Plunderen . . .

Door:
“arbo arbonet”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

44 reacties op Plunderen . . .

 1. Republikein zegt:

  Ga es lekker thuis de peentjes opscheppen, terug naar de roots, jullie zijn een schande voor de mensheid, elke dag schaamte 😡.

  Geliked door 4 people

 2. Gienekehado zegt:

  Ondertussen in Rotterdam, het Rochester van Nederland; Fietser (63) omgekomen na ongeluk, ’lachgas-ballon bij chauffeur’. Chauffeur (19) rijdt door! Laat mij raden!!
  https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/binnenland/fietser-63-omgekomen-na-ongeluk-lachgas-ballon-bij-chauffeur/ar-BB14Qp2n?li=BBoPOOe&ocid=mailsignout

  Geliked door 1 persoon

 3. Rensk. zegt:

  De demonstatie tegen rascisme (dat wat in Amerika is gebeurd) mag nu ook hier in Nederland gehouden worden. Plotseling kun je wel met veel meer mensen de straat op. Word er nog bij gezegd: wel anderhalve meter aanhouden he!

  Dit is een demonstratie die de politiek goedkeurt en dan is de coronacrises ineens niet belangrijk.
  KOZPgaat hier weer flink gebruik van maken. We gaan zien hoe stupid de media is en blijft. Vooral eenzijdig blijven berichten he media. Stook de boel maar weer op. Bah.

  Geliked door 4 people

 4. danny zegt:

  De grootste zwarte reller! Kan deze aap ( als je gedraagt als aap, noem ik je aap) niet uitgezet worden wegens oproepen tot geweld?

  Geliked door 4 people

 5. Gienekehado zegt:

  VULLES heb je niet alleen in de VS. Deze Kanker-aller-Kankers is uitgezaaid naar alle windhoeken! Ik hoop op plunderingen en brandstichtingen, als dank voor zoveel ruimhartige BARMHARTIGHEID van ’t burgermeestertje en haar Kontelikkers!

  Geliked door 1 persoon

 6. Harry zegt:

  Typisch toch , dat zwarten iedere gelegenheid aangrijpen om te rellen EN TE PLUNDEREN !
  En er zaten zowaar enkele niet-zwarten tussen , waarschijnlijk zijn dat de zwart-sympathisanten ,
  of latino’s en dergelijke , licht getint , zeg maar .
  Heb zoiets in Nigeria ook meegemaakt , daar schoot de politie gewoon met scherp , maar zelfs dat stopte sommigen niet om te plunderen !
  Daar moeten ze toch wel een heel sterk gen voor hebben .
  ( Een mensenleven is daar ook helemaal niks waard ,
  ik zat daar in de guldens-tijd , voor f 7.50 hielpen ze iemand om zeep ) !
  Niet dat ik ze nu meteen met apen wil vergelijken , maar toevallig hebben chimpansees hetzelfde gedrag , iedere keer rellen , vechtpartijen , gekrijs , moord , opstootjes , waar ze dan weer een slaatje proberen uit te slaan !

  Er zijn op tv twee series over Amerikaanse pandjeshuizen .
  De ene heet ” pawn stars ” , die zitten in een blanke omgeving , Las Vegas , daar gaat haast alles leuk , gemoedelijk , met vakkundig advies , met humor en beleefd .
  De andere heet ” American jewelry and loan ” , die zitten in een zwarte omgeving , Detroit , daar komen haast alleen negers dingen verpanden of verkopen .
  Met die zwarten is het iedere keer oorlog , ruzie , vechten , beledigen , bedreigen , etc , etc !
  Die hebben dan ook een paar mega-uitsmijter-negers lopen , van die 130 kilogram jongetjes , die dat tuig op straat moeten gooien , wat dan ook meermalen per dag gebeurt .

  Maar ik zeg niet dat het in de kleur zit hoor !
  En ook niet in de genen !
  Het moet wel gewoon stom toeval zijn .
  Of domme pech .

  Geliked door 3 people

  • guusvelraeds zegt:

   In de kleur zit het niet dat weet ik voor 100% maar wat die genen betreft daar steek ik mijn handen niet voor in het vuur.

   Like

  • Piet Snot zegt:

   En degenen met de meest agressieve schreeuwbek en de nodige intimidatie, is dan ook de baas bovenop de apenrots,
   Ook dit is gelijk aan chimpansees en gedrag.
   Dat lijkt wel het enige te zijn waar ze de hele dag mee bezig zijn, wie is de baas.
   Dan krijg je vanzelf wel iedere keer oorlog , ruzie , vechten , beledigen , bedreigen , etc , etc met die gasten.

   Geliked door 3 people

  • mahoog zegt:

   Het is maar hoe ze opgevoed worden.Hier in Brasil ook veel negers die roven en moorden,maar ook witjes doen dapper mee.De politie schiet wel met scherp,vooral wanneer ze een wapen zien.

   Geliked door 3 people

 7. Mas zegt:

  Een aantal jaar geleden activeerde Microsoft een Kunstmatig Intelligentie programma, verbonden met het internet. Dat leerde automatisch zichzelf en was goed in het onderscheid maken tussen feiten en fictie. Binnen korte tijd was het extreem racistisch.
  Dat programma was onbevooroordeeld ‘geboren’. Maar werd als gevolg van het leren van de feiten werd het racistisch.
  Het probleem is niet racisme; dat is het gevolg van een leereffect. Het probleem is negers en andere minderwaardigen zoals moslims. Welk laatste voorbeeld aangeeft dat het met racisme niets te maken heeft maar met oorzaken los van ras, namelijk gedrag.

  Geliked door 2 people

  • guusvelraeds zegt:

   Als je niet racistisch wordt of islamofoob ben je niet goed snik. Of je hebt nog nooit iets meegemaakt van je object van racisme. De term racisme moet eigenlijk vervangen worden door gezond vooroordeel. Een vooroordeel gebaseerd op keiharde feiten.

   Geliked door 3 people

 8. Min zegt:

  Volgens de Federal Crime Statistics is 12 procent van de door geweld om het leven gekomen blanken gedood door de politie. Bij zwarten is dit slechts 4 procent.

  Er is geen sprake van ’een oorlog tegen zwarten’. Zwarten worden verhoudingsgewijs niet vaker doodgeschoten door de politie. Er zijn gewoonweg vaker confrontaties tussen zwarten en de politie, omdat in de VS de zwarten zeven keer vaker misdrijven plegen dan blanken.

  13 procent van de bevolking is zwart, maar zwarten zijn betrokken bij 26 procent van de misdrijven waarbij wordt geschoten door de daders. 52 procent van de moorden wordt begaan door zwarten. In New York zelfs 75 procent van de moorden en daar is 23 procent van de bevolking zwart. In vergelijking: in New York is 39 procent blank en die zijn slechts voor 2 procent van de moorden verantwoordelijk.

  In de 75 grootste Amerikaanse gemeenten maken de zwarten 15 procent van de bevolking uit en ze zijn verantwoordelijk voor 62 procent van de roofovervallen en 57 procent van de moorden. Het is dus evident dat de politie verhoudingsgewijs vaker moet optreden tegen zwarten en daar zijn nu eenmaal risico’s aan verbonden. Dat desondanks ze relatief gezien minder vaak dan blanke daders door de politie worden gedood, bewijst hoe zorgvuldig de politie is om discriminatie of racisme te vermijden.

  De overgrote meerderheid van vermoorde zwarten werd door zwarten gedood. Op 6000 door geweld gedode zwarten in 2014 werden er 120 gedood door de politie.

  Geliked door 8 people

 9. Astrid zegt:

  Net als de moslims, die ook in een schijnwereld leven, hebben veel Afro-Amerikanen tot de dag van vandaag kennelijk last van een slavernijverleden, waarvan ze zelf nimmer deel zijn geweest. Ze leven in het verleden van hun voorouders, die ze waarschijnlijk nooit persoonlijk gekend hebben. En men reageert continu vanuit dat verleden, alsof men het zelf heeft ervaren en zelfs verwacht dat een ander dat voor hen moet oplossen. De geestelijke focus is dus onjuist gericht.

  Het zag er trouwens letterlijk zwart van de mensen tijdens de massale plunderingen en dat is geen vooroordeel, zo tonen ons de vele video-beelden. Samen met de roomblanke, extreem linkse Soros-hyena’s hebben ze hun ware, primitieve aard getoond.

  Geliked door 4 people

 10. Joannes den Hollander zegt:

  Plunderen dient altijd beloond te worden met gericht schieten. De doodstraf dus.

  Like

 11. mahoog zegt:

  Silvia Simons zal hierover wel weer ”een punt aan zuigen”,want zuigen is haar hobby.

  Geliked door 2 people

 12. Blaffertje zegt:

  Ik hoop dat deze link werkt.
  Ik vind het geweldig.
  https://mobile.twitter.com/realjameswoods/status/1267134870603485184
  James Woods for president.👍

  Like

 13. Lis zegt:

  Gisteren ging ik met mijn man een stuk fietsen. Stonden we ergens bij een brug over het water uit te kijken, komt er een zwarte vrouw aanfietsen. Roept ‘Vieze Nederlanders’ tegen ons en rijdt verder. Wie heeft er dan een probleem? Wij niet.

  Geliked door 1 persoon

  • Gienekehado zegt:

   Haha, zwart wijf die ‘Vieze Nederlanders’ bléééért!! Opdat die ‘VIEZE SOEBSIDIESPONS’ alsnog DOOD neer mag vallen!! Opgeruimd staat netjes!!

   Like

  • Heniusz zegt:

   Dergelijke halve garen kunnen dan beter niet binnen mijn handbereik komen… Krijgt het direct gratis zwemles in de ringvaart, bij voorkeur met fiets en al.

   Like

  • Nemesis zegt:

   Ach, ze bedoelde waarschijnlijk een goede dag te wensen :D, gewoon klein vertaalfoutje 😀

   Like

  • Nina zegt:

   Niggers be niggers. Halfapen waarvan een deel (langzaam) ontwikkeld en een aanzienlijk deel weer terugglijdt tot hun oorsprong.

   Like

   • mahoog zegt:

    Helaas zie ik de z.g blanken ook niet slimmer en beschaafder .worden in deze bange tijden.

    Geliked door 2 people

   • Harry zegt:

    Je zit ook een beetje te ver weg om het te kunnen volgen , mahoog !
    Dan moet je toch echt hier komen kijken en niet vanuit Thailand gaan zitten koeren .

    Like

 14. Jean zegt:

  Zie je geweld, plunderingen, aanslagen, verkrachtingen en vernielingen dan zie je steeds Afrikanen en islamieten in grote hoeveelheid maar als je daar opmerkingen over maakt wordt je dadelijk als racist weggezet alhoewel dat niets met racisme te maken heeft maar wel met realiteit.
  Als die zwarte in Amerika de regels resp. bevelen van de politie had gerespecteerd dan was hij vandaag nog aan ’t wandelen met vrouw en kinderen.
  Eén les heb ik steeds bijgehouden van uit mijn jeugdjaren nl. rassen kun je nooit mengen want de geschiedenis heeft ons geleerd dat daar enkel ellende, geweld en oorlogen uit voortvloeien, probeer het maar eens met olie en water, dat lukt ook nooit.
  Ik heb alle respect voor vreemdelingen maar mengen geeft steeds enorme problemen vandaar dat ik nooit naar vreemde landen ga, hoe meer ze, “de EU troep” willen mengen hoe meer er ellende zal optreden.
  Mijn respect gaat voor 1.000% naar de politie want zij worden steeds geconfronteerd met de ellende en vangen steeds de eerste klappen op vandaar mijn oproep: “gebruik uw wapens” ter verdediging.
  Mijn hele leven lever ik al verzet tegen elke vorm van geweld en smeek om geweld steeds heel zwaar te straffen.

  Like

 15. Jan zegt:

  AI, Antisemitische Internationale: Politie moet ophouden het militaire geweld tegen lieve en vreedzamr demonstranten

  Argument: The human rights group said police across the country were “failing their obligations under international law to respect and facilitate the right to peaceful protest, exacerbating a tense situation and endangering the lives of protesters.”

  https://www.axios.com/protests-police-unrest-response-george-floyd-2db17b9a-9830-4156-b605-774e58a8f0cd.html

  Like

 16. Bob zegt:

  Stammen oorlogen zijn er altijd geweest.
  De absurbiteit is dat het doorgaat naar ongehoorde
  proporties die door de pers als oorlogswapen worden gebruikt.
  De pers is een primitieve stam die een soort roof oorlog voert.

  Like

 17. Jan zegt:

  Pallet met straatstenen worden naar de terroristen gestuurd zodat zij direct worden bediend

  This pallet of bricks was shipped and delivered in the street in preparation of the riot. This is an organized attack on America, whether foreign or domestic, this is officially a war whether you want it or not.

  Like

 18. Jan zegt:

  Politie gebruikt terroristen als kegels

  Mooie beelden

  Like

 19. Jan zegt:

  John deep state Brannan: Dit is de gelegenheid de staat omver te werpen

  https://mobile.twitter.com/JohnBrennan/status/1267111353703182339

  Waarom wordt die gek niet eens tegen de muur gezet

  Like

 20. Jan zegt:

  Eigen bezit is diefstal

  Like

  • Gienekehado zegt:

   Bedankt voor het plaatsen. Ik kon ‘m niet zo snel vinden!! Walgelijk, laat “mooi” de mentaliteit van de UNDERDOGS zien!! SHÓÓÓÓÓÓOT!!

   Like

 21. Jan zegt:

  Dochter van burgemeester de Blsio, NY, gearresteerd wegens terroristische activiteiten

  (Foto bekijken op eigen risico)
  https://www.thegatewaypundit.com/2020/05/ny-mayor-de-blasios-daughter-chiara-arrested-blocking-traffic-manhattan-riot/

  Like

 22. Jan zegt:

  Hoofd politie en tevens beroepsnegerin: Wij gaan bezit van blanken niet beschermen

  https://mobile.twitter.com/LeighTauss/status/1267113609760583683

  https://mobile.twitter.com/LeighTauss/status/1267112477390712834

  Ik zeg: You loot, I shoot!

  Geliked door 2 people

 23. Jan zegt:

  Universiteiten van Amerika nesten vol met idioten

  University of Alabama Professor and Guggenheim Fellow Posts Instructions on Twitter on How to Topple Government Monuments
  https://www.thegatewaypundit.com/2020/06/university-alabama-professor-guggenheim-fellow-posts-instructions-twitter-topple-national-monuments/

  Like

 24. Jan zegt:

  En weer zijn het de Dems die achter de terreur steken. Ook Joe Biden is van de partij

  EXCLUSIVE: As We Suspected Groups Behind the Riots Include Domestic Terrorists, Black Lives Matter, US Islamists and Others Linked to the Democrat Party

  Like

 25. Masm zegt:

  Ongefundeerd racisme komt voor maar vrijwel altijd is het niet racisme maar op feiten en ervaringen gebaseerd gezond verstand. Een ezel stoot zich geen twee keer aan dezelfde steen.

  Er zijn prima functionerende negers. Weliswaar geen Nobelprijs materiaal maar dat geldt ook voor roodhuiden, Pygmeeën en andere primitieven. Niks erg want elk soort heeft behalve negatieve eigenschappen ook positieve eigenschappen.

  Als nu eens van het opportunistische en politiek geladen racisme roepen wordt afgestapt en praktisch wordt gekeken hoe de negatieve eigenschappen kunnen worden gedempt en de positieve eigenschappen worden versterkt dan kan deze hele discussie en de daarbij behorende schadelijke gedragingen zoals rellen en plunderingen achter ons worden gelaten.

  Daarbij is het van belang om eerlijk te erkennen wat de sterke maar ook zwakke punten van elke groep is. Pas bij waarheidsbevinding kan juist worden bijgestuurd.

  Het moge duidelijk zijn dat zulk onderzoek niet door politiek gestuurde nepwetenschappers kan worden gedaan aangezien zij politieke doelen boven waarheidsvinding prevaleren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s