’Nederland, word wakker!’

Screenshot_227

Het wordt tijd dat Nederland en feitelijk de hele wereld wakker gaat worden. We moeten af van de ongekende wereldangst, vindt huisarts dr. Robert Mol.

Diverse media publiceerden al artikelen waarin de vergelijking tussen WO II en de tijd waarin we nu leven werd gemaakt. De gecreëerde massa-angst die mensen monddood en initiatiefloos maakt, is zeker terug. Iedereen gaat als domme koeien mee in een steeds krankzinniger wereld. Kortzichtigheid speelt een grote rol. De lange termijn, met niet te beschrijven ellende, wordt erdoor verdoezeld.

Lees verder>>>
(h/t “Tistochwat”)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in gezond realisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Nederland, Overheid, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

39 reacties op ’Nederland, word wakker!’

 1. Kuu zegt:

  Off topic.
  De racisme/fascisme/nazi kaart wordt na tegen FvD, nu ook tegen VVD gebruikt. LINKSE MAFFIA.

  Geliked door 2 people

 2. Rensk. zegt:

  Die krankzinnige anderhalve meter samenleving. Hoe gek kun je het verder nog maken. 2 meter? 3 meter? De achterlijkheid spat er van af. En heus ik onderschat virussen niet, maar alsjeblieft zeg doe even normaal en accepteer dat er doden vallen en voornamelijk de zwakkeren vanwege een natuurlijk verschijnsel. De natuur eist sterke dieren. Het niet willen accepteren van een natuurverschijnsel zegt iets over de ongelofelijke arrogantie van veel mensen.

  Like

  • ronjaspers zegt:

   RensK. Die anderhalve meter maatschappij heeft een reden.Dit heeft volgens mij te maken met Het 5 G netwerk,voor gezichtsherkenning en te kijken of we gevaccineerd zijn.Ik ben geen expert maar ik zal er niet ver naast zitten.

   Like

 3. malsion zegt:

  Even een gewetensvraag:
  De wereld begint langzaam wakker te worden. Het valt op dat een aantal huisartsen zich uitspreken over het bedrog van de coronacrisis, wat een HOAX blijkt te zijn. Ongelooflijk dat een heel land en meer dan dat er in trapt. Maar nu de vraag:
  Wat doen we nu met de aartsleugenaar Mark Rutte. Onder zijn leiding is onze economie gedecimeerd. Dat moeten we met z’n allen via de belastingen weer proberen te repareren. Dat kan toch niet zomaar voorbij gaan en …… zeker niet door deze leugenachtige volksmenner met een aantal kamerzetels extra te belonen. Hij verdient geen beloning. Hij verdient STRAF.

  Geliked door 7 people

  • danny zegt:

   Wat betreft horen Rutte cs voor de rechtbank te staan, wegens ambsmisdrijven en misleiding en willens en wetens doden veroorzaken door lakse houding.
   Rutte is misdadiger net als leden van de NWO.

   Mijn onderboek zegt de kogel.

   Geliked door 2 people

  • vangie1206j zegt:

   Hoho Malsion Rutte is DE STAATSMAN en Rutte 1 2 en 3 zijn de beste regeringen van na de tweede wereldoorlog.
   Je moet toch wel een kilometer naast je schoenen lopen om dat van je zelf te vinden.

   Geliked door 1 persoon

  • Nemesis zegt:

   Als iemand zich had gemeld om me te helpen met iets wat ik nodig had. toen ik er heir om vroeg, was die rat er niet meer geweest. Ik had alleen iets nodig, niemand hoefde evrder iets te doen. Wat we er voor terug zouden krijgen weet ik ook niet natuurlijk,

   Geliked door 1 persoon

  • Ik heb het al eens eerder aangekaart Malsion.
   Op het moment dat er iets gebeurd richting Den Haag wordt Japie onder de bus geflikkerd en komt Roette gewoon weg met alles.
   Dat is immers de juiste volksvertegenwoordiger (lees leugenaar) in dienst van Brussel de WHO en de VN.

   Geliked door 2 people

  • Cathja zegt:

   @ malsion

   Mee eens. Nog een aantal kamerzetels erbij…? Het is nog geen maart 2021, dus er kan nog van alles gebeuren, maar Rutte mag zijn welverdiende straf niet ontlopen! Ons aller leven, onze economie en nog veel meer zijn we mede door zijn beleid kwijt geraakt.
   Dan verdient hij inderdaad geen beloning.

   Like

  • toevalbestaatniet zegt:

   malsion : jij bedoelt : “….onder leiding van zijn b a z e n is de economie gedecimeerd “
   Rutte zelf heeft niets te vertellen, hij is wel medeplichtig natuurlijk

   Like

 4. Jan zegt:

  De smerige praktijken van de politici en de media om bestaande medicijnen de nek om te draaien uit puur geldelijk gewin

  Geliked door 2 people

 5. guusvelraeds zegt:

  Gelukkig zijn er nog die normaal kunnen denken.

  Like

  • koddebeier zegt:

   Jammer genoeg te weinig voor een politieke omwenteling dus op naar Rutte4 met deze horde onnozelaars !

   Like

  • George1984 zegt:

   Ik ben positief verbaasd dat dit bericht in de standaard media wordt gepubliceerd en dat het ook mogelijk is om er op te reageren. Wie weet wordt het ook wel weer verwijderd en wordt degene die dit geplaatst heeft op staande voet ontslagen vanwege het plaatsen van een niet politiek correct artikel waardoor sommige makke schapen wellicht toch gaan twijfelen. Dat moeten we niet hebben, we moeten gebombardeerd worden met de verschrikkelijkste artikelen en we moeten ons voorbereiden op de anderhalve meter samenleving en dat dit allemaal maar normaal en geaccepteerd is.

   Like

 6. danny zegt:

  De total control van de Nieuwe Wereld Orde , dient keihard bestreden te worden met feiten over deze covid 19 toestand. Naar mijn idee stinkt het van alle kanten.

  Van de MSM zien wij 99% procent leugens over covid 19.

  Zo zouden meerdere deskundige zich uitspreken over de covid 19 . Respect voor deze longarts David Prins. Vent heeft ballen.

  Hulde !!!

  Geliked door 3 people

 7. Rini Stegeman zegt:

  vergeet niet dat deze Brief door een huisarts is geschreven en staat bij WAT U ZEGT. Hoop dat deze huisarts niet weggetreiterd gaat worden.

  Geliked door 1 persoon

 8. Peter zegt:

  De werkelijke dreun komt nog niet aan,maar staks barst het van de mensen zonder werk ,dankzij Rutte ..die is er namelijk niet voor u ,maar voor het grootkapitaal .
  wordt wakker slaapkoppen .

  Like

 9. Jean zegt:

  Ik ben er rotsvast van overtuigd dat het een gestuurde dictatuur is die de macht wil hebben over heel de wereldbevolking, we leven momenteel met meer dan 7,5 miljard mensen op deze aardbol en dat zijn er m.i. ± 3,5 miljard teveel.
  Door een pandemie te sturen kan niemand met naam verantwoordelijk gesteld worden wat bij wereldoorlog 1 & 2 wel kon en m.i. zal dit niet de laatste pandemie zijn/worden…. want hoe sneller je de mensen in de armoede kunt storten hoe sneller ze achter je aan zullen wandelen/lopen om uit je handje te kunnen eten.
  Elke dag gaan ze stapje na stapje verder met de manipulatie van de burgers en om de burgers snel te sussen gaan ze maar over tot het uitzenden van voetbal of wielrennen wetende dat de burgers dan thuiszitten wachtende op de volgende besodemietering.
  Ik geloof én vertrouw geen enkele politieker meer.

  Geliked door 1 persoon

 10. Nemesis zegt:

  Het lijkt erop dat de Telegraaf uit de lucht is, wij kunnen het niet meer opstarten . Er staat wel een melding: Vanwege omstandigheden………

  Like

 11. Monalisa zegt:

  Dit stuk staat op wuz kijk de reacties van die domme Nederlanders daar.

  Like

 12. Monalisa zegt:

  Vooral de reageerder GJU die kom je overal tegen op WUZ is een VVDer, de kut Rutte doet het zo goed volgens vele VVDers op wuz

  Like

 13. Bas zegt:

  https://www.nporadio1.nl/nieuws-en-co/onderwerpen/537461-coronavirus-veroorzaakt-meer-dan-alleen-longontstekingen

  Coronavirus veroorzaakt meer dan alleen longontstekingen

  Pathologisch onderzoek bij overleden patiënten bevestigt dat het coronavirus veel meer dan alleen longontstekingen veroorzaakt. Katrien Grünberg is hoogleraar pathologie bij het Radboudumc en een van de pathologen die deze zogeheten obducties uitvoert

  Like

 14. BigLJohn zegt:

  De mensen in Noord Korea leven in een grotere vrijheid dan wij hier. Ze gaan met zijn allen het uitgaansleven in, pikken een biertje c.q. bioscoopje, kennen geen 1,5 meter maatschappij en ook geen verboden groepsvorming van meer dan twee personen. Rutte is een nog grotere Oen dan Kim Jong Oen.

  Like

 15. Jan zegt:

  Mijn kat probeert mij ook wakker te maken, wil eens aandacht

  [video src="https://i.imgur.com/u6hgMJt.mp4" /]

  Like

 16. Jan zegt:

  Ook in Australië wordt de SS steeds zichtbaarder

  Like

 17. Orelius zegt:

  Inderdaad wakker worden en niet alleen met corona. Het fvd heeft alweer een vvder bij de partij toegelaten . Eerst lekker kroelen met Wiegel en nou weer zo,n linkmiechel . Fvd is vvd 2.0 . Daarom voor mij alleen PVV. Alleen GEERT is consistent en blijft bij zich zelf .
  PVV maakt ook fouten maar heeft wel principes en ballen .
  PVV PVV PVV PVV

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s