Aan Frans Timmermans

Screenshot_102

(Door: Jan Dijkgraaf)

Meneer Timmermans,

Juist in crisistijd zorgt elk positief nieuwtje voor een huppeltje van ons hart. Zelf mag ik er, wegens een rijke fantasie, graag een schepje bovenop doen als ik goed nieuws hoor. Voeg dat bij mijn vrolijke inborst en u snapt dat ik in mijn hoofd de laatste dagen constant feest aan het vieren ben. Dat uw megalomane “Green Deal” volgens juristen van het Europees Parlement zo illegaal als de pest is, was zo’n positief nieuwtje.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EUSSR, Frans Timmermans, klimaatfascisme. Bookmark de permalink .

12 reacties op Aan Frans Timmermans

 1. flo zegt:

  Prachtige brief!

  Geliked door 1 persoon

 2. karton zegt:

  Ook ik maakte vreugde-sprongetjes bij ‘t horen van dat goede nieuws. Zou dat volgevreten varken, Fransje T., eindelijk op z’n bek gaan ? Ik hoop het met heel m’n hart. Wég met die idiote, graaiende ijdeltuit !!!

  Geliked door 2 people

 3. Hovawart zegt:

  Het is een betere optie om de garderobe van EU-medewerkers in het Brusselse Gekkenhuis te voorzien van een persoonlijke straitjacket, een Dwangbuis, een jas met lange mouwen, om het risico op het aanrichten van nóg meer EU-geweld jegens de menselijkheid te minimaliseren en de kans dat er ontsnappingen gaan plaatsvinden te voorkomen……
  Het tweede voorstel is om getraliede ramen in het Brusselse Gesticht te plaatsen, tralies waarachter men de EU-gestoorden mag bekijken, te zien razen en tieren, en ze zo mogelijk ook (tegen betaling) met stokken mag oprakelen………want als men daar zó graag onze samenleving terug naar de middeleeuwen probeert te jagen, af te breken, dan krijgt men in Brussel wat ze toekomt.
  (meer goede ideeën zijn welkom;)p

  Like

 4. vangie1206j zegt:

  Die Frans Timmermans is net een Zwarte Mamba zo giftig als de pest.

  Geliked door 2 people

 5. Rensk. zegt:

  Vraag me af hoe dat straks gaat met de Ramadan. Met mensen, die een hele dag niet eten en straks een nog korter lontje hebben dan velen van hun gewoonlijk al hebben. Blijf het belachelijk vinden dat omwille van het geloof wel bijeenkomsten mogen tot 30 man. Omwille van vrijheid van godsdienst. Hoezo vrijheid van godsdienst. Die hebben ze toch al. Wat heeft dat te maken met houden aan regels, die voor iedereen zouden moeten gelden zonder voorkeursbehandelingen. Hoe zit het dan met het gelijkheidsbeginsel ? Mensen die niet geloven moeten zich wel aan de regels houden. E dan lees je van sommmigen dat ze tikken:¨ in de supermarkt zitten ook mensen te dicht op elkaar¨. Wat een stomme vergelijking. Mensen zullen toch aan eten moeten komen en dat kun je uiteraard niet verbieden. Belachelijke Rutte met zn stomme beslissingen.

  Geliked door 2 people

 6. danny zegt:

  Prachtig nieuws. Dat de eu maar snel uit elkaar mag ploffen.

  Slaat fransje daar toch even de plank mis.

  Wordt zijn megalomaan plan gewoon illegaal bevonden, nota bene door de eu – juristen.

  Zou fransje zijn huis verbouwd hebben uit woede.?

  Zal nu niet gezellig zijn in huize timmerfrans.

  🙂 🙂

  Like

 7. rene zegt:

  Moet fransje ook inleveren ? Wat is zijn ww uitkering als de eu uit een valt .Zit Fransje ook in zijn bunker net als dat anderen tuig .En dan die praatjes en houding van een vol gevreten geld wolf..
  En dan in deze tijd over het opruimen van boeren met Rutte samen babbelen Een dikke BA!

  Like

 8. boorzalf zegt:

  En de boer
  Hij ploegt nu voort
  In schone lucht
  Zoals het hoort
  Een stikstofprobleem?
  T’is zonneklaar
  Vooral niet de schuld van onze boer
  Dat blijkt nu maar
  Het beleid van de boer heeft niet gefaald
  De uitstoot is aanzienlijk gedaald
  Dank zij hem, het is te dol
  Liggen wel de winkels vol
  De kritiek dat is niet fijn
  Deed de boeren veel pijn
  Dus als we straks doorgaan
  met het gewone leven
  Bedanken we onze boeren dan ook even?

  Geliked door 1 persoon

 9. Kuu zegt:

  Timmermans is “in de heer”, en die heer heet : MILIEU.

  Like

 10. Jean zegt:

  Wanneer wordt die eikel nu eens eindelijk verdreven uit die nutteloze waardeloze instelling volgepropt met uitgerangeerde nietsnutten? De toegevoegde waarde van de eikel én die instelling is nul, zero, noppes maar de kosten lopen in de miljarden. Laten we dat weggesmeten geld gebruiken om onze eigen bevolking te steunen in deze moeilijke coronatijd.

  Geliked door 1 persoon

 11. Hovawart zegt:

  Timmermans cs. zien zich als de vetbetaalde klimaat-hoax-charlatan Al Gore, de wereld over vliegende Clinton-Adept van de documentaire ‘An Inconvenient Truth’, (angst zaaien enkel om aan de macht te kunnen komen) waar in sedert 2006 al werd verkondigt dat we heden al tien jaar aan het verzuipen zijn……..verzuipen door de stijgende klimaatleugens en de torenhoge belastingen om deze leugens in stand te houden.
  Timmermans&Samsom ‘The Greenest Show on EUrth’…Linksche Looney Brigade, larger than life and rulers over the cosmic law of gravity……….Lock Em Up Boys!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s