Linksen en nazi´s: 10 dingen die ze gemeen hebben

Screenshot_49

(Door: “FritzFeed” – Vertaling: E.J. Bron)

1. Linksen en nazi´s jagen een “utopie” na.

Het beroemde “Einde van de geschiedenis”. Het regime moet alleen maar lang genoeg in stand gehouden worden, dan worden de nieuwe generaties steeds kneedbaarder en op zekere dag is het aardse paradijs er dan: het Duizendjarige Rijk! Eh, we bedoelen natuurlijk het wereldwijde communisme…

Screenshot_4

2. Linksen en nazi´s willen het eigen volk bespioneren.

Dat hebben ze in elke socialistische staat van de wereld bewezen. In de DDR heeft de Stasi werk verricht, dat nauwelijks onderdeed voor de methodes van de Gestapo. Alleen zo kun je de opbouw van de nieuwe utopie tegen gevaarlijke ideeën beschermen.

3. Linksen en nazi´s willen een totalitaire staat.

Dat met de utopie functioneert zo goed, omdat het immers alleen maar geklets over de toekomst is. Als de utopie echter bereikt is, moet eerst met harde hand ingevoerd worden waartegen de bevolking zich verzet. Daarvoor is een groot staatsapparaat nodig, dat alles kan doordrukken wat op de een of andere manier helemaal niet utopisch klinkt.

4. Linksen en nazi´s willen belachelijke verboden.

Swingen verboden, net zoals bij de nazi´s? Dat misschien niet. Maar met links worden openhartige, eh, we bedoelen natuurlijk “hetero-seksistische” flirts, vlees op Veggieday, dieselauto´s, ballonnen, energy-drinks, paardenkoetsen, betegelde tuinen en nog veel andere dingen het vuur na aan de schenen gelegd!

5. Linksen en nazi´s willen de gelijkschakeling.

Wie in de pers de linkse hegemonie aanvalt, heeft niks te lachen. Wellicht staan er dan vermomde personen voor zijn huisdeur, wellicht raakt hij echter ook “alleen maar” zijn baan kwijt. Het belangrijkste is dat de uniforme berichtgeving gegarandeerd is. Hebben we “uniform” geschreven? We bedoelen natuurlijk “serieuze” berichtgeving!

6. Linksen en nazi´s willen definiëren wiens leven iets waard is.

Het leven van een ongeboren kind is voor linksen bijvoorbeeld niet zoveel waard. Bij twijfel wordt het gewoon het mens zijn ontzegd. In geval van twijfel stoten kinderen toch alleen maar ongewenste CO2 uit.

7. Linksen en nazi´s wakkeren rassenhaat aan.

Linksen hebben ook hun eigen rassenkunde: bij hen bestaan namelijk mensen, die vanaf de geboorte sluw, slecht, manipulatief, cultuur-vernietigend, heerszuchtig, verachtelijk en geprivilegieerd zijn. Nee, bij hen worden niet “de Joden” bedoeld, maar alle “witten”.

8. Linksen en nazi´s zijn imperialistisch.

De Sovjet-Unie was in haar tijd de grootste staat van de wereld. En die is niet echt vreedzaam ontstaan. Bovendien heeft men buurlanden onder druk gezet en ingepalmd. Wie in de verschillende republieken demonstreerde, werd door Sovjet-tanks overrompeld. Ook nu dromen linksen van een groot rijk, waarin melk en honing vloeien – een rijk, waarin geen grenzen meer zijn en dat daarom ook geen grenzen meer moet kennen.

9. Linksen en nazi´s houden van samenzweringstheorieën.

Als linkse kun je altijd zo mooi uitkiezen wie er op dat moment voor verantwoordelijk is dat het eigen wereld- en mensbeeld eigenlijk helemaal niets met de realiteit te maken heeft. Er zijn linksen, die daar daadwerkelijk “Zionisten”, dus Joden voor verantwoordelijk maken. Populairder zijn echter naar keuze “de bonzen”, “het patriarchaat” of de AfD: achter alles zit een of andere grijze eminentie, die in geval van twijfel “neoliberaal”, “seksistisch” of “fascistisch” zou zijn.

10. Linksen en nazi´s verdraaien de geschiedenis.

Bij de nazi´s werd de hele Duitse geschiedenis zo behandeld, alsof ze een door het lot gewilde voorbereiding op het nationaalsocialisme geweest zou zijn. Alles wat niet in dit beeld paste, werd weggelaten of anders uitgelegd. Komt je dat bekend voor? Geen wonder!

Want linksen doen precies hetzelfde. Ze doen net alsof volkeren nooit bestaan zouden hebben, ze projecteren hun moderne ideeën van klassen- en minderhedenstrijd op elke vroegere periode en noemen grote persoonlijkheden terugkijkend links om ze voor hun agenda in te palmen.

Bron:
https://fritzfeed.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", Barbarisme, Communisme, Krankzinnigheid, Links fascisme, machtswellust, Marxisme, meningsdictatuur, nationaalsocialisme, nazisme, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op Linksen en nazi´s: 10 dingen die ze gemeen hebben

 1. koddebeier zegt:

  Help beide de wereld uit !

  Geliked door 4 people

 2. Monalisa zegt:

  Het Eine Reich bestaat anno 2020.

  Like

 3. Steven zegt:

  Maar daar komt allemaal een eind aan… want zie daar nu men doorkrijgt dat de bevolking aan het ontwaken is komt daar de verlossende “vaccinatie”
  Zelf in het nieuws is het schijnbaar opgevallen dat mensen versneld aan het wakker worden zijn omdat er bij het in brand steken van de 5G masten werd gesuggereerd dat het komt door “complotdenkers en populisten”….en zie daar.. het vaccin is er ineens..en niet over 1.5 jaar!!

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/04/who-komt-met-positief-nieuws-70-coronavaccins-in-de-maak-en-al-3-vaccins-worden-getest-op-mensen/

  Geliked door 3 people

 4. Juanito zegt:

  11. Internationaal socialisten en nationaal socialisten willen u onteigenen.

  En iedereen die voor deze “utopie” bedankt, wacht de gulach, een staatsheropvoeding en het concentratie kamp.

  Geliked door 3 people

 5. scherpschutter1943 zegt:

  links is de dood in de pot. Linkse mensen zijn lieden die jaloers zijn op iedereen die iets meer heeft die zij. Links is als een virus dat zich heeft genesteld in het nederlandse overheidsapparaat waar het kan blijven groeien tot een wanstaltig monster. Een monster dat zich net als de moslims, voordoet als iets anders, iets redelijks waar je me kan discussiëren op basis van argumenten. Helaas is dat maar schijn want het wanstaltig linkse monster legt zijn vermomming af als de tijd daarvoor rijp is. Dan ontpopt het monster zich in ware gedaante. Dictatoriaal en totalitair. Voor alle mooi praters, goed praters en andere achterlijk verblinde lieden die denken nog iets met links te kunnen beginnen, is dat een cultuurschok. Nu zitten de anderen in de fase van de schrik, ontkenning en “het kan toch niet waar zijn”. Ja, lulhannesen, het is waar, links is in de leer geweest bij het onderdrukkingssyteem van de usssr. Deze kundigheden worden nog steeds gebruikt tot het vernederen, koud zetten en verpletteren van de anders denkenden, desnoods naar een nederlandse goelag. Ook dat beheersen ze. Als voorbeeld mag dienen Paul Rösenmuller, die het van activist communist heeft geschopt tot kamerlid en talloze baantjes heeft in de overheidssfeer en daar bakken geld mee binnen haalt vanuit de staatsruif. Hij bewijst “links lullen, rechts zakken vullen”. Ik zou behalve hem nog hele reeks soortgelijke figuren op kunnen noemen. Nooit geld verdiend met werken maar wel vluchten in overheidsbaantjes en de politiek en daar rijk mee worden ten koste van de staatskas. En als klap op de vuurpijl kreeg deze communistische agitator ook nog een koninklijke onderscheiding. Maar dat was kennelijk gedaan om hem te vriend te houden door de anders denkenden.

  Geliked door 3 people

 6. Jules Vismale zegt:

  Adolf Hitler en Jozef Stalin waren de twee grootste rechtsextremisten en linksextremisten ter wereld ofschoon Mao Zedong tot de laatste groep moet worden erkend! Ze hebben bij elkaar in de 20ste eeuw de dood van 140 miljoen mensen op hun geweten gehad en daarbij werkten ze vaak in het geheim ook nog samen met elkaar!
  Zonder de militaire steun en de tonnen grondstoffen die aan hen werden geleverd vanuit Rusland, die de Duitsers na WO II en de nazi’s voor WO II hadden gekregen, zouden de laatsten NOOIT aan die vreselijke oorlog zijn begonnen! De Duitsers mochten in Rusland in het diepste geheim hun vliegtuigen, tanks en kanonnen testen en als wederzijdse steun leidden talloze Duitse ingenieurs duizenden Russische boeren op tot fabrieksarbeiders die later de beroemde tanks zoals de T-34 , de KV-1 e.v.a. maakten!
  De communisten hadden op hun beurt hun eigen Rode Leger ook niet zo machtig kunnen maken als zij die steun niet hadden gekregen van de nazi’s ofschoon een aantal van die ingenieurs alsnog naar Siberië werden gestuurd omdat ze als gevaarlijke spionnen werden gezien!
  Bovendien werden later, toen het beruchte Hitler-Stalin-pact in 1939 was gesloten vele duizenden Duitse communisten, die naar Moskou waren uitgeweken, aan de nazi’s uitgeleverd ofschoon velen van hen al waren vermoord in Moskou terwijl zij daar juist bescherming zochten tegen de nazi’s!
  Bovendien waren, toen de nazi’s in 1933 aan de macht kwamen, ook veel Duitse communisten, socialisten, democraten, katholieken etc. naar hen overgelopen omdat velen van hen de haat tegen het Stalinisme deelden en ook het antisemitisme!

  Like

 7. Jack Terrible zegt:

  12. Mensen die steeds maar weer kritiek leveren op de (linkse) (socialistische) maatschappij. mensen die het altijd beter weten, moeten verdwijnen in psychiatrische inrichtingen, opvoedingskampen, cq concentratiekampen en dan volgestopt worden met medicijnen en dan ‘zelfmoord plegen’…

  Like

 8. Bob zegt:

  Zet voor kolinialisme en socialisme een woord EU.

  Like

 9. verwardeman zegt:

  @ scherpschutter1943
  Helemaal mee eens , vooral die JALOEZIE jegens mensen die het beter voor elkaar hebben ,
  heel herkenbaar !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s