Hysterie over het corona-virus was onnodig

Screenshot_57

(Door: “Balkanske priče”)

Is Covid-19 een reden om de hele wereld in een lockdown te zetten? Nee. De corona-aanpak is een menselijke catastrofe, die nooit had mogen plaatsvinden. Er wordt in de media te hysterisch bericht over de corona-uitbraak. Er wordt paniek gecreëerd, terwijl dat niet nodig is. Dat was ook eerder bij de Mexicaanse griep, de gekke koeienziekte, Sars en Ebola het geval. Nu worden bedrijven en scholen gesloten. Momenteel zitten meer dan 300 miljoen kinderen thuis uit angst. Huizen van besmette personen worden verzegeld, hele steden in quarantaine, afgezegde vluchten, hamsteren in supermarkten, een run op al lang uitverkochte mondkapjes, sportwedstrijden en studiereizen worden geannuleerd…

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

29 reacties op Hysterie over het corona-virus was onnodig

 1. Jan zegt:

  Maar een socialist is geen socialist als hij geen misbruik zou maken van een crisis en dus

  Uitstel verkiezingen vanwege corona niet uitgesloten

  Het is niet uitgesloten dat vanwege de coronacrisis de Tweede Kamerverkiezingen van volgend jaar worden uitgesteld.


  1 in een stemhokje is echt een brug te ver voor de vijfde colonne

  Minister Ollongren schrijft aan de Tweede Kamer dat er op dit moment geen enkele aanleiding is om te veronderstellen dat het organiseren van verkiezingen niet mogelijk is en dat het nu ook niet aan de orde is. Maar omdat met name de anderhalve meter afstand bij verkiezingen moeilijkheden zou kunnen opleveren, werkt ze op dit moment diverse scenario’s uit. Ze betrekt daarbij ook de Kiesraad.
  …..
  https://nos.nl/artikel/2334695-uitstel-verkiezingen-vanwege-corona-niet-uitgesloten.html

  Het zal niet lang duren en het voorstel ‘kiezen via twitter, internet’ wordt voorgesteld (dan kunnen de roden weer frauderen (is traditie)

  Geliked door 6 people

  • Gienekehado zegt:

   In menig land komen verontruste burgers de straat op als er verkiezingsfraude vermoed wordt!!

   Geliked door 2 people

  • George1984 zegt:

   @Jan. Of ze kunnen controleren of je wel hebt gestemd en op welke partij. En als je keuze hun niet zint dan worden je handel en wandel extra in de gaten gehouden, of ze lichten je van je bed, gewoon omdat dit kan.

   Like

   • LUCIA zegt:

    Nou dan moeten ze de BVD wel heel erg gaan uitbreiden , dit lijkt off-topic maar wel in het originele artikel, wie het niet begrijpt ga het hele artikel maar lezen ;
    Die Hugo.. de jongen loopt naast zijn Pipo-Glam-Schoenen van verwaandheid heeft 0.0 intelligentie beetje popi-jopi-gladde-babbel en gaat even de huisarts Rob Elens corrigeren, die duidelijk niet dom is zeer goed geinformeerd en duidelijk bereid verder te kijken dan zijn neus lang is …en daarbij niet ook nog gehinderd wordt door Politieke Pinokkio-Neus

    Like

  • triumph zegt:

   Hoe is het in godsnaam mogelijk dat dit D 66 serpent de mogelijk heeft om dit voor te stellen na eerst het referendum afgeschaft te hebben.Ausradieren und schnell!!

   Geliked door 1 persoon

 2. Gienekehado zegt:

  Ik hoorde net dat 8 mensen besmet zijn na een etentje in een restaurant in Leer (DE). Ergens anders heeft 1 man / mens 30 anderen besmet. Hoezo ‘het is maar een griepje’!! Ik heb iig geen trek om op de IC terechtekomen. Dus houd ik mij wél aan de afspraken!

  Like

  • Gienekehado zegt:

   En het is in NL niet verboden om een wandeling / fietstochtje te maken. Iemand met een beetje sjoege weet ook wel dat als je 24/7 zit/ligt, je weerstand er zeker niet op vooruit gaat.

   Like

  • Piet Snot zegt:

   Niemand heeft er een probleem mee als jij jezelf lekker blijft opsluiten.
   Al ga je in laboratorium pak/ uitrusting over straat, moet je helemaal zelf weten als jij denkt dat het nodig is.
   Wat mij betreft mogen dat soort angst mensen zeker thuis blijven, heb ik er ook geen last van dat ze gaan zeiken over andere op straat of in de winkel.

   Geliked door 6 people

  • Gienekehado:Tot 600.000 mensen wereldwijd overlijden jaarlijks aan de griep.De griepepidemie in Nederland 2017/2018:9444 doden…Nederland “corona” doden:5.788….‘Corona is geen nieuw ziektebeeld en er is niets aan de hand.Sterfte in Europa ligt op dit moment onder het langjarig gemiddelde.Er sterven ieder jaar 650.000 mensen aan griep in Duitsland,’ zegt de Duitse arts Claus Köhnlein.En hoeveel doden zijn er nu in Duitsland?…>>>”corona” doden:8.352 doden!…MERS-coronavirus:650 doden,SARS-coronavirus:774 doden….Wat is dan erger?Corona of griep?Of angst?Of leugenachtige linkse media?

   Geliked door 4 people

   • Gienekehado zegt:

    Ik heb de indruk dat menige regering in paniek raakte voor de vrees dat de gezondheidszorg het niet aan kon / kan, onvoldoende is. Deze Corona schijnt toch wel besmettelijker te zijn dan een soortgenoot. Een volgende Corona is ‘in the making’!!

    Like

   • We laten elke jaar de griepgolf gewoon ongestoord z’n gaan,om zo snel mogelijk groepsimmuniteit te bereiken.Daarna beschermt groepsimmuniteit de gehele populatie, inclusief de kwetsbaren.Ons lichaam maakt zelf micro-organismen aan om ons lichaam te herstellen.Dus, het is niet goed om ergens te verstoppen…

    Geliked door 2 people

   • ronjaspers zegt:

    The Balkans Chronicles.De coronahoax is een staatsgreep,het wordt misbruikt om onze mensenrechten en vrijheden af te pakken en ons financieel kapot te maken.Iedereen die de laatste maanden is overleden of het nu aan kanker,copd,hartaanval,griepvirus etc.is overleden wordt als corona dode geteld.

    Geliked door 6 people

  • boorzalf zegt:

   Ik hoorde net als je druiven eet dat de tijgers weg blijven, en het klopt heb net een paar druiven gegeten, en nog geen tijger gezien.

   Geliked door 3 people

  • LUCIA zegt:

   Gieneke geloof toch niet alles wat je leest is allemaal bangmakerij, iedereen kan wel eens benauwd worden als een reactie op iets vroeger dacht men nou ja gaat wel over of je gaat aan de pepermuntolie inhaleren, nu iedereen bijna in de hysterie-stand en denkt goh heb Corona mij benieuwen als je ze hysterisch gaat bellen wat er daarna gebeurt komt de ambulance je ophalen, bij benauwdheid komen ze n.l. snel in actie vroeger werd je een beetje gemonitored deden wat testjes, ben ooit met iemand die benauwd was naar 1e hulp gegaan . Vraag is Gieneke wat doen ze nu, dat soort zaken gaat nu anders en ze willen die cijfers zo hoog mogelijk hebben …wat denk jezelf.. je bent geen domme meid, wat er nu gebeurt… laat je niet gek maken. Als je echt gestressed bent koop een Hop tinctuur , passiebloem tinctuur en valeriaan, als je meds gebruikt check effe of het daarmee samen kan. Gewoon van elk een deel dus verh 1:1:1 en dan 2 a 3x per dag (standaard is ongeveer 15 -30 druppels bij de meeste tincturen.. check effe op fles( je kan er misschien slaperig van worden) de geur van lavendel is ook rustgevend evenals citroenmelisse thee .

   Like

 3. Rensk. zegt:

  Idd enkel de bijeenkomsten waar veel mensen in een afgesloten ruimte zonder ventilatie zitten kan voor de wat oudere mensen gevaarlijk zijn. Is trouwens altijd link voor mensen, die niet helemaal top lekker zijn ook in het griepseizoen.Gelukkig had ik al snel door dat buiten lopen geen risico gaf. Mijn oudere buren die al te dik zijn heb ik twee maanden niet buiten gezien dan alleen 1 keer in de 14 dagen boodschappen doen en dan ook nog met zn tweeen. Kun je beter om en om doen dan duurt het voor allebei langer voordat je weer aan de beurt bent voor dat vervelende klusje. Twee weken geleden is hij met de ambulance naar het ziekehuis gereden wegens harttitmestoornissen en na 1 nacht al weer thuis. Ik zeg dat ie ook op de fiets naar het ziekenhuis had gekund. Is vlakbij. Knapt ie van op een ritje met de fiets. De man is levenslang in blijde verwachting.

  Geliked door 1 persoon

  • Piet Snot zegt:

   Hier in de straat woont een oudere vrouw, die is vanaf de eerste dag al niet meer buiten geweest.
   De kinderen zetten een tas met boodschappen voor de deur, bellen aan en gaan weer.
   Sommige mensen zijn compleet gestoord geworden door al die angst berichten.

   Geliked door 7 people

   • Yvonne zegt:

    Heer P Snot ik schreef het gisteren al een vriendin en ik kregen tot 2 x toe een grote mond van medewerkers van bekende supermarkt door die imbicile anderhalve meter toestand
    Knettergek is iedereen

    Geliked door 4 people

 4. klaas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 5. Meer dan 30 Belgen, waaronder plastisch chirurg Jeff Hoeyberghs, dagen de Belgische Staat en minister van Binnenlandse Zaken Pieter De Crem voor de rechter. Zij menen dat de maatregelen in de strijd tegen Covid-19 in strijd zijn met het Verdrag voor de Rechten van de Mens en op los zand gebouwd zijn en eisen dat die meteen opgeheven worden.

  Geliked door 3 people

 6. ronjaspers zegt:

  Ik heb bij mijn buurvrouw die ik niet graag zie haar ramen en deuren dichtgetimmerd.Het is heel vreemd maar ik heb haar al een paar maanden niet gezien.Lol.

  Geliked door 2 people

 7. Jan zegt:

  Dems in Amerika zijn er duidelijk op uit het land zo veel mogelijk te verwoesten en mensen te treiteren

  Gouverneur Ralph Northam zet Virgina tot 10 juni op slot, verbiedt alles (poepen en piesen mag nog wel) Kondigde vrijdag af Virginia Beach weer open te stellen onder voorwaarde dat de afstand zodanig is dat men elkaar nog net zonder verrekijker kan zien anders zou men weer naar het hok worden geranseld.

  “If people swarm these beaches and ignore social distancing rules or the regulations the city has put into place, I will not hesitate to reinstate Phase 1 restrictions or even close the beach outright if necessary.”

  Op zaterdag echter:
  On Saturday Governor Ralph Northam was seen out at Virginia Beach.
  The governor was walking around without a mask in a crowd.
  He was not concerned about social distancing.

  Virginia Gov Northam on the Virginia Beach boardwalk; no mask, no social distancing 🚓 pic.twitter.com/TURhdUD0zl

  — A (@johnwelIs) May 23, 2020

  Virginia Governor Ralph Northam, a medical doctor, today in Virginia Beach. Care to report on it ? pic.twitter.com/oA7DP9CTLH

  — Mark Dunn (@MarkDunnGuitar) May 23, 2020
  https://www.thegatewaypundit.com/2020/05/gov-blackface-northam-locks-state-june-spotted-virginia-beach-without-mask-no-social-distancing-crowd-20/

  Geliked door 2 people

 8. Jan zegt:

  Karma is a bitch voor Marc, de hubby van bitch Gretchen Whitmer (gouverneur van Michigan)

  Burgers treiteren en menen dat je meer rechten hebt. Man van gouverneur (+ terrorista) Gretchen Whitmer meent dat hij voorkeursbehandeling krijgt. Wil weer bootje varen maar krijgt te horen dat hij de zoveelste in een lange wachtrij is.

  De heks verbood alles wat in haar ogen ‘niet noodzakelijk’ was, zoals verkoop van zaden, tuinspullen, doe het zelf artikelen enz. Verbood artsen op straffe van enkele reis Alcatraz hydroxychloroquine aan patienten te geven gewoon omdat het kan. Verbood tochten met motorboten maar niet met zeilboten (verwacht geen logica van een rooie)

  Whitmer’s man wilde nu echter graag weer bootje varen en dus diende het verbod op motorboten direct afgeschaft te worden. Marc naar de telefoon en belt de werf, wil boot nog voor het weekend in het water hebben. Antwoord van de werf: Wacht je beurt maar af, er zijn nog tig wachtenden voor je en die waren eerst met hun aanvraag

  This morning I was out working when the office called me, there was a gentleman on hold who wanted his boat in the water before the weekend. Being memorial weekend and the fact that we started working 3 weeks late means there is no chance this is going to happen.

  Well, our office personnel had explained this to the man and he replied: “I am the husband to the governor, will this make a difference?”

  As you can imagine, that does make a difference, that would put you at the back of the line!!! Needless to say, our Governor and her husband will not be getting their boat for memorial day.

  https://www.thegatewaypundit.com/2020/05/back-line-gretchen-whitmers-husband-tries-cut-line-michigan-boaters-banned-motor-boats-2-months/

  Geliked door 2 people

 9. Jan zegt:

  Kwakzalver’ Fauci’s ‘mysterieuze chronische ontsteking’ bij jonge kinderen tijdens virusepidemie heeft niets met epidemie te maken maar verschijnsel bij ongeveer 1 kind per 10.000
  https://www.thegatewaypundit.com/2020/05/another-dr-fauci-lie-debunked-mysterious-inflammatory-condition-children-typical-every-year-13-100000-children-study/

  Geliked door 2 people

 10. Jan zegt:

  Gouverneur van New York, Cuomo, jaagt in het geniep een wet er door die het de politie verbied gegevens uit te wisselen tussen motorrijtuigbelastingen (CBR), min van binnenlandse zaken en douane/grensbewaking om illegalen te beschermen. Deze ‘wet’ maakt van het politiecorps dus een criminele organisatie en wettelijk is het nu dus toegestaan de wet te overtreden.

  New York State Makes it a Felony For Law Enforcement to Share DMV Info With DHS or ICE

  “Border Patrol for example, working the highway in the middle of the night and pulls over a vehicle, they can’t run the plates to determine who owns that vehicle,” said Kennedy. “I think it’s legislating obstruction and it’s very concerning to me.”
  ….
  https://www.thegatewaypundit.com/2020/05/new-york-state-makes-felony-law-enforcement-share-dmv-info-dhs-ice/

  Weer laat dit dus zien dat linksvolk slechts uit is op het verwoesten van landen en geestelijk gestoord is

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s