Niks “moet”!!

Door:
“Ben”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Niks “moet”!!

 1. Pingback: Niks "moet"!! | Schivor

 2. Republikein zegt:

  Het is laden en lossen, dus moeten we eigenlijk poepen.

  Like

 3. Republikein zegt:

  Als het waar is is het afschuwelijk, maar zit daar wat anders achter?
  Niet omdat het moet maar omdat het kan?

  Georgische kankerpatiënten lijken regelmatig naar de Europese Unie te reizen om asiel aan te vragen op humanitaire gronden – een maatregel die is toegestaan op grond van de EU-migratiewetgeving. Hoewel Georgië het hoogste aantal artsen in de regio heeft (51 per 10.000 mensen, volgens de Wereldgezondheidsorganisatie) en zijn ziekenhuizen de afgelopen jaren heeft gemoderniseerd, zeggen deze patiënten dat ze niet de hulp kunnen vinden die ze nodig hebben. Het universele gezondheidszorgsysteem van het land biedt gratis onderzoeken voor borst-, long-, eierstok- en prostaatkanker, maar de ziektekostenverzekering van de staat en de patiënten zelf kunnen vaak niet de kosten van een adequate kankerbehandeling dekken.

  https://en.currenttime.tv/a/30479286.html

  Btw, ik wens iedereen een heel fijn leven!

  Geliked door 1 persoon

  • Nemesis zegt:

   Nu, ondanks dat we ons arm betalen aan de ziektekostenverzekering, verplicht in Nederland, met alles wat er nog bij komt, aan opslagen en belastingen en de toeslagen gewoon afgestreept worden, kan ik ook de nodige kankerbehandeling niet betalen, want die kan zo men mij liet weten, alleen in een gespecialiseerde kliniek en dat is alles zelf te betalen, m.a.w. particulier en alleen weg gelegd voor zoiets als je het oranje in je naam kan zetten.

   Like

   • delamontagne zegt:

    Zoals je weet wij ook, “idem dito”, verzekerd via NL ( het land met de …………allerbeste…enfin ? )
    Maar we krijgen ‘m hier i Fr en daar kan ik tot opheden niet over klagen.
    Een ander AARDIGHEIDJE.
    Sinds maart betalen we dubbel inkomstenbelasting, zowel hier als in NL ( wordt autom. ingehouden van de …..etc zoals je weet )
    Moeten dus weer hoop papierwerk doen om ’t recht te breien en zoals de belastingmeneer zei:”Als U inderdaad in Fr inplaats NL weer gaat betalen, Dan krijgt U het in NL betaalde NIET terug”.
    Zo kennen we de instanties weer…………………..

    Like

   • Nemesis zegt:

    Klopt in zoverre, dat je wel beroep kunt aantekenen. Ook al haalt het weinig tot niets uit, je houdt ze wel bezig. Ik heb dus de hoop dat er meer wakker worden en dit doen, zodat we gezamenlijk een grote procedure starten kunnen, bij die zogenaamde EU rechtbank die ook niet te vertrouwen is, maar je kunt nooit weten nietwaar. En ja, het is heel veel papierkraam werk. Een en al ellende.

    Geliked door 1 persoon

   • delamontagne zegt:

    In gedachten wat je me vorig jaar privé schreef, bleef ik ( probeerde ! ) heel beleefd aan de telefoon te blijven.
    Ik moet copy opsturen van Fr. belasting om te bewijzen ik hier betaal.
    Plus nog wat andere dingen, DIE ZE AL WETEN ?????
    Of ik dan die mnden dubbel betaald heb terug krijg ?, wel ik hoop ze het weer rechtzetten en die dubbele mnden zijn dan…….heláas.
    Wat ik er wel uit leerde/te weten kwam ( ik kon ’t bijna niet geloven ), is dat het niet te vergelijken is wat bedrag betreft ik hier tot heden betaalde en dat bedrag dat zij, de NL-belastingen, nu hebben ingehouden.
    Begrijp nu nog meer we hier “ruimer” kunnen leven dan het in NL geweest zou zijn.
    De EU- Rechtbank ? Het EU-Hof van Justitie, wel daar geloof ik niet in.
    Is niet voor de gewone man.
    Heriner je nog die aanklachten van NL-ers in andere EU-landen over die Zorg-inhouding in 2006 ?.
    Wie bij die verenigingen zaten hebben allemaal meebetaald aan de proces-kosten, in de 100-duizenden.
    Wij zijn er Euro 300 mee kwijt geraakt en het heeft NIETS opgeleverd.

    Geliked door 1 persoon

   • Nemesis zegt:

    Nee, dat is inderdaad niet te vergelijken, in Nederland betaal je je arm, tel daarbij ook de kosten op voor de ziektekostenverzekering plus wat ze er allemaal nog bij tellen, maar wek de eerdere kortingen, ook maar even weg gestreept hebben. De stommiteit van Duitsland was, dat ze zoiets gezegd hebben, ach Rutte, ventje als jij zo graag belastingen van je Nederlandse buitenlanders wilt, kun je dat krijgen, je bent vriendjes toch ?
    De rechtbanken hebben de klagers wel gelijk gegeven, maar er was verder niets aan verbonden, dus nee, het heeft buiten dat absoluut niets opgeleverd als alleen maar erger. Achteraf ben ik blij, dat ik niet met ze mee mocht doen. Door al deze zaken, belastingen en ziektekosten ben je dus meer als twee derde van je inkomsten kwijt, Dat realiseert de goegemeente niet, zijn alleen aan het schelden op die oudjes die zich nog steeds rot en dik mee- betalen aan de Nederlandse staat.

    Geliked door 1 persoon

  • Jules Vismale zegt:

   @Republikeien, helaas was Georgië het land waar in 1879 een van de grootste massamoordenaars uit de 20ste eeuw vandaan kwam en dat was Jozef Stalin!
   Die vent haatte zelfs zijn eigen landgenoten zo erg dat hij hen decennia’s lang heeft onderdrukt, degenen onder hen die tijdens WO II collaboreerden met de Duitsers naar Siberië stuurde of liet afmaken (waaronder ook de Georgiërs die in 1945 op Texel tegen de Duitsers in opstand kwamen en door hem gewoon als overlopers en verraders werden gezien) en hen als puur kanonnenvlees op de Duitse machinegeweren afstuurde waarbij 300.000 Georgiërs werden gedood!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s