Wanhopige machtsstrijd: “Wereldregering”, Europese Commissie, Trump

Screenshot_159

Hoelang zullen zij zich nog kunnen handhaven?

(Vertaling: E.J. Bron)

De roep om een “centrale regering” in de – zogenaamde – strijd tegen het corona-virus wordt steeds luider. Nu probeerde eerst de Europese Commissie zichzelf nog een keer in het zadel te heffen. Ursula von der Leyen hoogstpersoonlijk bracht het idee naar voren dat de Europese Commissie nog iets zou kunnen “coördineren” op Europees niveau. Terwijl niemand meer aan de deur klopt en navraag doet bij de EU. Vanuit de achtergrond meldt zich de onvergetelijke Martin Schulz, vroeger de voorzitter van het Europees Parlement en “hartstochtelijk Europeaan”. Die wil graag corona-bonds, dus een gesloten lening, die door de EU gezamenlijk wordt uitgegeven – en waarvoor de EU-lidstaten samen garant staan.

Screenshot_160

En enige dagen geleden heeft de voormalige premier van Groot-Brittannië, Gordon Brown, nog een keer geprobeerd om op te roepen tot een “tijdelijke wereldregering”. Daarover berichtte “The Guardian” in Engeland. Die regering zou quasi een “werkgroep van leidende krachten en gezondheidsdeskundigen” moeten zijn en dan als wereldregering moeten fungeren. Een website beschreef de machtsstrijd tussen de belangen (waarbij het natuurlijk “alleen maar” om het corona-virus gaat) als volgt. Hieronder enkele passages:

“Ook al heeft Brown officieel niets meer te zeggen, toch is de melding in zoverre interessant, omdat ze laat zien hoe de Deep State nog alles in het werk stelt om iets tegen de Trump-alliantie, die bezig is de Deep State uit de macht te verwijderen, te doen. In dit verband moet ook het initiatief van Bill Gates worden gezien, die nu massale inentingen voor de wereldbevolking eist.

Brown zei dat deze crisis niet iets zou zijn wat maar één land zou kunnen handhaven. Er zou een gecoördineerde, wereldwijde reactie moeten komen: “We hebben een soort uitvoerend orgaan nodig”, aldus Brown. “Als ik dat zou doen, dan zou ik een meer algemenere organisatie van de G20 maken, omdat men moet luisteren naar de landen die het zwaarst getroffen zijn. Die landen, die een verschil maken en landen waarin mogelijkerwijs de meeste mensen getroffen zouden kunnen worden – zoals in Afrika”, aldus Brown.

De huidige crisis zou niet alleen een economische, maar vooral een medische crisis zijn. In dit noodgeval zou gezamenlijk gehandeld moeten worden, maar hoe meer men zou ingrijpen om het medische noodgeval te overwinnen, des te meer zou men de economie bedreigen, aldus Brown. Het zou “ondanks Trump´s ´America First´ politiek nog mogelijk zijn om ondersteuning voor een noodgevalcommissie met uitvoerende bevoegdheden te krijgen. Een globale Taskforce zou de crisis op twee fronten kunnen bestrijden. Men zou een vaccin moeten vinden en de productie en de inkoop moeten organiseren om winstmakerij te verhinderen.

Brown is blijkbaar van mening nog iets tegen Trump te kunnen doen. Hij schijnt zich niet bewust te zijn van het feit dat ook een Johnson naar de pijpen van Trump moet dansen en dat Poetin met Trump samenwerkt. Het voorstel van Brown herinnert critici er aan hoe de Deep State met de zogenaamde “NWO” de wereld zou willen “regeren”. Het spel van de Deep State zou echter wel eens afgelopen kunnen zijn. De komende weken en maanden zal blijken of dat zo is. Dit jaar zou wel eens als een van de meest historische in de jongere geschiedenis van de mensheid kunnen ingaan.

Bron:
www.watergate.tv

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t E.H.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op Wanhopige machtsstrijd: “Wereldregering”, Europese Commissie, Trump

 1. Gienekehado zegt:

  ‘Wachteres’ (overleden op 19 mrt jl.); Dank voor je inzet hier op ‘Bron’ en R.I.P!!

  Geliked door 4 people

 2. Pingback: Wanhopige machtsstrijd: "Wereldregering", Europese Commissie, Trump | Schivor

 3. Jan zegt:

  Mensen in Louisiana zijn ongezond, zijn simpelweg moddervet, hebben daardoor allerlei kwalen en ziektes. Het virus geeft hen de nekslag.
  Enkele cijfers

  Some 97% of those killed by COVID-19 in Louisiana had a preexisting condition, according to the state health department. Diabetes was seen in 40% of the deaths, obesity in 25%, chronic kidney disease in 23% and cardiac problems in 21%.

  Wat ook een rol speelt is of iemand een verzekering heeft om in een ziekenhuis opgenomen te worden en de kwaliteit van het ziekenhuis
  …..
  https://ottawacitizen.com/pmn/health-pmn/why-is-new-orleans-coronavirus-death-rate-7-times-new-yorks-obesity-is-a-factor/wcm/442aaecb-5e92-48b6-8202-65ca59450c7b/?utm_medium=Social&utm_source=Twitter#Echobox=1585906314

  En dan voor de zoveelste keer willen die rode machtwellustelingen ons allen onder de knoet brengen. Alsof iemand als Macron weet wat men in Uithuizermeden nodig heeft.
  Deze gekken willen dus niet begrijpen waarom de sovjetunie in elkaar stortte.

  Geliked door 1 persoon

 4. koddebeier zegt:

  Stop de NWO fascisten !

  Geliked door 1 persoon

 5. Jan zegt:

  Turkije voert biologische oorlog tegen Griekenland, stuurt met virus besmette parasieten naar Griekenland
  Biological warfare? Turkey attempts to send coronavirus infected migrants to Greece
  https://greekcitytimes.com/2020/04/04/biological-warfare-turkey-attempts-to-send-coronavirus-infected-migrants-to-greece/

  Like

 6. Jean zegt:

  Op de foto 2 levensgevaarlijke creaturen die Europa enorme schade berokkenen en de toekomst voor “onze” kinderen en kleinkinderen vernietigen, met plezier gebruiken ze de daarvoor gecreëerde pandemie en gvd het lukt ze ook nog omdat de burgers blijven wegkijken….

  Geliked door 1 persoon

 7. Joannes den Hollander zegt:

  Wachteres rust in vrede.
  Uw strijd wordt voortgezet.
  https://www.dutchfleet.nl/filedata/fetch?id=326050&d=1576325323

  Like

 8. BigLJohn zegt:

  Als ik het woord Wereldregering hoor, denk ik aan al die goedkope B-films die ons doen geloven dat dit de werkelijkheid kan worden. Het is echter nog nooit vertoond in het bestaan van de mensheid, zo dat je kan gaan vermoeden dat als het zover komt, dit het einde van de mensheid zal betekenen.

  Like

 9. Lucky zegt:

  In the suburbs of Ivory Coast Abidjan residents destroy a makeshift health center for Covid-19 patients

  In de buitenwijken van Ivoorkust vernietigen inwoners van Abidjan een geïmproviseerd gezondheidscentrum voor Covid-19-patiënten

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s