Een PCR test; waardeloos en nietszeggend. Er wordt NOOIT aangetoond dat u besmet bent met Covid-19

Screenshot_104

Als je getest wordt op Covid-19, dan gebruikt men daar een PCR test voor. De PCR test werd uitgevonden door Kary Mullis. Een PCR test wordt gebruikt om te testen op een DNA sequentie en is niet geschikt  om te testen op virussen.  De PCR-test wordt voluit de Polymerasekettingreactie-test genoemd. Het is een manier om uit zeer kleine hoeveelheden DNA specifiek een of meer gedeeltes te multipliceren (amplificeren) tot er genoeg van is om het te analyseren. Om te testen op een virus dient men de gouden standaard te gebruiken die al tientallen jaren wordt gebruikt in de medische wereld; de Koch’s postulates test. Ook dat ga ik uitleggen.

De PCR-test test op aanwezigheid van DNA. Dit DNA kan om allerlei redenen bij mensen aanwezig zijn. Een virus hoeft daarvan niet de oorzaak te zijn. Men moet het virus zelf vinden.  Dit virus bestaat uit een stukje DNA met omhulsel. Dat omhulsel is relevant, omdat dit de techniek bevat waarmee het  in menselijke cellen komt om te worden verveelvoudigd. 

De PCR-test die wordt gebruikt om Corona te testen, test niet op het virus. Ze test op genetische sequenties. Met sequentie of gensequentie wordt in de biologie de volgorde van nucleotiden in een DNA- of RNA-macromolecuul bedoeld. Deze volgorden van nucleotiden kan allerlei oorzaken hebben. En gewoon natuurlijk aanwezig zijn.

Hoe vind je het virus dan wel? 

Dat zou moeten gebeuren door het toepassen van Koch’s Postulates. Daarbij wordt het DNA gepurificeerd als het ware uit een wirwar van genetisch materiaal van een persoon, net zolang tot er alleen puur het DNA overblijft waarvan men vermoedt dat het de veroorzaker van de ziekte is. Dat pure DNA injecteer je dan bij een symptoomvrij persoon, die moet dan exact dezelfde symptomen krijgen als het originele specimen.  Die sequentie herhaal je nog een keer, je purificeert het DNA weer van de 2e persoon en spuit het in bij de 3e die symptoomvrij is, krijg je dan weer het exact zelfde ziektebeeld

Dan pas kan men zeggen dat dit een Virus A is wat ziektebeeld B veroorzaakt. Maar nu komt de grap ( wel een hele slechte overigens ). Deze hele stap is overgeslagen m.b.t. Covid-19. Ze is NOOIT gedaan. De Koch’s postulates test om het virus te isoleren en zo zijn bestaan te bewijzen, is NOOIT gedaan. Een wetenschappelijke publicatie waaruit objectief blijkt dat het Coronavirus bestaat, is dan ook NIET TE VINDEN op internet. Niet op deze manier geïsoleerd, zoals normaal wel gebeurt als er een virus wordt vastgesteld.

Je wordt dus gewoon, en dan zeg ik het zachtjes…, gefopt met je PCR test. Het zegt helemaal NIETS over de aanwezigheid van het COVID-19 virus. Denk daar maar eens heel goed over na!

(Gekopieerd uit een Telegram-groep)

NB: In 1993 heeft Kary Mullis de Nobelprijs in de Scheikunde gekregen voor zijn vinding van de PCR-test 3

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Elise Nijmegen”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op Een PCR test; waardeloos en nietszeggend. Er wordt NOOIT aangetoond dat u besmet bent met Covid-19

 1. J.A. Kapteyn zegt:

  Als dit waar is – en waarom niet, de schrijver klinkt deskundig – dan worden we massaal voor het lapje gehouden door onze betrouwbare overheid.
  We kunnen slechts gissen naar de reden waarom ze dat doen. Is het ondeskundigheid, of is het er inderdaad om te doen om ons, de bevolking, te kunnen manipuleren?

  Ik ben héél erg sceptisch.

  Like

 2. malsion zegt:

  Wordt de mensheid nu besodemieterd of worden we besodemieterd???
  Stel je voor. Je zult toch maar LEEK zijn. Tot nu stond je welgemoed op en ging na een dagje doen wat je zo gewend bent te doen ook weer welgemoed naar bed. En ondertussen ……
  Mullis of Koch? Uitgekookt vullis.
  Er is nog een schone taak voor ONZE overheid. Ons goed onderbouwd vertellen wat we als mensen nu kunnen vertrouwen…. en dan geen WHO – en/of RIVM – praatjes want dat is prietpraak die niet te vertrouwen is.
  malsion@orange.fr

  Like

 3. Tom zegt:

  Ik weet niet wat ik van dit artikel moet vinden.

  Er wordt in het artikel de indruk gewekt dat een virus uit DNA bestaat maar voor zo ver mijn kennis strekt bestaan virussen niet uit DNA maar uit RNA. Dat is dan ook gelijk de reden dan virussen ondingen zijn. Ze vallen niet volledig onder de noemer van een levend organisme en ze kunnen dan ook niet als dergelijke bestreden worden (zoals bij bacteriën wel mogelijk is).

  Voor zo ver ik het heb begrepen op school is RNA ook verantwoordelijk voor het vermenigvuldigen van DNA.

  Voor wie het begrijpt staat hier de volledige testbeschrijving: https://www.roche.nl/nl/covid-19/zo-werkt-een-covid-19-test.html

  Geliked door 1 persoon

  • de Kruisvaarder zegt:

   Een virus hoef je niet te bestrijden.
   Omdat de meeste virus deeltjes toch niet te vangen zijn, is dat hetzelfde als proberen het licht met de snelheid van 300.000 km/s proberen in te halen.
   Een virus is slechts tijdelijk ziekmakend, met name in de winter, omdat het zonlicht in de zomer ( UV licht) het virus ahw dood straalt.
   T is allemaal terug te leiden op elementaire natuurkunde.
   Licht is energie zei Einstein. En een organisme die zonnestralen opneemt, neemt energie op, is warmte en verandert daardoor.
   Afhankelijk van de golflengte van het licht wordt er meer energie opgenomen.
   E= h.f. H is de constante van Planck en f is de frequentie van het lichtgolf.
   Dit is ook al eerder genoemd door bekende virologen zoals prof Hendrik Streeck en Prof em Karin Moelling.
   In de zomer verdwijnen alle virussen als sneeuw voor de zon….

   Like

 4. Qvic zegt:

  Dus als ik het goed begrijp, zijn alle testen die zogenaamd voor de consentenring het Caronavirus zouden zijn die nu wereldwijd worden gehouden. Eigenlijk op een slinkse manier voor een heel ander doel worden afgenomen, namelijk om van iedereen hun DNA te kunnen vaststellen en deze gegevens opslaan. Want het is namelijk bekent dat de zogenaamde vaccin tegen het Caronavirus een enzym zou bevatten die is afgestemd op jou persoonlijke DNA. Om zo met behulp van een 5G netwerk jou geestelijk te kunnen manipuleren op afstand.

  Geliked door 1 persoon

  • Bob Koster zegt:

   Qvic, je hebt het niet goed begrepen. In de bijdrage van @Tom staat duidelijk dat alleen het virus onderzocht wordt, ander materiaal wordt er zorgvuldig buiten gehouden.

   Like

 5. Piet Snot zegt:

  Ik wacht even een reactie van reageerders met een medische achtergrond voordat ik hier iets over kan zeggen.

  Like

 6. Julia zegt:

  Het gaat inderdaad om een totaal DNA van de gehele bevolking in overheid databases op te slaan. Een slim mens laat zich niet testen hebben zijn bij de vorige griep epidemieën die ook duizenden levens heeft gekost ook niet massaal gebruikt. Dus ????

  Like

 7. McGeurt zegt:

  zo’n test is altijd positief, zelfs op motorolie en papaya’s

  Like

 8. HarryN zegt:

  op 18 april werd een video getoond van Dr Andrew Kaufman :Rejecting the corona virus. Daar vertelde hij al min of meer hetzelfde wat bovenstaand art. vermeld.: PCR test for RNA sequence
  en niet het virus (dus niet het DNA ).ER is inderdaad geen Gold Standard en Covid 19 is nooit gezuiverd(purified).RT-PCR is nooit getest tegen de Gold Standard . Conclusie: de nauwgezetheid van de test is onbekend en gaf ong 80% false positive results. Ook zei hij nog dat de uitvinder van de PCR test had gezegd dat deze test niet gebruikt kan worden voor het Covid virus.
  Dan nog Dr J.Campbell die zelfs zegt dat de PCR test geen onderscheid kan maken tussen een levend of dood virus wat ook tot “false positives”leidt Zie de video Good news, Reinfection unlikely.

  Like

 9. de Kruisvaarder zegt:

  Deze test is niet betrouwbaar.
  Ik heb dat al eerder geschreven hier. Een PCR test toont slechts een stukje van het genoom aan van het corona virus/ een corona virus.
  Het is een soort plak procedure. Je neemt een PCR test, waarop al een stukje RNA /DNA is geplakt en dan combineer je deze met het stukje RNA/DNA wat je aantreft in de keel of neus uitstrijk.
  Dus 2 stukken van de helix. DNA maar ook RNA zijn helices.
  Op YouTube wordt het uitgelegd hoe de PCR test werkt en ook de ontdekker van deze test erkende dat zijn test niet 100 % waterdicht is.
  Allemaal al lang bekend en ook al eerder hier de revue gepasseerd.
  Met de COVID 19 PCR test toon je in feite niets aan, vandaar dat in Tanzania zelfs een Papaya positief is op COVID 19.

  Like

 10. Scarface zegt:

  Zoals Reve ooit al zei: ‘Het werk van Mullis, dat is vullis’

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s