Geert Wilders tegen Rob Jetten: Waarom hoor ik je nooit over moslims?

Screenshot_340

(Door: Bas Paternotte)

‘Jij zwijgt al jaren’ – Jetten reageert: ‘Wie dreigt en haat, zal mij altijd op z’n pad vinden’

PVV-leider Geert Wilders hekelt de homofobe berichten die D66-fractievoorzitter Rob Jetten krijgt en noemt deze ‘verwerpelijk’ en ‘walgelijk’. Wel vraagt Wilders zich op Twitter af waarom Jetten al jaren zwijgt over ‘moslims die al 15 jaar lang mij en zoveel andere islamcritici met de dood bedreigen’. Om aan te vullen met “Door partijen als die van jou ons land binnengehaald.”

Lees verder>>>
Post online
(h/t “Piet Snot”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

27 reacties op Geert Wilders tegen Rob Jetten: Waarom hoor ik je nooit over moslims?

 1. Pistolen-Paultje zegt:

  Precies! De gutmenschen spreken schande over de haat-apps aan Rob Jetten, maar vinden het normaal/terecht dat Wilders/Baudet dit al jaren overkomt, wat zij hebben immers een politiek incorrecte mening. Is democratie niet een politieke gelijkheid voor iedereen???

  Geliked door 4 people

 2. Cathja zegt:

  Zolang D66 de uitzetting van illegale moslims tegenwerkt, moet Jetten niet rekenen op een veilig klimaat in Nederland. Onlangs nog moest een stel homo’s in Amsterdam de beslissing nemen om elders te gaan wonen, vanwege mishandelingen door islamieten.
  Bij D66 kijkt men liever de andere kant uit als deze berichten openbaar gemaakt worden. Kom niet aan moslims……

  Geliked door 5 people

  • Steven zegt:

   precies, D666 weet altijd héél erg goed om op de vingertjes te tikken van de autochtone bevolking, maar durft geen WOORD te reppen over de misstanden van de allochtonen, die als eerste in de rij staan om rel-nichten in elkaar te beuken!
   Maar ja…eigenlijk gaat dit zo in het gehele tweedekamer gebouw. Over misstanden van buitenlanders zwijgen ze liever…want ‘discriminatie, racisme’. Des te meer kunnen ze hun gal spuwen op de eigen bevolking en van daaruit nieuwe regelgeving opstellen! (uiteraard in het nadeel van de eigen bevolking)

   Geliked door 1 persoon

 3. karton zegt:

  Jetten ? Ik vind hem een walgelijk kereltje, dat begint te janken als hij smerige berichtjes ontvangt van veelal moslims, maar het kennelijk niet erg vindt dat de heer Wilders door dat zelfde soort vieze mensen wordt bedreigd, en dát al jarenlang.
  Jetten moet zich eens een keer normaal gaan gedragen in de Kamer en niet als een verwend mannetje heen en weer hollen om anderen te kapittelen, zich minder ijdel en betweterig te gedragen; veel mensen hebben een gruwelijke hekel aan hem door z’n gedrag in de Kamer, niet omdat hij homo is, want dat is Henk Krol ook, maar die gedraagt zich geheel anders als kereltje Jetten. Dus Jetten : niet janken maar aanpakken. Maar om aan te pakken zit je in ’t verkeerde clubje.

  Geliked door 8 people

 4. Harry zegt:

  Toch wel frappant hoe raak Wilders altijd kan typeren !
  Hartstikke spijker op de kop !

  En al die verwensingen aan het adres van Jetten ……………..
  Nou , ik kan het me eerlijk gezegd best voorstellen .
  Dat ie homo is , moet ie zelf weten , echter als iemand daarmee loopt te adverteren , zoals die vreselijke exhibitionist Gordon , dan dondert mijn eventuele sympathie met een rotgang overboord .
  Maar , als je zo’n gladde praatjesmaker , als Jetten , die gewoon niet luistert en gemeen gaat zitten grijnzen als ie ergens op gewezen wordt , niet met rede kunt bereiken , dan wordt er grover geschut ingezet .
  Als de politie niet binnen kan lopen ergens , zetten ze ook een koevoet tussen de deur , of met een ram beuken ze de hele deur er uit , zo gaat dat toch ?

  En daarnaast is het zo’n arrogante enge klier , dat je hem met alle plezier een stomp voor dat misselijke bakkes zou geven !
  Waarna ie na anderhalf jaar dan waarschijnlijk nog aan het revalideren is en iedere week in een of ander blad of op tv komt vertellen wat ze hem allemaal aangedaan hebben .

  Het is , even los van zijn homoseksualiteit , gewoon een valse flikker .

  Geliked door 8 people

  • delamontagne zegt:

   dat’ie homoo is, al-láh, maar dat verschrikkelijke gehuichel om niet man en paard te noemen, vind ik erger.
   Ook werd hier ergens gezegd dat b.v. de Heer Wilders [ en andere anti-islam mensen ! ] nooit bij jullie in NL op radio/TV zijn te zien/ horen !
   Zelf in persoon dan, want als ze ’t er al over hebben, over Wilders, is ’t in de meest negatieve betekenis.
   Toch wel verschil met hier waar de schrijver/columnist en fel anti-moslim Eric Zemmour, veel, zelfs heel veel op TV verschijnt en geen blad voor de mond neemt.
   Hij is een echte aanhanger van Marine le Pen, is van Joodse afkomst en heeft dus ook wel zowat te verduren van dat moslimTUIG.

   Geliked door 1 persoon

  • Lilith zegt:

   aandacht, aandacht, aandacht en nog es aandacht: dat geldt voor de meeste homo’s

   Geliked door 2 people

 5. Monalisa zegt:

  dit had ik dus ook geschreven bij de blog over Jetten

  Geliked door 1 persoon

 6. Gienekehado zegt:

  Femke Halsema, Rob Jetten, Hedy ‘d Ancona, Arnon Grunberg etc etc. en al hun Kontelikkers, voor mij is het Laf Hypocriet KUTVOLK!! Flikker ze in de leeuwenkuil om mij!!

  Geliked door 3 people

 7. LUCIA zegt:

  Ja da’s typisch voor dit soort mensen, wel het gevolg benoemen maar nooit de oorzaak vanwege politiek met je poten op 2 tegels staan… en geen ballen hebben om te kiezen.

  Geliked door 1 persoon

 8. verwardeman zegt:

  Geert is anti EU en anti iSSlam , dan moet de NOS en NPO je niet zo , deze linkse multi-
  culti EU roeptoeters doen liever aan verraad en collaboratie met de iSSlam , dan de eerlijke situatie
  wat betreft dit geloofie weergeven .
  Ik hoop dat Jetten een ” nare ervaring ” met moSSels mag krijgen , misschien dat ie dan
  ” genezen ” is van zijn roze multiculti droom .

  Geliked door 4 people

 9. Bas zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/05/vertegenwoordiging-eu-hangt-regenboogvlag-uit-in-bagdad-irakezen-woedend-en-eisen-excuses/

  Vertegenwoordiging EU hangt regenboogvlag uit in Bagdad – Irakezen woedend en eisen excuses

  Het immer tolerante Irak heeft zijn beste kant weer laten zien. Gisteren tijdens de Internationale dag tegen Homofobie en Transfobie besloot de EU-vertegenwoordiging om solidair te zijn met deze groep en daarom uit respect de regenboogvlag uit te hangen. Nou dit hadden ze beter niet kunnen, want de Irakese overheid is woedend. Homo- en transrechten hebben niks te zoeken in het oerconservatieve bolwerk. Eigenlijk dus een hartstikke goede demonstratieve actie van de EU wel!

  Like

  • boorzalf zegt:

   De volgende keer moet de EU maar een gay parade houden in Bagdad, dat wordt lachen. Die gaan dan massaal de EU vlag verbranden. 🤣🤣🔥🔥🥳

   Geliked door 3 people

 10. guusvelraeds zegt:

  Jetten reageert: ‘Wie dreigt en haat, zal mij altijd op z’n pad vinden’

  Zeker zwaaiend met zijn handtasje. De hypocriet terwijl hij goed weet dat het bijna voor 100% moslims zijn die openlijk anti homoseksueel zijn. Maar dit benoemen zal hij nooit doen de lafbek.

  Als je potsierlijk je laat fotograferen voor een kolencentrale die weg zou moeten en je tegelijkertijd hiervoor in de plaats biomassa centrales wil laten bouwen dan ben je geestelijk beperkt of je bent politiek doortrapt en corrupt.

  Figuren als Jetten moeten voor straf een baan krijgen bij het COA op de afdeling minderjarige veilige landers.

  Geliked door 4 people

 11. Peter zegt:

  Toch een grote farche dat iemand in Nederland zoals een druiloor als Jetten in de tweede kamer zit.,als ik zoiets zie ,vind ik het niet gek dat alles op onderuit gaat,Opbouwen ,daar heb je een sterke man voor nodig ,en geen zacht gekookt ei,wat als een langspeelplaat iets opdreunt ,wat hij heeft geleerd op de cursus ,spreken in het openbaar .

  Geliked door 4 people

 12. woodensledge zegt:

  Ach, dat kereltje Jetten:
  typisch een geval van “vergeten door te slikken”, zo’n 35 jaar geleden.

  Geliked door 1 persoon

 13. bozeoudeman zegt:

  Ach die Jetten is een zielig manneke, hij heeft dit niet eens van zichzelf. Die gewone jongen PvdA zwerver Spekman en dat stuk dierenbeul Lellebel Tinkelbel zijn daar pakweg 5 haar geleden mee begonnen, omdat veel mensen die twee stukken vuil met hun hypocriete gelul zat waren en dus terecht uitmaakten voor wat die tweee stukken vuilnis zijn waren/zijn, en nu komt jongetje Robbie er ook mee, treurig ventje, geef hem een lolly en een zakdoek om zijn traantje mee af te drogen. Doei, dag Robbemanneke…

  Geliked door 4 people

 14. Hovawart zegt:

  Wie nu nog steeds passief wegkijkt maakt zich schuldig, maar de Linksche Looney Brigade wenst hun eigen nageslacht een langdurige recessie toe, om ze te laten ervaren hoe zijzelf wensen te leven….in armoede……die onverbeterlijke communisten zijn nóg gevaarlijker dan de islam.

  Geliked door 3 people

 15. jantjeuitnl zegt:

  Jammer, het artikel lijkt van tpo.nl te zijn verdwenen.

  Like

 16. simon zegt:

  wat aandacht krijgt groeit…..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s