COA-personeel voelt zich onveilig en luidt noodklok: ‘Minderjarige’ criminele Noord-Afrikanen verstieren het

Screenshot_342

(Door: Bas van Sluis)

Onder het personeel van asielzoekerscentra van Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA) is veel angst voor ‘minderjarige’ asielzoekers uit Algerije, Marokko en Tunesië. Het is wachten tot het echt een keer fout gaat.

Dat verklaren meerdere COA-medewerkers tegen Dagblad van het Noorden. Medewerkers van het COA voelen zich onveilig en machteloos tegenover deze groep ‘minderjarige’ Noord-Afrikanen die geen kans hebben op een verblijfsvergunning. ,,Dat weten ze ook gewoon. Ze hebben echt schijt aan ons.”

Lees verder>>>
(h/t “Gienekehado”)
Dagblad van het Noorden

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "migratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Bananenmonarchie Nederland, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Illegalen, Immigratie, Islamisering, islamitische ideologie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Maghreb/Noord-Afrika, Moslims, Multiculti, Noord-Afrikanen. Bookmark de permalink .

25 reacties op COA-personeel voelt zich onveilig en luidt noodklok: ‘Minderjarige’ criminele Noord-Afrikanen verstieren het

 1. flo zegt:

  Jihad…. J i h a d!!! maar dat gore linkse tuig, die verraders die het moslim vuil “verzorgen” zien het nog steeds niet. Laten wij hopen dat er een paar om zeep worden geholpen, wellicht dan weten ze het.

  Geliked door 4 people

 2. LUCIA zegt:

  COA personeel , BOA’s ( ja ze wurgen anders) 3-letterige nietszeggende afkortingen, die proberen te verhullen dat je een K.U.T-baan hebt ( K.U.T. baan staat natuurlijk voor klote uitzonderlijke troosteloze baan, ja we blijven wel netjes hoor)

  Geliked door 5 people

  • guusvelraeds zegt:

   Ben je overal uit de boot gevallen wordt je COA of BOA. De overheid weet dat en maakt er op schandalige manier gebruik van. Het overgrote COA en BOA personeel houdt de mond en het handjevol dat wel de mond opendoet staat morgen op straat om vervangen te worden met de volgende lichting goedmenende verwaarloosbaren.

   Geliked door 2 people

 3. Orelius zegt:

  Geen medelijden met landveraders.

  Geliked door 3 people

 4. hannah zegt:

  de COA’s zijn de mensen die hun baan willen behouden, zij leren deze noord-afrikanen hoe zij moeten liegen, bedriegen en de juiste woordkeuze kunnen hanteren naar de uitbetalingsinstanties .. allemaal links tuig …..
  vraag: hoe smaakt het eten ? antwoord asielzoeker : verkensvreten …… dit verzinnen ze niet zelf, daar zijn ze te achterlijk voor !!!

  Geliked door 3 people

 5. dutchess zegt:

  Waar ik nou zo verdomd kwaad over wordt is dit:
  Veel van de Noord-Afrikaanse criminelen melden zich bij opvang- en aanmeldlocatie Ter Apel en claimen minderjarig te zijn. ,,Om daar gelijk aan toe te voegen dat zij geen asiel willen.””
  Zijn wij nou gvd door alle ratten besnuffeld???? Willen geen asiel, afgezien van het feit dat ze dat ook nooit zouden krijgen. Wij kunnen niks doen? Wie zegt dat? Laat ze ophalen door de marechaussee in een geblindeerd busje, zet ze geboeid op het vliegtuig en landt op de eerste de beste vlieghaven in de woestijn. Uitladen die hap.
  Dit is nou wel een heel extreme handeling, maar kom mij niet aan met “wij kunnen en mogen niks doen”! We kunnen best, maar willen niet, bang, heel bang voor de mening van van links krapuul. Ba, in wat voor tijd leven wij tegenwoordig. Die Nederlandse Leeuw is al heel lang zijn klauwen kwijt, en is van een leeuw veranderd in een heel schichtig poesje!!! Ik eindig mijn reactie maar hier, want het maagzuur komt omhoog.

  Geliked door 8 people

  • guusvelraeds zegt:

   Wij kunnen niks doen? Wie zegt dat? Laat ze ophalen door de marechaussee in een geblindeerd busje, zet ze geboeid op het vliegtuig en landt op de eerste de beste vlieghaven in de woestijn. Uitladen die hap.

   In een normale wereld zou dit gebeuren maar………..

   Zeker nog nooit van de EU en de EU commissie (30.000 Euro maandsalaris) voor de rechten van de mens gehoord.

   Stem in maart volgend op de VVD Mark doet het goed in de peilingen zegt men en alle problemen worden opgelost. Cojona, immigratie, windmolens, biomassa, zonnepaneel parken, van het gas af, stikstof, Eurobons en een fiscaal systeem voor heel Europa en natuurlijk geen contant geld meer.

   Las vanmorgen in de krant dat Nederland het episch centrum is geworden voor de productie van crystal met onder leiding van het Mexicaans drugscartel. Het Mexicaans cartel had zich in Nederland gevestigd omwille van het gunstige strafbeleid dat hier gevoerd wordt. Staat er gewoon zwart op wit.

   Hoe het ook is Mark Rutte en co doen het prima hoor.

   Bejaarden worden opgesloten en achter glas gezet en Mexicaanse criminelen kunnen i.v.m. cojona in de gevangenis naar buiten.

   Hoe maf wil je het hebben.

   De hermelijnen mantel stond hem goed de afgelopen weken in de kranten.

   Huisarts Rob Elens werd goed afgezeken middels een ellenlang lul verhaal van ene Oosterhaus bij Pauw en toen Rob Elens nog iets wilde zeggen was net de tijd om.

   Afbranden de hele zooi. Afbranden afbranden.

   Geliked door 4 people

  • Harry Willemse zegt:

   Het pact van Marrakesh zegt u dit iets? Het was volgens de grootste leugenaar aller tijden een NIET bindend verdrag. Zie hier de uitwassen. Dat schorem mag als zij niet terug willen gewoon hier blijven en hoeft niet door de desbetreffende landen terug genomen te worden.

   Like

  • malsion zegt:

   Goede suggestie. Er is daarvoor een geschikt vliegveld niet ver van Benghazi. Installeer daar samen met geïnteresseerde buurlanden een opvangkamp. Laat het tuig daar zo veel mogelijk voor zichzelf zorgen. Ze zullen daar ongetwijfeld afkoelen in de hitte van de woestijn.
   malsion@orange.fr

   Geliked door 2 people

 6. Gienekehado zegt:

  Ik ken iemand die 20 jaar terug in een AZC werkte! Ach, ik vertel niets nieuws, iedere wakkere Nederlander weet het al DECENNIA!! Inmiddels zijn wij al wel “mooi” zo’n 500 M I L J A R D armer en is ONS LANDJE naar de Filistijnen geholpen!! Benieuwd hoeveel schietpartijen er deze week weer zijn, autobranden, explosies…..

  Geliked door 4 people

 7. verwardeman zegt:

  Ik vrees dat er nog maar een oplossing is : oppakken en interneren in kampen .
  Thuisland verzoeken om ze met vliegtuig / schip op te halen , doet thuisland dit niet dan : euthanaseren !
  Eruit met die drek , goedschiks of kwaadschiks .

  Geliked door 4 people

  • guusvelraeds zegt:

   Ik zou eerst beginnen met grenzen dicht. Met dicht bedoel ik goed dicht. Het zogenaamde vrijhandels verkeer kan nooit de schade goedmaken die Nederland kwijt is aan de ontelbare miljarden die we jaar in jaar uit kwijt zijn aan asiel. Bovendien de winst van de vrije handel komst slechts in de pocket van een klein groepje het Nederlandse volk krijgt de lasten.

   Geliked door 2 people

 8. Harry Willemse zegt:

  Wat een fascistische racisten. Ik weet wel een oplossing. In Apeldoorn zwerft nog wel een koortje rond, die kan dan mooi het fraaie lied zingen van je bent welkom in mijn land.

  Geliked door 1 persoon

 9. Cathja zegt:

  Al dat criminele spul een enkele reis Marokko bezorgen. Een andere optie is er niet. Corona of geen corona, uitzetten die gasten.

  Geliked door 2 people

 10. N.E. Derlander zegt:

  Volgens het partijkartel gaat het vooral om de toon, waarop je dit “brede” probleem uitdraagt. Ofwel ontkenning op ontkenning……totdat er een van het partijkartel het slachtoffer is, dan gaan alle alarmbellen even tijdelijk in volle hevigheid af, om daarna snel weer te verstommen. Een wetmatigheid is echter, dat er steeds vaker en steeds meer mensen van het partijkartel ook slachtoffer worden, en dan………wir haben es nicht gewusst?

  Geliked door 1 persoon

 11. Gienekehado zegt:

  Zlh voelt half Nederland zich onveilig, mss nog wel meer!! Wimpie Kok, Ruudje Lubbers zullen er wel niet veel meer van merken!! RutteLandje = KUTTElandje!!
  https://www.nu.nl/binnenland/6051994/boas-in-rotterdam-schrijven-uit-protest-drie-dagen-geen-boetes-uit.html

  Geliked door 1 persoon

 12. Gienekehado zegt:

  Ik weet, wel een paar jaar terug, dat de complete maaltijd in AZC Assen van tafel ging, omdat de “zielenpieten” het niet wouden eten!! Later zijn de menu’s aan de wensen van de “zielenpieten” aangepast!!! Het is met geen pen te beschrijven, deze miljardenkostende BISNIS / VERNEUKERIJ!! Onze AFGEJATTE centen!!! Sterf om mij!!

  Geliked door 1 persoon

 13. Kraftavilqa zegt:

  “Want een azc is voor echte vluchtelingen, voor mensen die gevaar lopen in hun eigen land.’’ Dus voor bijvoorbeeld Nederlanders…

  Geliked door 2 people

 14. karton zegt:

  COA-personeel luidt de noodklok ? Gewoon laten luiden, de burgers die rondom zo’n AZC wonen, die hebben pas écht reden om de noodklok te luiden. COA-personeel wist waaraan zij begonnen terwijl de burgers het door de strot geduwd kregen. COA-personeel ? Ze lijken Robje Jetten wel !!!

  Geliked door 1 persoon

 15. Bas zegt:

  Joodse man aangevallen

  Like

 16. Steven zegt:

  Maar goed ook dat ze bang zijn. Normaal zadelen ze de bevolking met dit soort gasten op en willen ze het liefst dat de volgende boot een nieuwe lading criminelen op gaat halen. Nu mogen ze zelf de problemen ondervinden…maar nu zijn ze ineens….BANG?
  Laat het maar flink uit de klauwen lopen..misschien wordt er dan nog wel eens iemand wakker en schopt die veiligelanders het land uit..als het mag van SOROS!!
  Achterlijk tering volk hier!

  Like

 17. Rensk. zegt:

  Een uitspraak van Ankie de Knol:¨maar wij zijn niet zo¨ Dus.

  Like

  • Gienekehado zegt:

   Ankie Knol is ook een lid van het MISDAADSYNDICAAT op Het Binnenhof!! Met haar en haar VRIENDINNEN zijn wij nóg verder de afgrond ingeschoven! Lang Leve Geert Wilders en zijn PVV! En opdat wij niet vergeten; Hans Janmaat, Pim Fortuyn, Han Jansen, Theo van Gogh en de 1000en andere naamloze slachtoffers van de OMVOLKING!!

   Geliked door 1 persoon

 18. Gienekehado zegt:

  Gepikt van TPO;
  COA-personeel doodsbang voor ‘minderjarige criminele Noord-Afrikanen’ – ‘Geharde straatcriminelen die niets te verliezen hebben’ – ‘Ze hebben echt schijt aan ons’.
  “Onder het personeel van asielzoekerscentra van Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA) is veel angst voor ‘minderjarige’ asielzoekers uit Algerije, Marokko en Tunesië. Het is wachten tot het echt een keer fout gaat.’
  ‘Medewerkers van het COA voelen zich onveilig en machteloos tegenover deze groep ‘minderjarige’ Noord-Afrikanen die geen kans hebben op een verblijfsvergunning. ,,Dat weten ze ook gewoon. Ze hebben echt schijt aan ons.”
  ,,Iedereen is klaar met ze. Ook de medewerkers zelf. Ze vernielen zaken, vechten om de haverklap en stelen alles wat los en vast zit”, zegt een van hen. ,,Ze hebben totaal geen respect voor ons of het COA.”
  Het gaat om geharde straatcriminelen die niks te verliezen hebben. Het is wachten op het eerste incident waarbij een medewerker een mes in de buik krijgt”
  Als wij ze ergens op aanspreken, zijn we direct racisten. Dat roepen ze dan direct.”
  Mister Markje Corona al gehoord!!! Dit gaat trouwens al jaááááren, niks nieuws!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s