Eerste rechter met hidjab in Engeland

Screenshot_182

(Door: Kornelia Kirchweger – Vertaling: E.J. Bron)

“Voorbeeld voor islamitische vrouwen”

Wat bij ons (nog) helemaal niet kan: de districtsrechtbank van Nottingham heeft nu een eerste plaatsvervangende districtsrechter die een hidjab draagt. Ze zou er definitief mee hebben afgerekend hoe men zich een rechter voorstelt en ze zou hopen hiermee ook anderen te inspireren. Want Justitie zou nog steeds niet “divers genoeg” zijn.

Blick Oostenrijk

Oude patronen doorbreken

De 40-jarige Raffia Arshad (foto), gespecialiseerd in islamitisch familierecht aan de St. Mary´s districtsrechtbank in Nottingham, kreeg vorige week haar benoemingsbrief als rechter voor het district Midland. Ze zou “het stereotype hebben doorbroken” hoe de meeste mensen zich een rechter voorstellen. Ook zou ze anderen willen aanmoedigen, onafhankelijk van hun beroep, om hogere doelen te stellen: “Maak je er geen zorgen over hoe je er uitziet, dat je niet in de vorm past, breek deze vorm en bereik wat je moet bereiken”.

Voortrekkersrol voor islamitische vrouwen

Het zou een tijdje geduurd hebben tot zij dat bereikt heeft. Ze zou tevreden zijn. Arshad prijst weliswaar dat de justitieautoriteiten en de benoemingscommissie “absoluut hun best” zouden hebben gedaan, maar Justitie zou nog steeds niet divers genoeg zijn. Haar collega´s zijn enthousiast: ze zou daarmee de weg hebben geëffend voor islamitische vrouwen om succesvol te zijn in het recht. Haar benoeming zou “verdiend” zijn, “absoluut verdiend”.

Haar man dankbaar

Zij is de eerste in haar familie die een universiteit bezocht heeft. “Ik zie dat niet alleen als een persoonlijke prestatie, het is veel meer dan dat”, zei ze blij en hoopt zodoende een voortrekkersrol te spelen. De drievoudige moeder is al meer dan 17 jaar werkzaam in het familierecht. Ze zou haar man “dankbaar” zijn, die haar gigantisch ondersteund zou hebben en haar “ruimte gegeven zou hebben” om haar hartstocht te volgen.

Bron:
www.wochenblick.at
Door: Kornelia Kirchweger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Groot-Brittannië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

7 reacties op Eerste rechter met hidjab in Engeland

 1. Mary zegt:

  Ik stel mij een rechter voor als neutraal en onpartijdig geen een die zelf het kenmerk van vrouwenonderdrukking draagt………….

  Geliked door 1 persoon

 2. Joannes den Hollander zegt:

  Absoluut onaanvaardbaar. Bovendien hebben deze gasten net als in Nederland hun diploma’s cadeau gekregen waarna ze middels positieve discriminatie hun functies moeiteloos in de schoot geworpen kregen.

  Geliked door 1 persoon

 3. Republikein zegt:

  Geliked door 1 persoon

 4. Ton Ruygrok zegt:

  Nou da’s nog eens een dankbare vrouw…, en ik zal haar dankbaar zijn als ze AUB met spoed voorgoed naar Pakistan oid verdwijnt … daar zullen ze vast ook wel dankbaar zijn met deze dankbare hidjab dragende dame…,
  Maar ik vrees met grote vreze dat deze dankbare meid en nog vele andere dankbare burka enz. dragende deernes hier nooit meer gaan verdwijnen…., drama..,
  A.Ruygrok, Monster.

  Like

 5. Freddy zegt:

  Islamitisch familierecht?

  Like

 6. Marc zegt:

  In plaats van zoveel woorden te wijden aan wat die vrouw allemaal wel niet te zeggen heeft, had Wochenblick er beter aan gedaan stil te staan bij de evidente corruptie die kennelijk heerst bij de benoemingscommissie die, willens en wetens, de Engelse grondwet (ik weet het, die hebben ze niet echt) buiten werking hebben gesteld. In strijd met typisch westerse normen en waarden wordt een fascistische ideologie handen en voeten gegeven!

  En ja, wat die betreffende dame zelf allemaal uitkraamt: ze rust volledige in het links-dogmatische begrippenapparaat dat, zonder ook maar enige tegenwerping van het ‘gezonde volksdeel’, geleend wordt om slogans te formuleren als ‘Je mag niet discrimineren want iedereen is gelijk en divers’, en soortgelijke wartaal.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s