Krankzinnig beleid verhindert de gewone normaliteit!

Screenshot_54

(Door: “Elise Nijmegen”)

Advocaten roepen de mensen op om in verzet te komen tegen de corona-boetes!!! De noodverordening rammelt, zo zeggen de advocaten. Gedragsregels zijn onduidelijk en in strijd met de grondrechten, verwarrend en willekeurig. Volgens de nieuwste cijfers, zo laat het artikel weten, zijn er al 11.000 boetes uitgeschreven door politieagenten die meewerken aan dit in mijn ogen onmenselijke en wazige beleid. Boetes worden opgenomen in je strafblad en dat kan voor de toekomst nare gevolgen hebben, mocht je een baan willen waarbij je een Verklaring Omtrent Gedrag nodig hebt.
www.trouw.nl

In Frankrijk heeft Macron de meerderheid verloren en Marine Le Pen, leider van de waarschijnlijk grootste partij in Frankrijk, Rassemblement National, heeft opgeroepen tot ontbinding van het Franse parlement.
www.breitbart.com

Italië vraagt in een petitie aan de G20-landen om zich aan te sluiten bij Amerika en te stoppen met de financiering van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), die een onderdeel is van de Verenigde Naties. Er is aangetoond dat de WHO valse en onvolledige informatie van communistisch China over de ernst van Covid-19 ondersteunt en verspreidt en de interne besluitvormings- en beheersprocessen van de WHO niet onder directe controle van de belastingbetaler staan, aldus de petitie.

Bovendien, zo gaat de tekst verder, is de WHO doorgegaan met het gebruik van met overheidsgeld betaalde bijdragen om abortus wereldwijd als mensenrecht te bevorderen, de legalisering van prostitutie te ondersteunen en artsen te dwingen geslachtsoperaties bij kinderen uit te voeren, en het verspreiden van een curriculum voor wereldwijde seksualiteitsnormen dat masturbatie leert aan kleine kinderen.
www.breitbart.com

Het is een vooropgezet wereldwijd corona-plan. De door politici en de media aangeprate angst wordt gebruikt om geld te verdienen. Het Erasmus MC in Rotterdam speelt een grote rol in dit Covid-19 angst virusverhaal. Lees onderstaande tweet en de commentaren dan begrijpt u wat dat betekent.

Het betekent dat alle corona-testen, alle toekomstige behandelingen, alle toekomstige preventieve middelen en de dozijnen vaccinaties die door vele bedrijven “gecreëerd” worden door het patent van het Erasmus MC in Rotterdam moeten, wat betekent dat die zich waarschijnlijk al verheugt op de oplopende bankrekening. Het Erasmus MC bezit letterlijk Covid-19 en twee van de vele patenthouders zijn Ab Osterhaus en vrijmetselaar Ron Fouchier. Het AMC heeft ook de corona-virustest ontwikkeld, wel zonder enig Covid-19 materiaal… Erg vreemd, vindt u niet?
https://twitter.com

Als u weet dat alle maatregelen en verplichtingen te herleiden zijn naar de 17 doelen van Agenda 21 van de Verenigde Naties, een Agenda waar ook Nederland voor getekend heeft en waarin de “wereldregering” de controle heeft over alles, inclusief u, dan begrijpt u waarom de boeren (https://findfarm.nl/) moeten wijken voor grote megafabrieken met “duurzaam” gemaakt voedsel van zeer waarschijnlijk genetisch gemanipuleerde ingrediënten.

De Verenigde Naties, ik heb er geen goed woord over te zeggen, aangezien die net zoals Rutte en zijn te ambitieuze kabinet en de EU een krankzinnig nieuw normaal aan ons wil dicteren. De VN wil dat we onze spraak veranderen, en vindt woorden als “man” en “vrouw” nu politiek incorrecte termen…
www.rt.com

Heeft onze regering ons klem? Hebben we niets meer in te brengen? Of gaan we met zijn allen, als Nederlandse bevolking, net zoals o.a. de Duitsers in groten getale doen, de straat op om onze vrijheid terug te pakken?
https://commonsensetv.nl

Ondertussen worden in Canada, en laat dit een waarschuwing zijn voor iedereen, mensen door de politie gedwongen uit huis gehaald “voor hun eigen veiligheid” en naar het ziekenhuis gebracht voor testen. Dat is waar het heengaat, een dictatoriaal beleid inclusief verplichte vaccinaties en een “nieuw normaal” dat haaks staat op het normale sociale warme Nederlandse normaal!
https://archive.org

Gelukkig worden er steeds meer mensen wakker en maken weer anderen wakker en gaan weer gewoon normaal doen! Het Nederlandse normaal! Het is te bizar voor woorden dat onze vrijheid kan worden afgepakt én dat we het toelaten, omdat er een virus ronddwaalt dat minder gevaarlijk is dan de griep. Een virus, dat al heel lang bestaat en dat nu gehyped wordt om de dictatoriale Agenda 21, sterk lijkend op de EU-klimaatagenda van globalist Timmermans, van de Verenigde Naties door te voeren…

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

24 reacties op Krankzinnig beleid verhindert de gewone normaliteit!

 1. Hovawart zegt:

  Onze cultuur verandert, het gezonde verstand verwatert, je verantwoordelijkheid nemen is niet meer vanzelfsprekend, word zelfs niet meer geaccepteerd, je moet tussen de lijntjes blijven en volgens de regeltjes leven en alles word voor je geregeld,…….maar elke dag dronken is ook een geregeld leven.
  Een maatschappij van autistische zombies, starend op hun smartphones, oordopjes in en anderhalve meter van elkaar af staan en vooral geen contact maken is het nieuwe normaal………ja zo krijg je de resterende saamhorigheid wel uit de slappe samenleving,…..buigen en bukken maar.

  Geliked door 5 people

 2. M. Schettini zegt:

  Dank voor deze verslaggeving. Het wordt tijd dat de bevolking wakker word en maatregelen treft om deze levensbedreigende situaties, door levensgevaarlijke mensen – werkzaam bij of voor instanties als EU, VN, IMF en aanverwante organisaties, zoals Vaticaan en Wereldraad van Kerken – te elimineren. Overigens dient eveneens opgemerkt te worden, dat de wereldbevolking zichzelf dient af te vragen waar men mee bezig is. Men fokt maar door, neemt zich geen tijd om te leren en zodoende zal men de overheden onvoldoende wantrouwend tegemoet te treden.

  Geliked door 3 people

 3. droevige mof zegt:

  Ondertussen bloeit de denunciatie in ons land op.
  Biertuinen en terrasjes zijn het slachtoffer van Stasi en Gestapohelpers, die de politie gretig informeren dat de tafels niet gedesinfecteerd zijn. Natuurlijk geven ze hun naam aan de politie, want ze willen geprezen worden. Wat ze vergeten is dat de machtsverhoudingen kunnen veranderen en dat hun gegevens nog steeds worden opgeslagen. Pech gehad.

  Geliked door 5 people

  • Piet Snot zegt:

   Wat een vreselijk moeilijke woorden gebruik jij toch steeds.
   pejoratief, denunciatie.
   (volgens mij weet helemaal niemand hier op de site wat ze betekenen)
   Ik ben toch niet echt geheel onbekend met moeilijke woorden of Nederlands, maar waar jij mee aankomt heb ik nog nooit van gehoord, ik weet niet eens wat ze betekenen.
   En dat gebeurt eigenlijk niet zo vaak.
   Meestal is een woord nog wel ergens aan terug te herleiden, maar hier kan ik niks mee.
   Je zal vast wat langer op school door gebracht hebben dan ik zelf, maar ik heb het ook nog nooit iemand zien gebruiken.

   Geliked door 1 persoon

   • E.J. Bron zegt:

    pejoratief = een woord dat ongunstige associaties oproept

    denunciatie = verklikkerij

    Like

   • Piet Snot zegt:

    Wist je dat meteen, of heb je het op moeten zoeken.

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    De eerste moest ik opzoeken, de tweede wist ik.

    Geliked door 1 persoon

   • droevige mof zegt:

    Het spijt me, dat was niet mijn bedoeling. Mijn probleem is dat ik geen goed Nederlands spreek en dat ik mijn teksten door een vertaal- en correctieprogramma jaag. Anders kon ik hier niet schrijven, dan zouden nog meer lezers klagen. Het programma doet me suggesties die meestal juist zijn, maar niet altijd passend. Ik kan u verzekeren dat ik geen arrogant persoon ben die met zijn schoolopleiding pronkt.

    Vertaald met http://www.DeepL.com/Translator en context.reverso.net en languagetool.org/nl/

    Geliked door 3 people

   • Piet Snot zegt:

    Ik klaag niet maar kom rare woorden tegen die nou niet echt gebruikelijk zijn.
    Maar er zit dus iets in jou vertaal programma die dit soort woorden gebruikt in het vertalen van Duits naar het Nederlands.
    Jou reacties zijn altijd uitstekend te lezen, het zit ‘m dus in de vertaling.

    Geliked door 2 people

   • delamontagne zegt:

    Ik vind ’t al héél knap van die meneer “droevige m.f” wat ik aan Nederlandse lees.
    En dan zegt hij nog eens dat hij ’t door een vertaalprogramma haalt.
    Haal b.v. eens een Franse of Duitse tekst door zo’n programm, je krijgt de vreemdste dingen.
    Maar jij als voormalig R.K., had toch een klein beetje moeten weten van denunciatie ?
    Zo is annunciatie ( aankondigen ) het woord voor de |H.H.Maagd Maria aangekondigd dat ze de moeder van GOD zou gaan worden.
    Als er “dé” voor een woord wordt geplaatst, wordt zo’n woord negatief of andersom gedraaid………..
    ( veel Frans, Italiaanse, Spaans etc en ged.woorden is min-of-meer afgeleid van Latijns
    Maar in den Bijbel staat ook dat die god de mensen strafte voor hun hoogmoed bij de bouw van de toren van Babel en daarvoor alle talen schiep.
    ( je moet ’t wel geleuven natuurlijk…………) maar dat laat ik aan jou over.

    Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    droevige mof 23 mei 2020 om 16:16

    Mijn mening is dat u zich nergens voor hoeft te verontschuldigen. 🙂

    Geliked door 1 persoon

   • Piet Snot zegt:

    Delamontagne.
    “Zo is annunciatie ( aankondigen ) het woord voor de |H.H.Maagd Maria aangekondigd dat ze de moeder van GOD zou gaan worden.”

    Ze zal wel tegen Josef gezegd hebben dat hij goddelijk was die nacht, anders was hij er allang vandoor gegaan.
    Alleen een sukkel trapt in dat soort onzin verhaaltjes als je vriendin ineens zwanger blijkt te zijn.
    En geef er dan maar een draai aan om jezelf er uit te lullen.

    Geliked door 1 persoon

   • Wim zegt:

    “Pejoratief” is toch een heel gebruikelijk woord. Zo geeft Google voor “pejoratief”/”pejoratieve” meer dan 60000 treffers. Dus geen reden tot droefheid, beste mof.

    Like

   • Piet Snot zegt:

    Wim zegt: 23 mei 2020 om 23:01
    Dat er 60000 treffers zijn te vinden op google van dat ene woord, komt omdat iedereen hier op de site het heeft zitten opzoeken wat het betekend.
    En als iets vaak opgezocht wordt verschijnt het vanzelf bovenaan in de lijst.

    Like

   • droevige mof zegt:

    In de kroeg met een glas bier zouden we het in vijf minuten eens zijn. Dan zou ik mijn Grensstreek Platt spreken en jullie zouden je veel te lachen hebben.

    Like

  • Nemesis zegt:

   Oh ja, dat is een ding wat zeker is, al die gegevens worden heel nauwkeurig opgeslagen en bewaar tot eeuwig. Ik denk dat het huidige, vooral jongere generatie, hier geen flauw benul van heeft.

   Geliked door 2 people

   • Monalisa zegt:

    Hebben ze wel vermogen hersens die jeugd, Velen niet hetzij ikke ikke en de rest kan helaas stikken PS bij u in de buurt Leer, is carona uit gebroken denk om u gezondheid 🤧

    Geliked door 1 persoon

   • Nemesis zegt:

    Hey Monalisa, zoals al el eerder geschreven hier met een hele rake beschrijving, ” de jeugd(igen) tot zo 40 jaar, hebben wel iets van hersenvermogen, ze zin dan zogenaamd “hoger opgeleid” maar hebben dus alleen een kunstje geleerd om een bepaald werkje te kunnen doen. Vond ik eerlijk gezegd wel raak. Verder zijn ze tot op het bot geindoctrineerd en meer dan zelfzuchtig, zoals je zegt: ikke, ikke en de rest kan stikken. Als er al iets op touw wordt gezet, voor die lui steek ik geen poot uit.
    Corona in Leer?? Zal wel een flinke griepgolf zijn, het weer is er ook naar. Maar dat kan gevaarlijk zijn met een iets zwakkere gezondheid, dank je Monalisa.

    Like

  • bobzelf zegt:

   IK BEN HET MET PIET EENS !!

   EN IK VIND OOK DAT MENSEN DIE MET EEN GOUWE LUL ZIJN GEBOREN
   DUS OOK GEWOON NORMAAL NEDERLANDS MOETEN ROEPEN
   EN DIT IS AL EVEN AAN DE GANG
   DIe KLOOTZAKKEN , VAN KIJK IK EENS DURE WOORDEN GEBRUIKEN

   IK GA EVEN TERUG IN DE TIJD ,
   PHILPS GLOEILAMPEN FABRIEK IN ROOSENDAAL ??1976 ??

   DAAR STONDEN MANNEN EN VROUWEN JONGENS EN MEISJES AAN DE LOPENDE BAND , MET VAN ALLES, LAMPEN SORTEREN, INPAKKEN , u roept maar

   NOU STONDEN ER EEN PAAR LESBOOS , ( DE MANNELIJKE UITVOERINGEN )
   DIE MET HOGE WERKSCHOENEN AAN, EN HEEL KORT MANNENHAAR
   EN EEN GROTE MUIL !!

   HEERLIJK , 1 VAN DE “””DAMES “” HEETTE ASTRID !!

   dus dan werd er een vergadering belegd , en komen in die grote fabriekshal
   pakweg 2000 mederwerkers op de stoelen en een toneel met de
   “”hete aardappel stemmen “” DE kotsfiguren , kijk mij eens !!!

   DUS MIDDEN IN ZO’N MOEILIJKE TEKSTEN SPREEKBEURT ROEP
   DIE GEWELDIGE ASTRID

   KEIHARD “” STOEPTEGEL ??? ze is er jarenlang trots op gebleven …

   UITERAARD EERST EEN LACH GOLF, VAN DE JANNEN MET DE PET
   EN TOEN DOODSE STILTE !!

   WAARNA ZO’N “”BRAAKBAL ” VROEG ?? STOEPTEGEL MEVROUW ???

   ZE ZEI, OP ZIJN BRABANTS , JA DAT WOORD BEGRIJP IK !!

   U STAAT HIER TE PREDIKEN IN EEN ZAAL MET 2000 MENSEN MET 4 JAAR LAGERE SCHOOL

   HET ZOU LEUK ZIJN ALS WE BEGREPEN WAAR U HET OVER HAD

   NA DE STAANDE MINUTEN LANGE OVATIE HADDEN DE “”KOTS FIGUREN HET OOK BEGREPEN !!

   DAAROM IS JIP EN JANNEKE TAAL UITGEVONDEN !!

   ER LOPEN ER HIER OOK EEN PAAR ROND, MET DIE KOTS NEIGINGEN
   EN WILLEN EVEN LATEN ZIEN
   DATZIJ , DUS “”HET BETERE VOLK “” ZIJN

   EN DAAR ZITTEN ZE DUS ECHT HELEMAAL NAAST !!

   OME BOB HEEFT ZE 37 JAAR VOORBIJ ZIEN KOMEN IN ZIJN WERKZAME LEVEN .

   DOE ER WAT MEE, OF GEDRAAG JE GEWOON ALS HERSENDODE VVDer

   astrid heeft nu een cafe in Roosendaal ,

   oom kakafonie

   Geliked door 1 persoon

 4. oprechtegeus zegt:

  Vele van onze grondrechten worden door de huidige regeringskliek met voeten getreden. Enkele weken terug heb ik al betoogd, dat de kans groot is, dat de verkiezingen van 2021 naar een nader te bepalen datum zullen worden vooruitgeschoven, want de huidige regering wil zich vastketenen aan het pluche. Vooral D666 vreest verkiezingen, want door hun opstelling hebben zij een groot deel van hun kiezers van zich vervreemd en staan op groot verlies. Het is niet voor niets dat juist Ollongren met deze suggestie komt. De democratie wordt brutaalweg verkracht. Voorts zijn de PVV en het FvD bij de aanstaande verkiezingen voor deze regeringskliek dreigende factoren. Er is naar hun inzicht tot het voorjaar van 2021 te weinig tijd deze twee partijen grondig te ontmantelen en te demoniseren.

  Geliked door 1 persoon

 5. Johan zegt:

  Het is gewoon pure smeerlapperij, dat de corona-boetes jou een strafblad bezorgen.
  Wie verzint dit soort sadistische maatregelen ?
  Mensen die 1 meter van mekaar af staan, zijn dat criminelen ?

  Geliked door 4 people

 6. Lost Johnny zegt:

  Als agenten regels uitvoeren zonder ze in twijfel te trekken zullen ze ook bevelen opvolgen die uw en mijn leven beëindigen. Met die wetenschap zie ik het politieapparaat aan, als toekomstige moordmachine van mij en wat mij lief is.

  Rechten zijn relatief, en onrecht is het recht van de sterkste. De politie begaat structureel onrecht in de wetenschap dat er zeer moeilijk recht te halen valt voor de burger, of je moet directeur zijn van een multinational in Eindhoven. Dan kun je op een stel kleine Hitlertjes nog een batterij aan advocaten loslaten. Maar goed, wat de overheid weggooit aan menselijk restmateriaal huren ze uit de grote kliek weer opnieuw terug.

  Recht kan enkel bestaan als er een balans is die door alle partijen gerespecteerd word, en helaas, balans is enkel door de dreiging en daadwerkelijk de mogelijkheid hebben tot gebruik van geweld mogelijk, als er voor niemand voordeel te halen valt door overheersing en de schade vele malen groter is…..en hier op grondniveau is de burger met het onwrikbare mensenrecht op wapenbezit de ontbrekende balans….

  ….het paradijs der sadisten en dictators…

  Geliked door 1 persoon

  • LUCIA zegt:

   Mooi gezegd en waar, Lost Johnny, vuiligheid krijg je beter weg met azijn dan met honing soms moet je gewoon je tanden laten zien behalve bij Artis bij de apenkooi ( omdat ze anders met stront gaan gooien)

   Like

 7. Republikein zegt:

  Aai rest mai Kees.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s