Geen merkteken?: geen werk, geen inkomen

Screenshot_240

(Door: “eg regs”)

Persoonlijk heb ik nooit zo goed het argument voor verplichte vaccinaties kunnen begrijpen. Immers, als jij gevaccineerd wilt worden dan staat niks jou in de weg en dan ben je natuurlijk meteen ook ‘beschermd’  tegen al die idiote provincialen die met hun ziektes nog wel gewoon vrij rondlopen. Dus wat is het probleem nou eigenlijk? Als iemand ervoor kiest om een persoonlijk risico te aanvaarden, wat heb jij er dan mee te maken? Wat heeft de overheid er mee te maken?

Er wordt gesproken over ‘groepsimmuniteit’ en over kleine kinderen die niet direct na de geboorte te vaccineren zijn. Oké, maar is het ook niet zo dat er telkens weer nieuwe mutaties opduiken en dat het tijd kost om een vaccin te ontwikkelen? En betekent dit dan niet dat er altijd een zeker risico zal blijven bestaan? Daar valt gewoon niet aan te ontkomen. Zelf heb ik trouwens 2 keer de mazelen gehad en uit eigen ervaring kan ik dus vrijuit zeggen dat er in deze helemaal niks ‘zeker’ is.

Ooit werd ons een geweldig tijdperk van vrijheid en weldenkendheid beloofd; als we maar slechts die achterlijke christelijke godsdienst aan de kant zouden zetten. De mooie praatjes van deze nieuwlichters niettegenstaande liep het echter allemaal net eventjes wat anders. Of wil er soms iemand serieus beweren dat we tegenwoordig ‘zoveel vrijer’ zijn (moet ik herinneren aan de spraakcodes, de haatwetten, de internetcensuur, de meldpunten, de quota, het ‘kijken achter de voordeur’, de lespaketten,  enz.,enz)? Ondertussen moeten we zelfs het reële Openbaringen-vooruitzicht van quantum-dot-tattoo’s onder ogen zien. Hoe zat dat ook alweer, hoe werd dat genoemd?;….een sprookjesboek?

Maar laat me het niet over de Ware Godsdienst hebben. Laat me het hebben over de offers aan de verzengende en grijpgrage armen van moloch. Over de miljoenen ‘foetussen’ die opgeofferd werden aan het principe van ‘baas in eigen buik’. Maar zouden we dan misschien toch op z’n minst ook nog baas over onze eigen voorarm en over ons eigen voorhoofd mogen zijn? Nee dus! -dat is teveel gevraagd,dat gaat te ver. Ziehier de secularistische ‘vrije ratio’ voor je!

En over ‘risico’ gesproken. Zeer recent werden de bloedtransfusieprotocollen ondergeschikt gemaakt aan de moderne eisen van ‘lgbt-vriendelijkheid’. Althans in zekere mate. In plaats van een totaal verbod kwam nu de voorwaarde van zelfverklaarde ‘geheelonthouding’. Ziet u dat we niet alleen onvrij en onwelweldenkend zijn geworden, maar dat we zijn overgeleverd aan een totale krankzinnigheid. Een ‘krachtige dwaling’, zoals de Bijbel dit noemt. Ik heb dit nooit eerder zo gevoeld, maar ik denk nu echt dat het begin van het einde zeer nabij is.

Door:
“eg regs”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

39 reacties op Geen merkteken?: geen werk, geen inkomen

 1. Vincent zegt:

  Eindelijk een bericht waar ik het 100% mee eens ben. We zouden niet verplicht gevaccineerd moeten worden. Sterker nog, door al die berichten over verplicht vaccineren zou ik liever helemaal niet gevaccineerd worden.

  Geliked door 5 people

  • Nemesis zegt:

   Er is niemand die me verplicht kan vaccineren, niemand.

   Geliked door 2 people

   • Jonathan Elisa zegt:

    @Willem Roeleveld
    Zelfs als heel Nederland weigert…
    Dan zal het buitenland alle handel met Nederland stopzetten.
    geen vrachtwagens met goederenvervoer naar Nederland.
    Geen kleding uit China, geen telefoons, geen olie….
    Ze zullen Nederlandse goederen weigeren en onze vrachtwagens of personenvervoer weigeren.

    Geen import en export…

    Geliked door 1 persoon

   • Nemesis zegt:

    Misschien wordt men in NL dan toevallig eens een keertje wakker.

    Like

  • ronjaspers zegt:

   Vincent.Wij hebben niks te willen,als je die vaccinatie (vergif) met chip niet neemt wordt je maatschappelijk buitengesloten.Je kunt dan ook niet meer kopen of verkopen zonder onderhuidse chip.Dit systeem is waterdicht.

   Like

   • willem roeleveld zegt:

    Als nu grootste deel van volk weigert .Wat moeten ze dan ? Laat Rutte en zijn (S) Linkse vrindjes maar een spuit nemen Zijn ze na een jaar nog de pijp . Dan zou je er over na kunnen denken . Maar geen verplichting natuurlijk. En KIJK uit mensen boven de 70 zeker. Want voor je het WEET krijg je euthanasie spuitje van Groen Links in je REET

    Like

 2. klaas zegt:

  Geliked door 2 people

 3. J.A. Kapteyn zegt:

  Dat onze overheden “dwalen” is duidelijk. Of ze dit doen uit onwetendheid, naïviteit óf welbewust is niet duidelijk, maar de schijn dat het welbewust gebeurt is in hoge mate aanwezig. Algehele controle over de burger is namelijk voor de meeste politici een droom.
  Gelukkig worden de proteststemmen steeds luider en veelvuldiger. Hoop doet leven zeggen ze, en ik hoop dan ook hartgrondig dat de protesten de overhand krijgen en het hele krankzinnige gedoe rondom dit virus gestopt wordt. De middelen zijn erger dan de kwaal. Het ineenstorten van de economie, de opgelegde onvrijheden, het is vér over de top. Een verplichte vaccinatie is helemaal krankzinnig, alleen maar gunstig voor de farmaindustrie en met name gunstig voor Bill van de BillGatesFoundation. Stoppen die waanzin !

  Geliked door 2 people

 4. Rensk. zegt:

  Ik heb alle reisvaccinaties gehad en als kind vaccinaties gehad en er nooit een probleem van gehad. En bij de 60 jarige leeftijd 1 keer een griepvaccinatie en 3 maanden last gehad. Geen tweede keer dus. Moet er niet aan denken dat men het coronavaccinaite verplicht gaat stellen. Anderen lijken er geen last van te hebben.

  Geliked door 2 people

 5. Yvonne zegt:

  Geen troep in mijn lijf , de griepprik doe ik ook niet hoewel het voor mijn gezondheid zou moeten maar een tijd terug overleden mensen juist door die prik ik hou niet van prikken
  Moest vandaag bloed afnemen lukte weer eens niet dus ik kwam eruit met aan beide kanten pleisters
  Maar ons dwingen om te laten prikken en chippen Rot op
  Gates wil miljarden mensen naar de andere wereld helpen nou daar wil ik nog even mee wachten

  Geliked door 2 people

  • Betty Boob. zegt:

   Ik behoor ook tot de doel groep, krijg elk jaar ’n oproep voor de griepprik, ben nog nooit geweest, en tot dus ver nooit echt ziek geweest in de griep periode, ik geloof juist dat je vatbaarder wordt, en je eigen immuunsysteem verslechterd, door deze griepprik, ik neem gewoon extra vitamines, en eet extra, gezonde citrus vruchten, citroenen, grapefruit, sinaasappel, allemaal boordevol vitamine c, veel buiten lucht, bouw je vitamine d mee op, ect ect.

   Geliked door 1 persoon

   • M. zegt:

    Doe je goed, neem het niet want wat je hier zegt is juist alles wat men ons inspuit ondermijnt ons immuunsysteem.
    Ziekteverspreiders zijn het en ze maken hun eigen markt.

    Geliked door 2 people

 6. Ja Ben we weten het wel weer.
  Maar je hebt ook nog steeds niet begrepen dat de Moloch poen jou en elke religie over genomen heeft.
  Ben je nog in de waan dat Jezus of Jesuah ons gaat redden van de poenscheppers wens Ik je veel succes in je pogingen maar val ons aub niet meer lastig met je sprookjes.
  Respect voor je geloof maar dat werkt in deze tijd helaas niet meer.
  Probeer eens een schoenwinkel te vinden die schoenen verkoopt die allebei op de grond blijven.

  Like

  • Dag Henk, als je de link had gelezen , die ik noem in mijn reactie, dan had je begrepen, dat ik de Nieuwe Religie aan de kaak stel, met als Godheid een algoritme en een netwerk van mensen, wier hersenen met de computer zijn verbonden.
   Dat systeem is dan m.i. de antichrist, alle oude religies zijn sprookjes, ook de Bijbel en de NWO breekt aan.
   En ja, de Moloch, de gezamenlijke miljardairs, nemen de tent over, een Goddeloze maatschappij.
   Met beide benen op de grond staand, zie ik de Bijbelse profetie in vervulling gaan, als de mensheid gevangen is in genoemd 666 systeem olv de antichristmacht, is het wachten op de ultieme rampzaligheid, die men zelf bewerkt.
   Gelukkig maakt JHWH aan die ellende een einde met Zijn verschijning in Yeshua ha Mashiach, met Zijn Koninkrijk , waarin alleen mensen zullen zijn, die naar Zijn oordeel oprecht op Hem vertrouwden tijdens hun leven.
   Mensen die Hem en Zijn Woord, de Bijbel, als onzin hebben afgedaan, zullen geen plaats hebben in dat Koninkrijk, maar eindigen in een Godloze leegte, waar men zelf voor koos.
   Shalom, er is hoop zolang je leeft, dan kun je de moeite nemen om de Bijbelse waarheid te onderzoeken, ga er graag over in gesprek.
   Shalom
   Ben Kok (joods-chr. pastor)
   tora-yeshua.nl

   Geliked door 2 people

   • Harry zegt:

    Ben ,

    je bent een heel aardige vent hoor , echt waar !
    Zeg het iedere keer .

    Maar zie je nou niet wat er gebeurt ?
    Velen hebben totaal niks met religie , zoals ook ik , en proberen deze site dan te behoeden voor religieus gezever . De hobby dominees proberen de boel te kapen !
    Net moslims !
    Ieder keer poppen er weer nieuwe part-time zendelingen op die bloedstollend vervelende verhalen op beginnen te hangen , alsof ze verplicht zijn ons allemaal te kerstenen .
    Maar jij doet hier precies hetzelfde !
    Alleen blijf jij altijd beleefd en zijn er anderen die je haast zouden vermoorden .
    Vooral ook vrouwen ! Jezus , wat een heksen zitten daaronder !

    Maar Henk zegt wat en meteen begint de ” aanval ” weer .
    Waarom kan dat soort gedoe niet achter de voordeur blijven ?
    Iemand zegt iets over het geloof en als dank krijg je dan nog meer van dat gedoe over je heen gestort ! Bijbelteksten , visies , spreuken , onzin .
    Kun je je nou niet voorstellen dat velen daar niks , maar dan ook absoluut geen woord over willen horen ?

    Nogmaals , je bent vast en zeker een geschikte vent en als ik zeker wist dat het gesprek niet op het geloof uit zou draaien , zou ik best ’n goeie fles wijn met je leeg willen maken !
    Als jij nou gaat oefenen om het niet meer over het geloof te hebben , ga ik alvast sparen voor een eersteklas wijntje !
    Kijken we over drie maanden hoe de score is .

    Ik heb het ook niet zo op abstracte begrippen , wat stelt JHWH nou voor ?
    Geen foto’s , geen beschrijving !
    Een soort geesten ?
    Geen antwoord hoor , ik wil het geeneens weten .

    Nou ja , als geboren optimist zie ik ook wel een paar voordelen van de corona crisis .
    De refo’s kunnen nu niet meer naar de kerk en raad eens wat ze doen ?
    Ze VOETBALLEN OP ZONDAG OP STRAAT !
    Ze barbeque-en op zondag in de tuin .
    Ze zijn iedere zondag in de tuin aan het werk !
    Zie het vanuit mijn huis gebeuren .
    Zie je nou , als mensen zich aan de terreur van de dominee ontworsteld hebben , dat ze gedeeltelijk weer normaal kunnen worden ?
    Ben benieuwd , als dat gekkenhuis straks weer open gaat , of ze dan blijven knutselen of zich weer in dat keurslijf laten persen !
    Voorlopig hebben ze de kerk verbouwd en kunnen er nog vierhonderd schaapjes meer in .

    Like

  • Piet Snot zegt:

   Henk, lees je dat, je wordt ook nog eens bedreigd door Ben en ze vriend.
   Het is gewoon je eigen schuld als je in de ellende komt, dus je moet niet zoveel zeuren.
   Je hebt een kans gehad, volgens Ben.
   De hel is het waar jij, en ik ook, in eindigen.

   “Mensen die Hem en Zijn Woord, de Bijbel, als onzin hebben afgedaan, zullen geen plaats hebben in dat Koninkrijk, maar eindigen in een Godloze leegte, waar men zelf voor koos.”

   Like

 7. Ivanneau zegt:

  En dan heeft u waarschijnlijk het laatste uitbraaksel van Gates nog niet eens gelezen:

  https://www.xandernieuws.net/algemeen/bill-gates-geinjecteerde-tattoo-brengt-enzym-genaamd-luciferase-in-menselijk-lichaam/

  Geliked door 1 persoon

 8. verwardeman zegt:

  Of het Christelijk geloof achterlijk is kan ik niet beoordelen , wat ik WEL kan beoordelen is dat
  mijn vader na ” nummer 6 in 1973 ” mijnheer pastoor heeft weggejaagd bij de voordeur .
  Wel vermenigvuldiging eisen maar geen rooie rotcent bijdragen !
  Maar dat geeft niks , ik als oudste van die 6 ging als eerste werken en heb 12 jaar lang
  500 gulden in de maand kostgeld opgehoest , de ouweluitjes uit de schuldenstront geholpen ,
  bedankt mijnheer pastoor , door uw toedoen heb ik een premie A woning gemist ( 72000 gulden ) .

  Geliked door 1 persoon

  • delamontagne zegt:

   Kostgeld ? ?, dat hele woord kent men niet meer, komt ’t eigenlijk nog voor in ’t ABN ?
   ( zover ik weet zijn de gezinnetjes in N-Br / Limburg tegenwoordig ook niet grote dan hooguit 5.

   Like

 9. pepo Copyright zegt:

  Jonge kinderen worden niet gevaccineerd.
  Alles doen ze met een reden.
  Ze komen voor je kinderen.
  David Icke had het er jaren geleden over.
  In America én Australia vind dit al plaats.

  Geliked door 1 persoon

  • fleckie zegt:

   ‘De Spes Patriae’…….’wie de jeugd heeft,: heeft de toekomst‘). …..’‘hou ze kort ,!, en vooral. …….houd. . ze. …… .dom!!!!.<~<~<~<~<~<~<

   Like

 10. Dave Landis zegt:

  De overheid zal als het een verplichting wordt zeggen ja die mensen die zich niet willen laten vaccineren kunnen een druk leggen op de gezondheidszorg, een kul argument natuurlijk maar dan ben je alvast maar voorbereid in de discussie. Een wilsverklaring indien ziek door virus dan geen ic daar zitten ook haken en ogen aan. Overigens kunnen ze als je erg kwaaddenkend bent ook voorstellen dat ze in het vaccin ook een afgezwakte variant stoppen van een ander onbekend virus uit een lab. 1 waar mensen die geen antistoffen hebben want geen vaccin genomen, als bosjes bij neervallen. Dat zou de ultieme populatiecontole zijn. Dan lossen ze het probleem van de anti vaxxers zo op. Het is maar een theorie. Dit alles natuurlijk als je denkt of dat het zo is dat er een verborgen agenda schuilgaat achter vaccineren die verder gaat dan winst behalen in financieel opzicht. Question everything….. Socrates

  Like

 11. oudmarinier zegt:

  Die PSYCHOPATISCHE Billy toch …Ik denk dat ie nogal verrast kijkt wanneer er bijv. zo’n 75% van de wereld bevolking die troep NIET wil en WEIGERT te worden gevaccineerd. Wil ie dan 75% van de wereld bevolking ZONDER voedsel , water, inkomen , etc etc etc laten zitten ??? GEEN slimme zet Billy….je bereikt daarmee het TEGENOVERGESTELDE , je zal een wereldwijde VOLKSOPSTAND genereren. die JOU (inclusief je maatjes) ook zal vinden en zal LYNCHEN …

  Like

 12. andre zegt:

  Het is een alles of niet race geworden. Niets komt in het woordenboek van de psychopaat NIET voor dus alles vol gas en ze doen dit al meer dan 2000 jaar of nog verder terug. Wij blijven mensen en iedere keer trappen we er weer in.

  Geliked door 1 persoon

  • fleckie zegt:

   Diegenen die HET ‘doorzien/ doorzagen, waren / zijn niet meer zo zeker of ze in leven kunnen/ konden blijven! …….( als men tegenwoordig ook nog zo. STOM. is om een chip te laten implanteren, en OVER. totale . controle :inzage ‘, hebben ‘ en doen , ‘riskeren’’, …..is men toch een…….’gewillige jachtprooi’, voor div. Instanties!!!……
   <~<~<~<~<~<~<~

   Geliked door 2 people

 13. loNe zegt:

  goed stuk, eggs.
  …maar hoewel een verplichte vaccinatie ingevoerd zou kunnen worden , en de meeste mensen dat ook zouden nemen (vooral wanneer dat verbonden wordt met uitsluiting van eerste levensbehoeften) , zou dat de mensen niet aangerekend worden – want bijna iedereen is zwak als het erop aankomt . Toch is dit niet het scenario – het eerste wat nu zou gebeuren is “dat onze dimensie verandert”; dat klinkt vaag maar het is een soort ‘bewustzijnverandering’ die van búitenaf komt (en dat is de echte ‘anti-christ Ben) . Wat je zei over ‘die achterlijke godsdienst aan de kant zetten’ heeft daar DIRECT mee te maken , en is de reden dat het van búiten komt : de profeten beschrijven hoe er eerst ‘moederschepen’ zullen verschijnen (ze gebruikt de term ‘handpalmen als zwevende forten’) , en daarna nog een veel erger soort geesten (zie het-report nl of com — als dit mag van EJ) , Het hele ‘corona’ is 1 hoax en bedoeld als preparatie voor die dimensie , of zoals Pompeo zei “a live exercise” … echte ‘anti-christ Ben) . Wat je zei over ‘die achterlijke godsdienst aan de kant zetten’ heeft daar DIRECT mee te maken , en is de reden dat het van búiten komt : de profeten beschrijven hoe er eerst ‘moederschepen’ zullen verschijnen (ze gebruikt de term ‘handpalmen als zwevende forten’) , en daarna nog een veel erger soort geesten (zie het-report nl of com — als dit mag van EJ) , Het hele ‘corona’ is 1 hoax en bedoeld als preparatie voor die dimensie , of zoals Pompeo zei “a live exercise” …

  Like

 14. Jan zegt:

  Goed artikel op Gatewaypundit.
  Alle landen waar ouderen zich laten inenten tegen het jaarlijkse griepvirus hebben het hoogste sterftecijfer onder ouderen. De jaarlijkse griepprik zorgt er zeer waarschijnlijk voor dat het immuunsysteem van het lichaam verlaagd wordt tegen het coronavirus dat géén griepvirus is.
  ….
  Such an observation may seem counter-intuitive, but it is possible that influenza vaccines alter our immune systems non-specifically to increase susceptibility to other infections; this has been observed with DTP and other vaccines.”
  ….
  Despite some contrary cases, it is interesting that the countries with highest death rates (Belgium, Spain, Italy, UK, France, Netherlands, Sweden, Ireland and USA) had all vaccinated at least half of their elderly population against flu.

  ….
  https://www.thegatewaypundit.com/2020/05/niall-mccrae-david-kurten-eu-numbers-show-correlation-flu-vaccine-coronavirus-deaths/

  Geliked door 1 persoon

 15. Piet Snot zegt:

  https://logicfreezone.wordpress.com/2020/05/14/corona-gewone-griep-of-terreurgriep-des-doods/

  Het plaatje hierboven komt van het RIVM en gaat over de griepgolf van 2017-2018. Toentertijd zijn daar 9500 mensen aan overleden en duurde het 18 weken. De huidige coronagriep is nu 10 weken onderweg en er zijn nu 6200 mensen de pijp uit.

  So much voor al dat hysterische gedoe me dunkt.

  Like

 16. Floris zegt:

  Als jij jezelf als randstedeling beter voelt dan die ‘idiote provincialen’, dan moet je echt even in de spiegel naar jezelf en je naasten kijken. De grootste achterlijkheden, denkbeelden en waanideeën die deze samenleving beheersen worden geëxporteerd vanuit de randstad naar de rest van Nederland, waar m.u.v. enkele gebieden de nuchterheid overheerst en men een broertje dood heeft aan wat er in de randstad speelt en leeft. Dus als iemand bekrompen is, is het wel een randstedeling

  Verder een prima stukje overigens.

  Like

 17. Peter zegt:

  Als ze gaan beginnen met de spuit erin ,eerst die lui in Brussel ,en geef ze gerust een paar doseringen extra .

  Like

 18. pepo Copyright zegt:

  Ik las vandaag een artikel dat zijn eigen kinderen NIET gevaccineerd zijn. 😱
  Zal dit waar zijn.
  Hij mag dan wel geen dokter zijn, maar wél een hypocriet.

  Like

 19. Tom zegt:

  Heel goed stuk!
  Ook ik ben bang dat het één tot het ander zal gaan leiden en naar mijn idee zijn we in een stroomversnelling terecht gekomen.

  Vanuit Bijbels perspectief hebben we al veel profetieën in vervulling zien gaan en we zien nog steeds profetieën in vervulling gaan. Het probleem echter is dat steeds minder mensen dit inzien omdat steeds minder mensen nog de Bijbel lezen.
  We hebben de heroprichting van de staat Israël meegemaakt en we zien dat de Joden langzaam maar zeker weer terugkeren naar Israël, mede dankzij het nieuwe antisemitisme wat wij aan het importeren zijn. Het één leidt tot het ander… En langzaam maar zeker zijn de profetieën in vervulling gegaan of gaan ze in vervulling.

  Wat er op dit moment gaande is vind ik huiveringwekkend. De wereld is aan het individualiseren, mensen worden meer en meer ‘liefhebbers van zichzelven’ zoals geprofeteerd is (Twitter, Instagram, facebook etc etc etc).Naastenliefde is steeds verder te zoeken. De jeugd kijkt met plezier naar filmpjes van mensen die dood gaan of dood zijn gegaan op de meest gruwelijke manieren. Massale abortussen is de standaard, zoals de schrijver ook al aanhaalde…

  De techniek ontwikkeld zich sneller en sneller en nu zijn we op het punt aangekomen dat wat geprofeteerd staat in Openbaringen 13 werkelijkheid kan gaan worden. Het rijk van de antichrist met zijn valse vrede is niet meer ondenkbaar:

  “15 En hetzelve werd macht gegeven om het beeld van het beest een geest te geven, opdat het beeld van het beest ook zou spreken, en maken, dat allen, die het beeld van het beest niet zouden aanbidden, gedood zouden worden.
  16 En het maakt, dat het aan allen, kleinen en groten, en rijken en armen, en vrijen en dienstknechten, een merkteken geve aan hun rechterhand of aan hun voorhoofden;
  17 En dat niemand mag kopen of verkopen, dan die dat merkteken heeft, of den naam van het beest, of het getal zijns naams.
  18 Hier is de wijsheid: die het verstand heeft, rekene het getal van het beest; want het is een getal eens mensen, en zijn getal is zeshonderd zes en zestig.”

  De communistische Chinese dictatuur heeft de wereld opgezadeld met een mega probleem, een nieuw virus waarvan niemand nog weet hoe dit af zal gaan lopen. Ook ik ben bang dat dit gaat uitmonden in een verplichte vaccinatie in combinatie met een chip / appje waarmee je toegang kunt krijgen tot winkels/werk etc… Het één leidt tot het ander!
  Daarnaast bestaat ook het risico dat het virus zal gaan leiden tot een oorlog tussen de VS en China waarin de wereld meegetrokken zal gaan worden.

  Linksom en rechtsom lopen de spanningen flink op. Mensen worden tegen elkaar opgezet.

  Ik lees veel Joodse artikelen en wat mij de laatste jaren opvalt is dat meer en meer Rabbijnen en Joodse Schriftgeleerden de komst van hun Messias verwachten. Niet meer op lange termijn maar op zeer korte termijn.
  Wat de Joden zullen zien als hun Messias zal binnen het christendom worden gezien als de antichrist. Het Jodendom accepteert niet het Nieuwe Testament uit de christelijke Bijbel en zij zien dus ook geen gevaar in het merkteken van het beest (de antichrist).
  Het volgende artikel toont dit maar al te duidelijk aan:

  https://www.jpost.com/israel-news/benjamin-netanyahu-suggests-to-microchip-kids-slammed-by-experts-627381

  (p.s. de Messiaanse Joden zien wel in Jezus Christus hun Messias).

  Geliked door 1 persoon

 20. Henk zegt:

  Wel eg je mist iets, een wereld syndroom van mentaal gestorde ook wel genoemd
  het snow flake syndroom, vroeger zouden deze zwak begaafde opgenomen worden
  maar vandaag de dag worden zij expert genoemd, waarom? dat is geen beschermde titel!

  Like

 21. jantjeuitnl zegt:

  Deze cartoon geeft het wel aan.
  https://ejbron.wordpress.com/2020/05/14/cartoon-912/
  De Amerikanen zijn zo gek nog niet met hun tweede amendement / second amandment.
  “Het recht om een wapen te dragen”.
  Uiteindelijk kan je jezelf alleen maar zo tegen de overheid te weer stellen.
  De politie/lde soldaat(gedachteloze zombies) gaat pas nadenken als hun eigen hachje op het spel staat. Eerder niet. Het maakt ze niet uit als ze anderen in het verderf storten.
  80 jaar geleden was een goed voorbeeld, maar het beboeten omdat je je niet aan de corona- “regels” houdt is de opmaat voor de volgende terreur door de overheid.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s