Duitsland 2020: waar elk burgerlijk protest zinloos wordt

Screenshot_155

Voor het grondstuk van de nobele woonhuizen voor vluchtelingen in Berlin-Pankow kwamen voor- en tegenstanders van het nieuwe wooncomplex bijeen. 

(Door: “Cantaloop” – Vertaling: E.J. Bron)

We maken het op dit moment steeds weer mee. Elke nog zo serieus voorgedragen kritiek op het gevoelige vluchtelingenonderwerp is nutteloos. Om het even waar het concreet om gaat, onze linkse elites laten geen bezwaren met betrekking tot het aantal asielzoekerscentra, nieuw gebouwde moskeeën of oproepen van de muezzin meer toe. En alsof dat nog niet ondemocratisch genoeg zou zijn, worden diegenen die protesteren meestal ook nog politiek en mediaal zwartgemaakt, vaak zelfs neergezet als onmensen respectievelijk rechts-radicaal.

PI News (2)

De zaken, waarin men zich niet aan het bouwrecht houdt, en “nieuwbouw voor nieuwe burgers” tegen elk ook maar denkbaar verzet van de plaatselijke bevolking in afgedwongen wordt, zijn in het hele land nauwelijks nog te tellen. Hierbij spelen ook factoren zoals groenbescherming, klimaataspecten of een bedreiging van de gezondheid zo goed als geen rol meer. Daarbij vraag je je als kritische waarnemer nog maar één ding af: is hier nog sprake van een verschil met een dictatuur?

Asielindustrie versus burgerrechten

Daar, waar “gevluchte personen” aanspraak maken op woonruimte en de asielindustrie direct winst ruikt, gelden burgerlijke rechten helemaal niet meer. Ook in Berlin-Pankow werd tegen alle bezwaren in en op de perfide basis van een “bijzonder bouwrecht” een nieuw, uit zeven eenheden bestaand wooncomplex midden in het groen gebouwd. De modulaire bouwwijze maakt een snelle onderbrenging van meerdere honderd personen mogelijk – en bevindt zich centraal in een goed gesitueerde wijk met eigen eengezinswoningen.

Hoe de prijzen voor de eigen woning en de persoonlijke levenskwaliteit fundamenteel ontwikkelen wanneer er recht tegenover een “onderkomen voor gevluchte personen” of ook wel een moskee ontstaat, behoeft hier zeker geen uitleg. De daar wonende huisbezitters worden er gewoon toe gedwongen dit prijsverval van hun levenswerk te accepteren. Iedere mogelijkheid van protest tegen de door de staat vastgestelde richtlijn wordt niet alleen in de kiem gesmoord, maar bijna de grond ingetrapt.

Wie asielonderkomens niet onvoorwaardelijk tolereert, dient te verdwijnen.

Om maar helemaal te zwijgen over het gevoel dat de gedupeerde buurtbewoners besluipt wanneer ze vaststellen dat ook armoede-immigranten bijna dezelfde nieuwbouw-woonkwaliteit genieten als zijzelf. Alleen met dit verschil dat de meeste bezitters van een eigen huis lang sparen, hard werken en zuinig moeten zijn. De nieuwe burgers hoeven zich geen zorgen te maken over zulke onaangenaamheden. Zij komen, betrekken de woning – en klaar is Kees.

Vroeger of later vindt er een zogenaamde segregatie plaats. Dankzij de royale financiële ondersteuning vestigen zich logischerwijs steeds meer immigranten in zulke nieuw opgezette en migrantenvriendelijke gebieden – en beïnvloeden de omgeving al snel volgens hun voorstellingen. Met de groeten van de Franse banlieues. Andersom vertrekt op een gegeven moment iedere Duitse bewoner die het zich kan veroorloven.

Desondanks geldt: wie de volledig diametrale levenswerelden van de overwegend islamitische “neo-Duitsers” in het eigen woongebied niet kan of wil verdragen, kan niet op instemming of zelfs genade rekenen van de kant van het groen-linkse establishment of ook wel de Merkel-politiek. Van hem is elk recht om zich op gepaste wijze te verzetten, afgepakt.

Bron:
www.pi-news.net
Door: “Cantaloop”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "migratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Berlijn, Communisme, cultuurrelativisme, Demografie, demoniseren, dictatuur, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Groenen, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Marxisme, Merkel, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op Duitsland 2020: waar elk burgerlijk protest zinloos wordt

 1. Jules Vismale zegt:

  Helaas lopen er in Nederland, net als in Duitsland, een hoop huichelachtige linkse klootzakken rond die gewoon met twee maten meten en deze hele maatschappij veranderen in een burgerlijke tijdbom! Less daar dit artikel maar over:

  Nederland kent een ‘online opleving’ van rechts-extremisme. ,,Nederlanders zijn lid van internationale onlinegroepen waarin aanslagplegers en hun sympathisanten elkaar vinden”, zo meldt inlichtingendienst AIVD in haar jaarverslag over 2019.

  De geheime dienst bestempelt 2019 (willen ze soms de Gestapo en de NKVD Nadoen?) als het jaar waarin ‘een opleving waar te nemen was van wereldwijd rechts-extremisme’. ,,Extremisten pleegden gewelddadige aanslagen in de Verenigde Staten, Europese landen en Nieuw-Zeeland.” In Nederland is die opleving vooral online te zien, zo stelt de AIVD.
  En weten die gore huichelaars van de AIVD ook hoe dat komt? Zij zijn namelijk van het kaliber dat hier al jarenlang de islam en “zielige” asielzoekers, vluchtelingen en. moslims voortrekken, verkeerde dingen van hen gedogen en hun eigen bevolking verwaarlozen en verloochenen! als je de ene groep voortrekt boven anderen zorgt dat juist ook voor haat en nijd!

  Extreme content kan mensen aanzetten tot radicalise­ring of zelfs tot geweld. Ook Nederlan­ders zijn lid van dergelijke onlinegroe­pen

  ,,Vooral de aanslag van een Australiër in Christchurch, Nieuw-Zeeland, waarbij 51 mensen in een moskee werden gedood, heeft mensen aangezet tot copycat-gedrag. Dat gedrag wordt versterkt doordat aanslagplegers en hun sympathisanten elkaar vinden op rechts-extremistische websites.” Die ontmoetingen worden daarna voortgezet in besloten, nog extremere groepen. ,,Extreme content kan mensen aanzetten tot radicalisering of zelfs tot geweld. Ook Nederlanders zijn lid van dergelijke internationale onlinegroepen.”
  Natuurlijk durven die bedriegers van de AIVD helemaal NIET te verkondigen in Nederland dat het linksextremisme en het moslimextremisme ook zijn opgeleefd en veel schade veroorzaken waar ze ook eens voor worden teruggepakt!

  Deze nieuwssite schreef recent nog over een groep Nederlanders die actief waren op het neo-nazistische webforum Iron March. Op dat forum waren ook Amerikaanse rechts-extremisten aanwezig die later zijn aangeklaagd voor meerdere racistische moorden.
  Vandaag kwam ook een inwoner van Den Haag voor de rechter die gezegd zou hebben ‘te hebben gesmuld van de aanslag in Christchurch’ en ook een moskee zou hebben willen aanvallen.
  En moskeeën waar haat wordt geprediceerd tegen de westerse “ongelovigen” mogen ze anders ook gewoon platbranden want de akelige haatjurken die daar hun gal spuwen zijn zo ondankbaar toe naar hun weldoeners als de pest!

  De AIVD noemt één Nederlandse beweging met naam. Volgens de dienst is Erkenbrand ‘een voorbeeld van een organisatie die met democratische middelen in Nederland ondemocratische doelstellingen nastreeft’. ,,Deze Nederlandse alt-rechtsbeweging heeft als uiteindelijk doel om een autoritair politiek bestel te realiseren dat alleen de grondrechten van de witte burger (man) waarborgt.”
  Raar eigenlijk dat nou blaken andere blanken aan het discrimineren zijn en voor racisten uitmaken, iets wat trouwens zwarte mensen, gele mensen en zelfs rode mensen in de geschiedenis evengoed onder elkaar deden!

  Jihadisme

  De dreiging van jihadistisch terrorisme in Nederland is ‘verminderd, maar nog steeds aanzienlijk’, staat in het jaarverslag. Eind 2019 werd dan ook het dreigingsniveau in Nederland (de kans dat er een terroristische aanslag plaatsvindt) verminderd van niveau 4 (substantieel) naar niveau 3 (aanzienlijk). In maart 2019 vond wel de grootste terroristische aanslag in tijden in Nederland plaats: de tramaanslag in Utrecht.
  De dader Gökmen Tanis, handelde alleen en, zo bleek tijdens de rechtszaak, was ook geen onderdeel van een jihadistisch netwerk. Hij is inmiddels veroordeeld tot levenslang.
  En dat dit akelige moslimkreng hopelijk NOOIT meer vrijkomt en GEEN enkel vorm van comfort in zijn cel heeft!

  Er is een dreiging van netwerkvor­ming op de terroris­ten­af­de­lin­gen én in het terugkeren van jihadisten in de jihadisti­sche beweging na hun vrijlating

  Jaarverslag AIVD

  Van de Nederlandse jihadistische beweging gaat nog steeds dreiging uit. Ook al is ze ’weinig zichtbaar in het openbare leven’. ,,Dat heeft te maken met organisatorische en ideologische verdeeldheid en gebrek aan hiërarchie en leiderschap. Ook groeit de beweging niet: er komen nauwelijks nieuwe mensen bij en er gaan er ook weinig weg.”

  De inlichtingendienst maakt zich zorgen over de twee speciale Terroristenafdelingen in de Nederlandse gevangenissen. ,,Er is een dreiging van netwerkvorming op de terroristenafdelingen én in het terugkeren van jihadisten in de jihadistische beweging na hun vrijlating. Als zij zijn teruggekeerd in hun oude netwerk, kunnen deze jihadisten voor een nieuwe dynamiek in dat netwerk zorgen.” Ook lijkt het deradicaliseren van teruggekeerde jihadisten uit Syrië slechts gedeeltelijk een succes: ,,Veel terugkeerders houden zich bezig met propaganda of facilitering, ze blijken de jihadistische ideologie aan te blijven hangen zonder nog geweld te willen plegen.”

  Spionage

  De AIVD constateert ook dat andere landen spioneren in ons land en noemt China in het bijzonder. Volgens de dienst is dat land ‘de grootste dreiging op het vlak van economische spionage’. Zo zouden meerdere Nederlandse topsectoren doelwit zijn geweest van digitale spionage. Vooral hoogwaardige Nederlandse technologieën zijn doelwit. Denk bijvoorbeeld aan chipfabrikant ASML, al noemt de AIVD deze niet bij naam.
  En in China wonen overwegend gele mensen en worden die dan opeens ook gezien als een ras dat moet worden gediscrimineerd, iets wat toen al gebeurde nadat het coronavirus hier uitbrak?

  De Chinezen gebruiken volgens de dienst de buitgemaakte informatie om de eigen economie te ontwikkelen. Opvallend daarbij is dat China spioneert langs de zogenoemde Nieuwe Zijderoute. Dat zijn routes over spoor en weg door zowel het Midden-Oosten als India en Afrika richting het land. ,,Onderzoek wijst uit dat landen langs deze nieuwe route geregeld doelwit zijn van digitale spionage’’, schrijft de AIVD.
  China verloor trouwens in WO II ongeveer 13.500.000 mensen door toedoen van de Japanners, eveneens een geel ras dat de Chinezen als minderwaardig beschouwde!

  5G
  De AIVD vreest bovendien dat China marktleider wordt op gebieden als kunstmatige intelligentie en 5G, waardoor via deze ‘technische dominantie’ landen afhankelijker worden van Chinese technologie. Dat zet de deur open naar digitale spionage en sabotage, constateert de AIVD.

  Naast China noemt de dienst ook Rusland met nadruk. Het land voert ‘voortdurend’ online campagne om vraagtekens te zetten bij de rol van Rusland rond de aanslag op de MH17. Dat is niet al te succesvol, schrijft de geheime dienst wel: ,,De impact op Nederland lijkt vooralsnog beperkt.”

  Laat die hele AIVD mooi opflikkeren met hun ziekmakende huichelarij omdat ze blijkbaar toch nooit snappen wie hun ergste vijanden zijn die zij NOOIT tot hun vrienden kunnen maken, hoeveel moeite ze daar ook insteken!

  Geliked door 2 people

 2. Cathja zegt:

  Wat een ongekend schrijnende situatie voor de Duitsers die in die wijk wonen, en allerlei ellende ongevraagd op zich af zien komen.
  Als ik het geld er voor had zou ik dit land ook achter me laten, want de vooruitzichten op een stabilisering van het aantal immigranten is er voorlopig nog niet, en alles wat Duitsland al binnen gekomen is, maakt het leven van de Duitse bevolking er ook niet prettiger op.

  Wat een toestand zeg! Nooit gedacht dat ons buurland dit moest meemaken.

  Like

  • Piet Snot zegt:

   Jij reageert net alsof het hier niet net zo gebeurt.
   Luisteren ze hier dan wel na bezwaren van bewoners of wanneer je huis niks meer waard is omdat er een AZC naast gebouwd wordt.
   Hier wordt het de mensen verteld dat het er komt, waarna ze geen enkel bezwaar meer kunnen maken, en anders komt de politie aan je deur dat je er mee moet ophouden om te klagen.
   Ik ben blij dat ik geen AZC in de buurt heb zitten of een haathut met speakers op het dak.

   Geliked door 1 persoon

   • Cathja zegt:

    @Piet Snot

    Beste Piet, jij weet net zo goed als ik dat Duitsers een nogal volgzaam volk zijn, die niet snel hun mond open trekken. Het is mij bekend dat inmiddels al meer dan 20.000 gezinnen Duitsland hebben verlaten, en velen zijn neergestreken in Hongarije.
    Jij weet ook dat de regering in Duitsland iets anders in elkaar steekt dan in Nederland.
    Ik wil niet beweren dat dit hier niet kan gebeuren, maar Duitsers zitten altijd en eeuwig met dat oorlogsverleden, hebben niet zo snel hun woordje klaar en slikken meer dan de Nederlanders.
    Vroeger kwam ik jaarlijks in Duitsland. Nu kom ik er al jaren niet meer. Het land heeft, mede door de niet ophoudende stroom vreemdelingen, voor mij zijn glans verloren.
    En tot slot: Nederlanders zijn meer gebekt dan Duitsers.

    Like

  • Julia zegt:

   Dit gebeurt ook in ons land. Hoeveel (probleem)wijken en criminaliteit binnen de AZC vinden plaats, ook het luide gegalm uit de moskeeën wordt meer en meer .Vergeet niet dat het grote deel wordt verzwegen en nog steeds de laksheid van uitzetting criminele asielzoekers uit veilige landen en uitgeprocedeerden is tot op heden niet gerealiseerd. Heel de EU gaat gebukt onder het wanbeleid rondom migratie. Sterker nog er komen en alleen maar meer en meer binnen. Die linkse kliek onder onze bevolking tolereert dat vrouwen worden verkracht, homo’s in elkaar worden gemept en beledigd en de criminaliteit onder de import hoogtij viert. Langzaamaan veranderen onze wijken in Islamitische staten waarvan het gros uitkeringen geniet, onze normen en waarden niet willen kennen en haar eigen cultuur en ideologie blijven handhaven. Kortom de EU is een grote vergaarbak geworden waarvoor de Westerse bevolking de rekening betaalt en Brussel totaal haar macht over kwijt is en heeft zich zwaar schuldig gemaakt aan de enorme tweedeling die binnen onze samenleving heerst.

   Like

   • Steven zegt:

    Feitelijk is de EU ook schuldig aan alle verkrachtingen, steekpartijen, moorden en verpaupering overal . Maar daar kan niemand voor aangeklaagd worden.
    Men heeft willens en wetens dit agressieve TUIG binnen gelaten, en vangt inmiddels al de hele wereld op. Iedereen die in een bootje stapt wordt gewoon binnen gelaten.
    Mag hopen dat Brussel op een dag tot aan de grond toe wordt afgebroken!!

    Like

  • Jan zegt:

   beste Cathja,
   deze schrijnende situatie doet zich niet alleen voor in Duitsland, maar in vele welvarende EU landen. In België bijvoorbeeld worden woonblokken van mooie en kwalitatieve nieuwbouwprojecten gekocht of gehuurd door sociale diensten of steden om er de migranten huisvesting te verschaffen, let op mét voorrang op de autochtone bevolking. Met als gevolg dat er op termijn getto vorming ontstaat en de blanke bevolking wegvlucht omdat de situatie onleefbaar wordt.
   Rond heel wat grote EU steden zijn er getto’s ontstaan waar enkel nog de moslims hún wetten tellen en waar de politie te bang is geworden om nog op te treden. Ze gooien met stenen en steken de politiewagens in brand.
   De situatie is bijzonder triest en rot geworden. Het linkse beleid is daar de oorzaak van. Zij zijn de daders die alle schuld treft. Hoe dwaas, dom en blind is de burger die op deze giftige linkse partijen blijft stemmen, keer op keer.

   Like

 3. droevige mof zegt:

  Het migratieprobleem wordt in de afgrond van de ergste recessie in de Duitse geschiedenis gescheurd. 370.000 werklozen, 3 miljoen mensen met arbeidstijdverkorting en een daling van de import en export van ongeveer 10 procent. Dit zijn de officiële cijfers. Ze zijn net zo betrouwbaar als de cjfers van het RIVM en RKI samen.
  Het vreselijke woord van het nieuwe normaal zou werkelijkheid kunnen worden, zeker zonder Merkel en Rutte. Maar we zijn er nog steeds. En de vluchtelingen zullen weer vluchten, het pretpark met gratis toegang en catering is gesloten.
  https://www.epochtimes.de/wirtschaft/fruehjahrsprognose-deutschland-ist-in-der-schwersten-rezession-seiner-geschichte-a3228170.html

  Like

 4. vangie1206j zegt:

  Wat ben ik blij dat ik Nederland en Duitsland bijtijds verlaten heb.
  Als ik dit zo allemaal lees dan lopen de griezels over mijn rug.
  Waar hebben de Europeanen dit aan verdiend.
  Steeds hogere belastingen.
  De belastingbetaler steeds minder rechten.
  Waar gaat dit naar toe en waar eindigt deze catastrofe.

  Like

 5. Lucky zegt:

  https://tpo.nl/2020/05/01/duitsers-voorspellen-herstel-economisch-crisis-niet-eerder-dan-2028/

  Duitsers voorspellen herstel economisch crisis: niet eerder dan 2028
  ‘Gevolgen pandemie groter dan die van financiële crisis 2008’

  De Duitse economie is op zijn vroegst pas in 2028 weer helemaal hersteld van de coronacrisis. Dat schrijft Der Spiegel op basis van een rapport van consultantsbureau McKinsey. Volgens dat rapport zijn er tekenen dat de gevolgen van de pandemie voor de Duitse economie op sommige vlakken groter uit zullen vallen dan die van de financiële crisis in 2008.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s