Eigen zorg eerst!

Door:
“Ben”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op Eigen zorg eerst!

 1. koddebeier zegt:

  Het ging mis in Nederland toen de zorgverzekeringen overgingen in particuliere handen (door toedoen van de toenmalige regering van Bakellende 2 met de VVD’er Hans Hoogervorst,), ondanks het ontbreken van verstand van zaken gingen deze particuliere verzekeraars zich met medische zaken bemoeien en voerden allerlei (vaak onbenullige) regeltjes in en gingen beslissen wat wel en niet behandeld en vergoed zou worden.
  Inmiddels bulken ze van (ons) geld en houden nog steeds stevig de hand op de knip in de hoop dat ze ooit kunnen profiteren van de op ons bespaarde euro’s .
  En verziekte de politiek onze gezondheidszorg !!

  Like

 2. Lucky zegt:

  https://tpook.nl/2020/04/15/nederland-werd-tenminste-3-keer-gewaarschuwd-voor-gevolgen-mogelijke-pandemie-regering-deed-he-le-maal-niks/?utm_source=tpo&utm_medium=rsswidget&utm_campaign=artikelkop

  Nederland werd tenminste 3 keer gewaarschuwd voor gevolgen mogelijke pandemie, regering deed he-le-maal niks.

  “De Nederlandse regering kreeg na de ebola-uitbraak in Afrika drie keer het dringende advies een aanpak te ontwikkelen waarin pandemieën internationaal kunnen worden bestreden. Maar ze koos voor het isolement.

  Sterker nog, het ministerie van buitenlandse zaken komt in maart 2016 zélf met een evaluatie. Daarin wordt na de ebola-uitbraak de relatie tussen Nederland en de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) tussen 2011 en 2015 tegen het licht gehouden. Die VN-organisatie staat in de frontlinie als het gaat om het voorkomen en bestrijden van wereldwijde gezondheidscrises. Het rapport draagt de veelzeggende titel: ‘Voorkomen is beter dan genezen’.

  Van de Pas schreef in september 2016 mee aan een rapport van Instituut Clingendael waarin wordt gepleit voor een ‘meer coherente Nederlandse reactie’ als het gaat om mondiale uitdagingen op het gebied van de gezondheidszorg. Daarmee is dit rapport, mét het advies van Steenbergen én de interne evaluatie van Buitenlandse Zaken, de derde waarschuwing aan het kabinet.

  “We reageren nu overvallen door de pandemie vanuit ons eigen belang, terwijl we als Europese landen jaren geleden ook gezamenlijk een beleid hadden kunnen voorbereiden””

  Like

 3. immigratiekosten gaan af van het ziekenhuisbudget

  Like

 4. Hovawart zegt:

  Je kunt er gif op innemen dat de WHO en de EU-Dom66’ers de Pays-Bah zullen gaan verplichten om zieke Afrikaantjes met Corona en andere besmettelijke ideologieën op te nemen in Nederlandse ziekenhuizen en verzorgingsinstellingen,…..want je mag niet D66iscrimineren op gezondheid…..je kunt er op wachten…….3.2.1…..en?
  De Nederlandse gezondheidszorg wil natuurlijk ook een graantje meepikken van het wereldleed, en vooral als daar een dikke vette subsidie of ander soort donatie uit de zak van de schlemielen tegenover staat…..privatisering gaat nu eenmaal enkel om winst maken,…..de rest is bijzaak.
  (Opa en Oma werden al gebeld of het niet beter zou zijn als ze in een aanleunwoning kwamen wonen,…….de vorige bewoners zijn plotseling vertrokken…….en al begraven)

  Geliked door 1 persoon

 5. Jan zegt:

  Ook Canada heeft een Sigrid Kaag, Karina Gould, minister van Internationale Ontwikkeling, en ook zij weet niets anders te verzinnen dat geld in shitholen te dumpen
  ….
  Ms. Gould said member countries will have to grapple with how to respond to the shortfall. “We’re going to have to figure out as a global community how we ensure that the WHO and other multilateral organizations that are playing a really important role in the response to COVID-19, but also other development and humanitarian challenges, have the resources that they need to effectively combat this pandemic.”
  ….
  https://www.theglobeandmail.com/canada/article-canada-disappointed-in-us-move-to-freeze-funding-for-world-health/

  Die bril helpt niet erg, zij blijft blind

  (zij ziet er wel heel errug slinks uit, moet ik zeggen)

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s