Tweet van Geert . . .

Screenshot_48

Bizar. De man verantwoordelijk voor miljardenbezuinigingen op de zorg, het sluiten van ziekenhuizen, het ontslaan én onderbetalen van zorgmedewerkers die vaak zonder mondkapjes moeten werken, valt nu persoonsverheerlijking van de pers ten deel.

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Geert Wilders)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

18 reacties op Tweet van Geert . . .

 1. Monalisa zegt:

  Ach persoonsverheerlijking daar is hij 12 jaar al mee bezig, helaas alles heeft hij kapot gemaakt. Meer hoef je niet te schrijven, maar Nederland is zeker voor 85% domme mensen

  Geliked door 1 persoon

 2. Gienekehado zegt:

  De meeste Kaaskoppen zijn nog te dom om op z’n mohammedaans te poepen. Daarom is het ook zo’n ZOOI in dit land. Al decennia worden wij daar 24/7 mee geconfronteerd. Maar dat mag in de zgn. NETTE-MENSEN-MEDIA niet genoemd worden, wordt bewust gemeden! Bij het misdadige af!
  https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/binnenland/motoragenten-door-jongeren-met-stenen-en-banden-bekogeld-in-utrecht/ar-BB12ygKz?li=BBoPMmi&ocid=mailsignout

  Geliked door 1 persoon

 3. karton zegt:

  Ik weet niet of iemand wel blij zou moeten zijn met “persoonsverheerlijking” door de huidige media.
  Deze media, die van leugens en bedrog aan elkaar hangt , zal vanzelfsprekend een “politicus” die van hetzelfde allooi blijkt gaan verheerlijken.
  Deze man moet zich kapot schamen !!!!!

  Geliked door 2 people

 4. t.troubadour zegt:

  Kijk naar dat gesprek met het AD ,de overheid heeft de pers in hun zak en vice versa en een groot aantal dombo’s stappen erin.The inconvenient truth

  Geliked door 1 persoon

 5. guusvelraeds zegt:

  VVD in maart 2021 40+ zetels. Wat een dom volk!

  Geliked door 1 persoon

 6. koddebeier zegt:

  Kan je nagaan wat een zooitje onbenullen er in dit land wonen, moet je als politicus nog wel energie steken in deze debielen ??

  Geliked door 1 persoon

  • Gienekehado zegt:

   Mensen met écht visie en ballen kijken wel uit om in de bankjes te schuiven. Zodra je in NL met je kop boven het maaiveld komt, ga je er aan. Daar zorgt het zittende GAJES wel voor! Wat in Vak K(ut) zit, is ‘the best we can get’!!!

   Geliked door 1 persoon

 7. boorzalf zegt:

  Gaat weer lekker met de rifapen familie.

  Like

 8. Rensk. zegt:

  De mensen die aan persoonsverheerlijking doen lezen geen tijdslijnen. Die persoonsverheerlijking kan trouwens snel verdwijnen, zodra er stevig (extreem) bezuinigd gaat worden. En dat komt er geheid aan. Doet ie zoveel mogelijk na 21 maart. Vroeg me van de week af hoe te demonstreren als er een anderhalve meter samenleving komt. Zouden de West-Europese leiders al voordelen zien in het houden van een anderhalve meter samenleving? In die zin is een vaccin wat minder gunstig. Heb het niet erg op een vaccin. NIet dat ik helemaal tegen ben tegen vaccins zoals mazelen en polio en dergelijke. Heb daar nooit last van gehad. Maar 1 keer de griepspuit toen ik 60 werd was 1 keer maar nooit meer. Wat een troep is dat zeg. Moet ik niet aan denken als dat vaccin veplicht word. Kan best zijn dat ik het corona al gehad heb. Was 28mjanuari een paar dagen beetje kouwelijk en weinig eetlust, maar verder niks. Dat weet ik nog omdat ik toen verbaasd was dat ik de verwarming aandeed terwijl het gewoon als altijd 19 graden was en normaal is dat voor mij warm zat Ben 17 januari nog in Eindhoven geweest en toen schijnt het virus al rondgewaard te hebben. Denk er nu pas aan,omdat net op de buis gezegd werd dat er ook meer andere symptomen tevoorschijn komen. Misschien zijn er nog veel meer mensen, die dit ook hadden en heeft het wel te maken met dat covid-19 virus. Maar ja testen of je anti-stoffen hebt kan dus niet. Althans op dit moment (nog) niet. Hopelijk dat het snel mogelijk wordt

  Geliked door 1 persoon

 9. dr. heinz zegt:

  De pers in Nederland, is al jaren en járen STAATSPROPANDA ala Korea!
  Wie een beetje wakker is, en de media volgt wist dit al járen!
  En zelfs De Telegraaf is niet meer voor het eigen land en het eigen volk, de linkse ratten zitten daar ook al!!
  Kortom, de tijd is daar om die zooi het land uit te gooien!!

  Geliked door 1 persoon

 10. Harrie Vaes zegt:

  Elke minister president of president waar ter wereld ook wordt momenteel dankzij de corona crisis verheerlijkt……behalve Trump natuurlijk. De pers ziet alleen maar wat Trump in hun….. armzalige zielige ogen verkeerd doet terwijl ze niet zien wat om hun heen gebeurt. In Nederland alleen al is veel te laat gereageerd op de crisis……en de virologen gokken er maar wat op los….maar dat telt niet mee.
  Rutte heeft alleen maar het geluk dat hij als enige het woord mag voeren en op de gevoelens van het volk in mag spelen met de nodige misbruik. En de pers….Ach ja ….de pers…Wij weten onderhand wel hoe het zit..

  Geliked door 2 people

 11. delamontagne zegt:

  Geliked door 2 people

 12. Cathja zegt:

  Ik geloof er weinig van dat 70% van de Nederlanders veel vertrouwen in Rutte heeft, en dat zij vinden dat hij zich als een échte staatsman gedraagt.
  Het kán natuurlijk zo zijn dat die 70% landgenoten volledig de weg kwijt zijn, maar het lijkt me waarschijnlijker dat alle nieuwsbronnen dit bericht in opdracht van onze overheid moeten verspreiden. Of het is allebei waarheid…..

  Dat is ernstig.

  In het eerste geval omdat dus velen waarschijnlijk niet meer normaal kunnen functioneren NA corona, want hoe herstellen we onze economie en houden we die draaiend met mensen die de leugen aanhangen?
  In het tweede geval zou het ernstig zijn dat wij door de overheid (die de propagandamachine draaiende houdt) voor kleuters worden aangezien, die je van alles en nog wat kunt wijsmaken. Zeg maar gerust: bedriegen.

  Ik zie de verkiezingen van volgend jaar met wantrouwen tegemoet.

  Geliked door 2 people

 13. Bob zegt:

  Zet bij robots de juiste programma op, allerobots gaan
  dan hetzelfde doen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s