Dat wordt lastig . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “CoOontje“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op Dat wordt lastig . . .

  1. Edwin vissers zegt:

    google dit nr—-US6506148B2

    https://www.bitchute.com/video/tlNLr0

    word wijs ,het is een sieraad !

    Geliked door 1 persoon

  2. Harm Schouten zegt:

    Rutte aan de leugendetector, dat apparaat slaat compleet op hol.

    Geliked door 2 people

    • LUCIA zegt:

      Ze kunnen hem beter aan een waarheidsdetector zetten, een leugendetector gaat er namelijk van uit dat een leugen de abnormale situatie is dus dat een distinctie mogelijk is tussen leugen en waarheid, hoe moet je het apparaat instellen bij iemand die altijd liegt ..gewoon omdat het kan… en hij er nooit op afgerekend wordt, sterker nog het hem van een simpele personeelsfunctionaris naar MP van een list&bedrogland heeft gemaakt!!!

      Like

  3. BigLJohn zegt:

    Rutte aan de leugendetector, wat een goed idee ! Men zou schrikken als men de test op hem zou nalezen. Voor landverraad alleen al is hij goed voor levenslang. Maar ja, wat hebben ze er in Brussel van gemaakt; De E.U. wetten staan ten alle tijde boven de (grond)wetten van de lidstaten.
    En zo blijft Rutte maar voort-liegen en dubieuze handtekeningen zetten omdat hij weet dat hij vanwege die E.U. onschendbaar is !

    Geliked door 2 people

  4. Henk der Niederlánder zegt:

    Deze persoon hoeft niet ondervraagd te worden.
    Een betere oplossing zou zijn.
    Afknallen en vergeten deze notoire leugenaar.
    Win win situatie.

    Geliked door 2 people

  5. Blaffertje zegt:

    Over leugens gesproken.
    Ik las dit zinnetje vanmorgen in de Telegraaf ” de verklaring vrijdag van de regering en het RIVM dat vliegen veilig is, geeft de burger letterlijk moed.”
    Flikker op.
    Wie verneukt hier nou wie?
    We moeten 1,5 meter afstand houden en je mag dan wel opgepropt in zo’n vliegende koektrommel zitten met ruim 300 man?
    En dan ben je veilig met een mondkapje voor die niet meer voorstelt dan een papieren zakdoekje en totaal geen veiligheid bied en een ventilatiesysteem die de lucht dan zou schoonhouden?
    Laat me niet lachen.
    De kassa moet weer rinkelen voor de vakantie.
    Dat is het.

    Laten ze ophouden en weer normaal gaan doen i.p.v. ons voor de gek houden.

    Geliked door 3 people

    • LUCIA zegt:

      Bij Sars waren de vliegtuigen ook zeer goede verspreiders van het virus, zag het net op de TV die z.g. luchtreinigers van hen zijn gewoon koolstof filters.. nou ja als je weet dat ik hier luchtreinigers heb, die daar nog een plasmacluster, negatieve ionen en UV-licht aan toevoegen tja daar heb je nog wat aan. Een minimale vereiste zou zijn dat ze de lucht reinigen met UV. Voor de mensen die toch met het vliegtuig willen, gebruik een doek die je nat maakt met water en doe er de volgende ertherische olieen op citroen, teatree en Manuka van elk 2 druppels, meng een beetje van tevoren, in een piepklein flesje met een pipetje is makkelijkst in doseren. En neem wat Echinacae druppels, extra strong mee dat werkt preventief, 3x per dag neem max dosis, zie fles en doe het minstens 4 dagen, inclusief de reisdag zelf.Trouwens je moet een mondkapje op dus neem dan mijn advies drink vaak en doe er zolang mogelijk over, zodat je nog normaal kan ademen en vooral bij lange reizen… je hebt ook iets wat ze gestabiliseerde zuurstofdruppels noemen div. merken, dat zorgt ervoor dat je extrazuurstof naar binnen krijgt, koop de kleinste fles die je kunt vinden( vanwege terrorisme gezeik door (9/11 inside job) dezelfde mensen die u nu de Corona-insidejob en het nieuwe normaal brachten… tijd om ze met de beste medaille aller tijden voor verraad te honoreren… die van het 3e loden oog..

      Geliked door 1 persoon

    • N.E. Derlander zegt:

      “Ik las dit zinnetje vanmorgen in de Telegraaf ” de verklaring vrijdag van de regering en het RIVM dat vliegen veilig is, geeft de burger letterlijk moed.”

      De minder bedeelden gaan met de touringcar, dus daar gelden strenge Covid-19 maatregelen. Net als in de kroeg. Vliegen daarentegen is een speeltje van de rijken, dus….

      Geliked door 1 persoon

  6. BertG. zegt:

    Ik denk dat ie nog slaagt ook met zo’n test.
    De man kan feilloos een Nee als een JA verkopen en andersom zonder dat ze ‘m door hebben.
    Daar heeft hij al 3x zogezegd de verkiezingen mee gewonnen en niemand had iets in de gaten.
    Al jaren flikt ie niks anders dan iedereen om de tuin te leiden terwijl ze denken gematst te worden.

    Like

  7. Republikein zegt:

    Werkt niet echt hoor, Luns was ook voor geslaagd, het was steeds zijn broer.

    Like

  8. fleckie zegt:

    Men kan bijna ‘bij. alle vervelende. ( op het misdadige af, erbij vermelden…) ….’MET. DANK. AAN. het. CDA “ lid, . BALKENENDE . die ons afwijzing TOCH. de. EU. ‘ inrommelde’, Mag men. NOOIT. vergeten!!! …….<~<~<~<~<~<~<~

    Like

Plaats een reactie