Blik in de toekomst . . .

Door:
“delamontagne”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op Blik in de toekomst . . .

 1. delamontagne zegt:

  Mijn eigen kleinkinderen kan ik dat in ieder geval niet vertellen.
  Als ik al “iets” zeg over islamisering, NL of dergelijke, dan is ‘t:
  “Ach zit toch altijd niet zo te ze.k.n, nou weten we ’t wel “.
  (( moet er wel bijzeggen dat ’t de vader is die dit zegt, de kinderen denken dat alles is zoals ’t [ altijd ] al was…… ))

  Geliked door 1 persoon

 2. LUCIA zegt:

  Had nooit gedacht dat ik dit zou zeggen maar in the old days, toen mensen nog iedere zondag in hun beste kleren en hoedjes naar de kerk gingen, was de dood iets dat een soort troostprijs had, ja je familie moest je dan missen maar je was wel bij onze lieveheer.. harp aan het (be)spelen op een wolk.
  We hebben Religie verruild voor Wetenschap en gezien de aard van de doorsnee persoon, gevoegd bij de huidige waardeloze tendens van wetenschap beoefenen( via modellen en algoritmen) hetgeen ik oneerbiedig… pendelen via de computer noem, heb ik heel sterk het vermoeden dat we een slechte ruil gedaan hebben.
  Hadden we vroeger God en de Demonen aangevoerd door Satan , we hebben nu nog slechts de Demonen vermomd als POLITICI, NGO’s,D66 RECHTERS, SORRY-ASS RIJKEN A LA MUSK EN GATES en WETENSCHAPPERS die eigenlijk meer WETENSCHEPPERS zijn.U mag het zeggen wat zijn we toch vooruit gegaan, ik ben nog een categorie vergeten en notabene de grootste, de 60% mensen die vastgelijmd aan hun mobile rondloopt met een rechthoekige hand en als dat ding uitvalt; niks weet, niks onthoudt en geen mening hebben/kunnen produceren en daar sites voor nodig hebben. Ook nog verschrikkelijk onzeker en hysterisch zijn. Wat een vooruitgang!!

  Geliked door 9 people

 3. R Thomasson zegt:

  Wat er strak gaat gebeuren, zal duizend keer erger zijn dan de Corona en “lock-down” van nu. Nu zit men in een schemering zone. Wij weten niet hoe het zal aflopen en vooral wanneer? De ravage van de Corona zal straks in alle hevigheid uitbarsten, op het moment dat duizenden van ondernemingen failliet zouden gaan. De ondernemers zouden hun personeel moeten ontslaan, de verwerking van uitkeringen bij de UWV zal maanden op zich laten wachten. Ondernemers en personeel zouden niet in staat hun rekeningen, huur of hypotheek te betalen. Duizenden van mensen zouden afhankelijk worden van voedselbanken; die ook nu al niet genoeg hebben.
  Het klap zal vallen op winkels, restaurants, ZZP’ers enz. Maar ook artsenpraktijken, fysiotherapeuten, sportscholen, opticiens, advocatenkantoren en ingenieursbureaus zouden de dans niet ontspringen. De enigen die zonder schram uit de Corona zouden komen, zijn restaurants, kapperszaken en mobiele telefoonwinkels die gerund worden door criminelen. Om zwart geld wit te wassen hebben ze geen klandizie nodig. Zij betalen netjes hun rekeningen en dragen belasting “voor de gemaakte winst van hun zaak”. Voor criminelen zal de tijd na de Corona een booming business worden. Zij zouden in staat zijn hun zaken uit te breiden. Zij kopen met zware winst een zaak die failliet dreigt te gaan. Het effect zal zijn net als de drooglegging van de VS in de jaren ’20 en ’30. De binnensteden zouden nog onveiliger worden dan dat ze nu zijn. Diverse rivaliserende bendes van diverse etniciteit zouden hun oorlog op straat voeren en de kogels zouden alle kanten vliegen.
  DEEL 2

  Geliked door 1 persoon

 4. R Thomasson zegt:

  DEEL 2

  De lock-down geeft mensen de tijd om na te denken. In de tijd dat ze actief bezig waren, was er geen tijd voor. Zij renden als hamsters in een wiel. Dat kan niet ten gunste vallen voor de openbare orde en politieke rust. Mensen die wrok gevoelens koesteren voor het mismanagement van regering Rutte en de komende diepe recessie daarna, kunnen extreme gedachtegoed van links of rechts ontwikkelen. Ze actief een helpende hand bieden. Beide kunnen tot wilde demonstraties leiden, maar ook tot hevig geweld. Het is de vraag of regering Rutte en NPO experts in staat zouden zijn de boel in de hand te houden? Wat de “zangvogel” van Financiën en andere clowns bieden, leidt regelrecht na de afgrond. Het enige wat de regering kan doen is: IEDERE CENT INVESTEREN IN DE MENSEN VAN NEDERLAND. Geen Sinterklaas spelen voor arme landen waar dan ook. Geen cadeautjes voor de EU en zeker geen geld investeren in maatregelen tegen stikstof en CO2 uitstoot. Laat de koeien in het weiland poepen en plassen en laat de boeren met rust. Het is nu SAMEN VOOR ONS EIGEN.

  Geliked door 5 people

 5. vangie1206j zegt:

  U bedoeld achteruitgang.
  Er was lang geleden op NL een tv programma geen cent te makken.
  De dame in kwestie moest oa. haar mobiel inleveren omdat zij de hele godganse dag aan dat ding hing.
  Haar hysterische reactie ZONDER MIJN MOBIEL KAN IK NIET LEVEN.
  Ik lach in een deuk van haar reactie zielig miezerig mens.

  Geliked door 2 people

 6. vangie1206j zegt:

  Is er eigenlijk nog wel een toekomt.
  Wordt die niet door de overheid om zeep geholpen dan wel door de islam of door beide.

  Geliked door 4 people

  • R Thomasson zegt:

   @vangie1206j Je vraagt: is er eigenlijk nog wel een toekomst? Het antwoord is: Ja! Als de mensen in Nederland besluiten een toekomst te hebben, dan zouden ze een toekomst hebben, maar die krijgen ze niet gratis. Vijandige overheid is een kwestie van niet op vijandige partijen stemmen en wij weten precies wie ze zijn. Hetzelfde geldt voor de EU. Wij moeten net als de Britten ballen tonen en durven de gedegenereerde boel daar te verlaten. Het is te gek voor woorden dat straks landen, met wie wij geen pest hebben te te maken, onze wetten moeten goedkeuren. In het noorden van Nederland zouden ze zeggen: derút!. Hetzelfde geldt ook voor de islam. Laten zien wie is hier de baas!.

   Geliked door 4 people

   • vangie1206j zegt:

    Ja beste R Thomassen u heeft gelijk maar het probleem een groot gedeelte van de bevolking blijft stemmen op die vijandige partijen ( vandaar mijn schrijven ik denk dat er daarom geen toekomst meer is.)

    Like

 7. malsion zegt:

  Even rekenen:
  Volgens Google was in 2016 het geboorteaantal per dag 472,7 babies. (gemiddeld)
  De statistisch berekende levensverwachting was toen ongeveer 83 jaar (man en vrouw verschilt)
  Statistisch valt dus te verwachten dat er in 2099 PER DAG 472,7 mensen STERVEN. (gemiddeld)
  Bedenk dat als je overladen wordt met sterftecijfers vanwege CORONA

  Geliked door 1 persoon

 8. hannah zegt:

  foto links, bij de Aldi in mijn buurt is al maanden geen meel …. hoe dat komt ….. onze muzelmannen nemen 20 – 25 pakken meel mee zonder dat de moslimvrouwen van de kassa er iets van zeggen …. natuurlijk ….. en ook van de chef van het filiaal geen commentaar ….. maar dat zegt natuurlijk wel iets van de Aldi …

  Geliked door 1 persoon

  • R Thomasson zegt:

   @Hannah. Dat zegt vooral iets over de laffe houding van de chef van deze ALDI filiaal. Hij mag vaststellen dat niemand MEER dan 1 pak meel mag nemen.

   Geliked door 4 people

 9. R Thomasson zegt:

  @boorzalf. Bedankt voor de video. Het blijkt alsof YouTube heeft de taak van Neues Deutschland overgenomen als de dictatoriale censuurmacht van de wereld. Toen YouTube eigendom was van de oprichters was het een plek waar mensen konden zonder vrees hun video’s plaatsen. Nu is dat de gedachtenpolitie uit het boek 1984 van de globalistische NWO geldvampiers.

  Geliked door 4 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s