Vroeger was alles beter

Screenshot_243

(Door: H. Numan)

Tot nu toe was dat niet waar. Vroeger was niet alles beter. Ik herinner me nog een gesprek tijdens een familiefeestje. Het onderwerp was iets dat je echt niet meer kan missen. De een zei een wasmachine. Een ander kon niet zonder ijskast. Mijn moeder maakte een eind aan de discussie door te zeggen: ik zou warm water uit de kraan echt niet meer willen missen. Toen zij een jong meisje was werd er voor het eerst in de familie een boiler geïnstalleerd. Daarvoor moest ze water altijd koken. In een grote ketel voor de was, bijvoorbeeld. Ik heb de komst van het aardgas meegemaakt. De kolenkachel ging aan in december, en uit in maart. Als het van april tot november koud was, trok je maar een trui aan. Vroeger was niet alles beter.

Iedereen die jonger is dan 50 jaar heeft daar geen flauw benul van. Voor hen is aardgas, stroom,  een uitkering of HBO studeren heel gewoon. Dat zijn namelijk rechten. Je hebt ook ‘recht’ op een 40-urige werkweek. En nog veel meer sociale rechten. Behalve bejaarden natuurlijk. Die moeten gewoon snel deaud gaan. Ik heb erg slecht nieuws voor de meeste mensen. Binnenkort verzucht u: “Vroeger was alles beter”, en dat is dan de letterlijke waarheid.

We gaan binnenkort praten over voor of in het Chinese virustijdperk. De crisis is begonnen, en gaat alleen maar erger worden. Veel erger. Heel veel erger.

Als het sein brand meester gegeven wordt, kunnen de media het niet meer verbergen. Dacht u dat dik twee maanden vakantie vieren zonder gevolgen blijft? Kom nou toch. Het eerste slachtoffer wordt de luchtvaartindustrie. De KLM zal het waarschijnlijk nog even redden, met veel overheidssteun. Andere luchtvaartmaatschappijen hebben pech. Die gaan als eerste failliet. De rest zal moeten vechten voor klanten – die er niet meer zijn. Als u kunt vliegen, dan is dat met een mondmasker verplicht. Leuk, 12 uur vliegen met een mondmasker om.

Die vakantieklant moet eerst een medische verklaring halen voor hij mag vliegen. Dan vliegen met een mondmasker. Bij aankomst wordt hij gecontroleerd en getemperatuurd. Waarschijnlijk ter plaatse een nieuw gezondheidscertificaat kopen. Opeens is die exotische verre vakantie helemaal zo aantrekkelijk niet meer. Costa Balconia wordt een redelijk alternatief. Grote kans dat u dat sowieso al moet doen, omdat vouchers voor geboekte vluchten en vakanties waardeloos zijn bij faillissementen.

De volgende groep die het loodje gaan leggen, zijn reisbureaus, hotels, restaurants en toeristische bedrijven. Niet kunnen vliegen (die zijn failliet) betekent voor hen geen of veel minder klanten. Ze hebben 2 maanden geen (niets, nakko, nul) omzet gehad. De huur/hypotheek moet gewoon doorbetaald worden. Banken kennen geen genade. Krediet verstrekken? Probeer op dit moment maar eens je hypotheek te verlengen. Veel succes! Ze moesten gedurende die 2 maanden hun personeel doorbetalen. Dat hakt er in zonder omzet.

En dan u. U werkt niet in het toerisme, dus dat raakt u niet. Toch wel, helaas. Een aantal van u zal flink geld verliezen in vouchers die waardeloos gaan worden. Anderen verliezen werk of hun baan, omdat hotels die bezig zijn om failliet te gaan geen opdrachten geven. Die toeristische bedrijven kochten bijvoorbeeld eten en drinken dat aangeleverd moet worden. Dus als u vrachtwagenchauffeur bent, gaat u het ook merken. Ik bouw websites voor hotels. Nou, ik kan mijn lol wel op, de komende jaren…

Net zoals het Chinese virus steekt de een de ander aan. Hoe los je zo’n crisis op? De klassieke socialistische methode gaat niet werken. Ik leerde op school dat Maynard Keynes de crisis van de jaren 30 oploste door de overheid meer geld uit te laten geven. Wegen bouwen, infrastructuur, maakt niet uit wat. Als de mensen maar konden werken, zodat ze producten konden kopen. Hij zei er ook bij dat die verhoogde uitgaven later afgelost moesten worden. En dat is iets wat niemand graag doet… Na de jaren 30 hebben we zat crises gehad, van WO-II tot de Griekse kredietcrisis. Elke keer weer werden die crises opgelost door meer geld uit te geven. Alleen dat afbetalen. Daar mankeert het aan. Ik heb meer dan genoeg troonredes gehoord waarin Ma Schraap zei dat het slecht gaat en de buikriem aangetrokken moet worden. Ik heb Ma Schraap of haar zoontje nog nooit horen zeggen: “Het gaat goed met de economie, we gaan nu de gemaakte schulden versneld aflossen”.

We hebben een paar keer flink geluk gehad. We vonden een pot met gas onder de grond bij Slochteren. Die pot is leeg gefeest. Digitale techniek werd uitgevonden. Op die manier kan ik in Thailand een artikel tikken dat u 10 minuten later in Nederland kan lezen. Moderne technieken zijn een stuk zuiniger en economischer dan vroeger. Maar op een gegeven moment is het op. Dat moment is nu. Er is nog maar één pot met goud die opgemaakt kan worden: de AOW en de pensioenfondsen. Zodra die leeg gefeest zijn, is het over en sluiten.

Natuurlijk worden de belastingen verhoogd. De belastingdienst weet uit ruime ervaring dat je van een kale kip inderdaad geen veren kan plukken, maar heel goed villen. Hogere belastingen betekenen minder uitgaven, dus dat gaat de economie bepaald niet uit het slop trekken. Eerder andersom. Vooral niet als er grote werkeloosheid heerst (die komt er zo aan). Dus veel hoger dan nu kan het niet worden. Vandaar dat men op dit moment nog gretiger kijkt naar de pensioenpot, en het advies om boven de 70 zo snel mogelijk dood te gaan. Social(istisch) als we zijn willen we u ouwetjes daar graag bij helpen.

Omdat we met generaties te maken hebben die in overvloed geleefd hebben, met als ergste ramp die ze doorstonden 2 uur geen WiFi verbinding, vrees ik het ergste. De pensioenpot en de AOW gaan er gewoon aan. Dat is geen doemdenken van mij, maar een zekerheid.

Socialisme is nu de heersende politieke stroming in West-Europa geworden. Ook in Nederland. Als u de media een beetje volgt, moet het u dun door de broek lopen. Wij moeten € 1 miljard cadeau geven aan donker Afrika, tegen het Chinese virus. Meer vluchtelingen opvangen. Die opvang moet ruimhartiger (= luxueuzer) worden. Timmermans kreeg voor de crisis tweeduizend MILJARD om leuke groene dingen mee te doen. Ha ha, zegt Timmerschwanz. Rien ne va plus, de centjes zijn niet meer van u! Hij weigert er zelfs maar een cent van terug te geven. Eens gegeven, blijft gegeven. Net als de kleindochter van Ma Schraap. Die gaat op haar 18e verjaardag een miljoen ontvangen. Afspraak is afspraak.

Met andere woorden: onze regenten gaan gewoon door met feesten. Dus ook met Europa. Nog een nieuwtje voor u. De EU staat op instorten. Zo ongeveer al het krediet dat ze had, is in Griekenland gestopt. Na Griekenland smeken Spanje, Portugal en vooral Italië om een financieel infuus. Op nòg voordeligere voorwaarden. Als ze dat infuus niet krijgen, stappen ze nooit of te nimmer direct uit de EU. Dat is een spelletje blufpoker waar de EU maar al te graag intrapt.

Gaat dat goed? Voorlopig gaat het … prima! Het echte gevaar voor de elite is groei van de PVV en in mindere mate het FvD. Er is niets dat de politie niet onder controle kan houden. Behalve natuurlijk potenrammen, drugs dealen, moordaanslagen en islamisering. De elite ziet dat niet als een serieus probleem, want daar hebben ze geen last van. Zolang ze er zelf geen last van ondervinden, is er niets aan het handje. Dat U er last van ondervindt? Ach, dat is uw probleem.

Maar de wereld staat niet stil. Vooral niet de wereld van het woestijnvirus. Dat gaat onverdroten verder met kolonisatie. Potenrammen in Amsterdam. Is weer helemaal terug. Nee, niet nu. Het was allang terug. De tijd dat je hand in hand over straat kon lopen in Amsterdam eindigde ergens rond het jaar 2000. Dus TWINTIG  jaar geleden. Het komt toevallig weer een keer in het nieuws. Dat is alles. Vanaf dat moment 20 jaar geleden kon je als homo dat maar beter onder de pet houden. Zolang die pet geen keppeltje is. Dat doet de elite ook, en voor hen werkt het prima. Net als het Chinese virus kent het woestijnvirus geen genade, mededogen of compromissen.

Ik ben erg bang dat Wilders, als hij eenmaal gekozen, is een leeg afgekloven botje krijgt dat hij vanaf de grond weer moet opbouwen.

Door:
H. Numan
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

29 reacties op Vroeger was alles beter

 1. pepo Copyright zegt:

  Petje af.
  Goed artikel met de juiste waarheid.
  Al zullen vele het pas zien als ze het persoonlijk ondervinden.

  Geliked door 1 persoon

 2. Cathja zegt:

  Het is nog geen half tien in de ochtend als ik dit allemaal lees…..

  Ook goeiemorgen allemaal. Wat een ellende.

  Eerst maar aan de koffie. Misschien knap ik daarvan wat op?

  Geliked door 2 people

 3. Piet Snot zegt:

  De grap dat we een nieuwe jaartelling krijgen en het eerdaags over AC en BC zouden hebben had iemand hier van de week al gemaakt.
  We hebben het dan over After Corona en Before Corona i.p.v. Voor chritus en Na christus..
  Weet even niet meer wie dat was of bij welk artikel.
  Ik had er nog een reactie op gegeven, ik vond het steengoed bedacht, maar na het versturen daarvan heb ik deze helaas nooit meer terug gezien hier.

  Like

 4. klaas zegt:

  Geliked door 3 people

  • Cathja zegt:

   @klaas

   Compleet gestoorden die deze idioterie ondersteunen. De CO2 is zeker uitgewerkt bij haar, en nu gaat ze verder als corona-specialiste…?

   Misschien kan Bill Gates haar in dienst nemen?

   Werkelijk, het wordt met de dag idioter in deze wereld. Het aantal mensen met een gezond werkend stel hersens begint aardig uit te dunnen.

   Geliked door 3 people

  • LUCIA zegt:

   Is dit anderen ook opgevallen, er is iets mis, zwaar mis met mensen die een disproportioneel groot hoofd hebben, smal lijf, erg smalle schouders ook bij de mannen met dit, ik noem het oneerbiedig het paardekopsyndroom, nou onhoud ik alles, zelf telefoonnummers maar zelden of nooit namen maar Rutte is een van hen, deze trut ook en je hebt nog een gozer, was vaak in talkshows altijd lullen over de ouderen die het zo goed hadden en zijn hele betoog kwam erop neer dat we maar es flink minder pensioen moesten krijgen, want het ging ten koste van de jongere generatie.
   Misschien weet u wie ik bedoel maar kijk maar rond en zodra je die paardekoppen ziet luister extra goed want er is iets mis met de bedrading binnen die koppen, ergens middenin houdt het gewoon op ….maakt het geen contact.

   Geliked door 1 persoon

 5. Jan zegt:

  Vergeet niet de droogzwier die de wringer vervangt

  Je vergat alle studenten van het ROC richting hotellerie. Die scholen zijn al maanden dicht. (Op Luzac gaf ik soms 1:1 les en die scholen zijn allemaal open. De elite leeft dus op oude voet voort)
  Ik heb in het verleden een jaar op een ROC zo’n school les gegeven en zij moeten stages lopen in het buitenland en leren serveren, vandaar een restaurant aan zo’n school. Die stages en praktijkexamens vervallen nu. Overigens ook omdat zij die dit jaar hebben moeten afbreken of niet hebben kunnen doen. Ook de tussentijdse examens, het hele jaar door, zijn de laatste maanden niet gedaan en dat zijn erg veel. Al deze studenten kunnen nu niet afstuderen en worden opgezadeld met nieuwe collegegelden en inschrijfgelden, waarvoor geen geld, want veel studenten werken in hotels en restaurants om hun studie te betalen (daarbij komt overigens dat veel uit gebroken gezinnen komen, dus er is simpelweg geen geld meer).

  Nieuwe studenten die zich hebben aangemeld kunnen vanwege ruimtegebrek niet geplaatst worden en zitten dus een jaar thuis bij pa en ma (als zij het jaar daarop kunnen of willen studeren). Echter. veel middelbare schoolverlaters kunnen niet meer studeren want er is geen geld meer voor. Hotels failliet, studie waardeloos.
  Niemand in Den Haag heeft enig benul wat de leerlingen is aangedaan en de ouders.

  De NS kan dan wel propaganda maken met hun ronduit achterlijke manier van vervoer, een paar mensen in 1 coupé, maar het verlies zal zo groot zijn, dat hier binnen de kortste keren van afgezien moet worden zodat iedereen weer in volle treinen zit. Indien niet dan staan binnen de korste keren de treinen toch stil, want geen geld meer. Zelfde geldt voor ProRail. Die werkt ook niet voor niks. 3/4 gaat straks niet meer naar zijn werk, de metro’s liggen stil en de boel verrot want ook al staat het stil hetzal wel onderhouden moeten worden. En zo storten ook een fiks aantal bedrijven in.

  Rutte’s Nieuwe Normaal

  Geliked door 4 people

 6. Statler & Waldorf zegt:

  Zeg webmaster !!

  Dat portretrecht ligt wel bij ons ……
  Pas maar op anders heb je straks weer een claim aan je broek en moet je weer met de pet rond.

  Geliked door 2 people

 7. Het is een mens eigen om als hij terugkijkt zich vooral de leuke dingen blijkt te herinneren.
  Zo heb ik een keer met stijgende verbazing naar mijn oudste broer zitten luisteren, hij is tien jaar ouder dan ik en hij wist te vertellen dat zijn militaire diensttijd de mooiste van zijn leven was geweest….!
  Helaas voor hem had ik als klein mannetje de drama’s meegemaakt, zo had hij zich een keer zonder medeweten van mijn ouders na een weekendverlof ziek gemeld waarop een paar dagen later de marechaussee langs kwam en hem toen hij niks bleek te mankeren mee namen.
  Tot hilariteit in ons gezin bleek hij ook nog eens een komediant eerste klas want hij deed alsof hij bij het opstaan telkens duizelingen kreeg en dat scheelde hem toch een disciplinaire straf.
  Ik herinnerde hem er aan dat toen hij op de dag dat hij af zou zwaaien te horen kreeg dat hij drie maanden moest nadienen als parate troepen vanwege de toestand met Papoea-Nieuw-Guinea hij onder in het gangetje had staan te huilen en dat mijn moeder zo’n medelijden met hem kreeg dat ze hem een “pak” cadeau deed (een kostuum noemen we dat tegenwoordig).

  En ik ? Ik ben geen haar beter, als ik terugdenk aan de jaren dat ik in de paardensport werkzaam was dan komen in eerste instantie alleen de leuke dingen bovendrijven, pas als je langere tijd terugdenkt komen ook de rotdingen weer boven.

  En nu dan de komende recessie, zeker, ik denk dat die best heftig zal zijn hoewel ik een fractie minder pessimistisch ben dan de heer Numan.
  Een ding is zeker; we gaan het meemaken.

  Geliked door 1 persoon

 8. En voor ik het vergeet, het is wel zo dat drie Kabinetten van Rutte wel de Staatsschuld drastisch hebben teruggebracht, Nederland was weer eens het enige land dat (ruimschoots) aan de eisen van Brussel kon voldoen.

  Like

  • bobzelf zegt:

   NEE MAFKEES , ZE HEBBEN DE REKENMANIER VERANDERD !!

   3 KABINETTE RUTTE HEBBEN DE STAATSSCHULD ???

   DRASTISCH TERUG GEBRACHT ?? WHAHAHAHAHAHAHA

   WHAHAHAHAHA , WHAHAHAHAHAHA, WHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

   WERKELIJK ONGELOFELIJK , dat iemand dit zo neerpleurt !!

   De kredietcrisis, en daarna de Europese schuldencrisis, heeft de Nederlandse schatkist geen goed gedaan. Binnen een decenium loopt de schuldenlast op met 216 miljard euro, 12.700 euro per inwoner.

   JIJ WEET ECHT GEEN FLIKKER HE ??

   STAATSSCHULD LOOPT OP IN 9 JAAR OP VAN 250 NAAR 466 MILJARD

   HALLO !!

   AD LEZER !! eu trol !!! wat een lulkoek ,iedere keer weer !!

   OOM GENIUS BOB

   KIJK EVEN MEE, TIJL WEER IN DE BOCHT !!

   De schuld in miljarden euro’s:

   2007: 250
   2008: 347
   2009: 350
   2010: 373
   2011: 394
   2012: 426
   2013: 440
   2014: 450
   2015: 458
   2016: 466

   ER IS NU IETS EXTRA’S AFGELOST ,VAN UW CENTEN , MAAR HET GAS IS OP
   EN ER KNALT NU TOT HET EIND VAN HET JAAR
   EEN GESCHATTE !!!!!

   92 MILJARD ACHTERAAN DUS EFFE ERBIJ !!

   UW PENSIOENEN ZIJN PLEITEN EN DE ESM IS OPGESTART !!

   JE KAN ZO BIJ DE EU SOLLICITEREN, WAT EEN
   ZELDZAME DOMHEID,

   JE BENT ECHT OP DE EFTELING GEBOREN HE ??

   OOM BENNY HILL

   Geliked door 2 people

  • scherpschutter1943 zegt:

   Tijl, dat is waar maar waar blijft het effect van jarenlang bezuinigen en overhouden als je dat in 1 keer weggeeft aan de spaghettivreters?

   Geliked door 1 persoon

 9. vangie1206j zegt:

  Ik ben 1 van gelukkige of heet dat verstandige die in de welvaarts hype niet heb meegedaan.
  Hoefde niet de nieuwste stereo set had lang een mobiel genaamd door de kakjeugd hij heeft nog een koelkast straatnaam voor een oud model mobiele telefoon.
  Ik zei altijd ik kan er mee bellen alleen niet koelen.
  Kocht niet tig keer per jaar de nieuwste mode grillen.
  Heb mijn hele levensjaren gewerkt en heb nu een leuk appeltje voor de dorst voor zolang ik nog te leven heb.
  Dan de jeugd mijn bank saldo is zwart van de jeugd bloedrood.
  De zeven vette jaren zijn voorbij en nu krijgen we de 7 magere jaren ook de jeugdige patsers met hun IPhone 11 of misschien al 12.
  De jeugd ook mijn kinderen lachte mij
  toen uit en ik lach de jeugd nu uit.

  Geliked door 2 people

  • scherpschutter1943 zegt:

   Vangie, dat appeltje voor de dorst kunt u wel vergeten. Uw geld wordt, ook als het op de bank staat, minder waard. Kijk naar griekenland. Daar werd het geld van de spaarders door de staat geconfisqueerd. Dat gaat hier ook gebeuren.Dat is al aan de gang bij de pensioenfondsen, dus ook u blijft niet gespaard. Uw geld van de bank halen zal niets helpen want ook daar verdwijnt uw geld, gestolen, verbrand of in rook opgegaan door inflatie.

   Like

 10. bobzelf zegt:

  OOOCH , NA HET WEKENLANGE GUILOTIENE MASSSA GEBRUIK
  OM ALLE LANDVERRADERS EN NSB ers
  het schavot op te hijsen
  EN
  HET… WIR HABEN ES NATURLICH NICHT GEWUSST ,, HILFE , HILFE
  zal door de lucht galmen

  is het leuke voorbeeld, die dekselse OOM VLADIMIR , die deed er 30 jaar over !!
  MOET EEN ENGE MAN ZIJN !!

  GEERT HEEFT 1 PROBLEEM, HET GAS IS OP !!!

  NOU U ROEPT MAARR HOOR TEGEN DIE TIJD

  IK ZAL MIJN MEISSIE EVEN VRAGEN OF ZE OOM VLADIMIR WIL VRAGEN OF HIJ WIL HELPEN !!

  DUS HOPPA ,WIJ DE OUWETJES, KRAKEND EN PIEPEND ZULLEN KOMEN HELPEN

  ONZE KINDERTJES HEBBEN HET TE DRUK MET HUN I=PHONE etc
  en het mililieueueueueueueueueueueue

  en die krijgen nog geen grasmaaier op gestart !!

  DUS steek in ieder geval eeen spies in de reten van draghi ,
  en die travestiet met dat plastic hoofd,
  Christine Lagarde met die rare kunst eethoek
  zoek ook baroso even op en onze tandenfee Guy
  die mag samen met hansie de volgevreten rolmops , tegelijk onder “””HET MES “”

  oooh en wacht . oom frans doe ik zelf, graag zelfs
  16.000 DODEN , EN DE FILMPJES VAN HET BEERTJE EN DE GESTOLEN RING
  daar mag hij niet aan ontsnappen

  kijk u en ik hier hebben geleefd , met niets ,
  ze hebben mij later verteld , DAT DAT ARMOE WAS ???
  NIKS VAN GEMERKT !!
  HET IS EFFE WENNEN HOOR, MAAR ALS IEDEREEN NIETS HEEFT ,
  IS IEDEEN RIJK, WORDT ER WEER GELACHEN, EEN NEUT
  DE DEUREN WAGENWIJD OPEN
  EN DE ISLAM IS PLEITE, GEEN UITKERING, NIKS NOPPES
  JA DAN GAAN WE TERUG TOCH
  WEER LEKKER MET ONZE NIKE DESERT SLIPPERS LEKKER TERUG IN DE TENT
  EN MET JE POTEN IN HET ZAND

  OOK MOOI

  om met JOPIE TE SPREKE, IEDER NADEEL HEB ZE VOORDEEL .

  EN JE BEGRIJP UT PAS , AS JE HET ZIET
  dus geen gehuil en gejank

  6 weken zomer vakantie, en een rubber bal van dfl 0.25
  en penalty kampioenschappen ,

  DUS KOP OP , NEVER GIVE UP IS FOR LOSERS

  oom guillotiene

  Geliked door 4 people

  • vangie1206j zegt:

   Zo Ome BOB gij heb er zin an.

   Like

  • LUCIA zegt:

   U bent kostelijk ome BOB, ik heb gelachen bij een kop koffie, om uw verhaal hierboven tot dat ik bij de tandenfee Guy kwam, toen heb ik gebruld van het lachen er kan g.v.d. een vrachtwagen rijden tussen die 2 voortanden…schitterende humor..blijf a.u.b. schrijven en de draak steken met alles en iedereen..u doet het met hersens en op onnavolgbare wijze !! en niet onbelangrijk u heeft meestal gelijk.

   Like

   • bobzelf zegt:

    BEETJE LATE REACTIE SORRY IK ZIE LUCIA PER ONGELUK

    MAAR DANK JE WEL LUCIA !!!

    JA, JE KUNT n.l. kiezen, dus je kan ook lachend je graf in , whahahahaha

    u heeft meestal gelijk ????? whahahaha daar wil ik over discussieren whahaha

    alles wat ik schrijf , is altijd de waarheid, , ik lieg dus nooit !!

    is weleens moeilijk , maar dan leg ik het ook gelijk uit , hoppa

    kijk als je niet liegt, hoef je ook niets te onthouden
    van wat heb ik ook alweer vorige week tegen hem / haar gezegd ??

    LEEFT ZO ONTZETTEND MAKKELIJK , IN DEZE VERZIEKTE WERELD

    ik heb een hele mooie stiefdochter met heel veel teken en schilder talent
    IS AFGESTUDEERD HALLO COHEN WHAHAHAHAA
    IS DUS dr !!!!!
    maar mist “”wereldwijsheid “”” nou dan help ik wel effe, whahaha,

    maar kan weleens moeilijk haar nest uit,

    dus dan ging “”””haar in knotje,”””” je kleren aan en hoppa op de

    bus naar KIEV . broodje enappeltje mee !!!

    DUS DIE KOMT THUIS, EN JA, IK DOE HET DUS ECHT ..

    IK NEEM HAAR 28 JAAR EFFE OP SCHOOT, EN ZEG !!

    JE STINKT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    dus tranen met tuiten

    dus heb ik haar uitgelegd, dat als je op je werk binnen komt, en de meiden of je baas ,RUIKT JE VOORBIJ KOMEN

    JE WAT JE OOK DOET, de komende jaren !!!!!!
    ZE JE ALTIJD NOEMEN,
    DAT MEISJE DAT ALTIJD STINKT !!!!

    NOU DAT HEEFT ZE GOED BEGREPEN ,

    EN het levert dus , boze mensen op , maar moeten ze maar geen lulverhalen ophangen !!

    dus liegen is goed, want dan is de boodschap zachter ???????????????????

    de DE GEWONE WAARHEID , DAN ZIJN WE BOOS

    DUS DE IK BEN HET EENS MET ALLES VAN GEERT BIJ DE PVV
    maar????????????
    ik stem er niet op ????????????????????????

    HIJ ZEGT HET ZO HARD ???

    DUSWAAR IS HET MISGEGAAN !!

    KUSSIE DANK VOOR JE FIJNE REACTIE , LIEF EN KUSSIE

    OME BOB

    Like

 11. Tistochwat zegt:

  Net zoals het Chinese virus

  Het BILL GATES-VIRUS! Houd die schoft in de gaten!

  Verder een uitstekend artikel.
  We gaan met zijn allen naar de kloten door de schuld van de demonische ‘elite’, geassisteerd door alle nuttige idioten.
  Er is geen weg meer terug.

  Geliked door 1 persoon

 12. Tistochwat zegt:

  Net als de kleindochter van Ma Schraap. Die gaat op haar 18e verjaardag een miljoen ontvangen.

  De ‘koninklijke’ snotpin krijgt straks 1,5 miljoen!
  Anders redt ze het niet, de arme stakker.

  Geliked door 2 people

  • Harry zegt:

   We zagen deze week dat die bolle ook zo’n vijf miljoen subsidie ieder jaar ten onrechte ontvangt ,
   voor een stuk bos waar de bomen een koninklijke tatoeage dragen !
   Heb je het gezien op tv ?
   Alweer zo’n affaire , net als de Groene Draeck , dat bootje van die verrimpelde draak .
   Zij hebben het gebruik , de marine de kosten .
   En die paarden die door de cavalerie , de knollenclub van het leger onderhouden worden .
   Werd ons ook niet verteld .

   Eerlijkheid , daar hebben ze nooit van gehoord !

   En dan die snotpin , wie weet wat die meid nog meer in het geniep toegeschoven krijgt uit een of ander potje ?
   Ze heeft al aardige tietjes , dus daar moet de duurste merkkleding omheen , want je bent maar EEN keer jong , toch ? Je moet er NU van genieten !

   Zo word je dus continu bedonderd , door die familie , door de overheid .

   Alleen het zure is dat WIJ BURGERS die bedragen mogen ophoesten .

   Tijd voor een impeachment actie !

   Geliked door 2 people

   • Tistochwat zegt:

    Harry 15 mei 2020 om 12:20

    Ik weet het en ik erger me kapot!
    De kastelen en paleizen waarin ze hokken (en de rest van hun geneugten), worden ook door ons onderhouden!
    Gierige, gewetenloze parasieten!

    En wij maar dagen, weken werken aan onze administratie voor die kutbelastingen.
    Daar krijg ik letterlijk hoofdpijn van.
    Ik haat papieren rompslomp, hebben die lui ook geen last van.
    Hún hele leven is feest en vakantie.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s