Maatregelen betreffende afstand houden zouden volgens de Braziliaanse president Jair Bolsonaro opgeheven moeten worden!

Screenshot_25

(Door: “Elise Nijmegen”)

De president van Brazilië, Jair Bolsonaro (foto), lanceert een campagne tegen onnodig afstand houden! Met de campagne “Brazil cannot stop” wil Bolsonaro zijn land weer in beweging krijgen. De verplicht afstand houden regel zou volgens de president de economie vernietigen en zou moeten verdwijnen. Bolsonaro ziet het virus, zoals vele wetenschappers, microbiologen en realisten ook doen, als een klein griepje en verzette zich hevig tegen de lock-downs van grote steden en roept burgemeesters in het hele land op om de corona-maatregelen terug te draaien. Bolsonaro zegt: We moeten terug naar de realiteit!
www.nu.nl

De directeur-generaal van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) is aangeklaagd voor het verdoezelen van cholera-epidemieën in Afrika. Hij zou destijds uitbraken anders geclassificeerd hebben om de twee Afrikaanse regimes niet in verlegenheid te brengen. Op 14 januari tweette de WHO dat er op dat moment voor overdracht van het corona-virus van mens op mens geen bewijs was. Het CDC zegt nu dat het voornamelijk wordt verspreid door lichamelijk contact…
www.worldunity.me

President Trump klaagt de Venezolaanse president Nicolas Maduro en meer dan een dozijn andere Venezolaanse topfunctionarissen aan wegens narco-terrorisme. Procureur-generaal William Barr, die de beschuldigingen aankondigde, beschuldigde Maduro en zijn medewerkers van samenzwering met een dissidente factie van de Colombiaanse guerrillagroep FARC om de Verenigde Staten te overspoelen met cocaïne.
www.abc.net.au

Wij als nationale bevolkingen van Europa worden door dwaze globalistische politici als tweederangsburgers behandeld en vaak lijkt het erop dat de door de EU en VN gebrachte niet-westerlingen meer rechten hebben dan wij. Omdat ze bang zijn voor het geweld van diegenen voor wie de rode loper wordt uitgerold en die over het algemeen genomen geen respect hebben voor het gastland, de wetten en gezagsdragers, de identieke landcultuur en identiteit, noch de nationale bevolking.

Nu is er in Frankrijk een in mijn ogen zeer laffe politicus, de Franse staatssecretaris van Binnenlandse Zaken, die een bepaalde bevolkingsgroep “anders” wil gaan behandelen en zegt dat het geen prioriteit is om in bepaalde buurten sluitingen af te dwingen en bijeenkomsten te stoppen. Omdat het beperken van beweging en het sluiten van winkels in de beruchte immigrantenwijken in Frankrijk het risico zou kunnen veroorzaken dat gewelddadige sociale wanorde zou ontstaan als het te rigoureus zou worden opgelegd…

Deze toch bizarre mening, een ongelijke behandeling voor de niet-westerse mensen van wie verwacht wordt dat ze zich misdragen, komt voort uit het recordaantal vijandige behandelingen waarmee migranten-bendes de politie bejegenen als zij de quarantainemaatregelen wil handhaven. Het is niet ongebruikelijk dat brandweerwagens en ambulances worden aangevallen in deze No-Go-zones. De politie in het migrantengebied van Seine-Saint-Denis in Parijs zegt overweldigd te zijn door het aantal mensen dat weigert binnen te blijven.
https://summit.news

De Duitse minister van Financiën van de deelstaat Hessen, Thomas Schäfer, is dood aangetroffen op het spoor, de politie vermoedt zelfmoord.
https://m.dw.com

Toch nog even over 5G en het corona-virus. Onderstaand artikel leert ons een heleboel, bijvoorbeeld dat 60 gigahertz (GHz) een zeer duidelijke impact heeft op zuurstof zelf. Telecombedrijven geven het zelf toe dat 60 GHz door zuurstof kan worden opgenomen. Wanneer u inademt, is dat om lucht in uw longen te krijgen, zodat u de zuurstof in uw bloed en dus op belangrijke plaatsen zoals uw hersenen krijgt, en omdat de zuurstof die uw longen binnendringt in je bloed wordt opgenomen door een zeer belangrijk ijzerhoudend eiwit dat hemoglobine wordt genoemd. Ze heeft een enorme negatieve uitwerking op de mens, op ons bloed, de 60 GHz straling afkomstig van 5G, met alle gevolgen van dien.
https://ourgreaterdestiny.org

We worden door onze regering beroofd van vrijheden die we, als het aan de globalisten van de EU en de VN ligt, niet meer zullen terugkrijgen. Engeland ziet het virus niet langer als gevaarlijk, de WHO zegt dat de meeste mensen er niet dood aan gaan en toch… Toch zitten vele mensen in vele landen gedwongen binnen. Het aantal doden, hoe erg ook, is niets vergeleken met het aantal doden van de griep en voor het grootste gedeelte waren het mensen op hoge leeftijd… Door al die maatregelen zitten miljoenen mensen eenzaam in hun huizen, gaan duizenden ondernemers failliet, gaan economieën kapot, maar alle protesten door nationalisten, boeren, patriotten, leraren, gepensioneerden, de bouw, de vissers en alle andere terecht boze Nederlanders (en andere Europeanen) zijn natuurlijk wel in de kiem gesmoord voor nu…

Denk zelf na, luister naar alle meningen, niet alleen naar die door de politiek en de in haar dienst zijnde media worden gepromoot. Toevallig had ik het er met iemand over vandaag die vele sociale contacten door heel Nederland heeft en die kende tot nog toe niemand die getroffen was door het corona-virus. Wel las ik een verhaal van een mevrouw die haar dochter het ziekenhuis in bracht met een gebroken been en die werd geregistreerd als zijnde een corona-patiënt… Misschien schieten we daarom omhoog in het aantal gevallen…

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op Maatregelen betreffende afstand houden zouden volgens de Braziliaanse president Jair Bolsonaro opgeheven moeten worden!

 1. flo zegt:

  Ja, we worden verneukt op een gruwelijke manier, tijd voor verandering, en snel!!

  Geliked door 4 people

  • Leo 1 zegt:

   Look at NIRUBU .nl vreemde vliegbewegingen boven Nederland.
   kijk en huiver

   Like

   • Harry zegt:

    Als je een beetje serieus genomen wilt worden ,
    zou in niet teveel flirten met niburu , Leo !
    Daar zitten toch wel een heleboel complotdenkers , maar dan hele erge .
    Wazige ook .
    Het schurkt tegen labiliteit aan , ben ik bang .

    Like

 2. Dennis zegt:

  Gelukkig nog een paar normale mensen op deze wereld 😀👍

  Geliked door 1 persoon

 3. BigLJohn zegt:

  Men maakt regels voor anderen en uitzonderingen voor zichzelf. Bezie eens de eerste en tweede kamer. Zit men daar 1,5 meter van elkaar af, en waarom gaan hun niet allemaal vrijwillig in quarantaine ? Om nog maar niet te spreken over de maatregel dat wij onderdanen maximaal 3 personen mogen uitnodigen, terwijl bijeenkomsten moeten worden afgelast. Besef eens hoeveel personen er dicht bij elkaar zitten in de eerste en tweede kamer. Ons land besturen doen ze allang niet meer, ja ze verneuken ons continu, zodat ze wat mij betreft allemaal (en voorgoed) kunnen ophoepelen.

  Geliked door 2 people

  • M. zegt:

   Net als de ‘terreur’ nooit politici treft zo houden ze ook de schijn op met de corona en allemaal houden ze de boel voor de gek om hun sinistere plannen over de wereld uit te storten.
   Ze zijn nog nooit met onze gezondheid begaan geweest en zo ook nu niet.
   Al die smeerlappen en landverraders opheffen dan is de corona ook direct verdwenen.
   Dit achterlijke volk gaat vrijwillig naar de slachtbank en ze zijn er nog trots op ook.

   Geliked door 1 persoon

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Dat is niet helemaal waar, de Eerste en Tweede Kamer komen niet meer in vergadering bijeen.
   Baudet heeft daartegen geprotesteerd omdat de regering op die manier niet langer gecontroleerd wordt, hij eist dat lopende zaken uitgesteld worden tot na de epidemie om te voorkomen dat zaken ‘even gauw’ doorgedrukt worden.

   Like

 4. Rensk. zegt:

  Ik begin er steeds meer moeite mee te krijgen dat 80procent van de coronapatienten te dik zijn en vaak diabetici met te hogebloeddruk. Oké er waren ook jongeren bij, maar bitter weinig.

  Ouderdomssuiker heeft te maken met een ongezonde leefstijl. Ik hoorde dat veel turken in Belgie op de IC liggen. Het is me al vaker opgevallen dat oudere turkse of marokkaanse vrouwen veel te dik zijn. Ik zie ze vaak op die scootmobielen rondrijden. Ook nederlandse mensen zitten er op, maar het percentage te dikke vrouwen zie ik toch echt bij de turkse en marokkaanse gemeenschap. Heel veel diabetici komen uit die gemeenschap. De suikerinname is enorm. Op deze manier is het straks afgelopen met de gezondheidszorg zoals wij die opgetuigd hebben. Die ramadan is zo ongelofelijk ongezond. Niet normaal. En daar word niets over gezegd, want het geloof. Maar intussen betalen wij wel voor die achterlijkheid. Agenten gaan zelfs naar die vreetfestijnen. Verbijsterend en ik maak me er steeds bozer om. Alles voor dat geloof moeten we inleveren. Alles moeten we toestaan. Halal slachten moeten we toestaan. Ik weet van een kennis in de zorg dat een turkse man in het verzorgingstehuis weigert door een vrouw geholpen te worden.Ook daar moeten de autochtonen zich bij aanpassen. Verder weet ik dat Syrische mensen heel veel kinderen krijgen. Het is het volk waar de meeste kinderen geboren worden. Kijk maar hoeveel kinderen er tijdens die oorlog nog geboren zijn. Miljoenen. Totale verantwoordelijkheid ontbreekt bij die mensen. Vandaar dat moslims enkel gedijen in een dictatuur.

  De hele economie ligt stil krijg ik het idee, omdat er een stel vetzakken liggen, die zich niet kunnen beheersen. En dan doet de media er nog een schepje boven op van vet zijn is geweldig. Geeft niks.Hoort er bij en doen ze net alsof dat normaal is. NEEEEEEhet is NIET normaal. Een land vol met kleine kinderen die verzorgd moeten worden. Ik vind niet dat ik keihard ben daarmee, want ik heb medicijnen waar je dik van kunt worden en toch ben ik slank. Dat kost mij ook heel veel discipline en ook moet ik veel bewegen.Doe ik om gezond te blijven. Daarom maakt het me zo boos dat anderen er met de pet naar gooien. Lekker makkelijk zo. En dat artsen dan nog beweren dat het een ziekte is. Ga toch fietsen stomme artsen. Schijtziek word je ervan

  Like

 5. Republikein zegt:

  Ik ben ervan overtuigd dat The Powers That Be ons dood willen. Waarom? Misschien omdat ze ons pensioengeld gestolen hebben en geen zin hebben in restitutie? Of misschien denken ze dat het goedkoper is om een paar miljard mensen te doden dan het milieu op te ruimen? We weten nooit echt de motivatie van een ander. Hoe dan ook, ik herinner me dit citaat:

  “Voor het eerst in de menselijke geschiedenis is het oneindig gemakkelijk om een miljoen mensen te doden dan om ze te controleren.” Zbigniew Brzezinski. 17 november 2008.

  Laat me uitleggen wat een binair wapen is. Ik ging vele jaren geleden naar de universiteit in Boston. Daar herinner ik me een lokaal geproduceerde tv-documentaire met een binair wapen. Twee CIA-schurken probeerden een binair wapen uit de VS naar het Midden-Oosten te krijgen op commerciële lijnvliegtuigen. De man die ze selecteerden om hun binaire kernkop door de douane te dragen onder zijn regenjas was dronken, dus moesten ze medecriminelen van MI-6 oproepen om hun man erdoorheen te krijgen. Zijn binaire wapen was een zenuwgas. De kernkop had twee compartimenten. Als er één compartiment gelekt was, zou de douane de dronkaard gearresteerd hebben, maar er zou niemand gestorven zijn. Maar, als beide compartimenten bij de inslag vrijkwamen zoals het was ontworpen, zouden de twee chemicaliën zich hebben gemengd en een zenuwgas hebben geproduceerd dat bijna iedereen op het vliegveld van Heathrow die dag zou hebben gedood.

  Zowel het Wuhan-virus als de 5G 60 GHz-netwerken zijn schadelijk. Maar het virus lijkt virulenter te zijn in de aanwezigheid van 5G 60 GHz frequenties. En mensen die herstellen van ziekenhuizen gaan wel naar huis naar 5G 60 GHz celtorens in de buurt en blijven leven.

  Als u iemand kent die een directe communicatielijn heeft met de Iraanse of Chinese overheid, stuur dit bericht dan alstublieft door, want het ligt in hun macht om ons te redden van de implementatie van 5G 60 GHz mobiele netwerkmasten en van een serie biowapens en vaccins.

  De Scientific American had een artikel met de titel “We hebben geen reden om te geloven dat 5G veilig is”. De link staat hieronder. Ik vond dit ook op Google: Joe Imbriano waarschuwt dat 5G technologie zal uitzenden op 60 GHz, wat het absorptiespectrum van zuurstofmoleculen is, wat betekent dat het op afstand kan doden. Op moleculair niveau beïnvloeden deze frequenties de baan van elektronen, en dat beïnvloedt het vermogen van bloed hemoglobine om zich te binden met zuurstof.

  Hint: Mensen hebben zuurstof nodig om te leven.

  Het is bewezen dat het coronavirus zonder enige twijfel in een laboratorium is gecreëerd. Waarschijnlijk is het in de VS en niet in China, omdat het twee hiv-strengen heeft met een geleding in SARS ACE2 cellulaire remmer die in de oorspronkelijke epidemie de Aziaten meer aanviel met fatale gevolgen dan de rest van ons.

  Stel je nu voor dat je de twee biowapens hebt gecombineerd en dat mensen beginnen te sterven in landen met de meeste 5g 60 GHz, waarvan er twee China en Iran zijn.

  Stuur dit bericht alstublieft door naar iedereen die u kent en die banden heeft met de Iraanse of Chinese regering.

  Ik heb een artikel geschreven waarin ik uitleg dat we dit biowapen kunnen overleven.

  Een sleutel is cytokinestormen. Maar, als je een darmbarrière bouwt, zul je je cytokine-reacties met 80% verminderen. En er zijn manieren om die intense cytokinestorm te overleven. Het opgeven van suiker zou ook kunnen helpen, want Dr. Tom Cowan zei dat het eten van eenvoudige suiker het vermogen van de haarvaten om zuurstof te verplaatsen vermindert.

  Dit zou onze laatste kans kunnen zijn om nee te zeggen tegen degenen die willen dat we met miljarden tegelijk sterven.

  Het voorkomen en genezen van het Wuhan-virus: Werk in uitvoering

  https://vidrebel.wordpress.com/2020/03/05/preventing-and-curing-the-wuhan-virus-work-in-progress/

  We hebben geen reden om te geloven dat 5G veilig is.

  https://blogs.scientificamerican.com/observations/we-have-no-reason-to-believe-5g-is-save

  https://vidrebel.wordpress.com/2020/03/06/the-wuhan-virus-and-5g-60-mhz-are-binary-weapons/

  Even snel vertaald met foutjes uit :http://stateofthenation.co/?p=8608

  Like

 6. klaas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 7. oudmarinier zegt:

  De Braziliaanse president heeft gewoon gelijk .
  1) Het virus is NIET “airborne” , dus verspreidt zich NIET via de lucht (wind e.d.)
  Dus mondkapjes zijn eigenlijk NIET nodig wanneer we spreken over IN-/UIT ademen.
  2) Afstand houden (1,5 – 2 meter) …WAAROM ??? Was je handen met water en zeep (geen hand-sanitizer…(is een gel die bacterien e.d. doodt en opdroogt en alsnog aan je handen plakt , waardoor je alsnog besmet kunt raken) , NADAT je iets hebt beet gepakt .
  Indien mensen grieperig zijn , laat die dan een mondkapje dragen en anderen DAAR dan 1,5 – 2 meter afstand van houden.
  3) Goederen alsook de verpakkingen en verzendings methoden , kunnen worden gedesinfecteerd , men HOEFT dus GEEN wereldwijde LOCKDOWN in te voeren …WAANZIN & ONZIN !!!
  4) Het virus KAN dodelijk zijn , zeker in combinatie met andere aandoeningen die het immuun-systeem ernstig verzwakken (hoeft echter niet zo te zijn) . Het lijkt mij dus GEHEEL overbodig om zulke paniek te zaaien .

  **) Let wel , men moet WEL voorzichtig en preventief zijn !!!

  Geliked door 1 persoon

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Men weet nog niet exact hoe het virus zich zo razendsnel verspreid.
   “Het is maar een griepje” laat zich ook ontkrachten, bij een griepgolf zijn de ic afdelingen niet overbelast wat nu wel dreigt te gebeuren.
   Vergeet niet dat het aantal officiële besmettingen een compleet vertekend beeld geven omdat er niet of nauwelijks getest wordt.
   Zoals altijd betekent meten is weten.
   Dat het virus niet airborne zou zijn lijkt een tikje absurd, het zijn de longen en luchtwegen die aangetast raken, hoesten en niezen is niets anders dan dat het lichaam probeert de boosdoener uit het lichaam te krijgen

   Like

 8. Piet Snot zegt:

  “Zoals altijd betekent meten is weten.”

  En daarom denk ik dat het werkelijke aantal corona doden veel lager ligt.
  Als je zo gaat meten, dan heb ik in december ook corona gehad maar blijkbaar niemand besmet.
  Op koorts na kwam alles overeen. en ze weten nog niet wat ik nou eigenlijk had.
  Dat zijn geen metingen natuurlijk, als je vermoedelijk corona, al op dezelfde lijst zet.

  Geliked door 1 persoon

 9. Jan zegt:

  Eduardo Bolsonaro, president van Brazilië: “De klootzakken willen ons onze vrijheid afpakken”

  video
  “Character is what you do when no one is looking.”

  Jair Bolsonaro goes off about Governors and Mayors having citizens arrested and says the obvious: A well armed people can’t be enslaved by tyrants.

  That just made us sure that we chose right. @BasedPoland pic.twitter.com/TNqZfksu5t

  — Rafael Glau (de🏍️) (@RafsGlau) May 23, 2020

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s