS, HET ZAL EVEN TIJD KOSTEN, MAAR ALLAHMAAL. Ik mag toch ook mijn wensen op schrijven? LINKS doet niet anders.

  Geliked door 5 people

 9. reageerbuis zegt:

  Die sancties tegen Rusland zijn een grof schandaal. Omdat het de Krim geannexeerd zou hebben. In werkelijkheid heeft het alleen maar ja gezegd toen de Krim – na in een referendum massaal voor onafhankelijkheid van Oekraïne te hebben gekozen – vroeg om een deel van Rusland te worden. Bovendien heeft Nederland meer last van de sancties dan Rusland.

  Geliked door 4 people

 10. Cathja zegt:

  Nu één van de EU-lidstaten in ernstige omstandigheden verkeert, en dringend hulp nodig heeft, zou je denken (als je niet beter zou weten) dat Brussel te hulp zou schieten, want hiermee zou de Europese Unie haar ‘nut’ kunnen bewijzen.
  Maar in plaats van helpen, wordt Italië aan haar lot overgelaten…..

  Maar niet door iedereen….

  Die ‘oh zo foute Putin’ schiet Italië te hulp met alles waar zij zo dringend behoefte aan hebben!

  Klasse, president Putin! Geen woorden, maar daden!

  Brussel zou zich nu kapot moeten schamen, maar waarschijnlijk zit hun torenhoge hoogmoed hen in de weg. Toegeven dat de EU een totaal mislukt project is, waar ongekozen ‘leiders’ alleen maar zichzelf op het oog hebben, en zich dagelijks bezig houden met de vraag: “hoe bestrijden en plukken we de Europese bevolking nog meer?”, dat komt niet in hen op.

  Het zijn schoften. De enkelen die wel deugen, bedoel ik nu niet.

  Ook ik vind dat die beledigende sancties direct gestopt moeten worden!! Ze hadden nooit ingevoerd mogen worden, want de oorzaak daarvan is op niets dan schimmige verhalen gebaseerd. Gebakken lucht dus.

  Putin toont leiderschap. Italië zal hem ongelofelijk dankbaar zijn! We hopen dat dit land, met de hulp van de Russen, er weer bovenop mag komen. Dit geldt uiteraard ook voor andere landen die zwaar getroffen zijn.

  Geliked door 4 people

 11. GT zegt:

  De afrekening voor de Elite in Europa zal komen, diegene die het aan gaan kijken in de loop van een geweer.
  Dit Virus in mijn optiek een Bio wapen, inzet recessie, angst en nog eens angst& in zet totale controle. Ben benieuwd wat Trump gaat doen, de Deepstate, achter de schermen vernietigen?

  Geliked door 4 people

 12. Lucky zegt:

  Maar ondertussen
  https://www.geenstijl.nl/5152587/brussel-doet-zakkenrollerstruuk-met-albanezen/#more

  Brussel doet zakkenrollerstruuk met Albanezen
  Terwijl Corona u afleidt, lijft Brussel snel Albanië in.

  Terwijl we allemaal anderhalve meter afstand moeten houden tot elkaar in de supermarkt, gebruikt de Europese Unie deze tijd doodleuk om intiemere toenadering te zoeken tot Alboevië, een quasi-Europees land waar vijftig procent van de economie bestaat uit drugs- en mensenhandel en het verhandelen van gestolen auto’s. Zoals Ank Bijleveld en de vvd denken dat ze nog wat extra opgedoken leugens over hun Irakese burgerdoden kunnen begraven in het mediamassagraf van de corona-pandemedia, zo zien de virologe virulente Verhofstadtjes van dit continent hun kans om de groeipotentie voor criminaliteitscijfers in het Europese eenheidsideaal nog een flinke duw in de rug te geven.

  Was al de bedoeling, maar ze drukken dat dus door in een periode waarin de Europese Unie als “staatsvorm” haar absolute NUTTELOOSHEID al wekenlang openlijk aantoont door als eerste de deuren te sluiten toen er iemand in het Berlaymont een keer droog kuchte, en als antwoord op alles niet verder komt dan een dertien in dozijn Duitse Gerda een handenwasvideootje te laten volneurieën met een stukje ontbroederend Beethoven.

  Geliked door 1 persoon

 13. Harry zegt:

  Die laatste zin van het artikel klinkt me als muziek in de oren !
  Ik hoop van ganser harte dat ze dit tot werkelijkheid maken .
  Begin dan ook al kriebels te krijgen om daarheen te verhuizen .
  Ga vanavond alvast maar pasta carbonara maken , om in de mood te komen .
  Spreek dan wel geen Italiaans , maar met Spaans kon ik me daar altijd perfect redden .
  In tegenstelling tot de Fransen ( sorry Delamontagne ) , doen ze altijd wel hun uiterste best om je te begrijpen , alles uit te leggen en te laten zien .
  Ik vond het daar fantastisch !

  Geliked door 2 people

 14. koddebeier zegt:

  De Brusselse EU kliek is nog erger dan dat Nazie Duitsland was !!

  Geliked door 3 people

 15. Arthur Schop zegt:

  Zeer goed nieuws! Op EU hoeft inderdaad niemand te rekenen. De russen zijn veel betrouwbaarder doch worden door de media beschuldigd van alles wat verkeerd loopt, zie bvb Syrië…

  Geliked door 3 people

 16. ronjaspers zegt:

  De E.U. is een uitvoerend kantoor van de nazi bilderberg groep,ze voeren de N.W.O. agenda uit.

  Geliked door 1 persoon

  • D.vd Pol zegt:

   #adrenochrome 😲
   #thegreatawakening
   #qanon
   #thestorm
   #pedogate
   #pizzagate

   Corona-Adrenachrome?

   Geliked door 1 persoon

   • ronjaspers zegt:

    D.vd Pol.Ik zie dat u zichzelf ook geinformeerd hebt.

    Like

   • D.vd Pol zegt:

    @ronjaspers
    Al jaren in the rabbithole🐰 En u? Iedereen merkt toch al jaren DUIDELIJK dat het NIET gaat!? Dan ga je je toch afvragen hoe dat zit? Zo bizar dat het gros gewoon stug weg blijft kijken! Voor je VRIJHEID hoef je niets te doen. Dat is een vanzelfsprekend gegeven….. toch? TOCH!? Wanneer wordt iedereen toch eens wakker!? De EU IS ER NIET VOOR U! Anders lag u wel met een schone luier in bed.

    We gaan het zien wat er uiteindelijk gaat gebeuren. Al bekend dat iig google & twitter hun black-list opgeheven hebben? Als u googled op bv @endronochroom, kijk dan onder “afbeeldingen”. Op eigen risico. Ongecensureerd nieuws! U schrikt zich een hoed!

    Wat – is – waar?

    Like

  • D.vd Pol zegt:

   @ronjaspers
   Al jaren in de rabbithole 🐰
   En u?

   Oa google en twitter hebben hun blacklist verwijderd…..welkom welkom mensen, ONGECENSUREERD NIEUWS!!!!! Durft u!?
   U zal op zijn minst uw rose bril of weg-kijk-modus onmiddelijk willen toepassen (als u al niet zo gebrainwashed bent dat u zich deze keuze niet eens meer bewust bent want zeg nou zelf; een contract tekenen om 3x p/d in je broek te mogen piezen tekent u hoogstwaarschijnlijk ook nog omdat u dan in ieder geval 3x p/d in uw broek mag piezen nietwaar….de E U zorgt voor u! Deze bonzen hebben het uiteraard reuzedruk met andere VEEL BELANGRIJKERE zaken….allemaal geheim want tja, dat is nou eenmaal zo als je zo’n belangrijke baas bent….en 1 ding is zeker; je hoeft je GEEN zorgen te maken want de eu-elite-vampiers zorgen natuurlijk goed voor U EN UW KINDEREN!!
   Dus kleur allemaal weer blind uw kruisje ROOD volgende jaar. Weet u nog waarvoor de kleur rood staat in de politiek? En dan heb ik het niet over dat onwaardige partijtje die van rozen houdt. VEEL groter denken…..héél veel groter….)

   Wat – is – waar?

   ALSTUBLIEFT! Gebruik uw hersenen, gebruik uw mogelijkheid om ZELF na te denken!!! Doe onderzoek. Het gaat om uw leven en dat van uw kinderen. Om ONS land! Om ONZE koeien!
   WAKE UP PEOPLE!
   Schuif die arrogante elite VOORGOED aan de kant! Informeer u met het ongecensureerde nieuws en probeer het te lezen.
   Ik WIL mijn leven terug! U ook?

   @adrenochroom
   @thegreatawakening
   @WWG1WGA
   @qanon
   @sterkte!

   Geliked door 1 persoon

   • ronjaspers zegt:

    Ik verdiep mij al ongeveer 13 jaar in alternatief nieuws,ik weet wat het grote masterplan (de N.W.O.) van de satanische elite is.

    Like

 17. fleckie zegt:

  Was er voorheen niet ook. sprake van. In Albanië , van . MENSENSLACHTHUIZEN.? [ zijn trouwens merendeels MUZELMANNEN?!)

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s