Predikant uit Hamburg voor de rechter wegens mensensmokkel

Screenshot_81

Agenten van de federale grensbewaking voeren de predikant uit Hamburg af, die ervan wordt verdacht 14 Ghanezen Duitsland binnengesmokkeld te hebben.

(Door: Manfred Rouhs – Vertaling: E.J. Bron)

Kerk en illegale immigratie

Grote delen van de kerk spelen een weinig roemrijke rol in verband met illegale immigratie naar Duitsland. In Hamburg moet zich nu een 43-jarige predikant voor de rechter verantwoorden, omdat hij ervan verdacht wordt als lid van een smokkel-bende in 14 gevallen delicten te hebben gepleegd.

PI News (2)

Het openbaar ministerie spreekt van “beroepsmatig binnen loodsen”. De geestelijke werd in oktober 2019 in zijn woning in Hamburg gearresteerd en staat nu voor de rechter. Van januari 2019 tot aan zijn arrestatie zou de Ghanees zijn betaal-krachtige cliënten valse identiteiten verschaft hebben.

Dit zou hem per geval tot € 9000,- hebben opgeleverd, aldus het openbaar ministerie in de aanklacht. De man van God zou bovendien van tijd tot tijd zijn creditcard ter beschikking gesteld hebben aan beroepscriminelen om de smokkel van Ghanezen naar Duitsland mogelijk te maken. Ook zou hij documenten vervalst hebben en zijn landgenoten valse papieren hebben bezorgd.

Een door de predikant in Hamburg-Billbrook opgerichte vrije kerk zou het ontmoetingspunt voor de smokkel geweest zijn, luidt een andere beschuldiging. Onder het dak van de kerk schijnt veel mogelijk te zijn…

De verdachte is sinds april 2018 Duits staatsburger. Volgens het openbaar ministerie zou hij het Duitse paspoort echter hebben verkregen met vervalste inkomensdocumenten en een niet door hem zelf afgelegde taaltest.

Bron:
www.pi-news.net
Door: Manfred Rouhs

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "omvolking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Criminaliteit, Derde Wereld, Duitsland, Graaien, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op Predikant uit Hamburg voor de rechter wegens mensensmokkel

 1. flo zegt:

  Oh…. de “predikant” was maar net duitser verklaard! Elke asiel rat kan een kerk starten dus, waarschijnlijk takkyia, dit zou natuurlijk Uiteindelijk een pislam tempel des doods worden…..
  Inmiddels weer vrij zonder twijfel.

  Like

 2. Rensk. zegt:

  De Ghanese predikant dacht:¨wat de NGO´s kunnen kan ik ook¨. Dus kassa. Alleen de Ghanees heeft geen toestemming van de Duitse Staat om geld te verdienen en de NGO´s hebben dat wel. De Staat bepaald wie er mag verdienen aan de smokkel.

  Like

 3. vangie1206j zegt:

  Geen afgezant van God maar.van de Duivel.

  Like

 4. Republikein zegt:

  Wat, een vervalste blaastest?
  Echte schurk😄.

  Like

 5. Piet Snot zegt:

  Dat is wel een heel klein predikkantje die ze meenemen, of is dit 1 van de gesmokkelde.

  Like

 6. Jan zegt:

  Commentaar van Groene in het EP in Brussel: Uitschot, herstel, vluchtelingen binnensmokkelen, pardon, naar Duitsland brengen, is de wil van God.

  Der Sprecher der Grünen-Fraktion im Europaparlament, Sven Giegold, hat die Arbeit von Flüchtlingsorganisationen als gottgewollt begründet. „Ich glaube, Gott ist gut, Gott will das. Das ist auch sehr troststiftend“, sagte er am Ostermontag dem WDR-Format „Kirche im WDR“.

  https://jungefreiheit.de/politik/ausland/2020/gruene-fluechtlingsorganisationen-handeln-im-auftrag-gottes/

  Rooien geloven alleen in geld naar eigen rekening sluizen

  Geliked door 1 persoon

 7. Ben als atheïst zijnde natuurlijk geen regelmatig kerkbezoeker maar een ‘predikant’ van twee turven hoog met een afgetrapte spijkerbroek en sportschoenen? Is dat nieuw beleid?
  Was het eigenlijk wel een kerk?
  Of gewoon een ontmoetingshok om quad te kauwen en waterpijpen te roken?

  Like

 8. kampersrene zegt:

  Hij deed het blijkbaar niet gratis en ik die dacht “voor een zieltje te winnen”

  Like

 9. Jules Vismale zegt:

  Moeten jullie trouwens hier maar eens lezen hoe vreselijk “dankbaar” bepaalde immigranten en asielzoekers hier zijn voor de gastvrije ontvangst in Nederland:

  Onrust in opvang! Rellende ondankbare asielzoekers klagen over aardappelpuree: ‘Lijkt teveel op babyvoeding!’

  Het loopt nog niet voorspoedig met het leren waarderen van Nederlandse tradities, waaronder de Hollandse keuken. In een daklozenopvang zijn enkele asielzoekers namelijk aan het rellen geslagen (wat had je ook anders verwacht van een stel “zielige” en verwende uitvreters!) omdat ze gratis aardappelpuree voorgeschoteld kregen.
  Dat zorgde voor “onrust,” aldus begeleiders.

  Soms krijg je het gevoel dat nergens in Nederland de ondankbaarheid zo groot is, als in de asielindustrie. Niet alleen heb je veiligelanders die totaal geen recht op verblijf hebben, maar toch wekenlang gratis mogen verblijven in een veredelde IND-jeugdherberg… en vervolgens beginnen met het plegen van misdrijven.
  Wie daar goed met kwaad beloond zal daar echter toch wel eens voor worden bestraft!

  Maar ook heb je in Amsterdam kennelijk een heuse mini-opstand gehad, van dakloze asielzoekers die op het punt stonden de beest uit te hangen om de meest onzinnige reden die je ooit gehoord hebt: er stond aardappelpuree op het menu.
  Dat bliefden ze niet, en dus gingen de heren en dames (die benamingen verdienen ze nog niet eens!) asielzoekers problemen maken. Het is te bespottelijk voor woorden:

  “Een paar dagen geleden heerste er wat onrust onder de mannen. Toen heb ik er een paar bij mij geroepen en vertelde ze mij dat ze liever geen aardappelpuree aten. Dat vonden ze te veel op babyvoeding lijken.”
  Ja, daar sta je dan als Amsterdammer. Met je goede een gastvrije GroenLinks-stemmende gedrag. Richt je faciliteiten in voor dakloze illegalen, krijg je een halve opstand voor je kanis omdat je het hebt gewáágd om aardappelpuree op het menu te zetten. Nee, zo komen we er wel met z’n allen, hoor!
  Geef dat ongedierte anders maar gewoon versteend brood of zout water uit de Dode Zee want als je jezelf zo ondankbaar gedraagt naar je weldoeners toe dan hoef je hier ook niet te gaan klagen, laat staan te wonen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s