En daarom moet Nederland kapot!

Screenshot_52

(Door: “bozeoudeman”)

Zoals ik al heel wat keren heb geschreven hoe dubieus en corrupt veel ‘goedmenschen’ als Johnnie de Mol en Peter R. de Vries vermoedelijk zijn, komt er nu weer een ander verdienmodel van corrupte Nederlandse ‘goedmenschen’ in beeld. De mogelijkheden om er eens lekker aan te verdienen, lijken legio. Mogelijkheden die soms legaal zijn, dus daar kan niemand een kwaad woord over zeggen. Dat miljonairs daar ook van kunnen profiteren is gewoon wettelijk zo geregeld, dus…

De genoemde ‘goedmenschen’ en hun bewuste of onbewuste aanhang van mede-profiteurs worden slapend beter van nog meer en meer en meer ‘vluchtelingen’ en nu ook ‘immigranten’, simpel omdat huizen nu eenmaal schaarser en schaarser en schaarser worden met nog meer honderdduizenden nieuwe ‘Nederlanders’ erbij, waardoor vooral de eerstgenoemde types grof profiteren door fijne prijsstijgingen van hun villa’s, grachtengordelpanden, landhuizen en andere leuke optrekjes. En veel gewone mensen doen mee voor de kruimels die zij krijgen.

Een andere manier van lekker geld binnen hengelen, is het opstarten van een heuse echte NGO waarvoor bij diverse overheidsloketten en ook of vooral bij de op destructie van Europa gerichte EU forse subsidiebedragen klaarliggen om uit te keren aan die ‘goedmenschen’ die mee willen helpen de economie van ons land en die van Europa zo spoedig mogelijk volledig onderuit te halen voor het scheppen van die absolute chaos, want chaos is goed, uit chaos ontstaat orde, de EU/VN orde.

Dat NGO’s als ‘We Gaan Ze Halen’ en ‘Movement on the Ground’ als paddenstoelen uit de grond schieten, is dus begrijpelijk, net als vele dubieuze bedrijfjes die zich richten op arbeidskrachten uit landen met laagbetaalde werknemers voor werk waarvoor zogenaamd onder Nederlandse werklozen niemand te vinden is, die hier dan dit werk voor ‘een appel en een ei’ uitvoeren, waardoor het voor eigenaren van dit soort bedrijfjes economisch zeer lucratief is om meer en meer en meer ‘vluchtelingen’ en ‘immigranten’ in Nederland welkom te heten.

Ook de beter gesitueerde ‘goedmenschen’ hebben zo hun profijt, wat wel is gebleken met de corona-crisis toen illegale werksters, hoveniers, kinderverzorgsters en noem alle diensten maar op die zwart betaald werden door ook veel nette journalisten, massaal de laan werden uitgestuurd en waaruit ook bleek waarom dit soort nette journalisten zich nooit keerden tegen het onbeperkt binnenvallen van nog meer kansloze asielzoekers die zich later konden aansluiten bij de Wij Blijven Hier groep. Deze nette groep ‘goedmenschen’ profiteert lekker aan de veelheid van al die goedkope arbeidskrachten als soort nieuwe slaven.

Als slot een nieuw verdienmodel dat natuurlijk ‘rechtsradicalen’, zoals ik er opeens vast een in de ogen van nette Jan Terlouws en aanhang ben, allang wisten: de vele cursussen die door ook weer veel dubieuze stichtingen en scholen worden aangeboden aan de niet meer stoppende stroom ‘vluchtelingen’ en ‘immigranten’ die, met medeweten van al die Nederlanders die Nederland voor hun steeds dikker wordende geldbuidel graag helpen te verwoesten, zich onbeperkt in Nederland komen vestigen. Ofwel de vele frauderende taalscholen waar, zoals vanochtend, nota bene De Volkskrant via onderzoek laat weten voor wellicht vele miljoenen wordt gefraudeerd.

Zoals een dominee in Duitsland stelt, en ik doe dit ook al heel wat jaren: politieke partijen zijn criminele organisaties en criminelen zijn er nu eenmaal op uit om te plunderen om het voor zichzelf zo goed mogelijk te hebben. Dus wie denkt dat er ooit via verkiezingen andere tijden aanbreken met een veelheid aan deze nieuwe King Johns en hun vele tienduizenden rabauwen die hen afschermen, heb ik slecht nieuws: het wordt nog erger, want hoe krijg je, of anders gesteld wie krijgt dit criminele netwerk eruit gewerkt?

Heel berekenend heeft ‘grootheid’ Wim Kok in navolging van ‘grootheid’ Ruud Lubbers het slapend rijk worden ook voor de gewone mens bereikbaar gemaakt en de corona-waanzin doet straks de rest. Het ultieme anderhalve meter afstand verdeel en heers spel is net begonnen. Massa’s bange mensen laten zich alles aanleunen als gewillige schapen en dat wordt dan weer een nieuwe Kassa Ring voor de vele corrupte boeven! Een grote roversbende van ambtenaren en politici trekt met dank aan de EU dwars door Europa en niemand legt hen ook maar iets in de weg! Ook Nederland moet kapot voor de niet te stillen geldhonger van types als bijvoorbeeld Franske Timmermans.

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op En daarom moet Nederland kapot!

 1. Julia zegt:

  Hoever laat het volk zich vergiftigen? Het lijkt mij niet dat een mens met gezond verstand het overheidsgif laat inspuiten om nog langer de miljonairs te steunen. Als men nadenkt en zelf onderzoekt (uiteraard niet via de propagandamedia) moet men de ziekelijke politiek door hebben en zo snel mogelijk de kop indrukken door massaal tegenstand te geven tegen dit smerig gif.
  Corona: alleen via inenting
  De mensen die een griepprik hebben gehad in Engeland en Italië de grootste risicogroep voor een Corona besmetting bleken te vormen. Deze informatie kwam simpel voort uit een goede intake van besmette patiënten door artsen die op zoek waren naar een verband.
  Maar nu komen er ook andere klokkenluiders naar voren. De meest belangrijke hiervan is Dr. Judy Mikovits, die maar liefst 40 jaar heeft gewerkt met virussen in een laboratorium. Niemand heeft meer ervaring en kennis van deze materie dan zij. En zij zegt heel stellig: dit virus kan alleen door inenting in ons lichaam komen. En dat komt overeen met hetgeen Luc Montagnier, Nobelprijswinnaar (HIV virus) over dit virus zegt, namelijk dat het in een lab gemaakt is.
  Ingrediënt van een vaccin
  Virussen, die bestaan uit stukjes RNA (bouwstenen van DNA), springen niet zomaar over van een vleermuis op de mens. Daar is volgens haar een ‘tussenhost’ voor nodig, zoals een kat of een hond (deze dieren dragen sowieso altijd een corona-virus bij zich) met een weefseltype dat dichter bij dat van de mens staat.
  Nu wordt er voor elk vaccin gebruik gemaakt van verschillende dierlijke cellen (katten/honden/soms ook van geaborteerde foetussen). En volgens Dr. Mikovits ligt hier de oorsprong van dit vreemde virus, dat zich uitzonderlijk gedraagt. Bovendien heeft Corona zich in een mum van tijd verspreid over de hele wereld, en dat is volgens haar alleen mogelijk door een injectie die overal hetzelfde is.
  De griepprik
  Het is niet moeilijk om deze twee dingen bij elkaar op te tellen en bij de griepprik uit te komen! Deze vaccinatie bevat altijd een pakketje virussen in bewerkte vorm (zogenaamd afgezwakt) om het lichaam aan te sporen zelf antistoffen aan te maken voor dat virus. Daar zit dus ook altijd een corona-virus bij, omdat er al sinds jaar en dag in 7-15% van de griepgevallen sprake is van een corona-virus.
  En als we kijken wie de griepprik gaan halen, dan zijn dit:
  – 60/65 plussers in de zogenaamde risicogroep (vaak met een aantal andere aandoeningen)
  – geestelijk- en lichamelijk gehandicapten
  – medewerkers in de zorg
  – mensen die in een zorgcentrum wonen
  – zwangere vrouwen
  – een jonger iemand met een bepaalde aandoening/kwetsbaarheid
  – en enkele anderen die zichzelf wil beschermen omdat zij met kwetsbare mensen samenwonen.
  Zie daar de groep ziektegevallen van Corona. Is dat toeval?

  Geliked door 6 people

  • bozeoudeman zegt:

   Ik behoor tot de risicogroepen die ieder jaar een oproep krijgen om geënt worden. Dat verdom ik al jarenlang en heb nimmer last van griep gehad, na de Hong Kong griep, enkel neusverkoudheid en leef zonder dagelijkse pufjes voor mijn zwakke longen en wens dat zo te blijven doen tot ik naar het Nirwana of de eeuwige jachtvelden ga. B.O.M.

   Like

   • Tineke zegt:

    Ik behoor al 10 jaar tot de risicogroep en heb de griepprik ook nooit genomen.
    Mijn huisarts neemt m zelf ook niet,dat zegt al genoeg !

    Like

 2. Boze oude man. Uw relaas van de huidige feiten in nederland en europa is mij uit het hart gegrepen. Ik heb er alleen aan toe te voegen dat ik het hoop mee te maken dat al die zogenaamde “goedmensen”, gewetenloze schurken dus, frans timmermans c.s. aan de galg eindigen. Wim Kok is al dood anders zou ik hem er ook graag naast zien hangen. De rest van de door u genoemde soorten zakkenvullers/criminelen, wens ik iets vreselijks toe.

  Geliked door 7 people

 3. Julia zegt:

  Laten we één ding hopen dat de dag des oordeels voor al deze walgelijke ziekelijke elitaire criminelen zowel hier in Nederland als de rest van het elitaire tuig zeer snel nabij komt zodat zij door een burger tribunaal kunnen worden berecht. Het is mensonwaardig wat de politici de bevolking heeft aangedaan en er keihard mee door gaan zolang tegen deze onmenselijke praktijken geen vuist wordt gemaakt. We laten ons als volk toch niet uitmoorden, verhongeren en economisch vernietigen door een stel elitaire waanzinnige ziekelijk machtswellustelingen. Dan nog die ziekelijke machtswellusteling Timmermans die ons boven alle ellende nog even komt vertellen wat we moeten gaan eten en zijn onhaalbare miljarden kostende klimaathysterie koste wat het kost met sneltreinvaart wil realiseren. Dit smerige ziekelijke spel dient keihard afgestraft te worden. Het enige dat telt is macht en geld. Zelfs onze koning profiteert rijkelijk van jaarlijks onterechte miljoenen subsidies en geniet van zijn door de belastingbetaler betaalde privé meubeltjes. Hoogste tijd om al het geroofde geld terug te vorderen. Het kapitalisme haalt het slechtste in de mens naar boven en is het meest dodelijke virus. Schaamteloos en niet meer te tolereren.

  Geliked door 3 people

 4. Bob zegt:

  Het artikel komt hieropneer: doden mag niet, alleen als de politiek en de VN
  het het laten doen mag het.

  Geliked door 4 people

 5. Of mensen er beter op worden als hun huis in waarde stijgt is heel betrekkelijk, zeker, bij verkoop zou je kunnen zeggen dat er flinke winst op gemaakt wordt maar als je dan iets gelijkwaardig terug wilt kopen dan betaal je ook weer de hoofdprijs en heb je dus nog altijd niks verdiend.

  Like

 6. R Thomasson zegt:

  @Bozeoudeman. Een tijdje geleden heb ik een e-mail ontvangen van een bobo uit een bepaalde kring, die geldt als een expert op het gebied van discriminatie. Hij schrijf het volgende: het komt mij een beetje ironisch voor, dat u over de Kalergi-Plan schrijft. De Kalergi-Plan geldt als een gevaarlijke samenzweringstheorie die vooral aanhangers vindt onder extreem rechtse- en neonnazikringen. Richard von Coudenhove-Kalergi was geen racist, geen xenofoob en zeker geen antisemiet enz. Voor de rest heeft hij mij uitgelegd hoe gevaarlijk deze theorie is voor de publieke orde en de democratie. Ik schreef hem terug, dat het is mij bekend dat Von Coudenhove-Kalergi was geen racist. Hij wou graag dat er een tijd zou komen, waarin nieuwe Europeanen zouden ontstaan die een mix zijn van Europeanen met Afrikanen en Aziaten. Hij wist in zijn tijd niet, wat voor schorriemorrie uit deze mix zou uitkomen. Uit mijn persoonlijke ervaringen in een multiculturele geïslamiseerde Haagse wijk, kan ik niet anders concluderen dat de Kalergi-Plan is geen Fata-Morgana die stamt uit zieke geesten; maar werkelijkheid. Algemene gebeurtenissen, vooral in de laatste 10 jaar, wijzen erop. Hoe kan hij verklaren dat de Duitse regering vond het prima dat honderden (ver boven de duizend) vrouwen, meisjes en zelfs kinderen zijn tot seksuele prooi geworden aan de geïmporteerde beesten uit de landen van Allah? En deze zielige ‘vluchtelingen’ worden nog steeds binnengehaald? Hoe kan dat, dat de NL-regering DOET NIETS om haar eigen volk te beschermen tegen islamitische monsters die namens hun bloeddorstige god mensen met messen en auto’s op straat of eigen huis aanvallen? Dat ondanks de Corona worden zwermen van menselijk tyfus uit de jungle en de woestijn nog steeds opgevangen op de kosten van hun slachtoffers? Dat drek zoals ‘Wij Blijven Hier’ niet wordt uitgezet? Talloze artikelen in de media (vooral regionaal) en ontelbare video links wijzen erop dat er hier iets niet klopt. In de laatste paar jaar wordt groot deel van het materiaal door de bloedhonden van YouTube en Facebook eraf gehaald.
  DEEL 2

  Geliked door 4 people

 7. R Thomasson zegt:

  DEEL 2
  @Bozeoudeman. ‘The Times they are a Changin’’ zong Bob Dylan in zijn hit uit de Jaren ’60. https://www.youtube.com/watch?v=90WD_ats6eE In die tijd waren de meeste BILDERBERG/NWO geldvampiers nog jong of zelfs kinderen. Zij vonden toen het geweldig dat de tijden gaan veranderen. Maar nu niet meer! Nu zitten ze als oudjes, of mensen van middelbare leeftijd, te beven van angst. Hun idealen van toen zijn veranderd in onmetelijke en obsessief verslavend geldlust. Hun dorst naar (nog meer) geld is dezelfde als van een vampier naar een portie bloed. Hun ontwaakte slachtoffers maken ze wanhopig. Vooral de inferieure doorsnee mensen van Europa, die de laatste jaren steeds meer praatjes beginnen te krijgen! Wie denken zij dat ze zijn? BILDERBERG/NWO hebben miljarden geïnvesteerd in de oprichting van de EU. Zij haalden kleine mensjes uit de stront van de anonimiteit, en gaven ze – via dubieuze wegen en corruptie – topbanen bij de EU, nationale Eur. regeringen en media. Zij werden net als Johnny de Mol, vriend Peter R. de Vries, D66 Sophie In ’t Veld en Timmerfranse naar voren geschoven als boegbeelden voor Gutmenschen. De BILDERBERG/NWO maffia heeft de werkwijze van de nazi’s tijdens de Wannsee Conferentie geadopteerd. Dat om de schijn van legaliteit aan hun activiteiten te geven. Zo werd het hoofdgerechtshof van Europa opgericht. De EU en VN werden de hoofd gezaghebbenden; al is de VN een organisatie die voornamelijk de Derde Wereld catert, en zo ziet de boel daar ook uit. De Corona biedt de morbide NWO criminelen de laatste strohalm. Bill Gates gaat de wereld spuitjes verkopen met vaccinaties. Wie er niet dood gaat, zal voor zijn rommel grof geld betalen. Voor hem en zijn Pharma-kartel wordt het kassa.

  Geliked door 2 people

 8. Republikein zegt:

  Albert, niet uit België, schrok ook van zijn uitvinding.

  Like

 9. Jules Vismale zegt:

  Eigenlijk doet deze hele ellende omtrent de verpesting van Nederland me denken aan een strip uit ‘De Rode Ridder’, genaamd ‘De Rattenkoning’.
  In dit verhaal kwam Johan, de Rode Ridder, nadat hij door een everzwijn was verwond waar hij op joeg, in een donker woud terecht bij een afgelegen nederzetting. Daar werd hij door de bewoners verzorgd al werden zij daar geterroriseerd door de boosaardige tovenaar Yrrim. Deze wou wraak nemen op de bewoners omdat zij een jaar daarvoor diens moeder, een heks, op de brandstapel hadden gezet!
  Met behulp van een toverfluit lokte Yrrim al hun kinderen, op drie kinderen van een mooie vrouw, Alwina, na dan, daar weg, gelijk aan de rattenvanger van Hamelen, en veranderde hij hen via een toverdrank in ratten!
  Yrrim wilde echter ook de laatste drie kinderen van Alwina en haar man, Yon, die hij al eerder had gevangen, in handen krijgen en dankzij de toverdrank, waarmee hij allerlei ziektes en verwondingen kon genezen, was hij onkwetsbaar voor gewone wapens! Johan wist echter zijn schuilplaats binnen te dringen, ofschoon hij nog gewond was en zelfs niet aan de toverdrank kon komen die hem had genezen, en met een zilveren pijl Yrrim te doden waarna alle kinderen weer normaal werden en de schuilplaats van Yrrim werd vernietigd!
  Het moraal van dit verhaal is dat Yrrim de radicale islam vertegenwoordigd en wraak wil nemen op gewone burgers omdat zij namelijk zijn moeder hebben gedood (er was alleen niet bekend of deze heks veel kwaad had aangericht), de betoverde kinderen waren dan weer mensen die verleid werden om de islam te dienen, zij het door middel van toverij, en Johan vertegenwoordigde ee n politicus die de islam wou vernietigen!
  Niettemin had Yrrim, als hij nou niet wraakzuchtig was geweest of slecht, zelfs de toverdrank kunnen gebruiken om schatrijk van te worden om bijvoorbeeld zieke en gewonde mensen daarmee te genezen! een ander verderfelijk persoon had niettemin vast en zeker forse woekerprijzen voor dergelijke tovermiddelen willen hebben gehad!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s