Met corona wil de Nieuwe Wereld Orde straks een globale totalitaire politiestaat installeren

Screenshot_171

(Door: “Balkanske priče”)

Is de corona-crisis een geplande, wereldwijde machtsgreep? In oktober 2019 (slechts een paar maanden voor de verschijning van Covid-19) organiseerde de Bill and Melinda Gates Foundation “Event 201”, een 3,5 uur durende simulatie van een wereldwijde pandemie. Vreemd genoeg ging deze simulatie over een nieuw corona-virus dat miljoenen mensen zou doden. Ongeveer acht weken later brak er echt een nieuw corona-virus uit in China. Deze pandemische oefening werd bijgewoond door leden van de nood epidemieraad, bestaande uit vertegenwoordigers van grote banken, de VN, Johnson and Johnson, logistieke krachtpatsers, de media, alsmede functionarissen van de CDC van China en Amerika. (Centers for Disease Controle and Prevention). En het is algemeen bekend dat er een ‘aantal’ mensen op deze wereld aan de knoppen draait en eigenlijk bepaalt wat er gebeurt (alle mediavormen, kranten, televisiekanalen, online, zijn in het bezit van deze groep elite)…

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in belangenverstrengeling, Communisme, dictatuur, Elite, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Marxisme, New World Order, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op Met corona wil de Nieuwe Wereld Orde straks een globale totalitaire politiestaat installeren

 1. Blaffertje zegt:

  Absoluut waar.

  Ik kan iedereen het boek “Regeren vanuit het duister” van Jim Mars aanraden.
  Dan word heel veel duidelijk.

  Een korte beschrijving;

  Een spannend onderzoek naar vormen van samenzwering van geheime genootschappen, met verbijsterende resultaten. Geheime organisaties behoren niet tot een ver verleden, zij bestaan nog steeds.
  Dit boek bestaat uit 5 delen met heel veel historische informatie. Zo is er iets te lezen over de geschiedenis van oorlogen, het bankwezen, maar ook over de ontwikkeling van geheime genootschappen. Volgens dit boek waren oorlogen geprovoceerd om staat en burger bankair te knechten. Tussen de lijnen door gaat dit boek over hiermee verwante machtssferen, waarbij geheime genootschappen hun rol spelen. Een oorsprong van hedendaagse genootschappen zijn genootschappen zoals opvolgend de Tempeliers, Rozenkruisers en de Vrij Metselarij, die op lijn ontstonden op het moment dat religie werd geannexeerd als middel tot heersende macht en daarmee ongewenste religieuse opvattingen ondergronds in geheime genootschappen verder gingen. Hieruit kwamen dus ook genootschappen voort met minder prettige gevolgen. Het boek past ook bij een film als Zeitgeist. Belangrijke aanvullingen om ook kennis van te nemen naast de fim Zeitgeist zijn het geschrift Diskussie in de Hel tussen Machiavelli en Montesque van de Franse advocaat Maurice Joly, en die hieruit volgende anti-semitisch getinte Protocollen, die hun invloed tot in de 2e wereldoorlog deden gelden onder andere in Mein Kampf, wat op haar beurt een product van haar tijd was en verbanden ontleende aan leringen van zelfs de Theosofische Beweging van Mme. Blavatsky. Het eerste deel bevat het relaas van de invloed van hedendaagse genootschappen, en zo gaat het boek gaandeweg terug in de tijd

  Geliked door 3 people

 2. fleckie zegt:

  : op ejbron, 28.1.2013, ‘ geheim rapport -‘Europese Unie….. …….<~<~<~<~<~<~<

  Like

 3. HarryN zegt:

  Om dit verhaal nog in een beter perspectief te zien adviseer ik de lezers van EJ Bron ook de volgende video op YouTube te bekijken: The Global Health Mafia Protection Racket. 1 dag oud en al meer dan 200000 kijkers. Geeft een uitstekend inzicht wie er aan de touwtjes trekt en hoe deze pandemie is opgezet..

  Geliked door 1 persoon

 4. karton zegt:

  n de afgelopen week werd in Deventer een kapper verraden door één of andere NSB-buurman, toen hij iemand knipte in de schuur terwijl Pinokkio Rutte dat knippen nog wel zó streng verboden had ! Deze kapper kreeg een boete van € 4000,= ;ook de geknipte klant werd beboet, boete € 390,=.
  Gisteren op tv te zien dat in vele parken in Amsterdam en andere grote steden, duizenden recreanten verbleven, veelal op minder dan 1,5 mtr. van elkaar. De parken zouden zijn afgesloten maar de in overtreding zijnde recreanten konden ongestraft vertrekken ! De aanwezige NSB-brigades, bestaande uit z.g. BOA’s en politieagenten in hun clowneske pakjes zouden wellicht tegenstand krijgen indien zij de recreanten zouden bekeuren, dus………deden zij maar niks !!
  Die NSB-clubjes van BOA’s en politie hebben zich duidelijk a.d. kant van de “Haagse machthebbers” geschaard en zich volledig gekeerd tegen de bevolking.
  Het hele kleine beetje ge- en ontzag dat dat soort nog zou hebben, is thans volledig verdwenen………en terecht !!!!!

  Geliked door 2 people

 5. Lord of Hosts zegt:

  Een Goed verhaal, behalve deze misleiding;
  “De Chinese wereldorde komt eraan. In oktober 2017 stippelde president/communistische dictator/ Xi de route uit: als in 2049 de Volksrepubliek zijn honderdste verjaardag viert, moet zijn “Chinese droom’ zijn uitgekomen: China is dan de leider van de wereld.”

  Ik verwachtte dat geïnteresseerde onderzoekers, dus niet de mensen die de gesubsidieerde staatsmedia op hun blauwe ogen vertrouwen, er allang achter zijn wie de wereld, dus ook Nederland, regeert.
  Het Amerikaanse politieke systeem, officieel “democratisch” genoemd, wordt aangestuurd door multinationale bedrijven en wordt ondersteund door multinationale banken. Het is dus een Oligarchie, geen democratie maar eerder demagogie, die de meest wrede kenmerken van dit systeem prachtig klinkende namen geeft, waarvan het centrale concept nog steeds het concept ‘vrijheid’ is maar zich als een wereldwijde dictatuur manifesteert en dat is zichtbaar.

  Bekijk het Amerikaanse energiesysteem maar eens dat sinds de oprichting van de Verenigde Staten al lang geïdentificeerd als een oligarchie. Het zijn zijn niet de vazalstaten die bepalen bij wie zij olie of gas kopen.
  Vazalstaat Nederland voert niet voor niets de opdracht uit om het land gasvrij te krijgen om “onafhankelijk van Rusland” te blijven. Luistert het land niet dan volgen er economische straffen en wordt het land teruggefloten.

  Het zijn 400 oligarchen die de VS achter de schermen beheren.
  Voor hen is Kill Bill Gates niets meer dan een nuttige idioot net zoals Hitler dat ooit voor hen was. Ook Epstein was er ter “Ter Leering ende Vermaeck” van de machtigen ter aarde, niets meer dan een nuttige idioot voor hen. Het is dan ook niet zo vreemd dat de man opgeruimd is. De machtigen der aarde willen geen podium krijgen.
  Als een nuttige idioot zijn nut verliest dan wordt het gevaarlijk. Pas maar op Billemans Gate…

  De Verenigde Staten hebben ongeveer 400 mensen met een totaal vermogen van tientallen biljoenen dollars, hoe komen ze eraan?
  Tientallen van de grootste zakelijke clans hebben onderling de wereldwijde invloedssfeer verdeeld, en zij bepalen, en niet de Amerikaanse belastingbetalers of politici, welke weg de staat moet inslaan.

  Neen, Donald Trump is niet de machtigste man van het land. Hij is net als zijn voorgangers een lobbyist van de ware macht. Maar wel een man die van volk en land houdt en dat wordt niet gewaardeerd door de oligarchie.
  Bijna alle grote staatsinstellingen in de Verenigde Staten (niet alleen de Fed) werden geprivatiseerd door de grootste oligarchische bedrijven.
  Het zijn de TNC’s die de Amerikaanse staat vervangen hebben.
  Ook het Amerikaanse buitenlandse beleid wordt niet bepaald door het Witte Huis of het ministerie van Buitenlandse Zaken, maar door totaal verschillende structuren, die elk hun eigen belangen hebben.

  Waarom denk je dat de politici van de vazalstaten subsidies verdeelt zonder enige publieke controle? En waarom er zoveel geld, humane hulp wordt dit genoemd, gaat naar het buitenland? Zelfs diverse kansspelen zijn hiervoor opgericht en hebben instructies om hieraan mee te betalen. De wereld bevolking betaald mee om de belangen van de ware macht te verstevigen en te vergroten.
  Hoe slim!

  En neen, de Benjamin Netanyahu hoort niet in uw rijtje thuis. Israël is net als Nederland een vazalstaat. Benjamin zit diep in de kont van de Amerikaanse macht. Voor hen (de Macht) is Israël niets meer dan een uitkijkpost van het MO waaruit zij (de macht) biljoenen dollars uit harken middels de olie, de oliedollar en de handelsroutes. Israël krijgt van de VS niet voor niets miljarden dollars ondersteuning. Daar moeten ze wel iets voor doen. Zoiets als strategische punten in Iran en Syrië bombarderen. Als het eens echt fout gaat in die contreien dan ziet het er niet best uit voor het Israëlisch volkje. Zij staan er dan alleen voor…
  Benjamin Netanyahu is een zakkenvuller en corrupt, maar op het pluche is hij veilig voor berechting. Zoals alle nuttige idioten…

  Geliked door 2 people

 6. Hovawart zegt:

  De Nieuwe Zijderoute noemt men de Chinese annexatie……

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s