Met het oog op gekiepte bevolkingsmeerderheden: Oostenrijkse minister verdedigt pure “Duitstalige klassen”

Screenshot (84)

(Vertaling: E.J. Bron)

In de Oostenrijkse hoofdstad Wenen zijn de bevolkingsmeerderheden enkele jaren geleden al gekiept: Duits sprekende Oostenrijkers zijn daar inmiddels in de minderheid. Op de scholen in Wenen is de bevolkingsomwisseling heel goed te zien – hier hebben 52,5% van de leerlingen een niet-Duitse omgangstaal. In het stadsdeel Favoriten is dat zelfs 72,7% en op de Nieuwe Middenscholen in het stadsdeel Margareten heeft meer dan 90% (!) van de kinderen een niet-Duitse omgangstaal. Dit blijkt uit een actuele statistiek van het Oostenrijkse Integratiefonds.

Duits - Zuerst

De Oostenrijkse minister van Integratie, Susanne Raab (ÖVP), beschouwt het met het oog op de cijfers als bedenkelijk wanneer er als gevolg van ontbrekende kennis van de Duitse taal partieel “geen interactie met de Oostenrijkse samenleving plaatsvindt”.

Anders dan bijvoorbeeld in Duitsland, waar de “integratie” van niet-Duitse leerlingen in klassen met veel buitenlanders onvermijdelijk ten koste gaat van de autochtone kinderen, is men in Oostenrijk inmiddels tot het creëren van pure Duitstalige klassen overgegaan. De Oostenrijkse minister van Onderwijs verdedigt deze koers: “Ik ben 100% overtuigd van Duitstalige klassen. Ik vind het heel logisch dat kinderen eerst Duits leren, voordat ze met algebra beginnen”, zei ze.

Overigens zou er in Oostenrijk “integratieplicht” heersen – wanneer immigranten zich daar niet aan zouden houden, “volgen er sancties en vermindering van de sociale uitkering. Ik beschouw dat als de juiste aanpak.”

Bron:
https://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "omvolking", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, gezond realisme, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, Multiculti, Oostenrijk, Overheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

22 reacties op Met het oog op gekiepte bevolkingsmeerderheden: Oostenrijkse minister verdedigt pure “Duitstalige klassen”

 1. flo zegt:

  Ausländer raus…..

  Geliked door 3 people

 2. guusvelraeds zegt:

  Geen integratie vermindering van uitkering (die velen sowieso levenslang hebben). Niks vermindering uitkering maar uitwijzen is het enig logische.

  Geliked door 3 people

 3. Jules van Rooyen zegt:

  Dit is een goed begin van herstel van de natie, maar nu nog de familie politiek. Verbod op abortus en extra kinderbijslag voor grotere gezinnen dan 2 kinderen, naar het voorbeeld van Hongarije. Abortus is de zelfmoord van een volk. Zonder actieve bevolking politiek van eigen volk eerst, zijn de nu getroffen maatregelen, dweilen met de kraan open.

  Geliked door 4 people

 4. DeNiort zegt:

  “…wanneer immigranten zich daar niet aan zouden houden, “volgen er sancties en vermindering van de sociale uitkering.
  Ja, dàt is lachen, natuurlijk !

  Geliked door 4 people

  • Heniusz zegt:

   Inderdaad, net als in Nederland… Die sancties zijn er alleen voor autochtone uitkeringshebbers, immigranten wordt geen strobreed in de weggelegd. Overigens: Al wat gehoord over het aanpakken van de “taalschool” fraudeurs? Vermoedelijk niet, geen prioriteit. MSM heeft het veel te druk met het heilig verklaren van een meermalen veroordeeld crimineel.

   Geliked door 2 people

 5. Blaffertje zegt:

  Kijk die man snapt het.
  Geen gezeur, gewoon de taal van het land spreken en geen arabisch gebrabbel.

  Geliked door 4 people

 6. Vreemd dat zo’n minister wel ziet dat Duits het eerst geleerd moet worden maar niet dat de import van mensen uit Noord-Afrika het werkelijke probleem is.
  Ook ons land kent ook dergelijke politici.
  Elsevier;

  “Het is onthutsend om te zien hoezeer politiek Den Haag bevolkingsgroei hardnekkig blijft zien als een natuurverschijnsel.
  Typerend was het optreden van vice-premier Kajsa Ollongren(D66) onlangs in het praatprogramma WNL Op Zondag.
  Het gesprek ging over de enorme bouwopdracht die Nederland te wachten staat- anderhalf miljoen woningen erbij in 2050- toen de presentator vroeg of er niet eens naar de factor immigratie gekeken moest worden.
  Die draagt immers per saldo het meest bij aan de forse bevolkingsgroei. En die is een van de grootste aanjagers van de woningnood.
  Terechte en rationele vraag dus.
  Ollongrens antwoord liet zien dat elk onderwerp dat raakt aan immigratie niets meer met ratio te maken heeft. Het is een geloofsartikel geworden.
  En dus bepalen niet feiten en argumenten de discussie maar dogmatiek en taboes, en kronkelredeneringen om de leer overeind te houden, tegen beter weten in.
  Ollongren ontkende gelukkig niet dat immigratie een factor is in de bevolkingsgroei maar veegde het onwelkome onderwerp toch meteen met een paar onnavolgbare redeneringen van tafel.
  Eerst zei ze dat andere factoren ook een rol speelden, zoals de veranderde gezinssamenstelling door de individualisering.
  Dat klopt, er zijn steeds meer kleine huishoudens, en die willen allemaal een eigen huis.
  Toen zei ze cryptisch dat ‘we in Nederland nou eenmaal de samenstelling hebben die we hebben’ en dat we daarmee ‘groot geworden zijn’.
  De eeuwige Hugenoten dooddoener, zeg maar. Nederland is al eeuwen een immigratieland en dat is juist goed.
  Bijna absurdistisch was Ollongrens argument dat we nu eenmaal veel arbeidsmigranten nodig hebben om al die huizen te bouwen.
  Volgens haar heeft Nederland arbeidsmigranten nodig om de huizen te bouwen die we nodig hebben om die arbeidsmigranten te huisvesten…….
  Bevolkingsgroei is voor de bestuurlijke bovenlaag blijkbaar een gegeven geworden.
  Feiten, prognoses, analyses- trek ze allemaal maar door. Niet meer over hebben.
  Het devies is bouwen, bouwen en nog eens bouwen.
  Anderhalf miljoen huizen erbij in een land dat in 2000 al uit haar voegen barstte.”

  Geliked door 5 people

  • koosv8 zegt:

   Hoe meer inwoners in een gemeente, des te meer LOON voor burgermeesters, wethouders, en gemeenteraadslid. De rest zal ze worst zijn. Uitzonderingen daargelaten.

   Geliked door 3 people

  • fleckie zegt:

   DAT. natuurverschijnsel,VEROOTZAAKT WEL ( door hun ‘ on beheerste volksuitbreidingszucht’ wel overcompleet aan volk, op deze planeet, …….Blanke vrouwen kregen 1 tot maximaal 3 kinderen, ter decimering van bevolkingsuitbreiding, terwijl DE. GEKLEURDEN met hun uitbreidingszucht: , de leemten aanvullend, zich helemaal niet storend , aan de natuurwet. ‘MAXIMUm . STROOMT. NAAR. MINIMUM.’ UITVOERDEND, gewoonweg onze landen BINNENDRINGEN!!!…….>~<~<~<~<~<~<~

   Geliked door 1 persoon

   • fleckie zegt:

    R e e d s. In 1987 schreef de Volkskrant op 14.12.1987. “ in Ethiopië dreigt voor de derde keer een grote hongersnood. Ook in andere Afrikaanse landen, zoals Mozambiquaan,doemen de bekende beelden weer op van ondervoede mensen.Dit is het eerste artikel in een serie over de huidige situatie en de oorzaken.
    ( foto: Ethiopiërs die door de droogte zijn getroffen, wachten op voedselhulp in Wukro,in de noordelijke provincie Tigre.
    HULPORGANISATIES ZIJN. BANG. VOOR. HULP – MOEHEID IN. RIJKE LANDEN”.
    ‘ Koortsachtige strijd tegen honger in ETHIOPE’ ‘…………..Distributie van voedsel blijft grootste obstakel’. Van onze redactie buitenland. Amsterdam:
    ‘ De hongersnood van. 1973 — lang niet de eerste in de geschiedenis van Ethiopië — werd door keizer. Haile Selassi nog vereven. Elf jaar later waren er de macabere televisiebeelden van kinderbegrafenissen voor nodig om— veel te laat— de westerse hulp op gang te brengen. Dit jaar zijn de hulporganisaties. er. snel. bij, maar het is lang niet zeker of de. DERDE hongersnood. in vijftien jaar nog te voorkomen is.
    “TENZIJ. meer graan arriveert binnen 2 weken , kan hier een ramp gebeuren” , zei alweer anderhalve week geleden Claire. Fresard, de verantwoordelijke man van het internationale Rode Kruis in de provincie Tigre. “ Dan zullen dementen hun dorpen gaan verlaten en beginnen te l. De meeste dorpjes in het ontoegankelijke bergland van Noord- Ethiopië hebben nog maar voor enkele weken voedsel in voorraad, nadat de oogst van november grotendeels was verdord.<~<~<~<~<~<~>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
    Op ejbron 3.9.2016: onder ‘ de 8 rijkste heersers van Africa, en hun bankrekeningen is bijgevoegd Marokkaanse koning met zijn ontelbare horloges, auto’s. en : 10.5.2018 ‘de Afrikaanse bevolkingsexplosies, no. 31,32,33.
    12.5.2018. De feiten over de Islam no. 31 tm 35:
    13.5.2018 Macron en Merkel roepen op tot EU- integratie. No. 11.
    Het boek van Basil Davidson ‘. Een Groots . Continent. AFRIKA’, Uitg. Rostrum, isbn 90.328. O350.6 …….is Ook. beslist de moeite waard, …… .<~<~<~<~<~<~<

    .


    Like

  • Cleo zegt:

   Het is erger dan u denkt: De globalisten laten welbewust massaal niet-Westerse NEP-vluchtelingen in ONS land toe, zodat de saamhorigheid verwatert. Deze tactiek is afgekeken van Stalin. Zo creëer je verdeeldheid onder het volk en hebben de heersers vrij spel.
   Denk aan de eensgezindheid onder de Friese bevolking tav anti-Zwarte Piet protesten. Dit soort eensgezind vinden heersers maar lastig.
   Verdeel en heers is hun motto.

   Geliked door 4 people

   • fleckie zegt:

    Dank U. voor de.! AANVULLING’,…….eigenaardig toch!! Dat ik. D A. T.!! nog.
    N I E. T. !! WIST,,,!!! …….<~<~<~<~<~<~>>>>>>>>>>>>>>>>>>
    Op 30.8.2018 op ejbron onder ‘desnoods leger inzetten‘ , ‘ARABISERING ZWART. AFRIKA’……..<~<~<~<~<~<~<~

    Like

  • delamontagne zegt:

   Geliked door 2 people

   • Tijl Uylenspiegel zegt:

    Nou !! Hoe is het mogelijk, maakt u ze zelf of zo?!
    😀

    Geliked door 1 persoon

   • delamontagne zegt:

    Ja dat klopt, deze had ik zelf gemaakt.
    Bij puur toeval had ik diezelfde ochtend in de E4 dat artikel gelezen van een overvol NL, toen ik s’avonds je reactie las en die zin erin tegenkwam.
    Heb toen tussen “neus-en-lippen-door” die cartoon met Photo-shopper gemaakt.
    Maar je kunt niet alles met Photo-shopper, heeft dus ook z’n beperkingen.
    ( sommige maak ik zelf, andere neem ik over ! )

    Geliked door 1 persoon

  • Nemesis zegt:

   Srry, maar Nederland was nooit een immigrantieland. tot waarschijnlijk die vreemde tekening van dat Marrakesh contract misschien. Maar Nederland, was nooi en noiit een immigratieland. En als het dat dan wel is geworden, wil me iemand vertellen vanaf wanneer dat was?

   Geliked door 1 persoon

   • fleckie zegt:

    En degenen die hier een ‘onderkomen vonden’, brachten KENNIS. EN. WETEN -SCHAPPEN. ( en kapitaal mee, , ( waarmee/ waardoor. O.a. ( Deels) . AMSTERDAM. Is. OPGEBOUWD!!!…..( in tegenstelling wat er nu in ons land meestal ongepermitteerd binnens.uipt) ……
    <~<~<~<~<

    Like

 7. Julia zegt:

  In Nederland hebben we toch ook al hiermee te maken. Universiteiten veelal engelstalig, Islamitische scholen, inwoners die volop uitkeringen genieten, gehuisvest zijn, niet werken en hier al jaren vertoeven spreken nog geen Nederlands. Kortom ook onze taal zal door de massale omvolking over een aantal jaren vervagen. Bewuste keuzes vandaar dat de massale migratiestromen dagelijks gewoon door gaan en integratie straks geen eis meer is. Iedereen krijgt een uitkering, gratis gezondheidszorg, voorrang op huisvesting en houden eigen cultuur.

  Geliked door 2 people

 8. fleckie zegt:

  NIEUW . ISR. WEEKBLAD, ‘ : HULP. AAN. AFRIKA‘:………….. O.a. geschreven door rabbijn. Awraham. Soetendorp::::: ‘ in ISRAEL. is zoveel know how op het gebied Van voedselvoorziening.
  Al vijf jaargelden ontwikkelde men in koets. EINAT, een mengsel van meel en vetten in een heet klimaat met toevoeging. van een Miniscule. hoeveelheid. water, tot smaakvol. voedsel met een voedingswaarde van 1600 calorieën kan worden bereid. Een maaltijd voor de waarde van. 50 cent per dag. Met deze noodrantsoenen. had. heel. AFRIK@. GEVOED. kunnen. worden.
  Totwelke. inspanning gen voor voedselvoorziening zal Israel in staat zijn in de toekomst wanneer de honderdduizenden zijn geïntrigeerd.
  Als de politieke problemen maar worden opgelost. Als de beschaafde wereld Ophoudt met twee maten te meten………………….( Rabbijn! Soetendorp refereert aan de meer dan 800.000 Joodse V.uchtelingen, die. MET. ACHTERLATING. van AL. HUN. BEZITTINGEN
  , uit , de ARABISCHE. LANDEN. waren gevlucht!!! ,,,,,,,<~<~<~<~<~<~<~]

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s