De pandemie is voorbij, de vluchtelingencentra stromen weer vol

Screenshot_343

(Vertaling: E.J. Bron)

Stuttgart – Terwijl voor veel mensen in het land door en sinds de corona-uitbraak niets meer is zoals vroeger, angst voor de toekomst en het samenleven domineren en het vertrouwen van veel mensen vertroebelen, zijn er in dit land processen gaande die waarschijnlijk nooit zullen veranderen: in de Duitse asiel- en vluchtelingenpolitiek (voor zover deze überhaupt onderbroken was) is de normaliteit teruggekeerd. In Kirchberg an der Murr in de deelstaat Baden-Württemberg komen nu weer asielzoekers aan. Ook het gebruikelijke bashen van de AfD mag niet ontbreken.

journalistenwatch

Het gemeenschappelijk onderkomen in Kirchberg was sinds afgelopen herfst verlaten, omdat er destijds een rechts-extreem gemotiveerde brandaanslag op de instelling plaatsvond. Ook al zijn er geen bewijzen voor, was – volgens inmiddels landelijk gebruik van maatschappelijke veroordeling van tevoren – het plaatselijke bondgenootschap “Samen tegen rechts in Rems-Murr” er kort na het incident al van overtuigd dat de aanslag uiteindelijk te verantwoorden zou zijn door de AfD, omdat er een “wisselende relatie van rechtse terreur en de racistische AfD-propaganda” zou bestaan. Activisten spraken van “geestelijke brandstichting” in Kirchberg.

Het is dezelfde perfide truc waarmee op dit moment corona-demonstranten tot rechts-populisten, rechts-extremen en uiteindelijk sympathisanten of zelfs handlangers van moordaanslagen zoals Kassel of Halle worden bestempeld. Dat in Kirchberg bovendien, zoals de “Stuttgarter Nachrichten” bericht, “een parlementariër van de Bondsdag en de voormalige penningmeester van de AfD in Baden-Württemberg” wonen, volstaat vermoedelijk als indicatiebewijs.

“Juist nu” in Kirchberg

Na een door de pandemie veroorzaakte onderbreking wordt de gemeenschappelijke instelling nu dus weer opnieuw gevuld – volgens het districtskantoor met 28 personen, die de Kreis Rems-Murr uit de instellingen voor eerste opvang kreeg toegewezen. De bezetting van de standplaats vindt volgens de krant plaats “in het kader van het aan de actuele situatie rondom corona aangepaste concept van de Kreis”, dat voorziet in een “zo mogelijk lage bezetting”.

De burgemeester van Kirchberg laat zich bijna lyrisch uit over het samenleven van “gevluchte personen” en autochtonen in het verleden. Deze zou excellent zijn; in het onderkomen zouden overwegend gezinnen zijn ondergebracht, voor wie de ettelijke actieve vrijwilligers gezorgd hadden. “Wat er nu op ons afkomt, is echter nieuw – nu komen er overwegend jonge mannen uit Turkije en Afrika”, aldus de burgemeester.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "migratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), Afghanistan, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, demoniseren, Duitsland, Eurabië, Graaien, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Multiculti, Naïviteit, onwetendheid, Overheid, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Turken, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

6 reacties op De pandemie is voorbij, de vluchtelingencentra stromen weer vol

 1. Uitroeien dat vluchtelingentuig. Te beginnen bij de lieden die dit allemaal faciliteren. Dat zijn politici en besturen van de NGO’s die dit allemaal bekokstoofd hebben. Welke plaatjes we ook te zien krijgen, ik zie overal dezeelfde tenten en andere spullen bij die zogenaamde vluchtelingen. Dat wijst op een grote organisatie met veel geld die dit allemaal in het geniep faciliteren. De bpers weet overal van maar zwijgt als het graf, dit in opdracht van de overheden, die bezig zijn met het grote omvolkingsplan. Ze liggen aardig op schema.

  Geliked door 4 people

  • LUCIA zegt:

   Doel onrust zaaien en zorgen dat wij op diverse fronten moeten vechten waardoor zij rustig kunnen blijven doen wat ze willen doen n,l een eind maken aan ons leven en de resterende mensheid preferabel jongeren, knechten dus concentreer je daarop want dat is het belangrijkste. als we hun goed in de kieren hebben en we hun verslagen hebben is het tijd voor andere zaken, niet eerder. het is een eeuwenlange tactiek verdeel en heers

   Like

 2. Kraftavilqa zegt:

  Vja hoor de ene crisis is nauwelijks voorbij en reeds zit het rooie tuig hoog te paard om ons de volgende crisis in te leiden. Wijzer worden ze nooit, kwaadaardiger daarentegen des te meer, de Westerse beschaving die toch zoveel goeds heeft gebracht en helaas ook het bestaan van het rooie geteisem mogelijk heeft gemaakt zal en moet vernietigd worden teneinde iedereen gelijk te maken in een dystopissche nachtmerriewereld van universeel lijden en gebrek.

  Geliked door 2 people

 3. Tistochwat zegt:

  Kunnen ze weer nieuwe ziektes meebrengen.

  Geliked door 4 people

 4. Pingback: De pandemie is voorbij, de vluchtelingencentra stromen weer vol! | eunmask

 5. Julia zegt:

  Maakt niet uit geld genoeg. Alleen maken we hiervoor wel onze economie kapot en zuigen we het volk tot op het bot uit om al dat binnenkomend tuig te onderhouden. Wie zijn slimmer die zogenoemde vluchtelingen of het volk dat over zich heen laat komen. Gegarandeerd die zogenoemde zielige vluchtelingen profiteren en wij zijn uitsluitend onderdanige en onderdrukte betaalslaven. Men krijgt waarvoor men kiest.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s