Brutale eis in de corona-crisis: moslims verlangen miljoenenhulp voor moskeeën

Screenshot_74

(Door: Felix Krautkrämer – Vertaling: E.J. Bron)

Radicale moslims hebben de Duitse regering ertoe opgeroepen miljoenenhulp ter beschikking te stellen aan hun moskeegemeenschappen. Zogenaamd zou het bestaan van de moskeeën door de corona-crisis bedreigd worden.

Screenshot_73

De Islamraad in Duitsland heeft met het oog op de corona-crisis financiële hulp voor de moskeegemeenschappen in de Bondsrepubliek Duitsland geëist. De door de staat en de deelstaten uitgevaardigde maatregelen ter verhindering van de uitbreiding van het corona-virus zouden de islamitische religiegemeenschap in Duitsland hard treffen, beklaagde de organisatie maandag in een mededeling.

Veel van de moskeegemeenschappen zouden op hun financiële grenzen stuiten. “Door het uitvallen van de dagelijkse gebeden en van het vrijdaggebed is een aanzienlijk deel van de schenkingen zonder vervanging weggevallen”, zei de voorzitter van de Islamraad voor de Bondsrepubliek Duitsland, Burhan Kesici (foto), bezorgd. Veel gemeenschappen zouden vrezen de volgende aflossing, de lopende huur of de imam niet meer te kunnen betalen.

Bang voor uitvallende inkomsten tijdens de ramadan

“Vooral het ingezamelde geld tijdens de vastenmaand ramadan zorgen uit ervaring voor een groot deel van de jaaropbrengst.” Op dit moment duidt er veel op dat de beperkingen ook nog na het begin van de vastenmaand op 23 april zullen gelden. Dan zouden veel moskeegemeenschappen niet meer solvent zijn, waarschuwde Kesici. “Tegen deze achtergrond toepen we de Duitse regering en de deelstaatregeringen op om maatregelen ter bescherming en het behoud van de moskeegemeenschappen te nemen.”

De Duitse regering heeft samen met de regeringen van de deelstaten als een van de maatregelen in de strijd tegen het corona-virus verordend dat religieuze bijeenkomsten in kerken, moskeeën en synagogen tot nader order zijn verboden.

Roep om financiële hulp voor moskeeën

Kesici had begrip voor de beslissing. De islamitische religiegemeenschap zou de maatregelen volledig ondersteunen. “De bescherming van het leven en de gezondheid werden ons door Allah toevertrouwd en genieten hoge prioriteit”, verzekerde hij. Desondanks echter hebben de moskeegemeenschappen nu financiële hulp nodig. Veel moskeeën zouden een belangrijke bijdrage leveren aan de hele samenleving en bijdragen aan de samenhang.

“De allermeeste moskeeën van de Islamraad kijken terug op tientallen jaren oude tradities. Ze werden met enorme inspanning en met eigen middelen van de voormalige ´gastarbeider´ opgebouwd. Om hen en hun moeizaam opgebouwde gemeenschappen in deze moeilijke tijd in de steek te laten, zou ongepast zijn en zou de levensprestatie van de oprichters van deze moskeeën geen recht laten wedervaren”, waarschuwde Kesici.

Bron:
www.anonymousnews.ru
Door: Felix Krautkrämer

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Lucky”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Duitsland, Eurabië, Graaien, Hypocrisie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, moralisme, Moslims, nieuw fascisme, ramadan, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

26 reacties op Brutale eis in de corona-crisis: moslims verlangen miljoenenhulp voor moskeeën

 1. Rensk. zegt:

  Brutalen hebben de halve wereld. Zal atlijd zo blijven als men toe blijft geven.

  Geliked door 5 people

  • n.a.denker zegt:

   Heb wel een tip voor ze : stuur een mail naar de broeders in de zandbakken waar de olie de grond uitspuit. Eisen,eisen,eisen and nothing else…f*ck you!!

   Geliked door 3 people

 2. Tistochwat zegt:

  Wat een passende naam: islam-rat.

  Geliked door 5 people

 3. Cathja zegt:

  Wat een kul-verhaal zeg!
  Zo…, ze lopen dus inkomsten mis omdat ze niet bij elkaar kunnen komen in de moskee? Echt een onzinverhaal.
  Wat zouden de gelovigen er van denken als ze wekelijks via internet-betaling een donatie zouden doen? Denken die moslims nou werkelijk dat zij de enigen zijn die geld nodig hebben om de moskee draaiende te houden? Ook kerken zitten in dat schuitje, maar daarover hoor je niemand klagen. De christelijke kerken vragen de leden om iets over te maken, en daar wordt gehoor aan gegeven.

  Moslims zeuren altijd. Willen altijd een bijzondere behandeling krijgen, en denken dat hun geloof bescherming verdient. Nou, sterkte ermee hoor. Hopelijk maakt de Duitse regering geen onderscheid tussen kerken, synagogen en moskeeën. Samenkomsten zijn verboden, en daar moet iedereen zich aan houden. De consequenties zijn voor de gelovigen.
  Punt.

  Geliked door 5 people

 4. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  Klop dan maar aan bij de Saoedi’s, zoniet: smoel dichthouwen!!

  Geliked door 4 people

 5. Jules Vismale zegt:

  Die ondankbare en luie islam-klootzakken denken blijkbaar nog steeds dat de Duitsers een soort tovergeesten uit toverlampen of -flessen zijn die al hun wensen vervullen of eerbiedigen! Zij hebben al zoveel gekregen van hun linkse vrienden, zonder dat ze er zelfs maar om hadden gevraagd of aangegeven, maar voor hun is een rupsje-nooit-genoeg! Laten die moslims mooi opflikkeren met hun eisen om geld want aders gaan ze maar tot Allah bidden of bedelen om geld!
  Want ik heb uit een bepaald boek van Paul van Loon over de Bokkerijders iets geleerd dat een aanvoerder van hen, Jozef Kirchhoff (die ook echt bestond), al aangaf tegen luie nietsnutten: “Je moet het geloof niet misbruiken of gaan bidden in de hoop dat er manna uit de hemel valt als je zelf te lui bent om de vruchten der aarde te oogsten!”

  Geliked door 3 people

  • Blaffertje zegt:

   @Jules Vismale.
   “Duitsers een soort tovergeesten uit toverlampen of -flessen zijn die al hun wensen vervullen of eerbiedigen!”

   Je kan niet anders verwachten van mensen die nog in djins geloven.
   😉

   Geliked door 1 persoon

   • Jules Vismale zegt:

    Laat dit soort moslims allemaal het coronavirus oplopen en daarna niet gaan zitten janken als ze aan Allah gaan vragen of die hen wil genezen!

    Geliked door 1 persoon

 6. M.A.L. Sion zegt:

  Veel van die moskeeën zijn gebouwd met gigantische financiële steun van Turkije en de oliestaten in het Midden Oosten. De moskeebesturen kunnen beter daar aankloppen voor hulp.
  Duitsland moet nu de eigen broek ophouden. Duitsland eerst.

  Geliked door 1 persoon

 7. delamontagne zegt:

  Dat Duitse “rat” zal wel het Nederlandse “Raad” betekenen.
  Maar het is toch niet erg als ik ’t blijf zien als het NL-woord: MOSLIM-RAT……….
  De uitdrukking “zou brutaal als de beul” moet vervangen worden door “zo brutaal als een moslim”.

  Geliked door 1 persoon

 8. delamontagne zegt:

  Je leest ook de vreemdste dingen !
  Lees ik nu net: Les musulmans accusés de véhiculer le virus dans leur barbe !
  ( Moslims vervoeren in hun baard het [Corona]Virus. !

  Het Coronavirus dat nu de wereld teistert zou zich het liefst nestelen in baarden omdat zij daar een maximum aan energie haalt om hierdoor meer infectuoos/ infectieus ? te kunnen worden en dan het menselijk organisme aanvalt.
  Dit zou staan in het erg serieuze Duitse Tijdschrijft ” Barben Und Barbaren” en het stond in het laatste mndelijkse nr.Het refereerde aan de studies die in het laboratorium van Bayer Pharma in Bonn worden gedaan.

  Het Virus Covid-19 a heeft eigenlijk veel proteines nodig en die zitten in de haarwortels van mensen, zo schrijft het Blad.
  Als het Virus eerder de voorkeur geeft aan mannen boven vrouwen, komt dat omdat mannen meestal aktiever zijn dan vrouwen ??????????
  en zodoende hij eerder bezweette haren heeft door transpiratie.
  En dat is nu juist waar het |Virus dol op is en zo op z’n gemak zich kan verplaatsen………

  etc, etc.

  https://ripostelaique.com/les-musulmans-accuses-de-vehiculer-le-virus-dans-leur-barbe.html

  Like

  • LUCIA zegt:

   Ontzettende flauwekul dat artikel, in zweet zit namelijk zout en zuren, die tasten de mantel van het virus aan, je kunt het opzoeken als je het niet gelooft, ik had het namelijk opgezocht omdat ik weet dat er in het zweet van je handen bepaalde zuren zitten die microben doden maar wist niet of het ook voor een virus gold, nou dat doet het dus wel .

   Bovendien haar lijkt alleen maar glad maar bestaat eigenlijk uit schubben, hele kleine schubben maar voor een heel klein virus, is dat dus geen glad oppervlak dus niet iets waar het lekker op blijft liggen, ook nog een factor, die er niet toe bijdraagt dat haar waar dan ook een goede drager zou zijn.

   Like

 9. danny zegt:

  Terugsturen naar land van herkomst en sluiten van moskeeen blijven de beste oplossingen.

  Geliked door 1 persoon

  • fleckie zegt:

   Ja, en voorheen werden ze GASTARBEIDERS genoemd, …….maar van een ‘gast’ wordt altijd verwacht dat hij na verloop van tijd, ook weer vertrekt!!!, maar bij muzelmannen heet dat zeker( als gast zijnde…….’zwaan Kleef aan’……..😂😂😂<~<~<~<~<~<~<~

   Like

 10. Lucky zegt:

  Jizya, ongelovigen moeten betalen….dus de duitsers zijn de dhimmi’s?
  https://isgeschiedenis.nl/nieuws/jizya-belasting-voor-niet-moslims

  JIZYA: BELASTING VOOR NIET-MOSLIMS
  Vandaag werd bekend dat christenen nergens zo erg vervolgd worden als in Noord-Korea. De overige negen landen in de top tien zijn allen moslimlanden. Moslims kennen al eeuwenlang de traditie van de jizya. Deze belasting voor niet-moslims bestond al in de tijd van de profeet Mohammed.

  In de Koran is het volgende te lezen: “Bestrijd diegenen onder de mensen van het Boek, die in God noch in de Laatste Dag geloven, noch voor onwettig houden wat God en Zijn boodschapper voor onwettig hebben verklaard, noch de ware godsdienst belijden totdat zij de jizya met eigen hand betalen, terwijl zij onderdanig zijn”.

  Mohammed

  Al in de tijd van de profeet Mohammed (570-632) werd op grond van deze tekst een vorm van belasting betaald. Stammen die door de moslims onderworpen werden of die afhankelijk werden gemaakt, moesten de zogenaamde jizya betalen in ruil voor bescherming. Voorbeelden van onderworpen joodse, christelijke en zoroastrische stammen die jizya betaalden zijn bekend. De islamitische historicus William Montgomery Watt (1906-2006) beweerde dat dit gebruik was terug te voeren op het pre-islamitische tijdperk. De sterkste Arabische nomadenstam in de omgeving bood in deze tijd bescherming aan andere stammen in ruil voor betaling.

  Godsdienstvrijheid

  De belasting stond symbool voor de gehoorzaamheid van de niet-moslims aan de islamitische wetten. Daarnaast mochten de niet-moslims na betaling hun eigen geloof blijven aanhangen. Meestal uitgezonderd van het betalen van de jizya waren ouderen, vrouwen, invaliden, zieken, personen die minder dan één jaar in het land verbleven en in grensstreken mannen die aan de zijde van de moslims meestreden. Deze vorm van belasting had als gevolg dat veel niet-moslims die leefden in de gebieden die door de islam veroverd waren zich bekeerden tot de islam. Hierdoor hoefden zij geen jizya te betalen en konden zij zich tegelijkertijd maatschappelijk omhoog werken. Personen die zich niet bekeerden en de jizya betaalden, werden dhimmi genoemd. Een dhimmi stond hiermee wel onder de islamitische wet, maar hing een andere godsdienst aan.

  Like

 11. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Geen idee of het nog zo is maar lang geleden betaalden Duitse werknemers via hun loon zgn Kirchensteuer (Kerkbelasting) en of je wel of niet gelovig was dat telde niet mee, atheïsten betaalden dus evenveel als gelovigen.
  En denk maar niet dat het een te verwaarlozen klein bedragje was, het was echt substantieel.
  Weet nog dat ik pisnijdig was toen dat werd ingehouden, maar ik kon hoog of laag springen, ik had het er maar mee te doen.
  In de straat waar ik geboren en getogen ben stond een Katholieke kerk en een van de eerste jaren dat ik in loondienst werkte (geen idee hoe ze dat wisten) kreeg ik een verzoek om mijn kerkbelasting te betalen, het was geen eis maar ze wisten wel precies wat ze wilden hebben; 10% van mijn brutoloon !
  Heb daar natuurlijk niet op gereageerd maar na een tijdje kreeg ik nog wel een herinnering.
  De enige keer dat ik ooit in die kerk ben geweest was toen er Heilige Communie werd gedaan en ik als klein jochie wilde zien wat ze daar deden, al die kinderen in zwart pak of als bruidje intrigeerden me ontzettend, prachtig vond ik het, net een toneelstuk.
  En dat was het natuurlijk ook !

  Like

 12. kampersrene zegt:

  ik vraag me af of Allah die Corana niet kan stoppen…..de Paus bid wel voor een mirakulues Maria beeldje

  Like

 13. Blaffertje zegt:

  Die woestijnratten krijgen van de oliestaten miljarden en dan moeten wij ook nog eens over de brug komen?
  Echt niet.
  Laat ze snel toch opflikkeren naar de zandbak..

  Geliked door 1 persoon

 14. fleckie zegt:

  De Kirchensteuer bestaat nog steeds in DLD. ( va daar datde KIRCHEN. zo enorm rijk zijn, De AFD heeft al eens geprobeerd die belasting af te laten schaften, wat helaas niet gelukt is. ( Het KEULSE BISDOM, is daar een heel goed voorbeeld van, ( ik meen op de t.v. zender. ARTE. bekendgemaakt , nog niet zo. heel lang geleden,,,….<~<~<~<~<~<~<

  Like

 15. Pietersen zegt:

  Viezerikken. Proberen weer een poot tussen de deur te krijgen. Zodra de Duitse staat geld geeft is de islam een staatsgodsdienst.

  Like

 16. Pingback: ISIS roept op tot aanslagen tijdens de corona-crisis: veiligheidssituatie spitst zich dramatisch toe | E.J. Bron

 17. Anoniem zegt:

  Het blijft een ellendig volk🤢😡

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s