EU en de media werken samen om een communistische dictatuur vestigen

Screenshot_270

(Door: “Balkanske priče”)

“De EU is in haar huidige vorm een dictatuur, die naties vernietigt; ze beschermt Europa niet, maar vernietigt de Europese idee. Migratie, uitroeiing van nationale identiteiten en vrijhandelsovereenkomsten dragen bij aan deze vernietiging”, zei de Franse politica Marine Le Pen. Zij ziet liever “een unie van individuele natiestaten, omdat alleen naties Europa kunnen opbouwen en redden”… De EU wordt beleefd als een vreemde macht die vanuit Brussel ingrijpt in het dagelijks leven van de mensen, zonder dat een weerwoord mogelijk is. Er is geen dialoog meer, maar een monoloog vanuit de EU. De Unie wordt totalitair als een anonieme en onpersoonlijke administratie. In dit bureaucratisch apparaat wordt de dialoog onmogelijk gemaakt; er is slechts een monoloog: de machtige heeft het woord, er zijn alleen nog dictaten…

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "migratie", Barbarisme, belangenverstrengeling, betutteling, Brussel, Bureaucratie, Censuur, Communisme, cultuurrelativisme, dictatuur, Elite, establishment, Europa, EUSSR, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Linkse media, machtswellust, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, Nationalisme, nieuw fascisme, Patriottisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

10 reacties op EU en de media werken samen om een communistische dictatuur vestigen

 1. Japio zegt:

  VVD op 43 zetels (ANP)?! Mensen waarderen de cojona aanpak van het kabinet?! Schiet mij maar lek hoor, het is gedaan met nederigland.

  Geliked door 1 persoon

  • koosv8 zegt:

   Wij hier hebben het altijd over de foute berichten op de Nederlandse TV of wat voor mainstream dan ook. En nu komt er een peiling, genomen onder 2000 mensen. Hoppa 43 zetels. Hoezo is het nu WEL de waarheid. Het is vrijwel nooit de waarheid. Over stikstof over CO2 over het klimaat over de ijskap over CORONA ETC. CORRUPTIE IS HET ENIGSTE WAT IN BLOEI STAAT DIT VOORJAAR.

   Geliked door 5 people

  • koddebeier zegt:

   Debielen zijn in de meerderheid.
   Nederland het land van de kurkenkontjes met een IQ van 20 !!

   Geliked door 4 people

  • ronjaspers zegt:

   Japio.Fake news,leugen nieuws creatief met cijfers, manipulatie kiezersbedrog.

   Like

 2. vangie1206j zegt:

  Over bangmakerij gesproken.
  Dit is zo een verhaal.
  Misschien ben ik een uitzondering ik laat me niet bang maken en nog minder intimideren door die zogenaamde machthebbers.

  Geliked door 2 people

 3. Over censuur.
  Kijk eens even wat er gebeurd op You tube.
  Als er een filmpje of een soort van docu op komt te staan met kritische geluiden wel of niet goed onderbouwd is er grote kans dat zo iets binnen 24 uur niet meer terug te vinden is, want de waarheid mag het gepeupel niet weten namelijk.
  Er zijn tal van doktoren, medisch specialisten en virologen die ondertussen de hele corona hoax met goed onderbouwde argumenten en bewijzen al onderuit geschoffeld hebben, maar honderdtallen zijn daarvan al niet meer terug te vinden op You tube.
  Het is voor mij in ieder geval al enige tijd duidelijk dat niet alleen de WHO achter de hele corona hoax zit maar de VN degene is die achter de schermen de hele zaak aan stuurt gefinancierd door een relatief klein aantal super rijken.
  Jensen zegt bijvoorbeeld we gaan deze strijd winnen, maar dat is allemaal nog niet zo zeker, omdat hij waarschijnlijk niet verder kijkt dan Nederland en een stukje USA.
  Het is een wereldwijd probleem wat niet alleen in Nederland opgelost kan worden en nmm. alleen gedaan kan worden door de USA in samenwerking met Rusland.
  Hoe ver het gaat komen weet Ik niet, maar het meest beangstigende is voor mij nog steeds de uitrol van het 5G netwerk dat over waarschijnlijk niet al te lange tijd opgevolgd gaat worden door een 6G netwerk om alle mensen in de gaten te houden.
  Het willen chippen van mensen is ook een groot bewijs dat er heel wat andere zaken spelen dan de bevolking wijs gemaakt wordt.
  En degenen onder ons die denken het zal mijn tijd weel duren zouden wel eens onaangenaam verrast kunnen worden.

  Geliked door 7 people

  • LUCIA zegt:

   @Henk
   Je in de gaten houden en allerlei andere zaken, ga maar eens googelen over voice to skull technology, kunnen ze nu ook al hoor en overigens die 5 G kunnen ze gewoon inbouwen in de 4 G torens/masten zeggen we hier, dat wist ik niet kwam ik een paar dagen geleden achter, ze hebben die 4G masten zo gebouwd dat ze sneaky omgebouwd of opgepimpt kunnen worden tot 5 G en dat is f..g shitzooi heel eng en die klootviool van een Musk, die zijn dochter niet eens een fatsoenlijke naam kan geven behalve een soort barcode (wat op een zak suiker geen punt is maar niet de naam voor je kind).Die idioot heeft op de een of andere manier toestemming gekregen om een heleboel 5G satellieten de ruimte in te gooien zodat we ook van bovenaf gegrild kunnen worden, die dingen zijn eeuwig gesignaleerd over nederland iederen denkt dan een UFO ondertussen is het gewoon staaltje ruimtelijke vervuiling en grillen van de aardbewoners. Ik denk wel eens een wereldcrowdfundingsactie geld inzamelen om musk, gates en soros een mooi rond derde oog te bezorgen, we hebben gewoon een paar goed snipers nodig!!

   Geliked door 2 people

  • ronjaspers zegt:

   Henk der Niederlander.De anderhalve meter afstand heeft volgens mij te maken met het 5,6,7,G netwerk.Als ze ons gevaccineerd hebben met hun vergif + chip,kunnen ze ons bespioneren met gezichtsherkenning en scannen of we gevaccineerd zijn, en een G.P.S in de chip.Zodat ze ons kunnen volgen,ik ben geen expert maar zal er niet ver langs zitten.

   Like

 4. droevige mof zegt:

  Voor de grote demonstratie van morgen in Stuttgart worden 500 000 mensen verwacht. 24 uur voor de start hebben de autoriteiten het aantal beperkt tot 5000 personen. Dat is 1%, zoals bekend.
  Denken ze echt dat ze met zulke machinaties weg kunnen komen? Wanneer teleurstelling en
  wanhoop geen uitweg meer vinden, dan zijn woede en agressie het gevolg. Ik ben erg benieuwd hoe het morgen verder gaat.
  https://www.stuttgarter-zeitung.de/inhalt.corona-proteste-in-stuttgart-stadt-begrenzt-demo-auf-5000-teilnehmer.44e93387-e52c-47c7-914d-5ac454c41749.html

  Geliked door 3 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s