Genoeg is genoeg, terug naar normaal!

Screenshot_105

(Door: “Elise Nijmegen”)

Het Corona-Covid-19 virus wordt gebruikt voor hele andere dingen, zoals u kunt lezen in onderstaand artikel van Pieter Stuurman. Ze willen vanuit de VN een “nieuw normaal” aan de wereldbevolking opdringen en het is aan ons om ervoor te waken dat we “ons” Nederlandse normaal blijven behouden en verdedigen.
https://hetmeestgevaarlijkebijgeloof.nl

De meeste krankzinnige ideeën komen vanuit de Verenigde Naties en worden in Europa door de EU gedicteerd aan de EU-lidstaten. Zo is het ook met de gepushte verplichte vaccinaties. Nu heeft het Britse hof bepaalt dat kinderen, zonder instemming van de ouders, gedwongen gevaccineerd mogen worden. Een zorgelijke uitspraak van het hof.
https://jdreport.com

Robert F. Kennedy Jr. zweert om crimineel Dr. Anthony Fauci voor de rechter re brengen. Volgens Kennedy Jr. heeft Fauci “een van de meest consequente criminele samenzweringen in de geschiedenis gepleegd en zal ´Childrens Health Defense´ deze betrokken criminelen voor het gerecht brengen”.
www.worldunity.me

Kent u Agenda 21/2030 van de Verenigde Naties? Een agenda waar Nederland ook voor getekend heeft? Als u zich in deze controlerende agenda heeft verdiept, begrijpt u dat al de miljoenen bedrijven en ondernemers wereldwijd, die nu een dusdanige financiële klap krijgen van deze in mijn ogen onzinnige lock-down en eraan onderdoor gaan, precies bij één van de 17 doelen van deze agenda past; “het herverdelen van de welvaart”. U begrijpt dat dit van de bevolking naar de rijksten der aarde gaat… De Agenda streeft naar controle over alles, over het voedsel en de fabricage daarvan. Een reden dat de boeren van hun land worden gedreven, andere gevolgen zijn bijvoorbeeld dat privéland en autobezit niet meer zullen zijn toegestaan.
https://ejbron.wordpress.com

In vele landen gaan de mensen de straat op om hun onvrede te uiten tegen deze lockdown en de onmenselijke manier waarop ouderen en anderen die zorg nodig hebben op dit moment worden opgesloten en hun vrijheid kwijt zijn. Mensen opsluiten en mensen failliet laten gaan, omdat er een virus is waaraan minder mensen doodgaan dan aan de griep, is mijns inziens gewoon crimineel.

Vele dingen die door de lokale, (anti-nationale), EU of VN-politici verteld worden, kunnen niet onderbouwd worden; net zoals niet onderbouwd kan worden dat de islam vredelievend is, dat windmolens geen SF6 gas lekken, dat zonnepanelen gerecycled kunnen worden, dat een Tesla groener is, dat 5G ongevaarlijk is, dat vaccinaties veilig zijn enzovoorts. Er zit geen logica in, er zijn geen onafhankelijke wetenschappelijke onderzoeken en we krijgen het op een presenteerblaadje aangeboden als iets normaals…

Dit gaat niet meer om zwart of wit, christen, moslim, of vleeseters versus vegetariërs, we kunnen nu allemaal op één lijn gaan zitten, aangezien dit gaat om het verlies van onze vrijheid. Uw vrijheid en die van uw ouders en kinderen. Maatregelen die genomen zijn op basis van een schatting die niet bleek te kloppen. Ik wil ook een schatting doen; en ik schat in dat de Nederlandse bevolking nu wel wakker is en hopelijk zegt: “Genoeg is genoeg!!”

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op Genoeg is genoeg, terug naar normaal!

 1. karton zegt:

  Als we óns Nederland normaal willen blijven behouden én verdedigen hebben we een échte regering nodig en NIET het stelletje zielepieten dat thans “Den Haag” bevolkt.

  Geliked door 4 people

  • Nemesis zegt:

   Zielepieten, vind ik grappig. ik noem dit eerder een zooitje criminelen bij elkaar, die ons. ons land. totaal de afrond in gewerkt hebben en het schijnt ze nog niet genoeg te zijn, wat ze aan onheil over ons hebben gebracht.

   Geliked door 1 persoon

  • scherpschutter1943 zegt:

   De nl.regering heeft voor mij haar gezag al volledig verloren. Waarom? Omdat zij toestaat dat de politie in uniform met de kont omhoog tot Allah bidt. Daaruit blijkt dat de rechtstaat opgehouden heeft te bestaan en de politie de kant van de islam heeft gekozen.
   Iedere moslim vat dat op als een vrijbrief om te doen wat de imam van ze vraagt. Meer geweld zowel van de politie als van de moslims tegen niet moslims, zal daarvan het gevolg zijn.

   Like

 2. Jean zegt:

  De corona wordt gebruikt om de “dictatuur” te kunnen uitoefenen want wat is er nu prettiger voor dictators dan een massa slappe lullen en trutten met een mondmasker die mooi in ’t lijntje lopen.
  Laten we maar héél snel die dictators uitschakelen zo niet is ons leven en dat van onze kinderen én kleinkinderen voor 100% naar de kl*ten.

  Like

 3. dingenamaria zegt:

  Ik help het hopen, maar de massa is vlgs mij bli d…….

  Like

 4. Bob Fleumer zegt:

  Onze kapitein van ons schip van staat Rutte weet van toeten nog blazen, om met Karel Appel te spreken, “hij rotzooit maar wat aan” hij is een welbespraakte woordenbreimachine waar geen zinnig beleid uit komt.

  Like

 5. Qvic zegt:

  Wat mij opvalt hier in Nederigheidsland is dat de meeste mensen zo slaafs zijn, dat zij niet eens zelf meer kunnen nadenken. Zij zijn inmiddels zo slaafs geworden, dat zij al zo paniekerig zijn met hun aangeprate smetvrees door de media als er iemand te dicht bij hen komen. Logisch nadenken deed 99% toch al niet voor deze lockdown en de resterende 1% is gehalveerd met de lockdown. Die 0,5% logisch nadenkende mensen lopen tegen een muur van onbegrip bij die andere 99,5%. Daar het in ons Nederigheidsland het NSB mentaliteit nog steeds hoog in het vaandel staat, zit het verlinken van andere bij vele in het bloed. De meeste mensen gunnen andere eigenlijk niets, hun narcistische persoonlijkheidsstoornis kent geen grenzen.

  Like

 6. Julia zegt:

  Nederland is één van de weinige landen waar Nederlanders haar lot en ondergang onderdanig over zich heen laten komen en blijven in hun luie stoel hangen terwijl in heel veel Europese landen en wereldwijd duizenden mensen tegen deze waanzin demonstreren. Dit slag slappe bange schapen verdienen alleen maar de verdere ondergang helaas sleuren zij gezond denkende mensen mee naar het nieuwe abnormaal. Eigenschap van het grote deel van het Nederlands volk is achteraf klagen, slaafs gedrag en verraden is ze ook niet vreemd. Voor Nederland is het nieuwe normaal normaal en gaan gedwee mee in de leugens van de Overheid en het corrupte RIVM die zullen leiden tot financiële ondergang alsmede slechte gezondheidszorg, beperkt onderwijs, baanverlies, beroving van vrijheden, totale controle door de Overheid en torenhoge lasten nemen de linkse zielenpoten onderdanig op de koop toe. Nederlanders zijn over het algemeen een dermate laf volk dat zij zelfs geen enkele moeite nemen ouderen tegen de de Staat (grootste vijand) te beschermen en te verdedigen. Walgelijk het is alleen Ik, Ik, Ik en de rest stik. Uitzonderingen uiteraard daargelaten. Helaas zijn uitzonderingen en wakkere Nederlander in de minderheid.

  Like

  • Ruben zegt:

   Hoi Julia,
   Bedankt met verwijzing naar die site.
   Heel interessant.
   Zeker ook die video’s, ivm over de angst.
   Heel herkenbaar.
   Het is heel pijnlijk om te zien hoe de mensen reageren en gedragen.
   Het is al vele jaren een psychologische oorlogsvoering tegen de bevolking.
   Maar de meeste mensen willen of kunnen dit zien.

   Like

 7. Hans van Meijgaard. zegt:

  Het is niet een stelletje zielenpieten dat den Haag heeft veroverd: Het zijn rijke intelligente Fascisten !!!!!!!

  Like

 8. vangie1206j zegt:

  Als de bevolking in opstand komt tegen deze gekken is het zo afgelopen.

  Like

 9. Frauke zegt:

  Nee, inderdaad hebben wij die klootzakken niet nodig en we zijn mede door Bron vele levels verder . Na A komt toch B of hebben we niet goed opgelet en teveel geluisterd naar ‘DROOMLAND’ ?

  Like

 10. Rensk. zegt:

  2 maanden geen onderwijs voor de kinderen dan op afstand en per kind. En dan vertelt de media dat de kinderen geen achterstand hebben opgelopen op 10 procent na.

  Dan moet het wel rete slecht onderwijs zijn als 2 maanden amper gemerkt worden. Ik vraag me werkelijk af wat die kinderen tegenwoordig voor onderwijs krijgen. Ik geloof het namelijk niet dat als kinderen 2 maanden onderwijs missen dan een uurtje op afstand en wat huiswerk dan is het onderwijs minderwaardig.

  Like

 11. Julia zegt:

  Volgens onderzoeken zijn het overgrote deel van de Nederlandse bevolking bereid zich aan te passen en er zelf ook wat aan te doen aan de waanzin van het Nieuwe Normaal. Maskers dragen, dictatuur ondergaan en als slaven op 1,5 meter afstand één richting achter elkaar aan te hobbelen. Zelfs zieke idioten dragen al maskers op terrassen o.a. in Spanje en hebben smetvrees dat een ander al uit het glas heeft gedronken. Hier in NL al veel gemaskerde idioten op de fiets gezien zelfs op stille buitenwegen. Hoe ziek wat gaat men nog überhaupt op een terras doen en heerlijk fietsen om een frisse neus te halen. Straks massaal een bruin voorhoofd (door de zon) en een bleke toet van neus tot en met kin (door het dragen van zo een smetlap). Misschien is het een idee voor al die slaven een leuk masker te laten tatoeëren rond om neus en mond. Dan zijn die onderdanige slaven in ieder geval al getekend. Wat moet je over van zo een stel links geïndoctrineerde idioten zeggen. Beter is de schouders op te halen en toezien hoe zij zich straks door o.a. armoede voelen in het nieuwe normaal en vooral de vakanties in auto met sleurhut kunnen vergeten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s