Kort verslag van de demonstratie op het Malieveld op 21 juni

Screenshot_5

(Door: Raffie Chohan)

Op zondag ging ik naar het Malieveld. Ik had in de media al verschillende stukjes gelezen: “Ga niet naar het Malieveld, het is verboden” – “Er staan hekken om het Malieveld” – “Den Haag wordt afgesloten”, etc. etc. Enfin, ik kwam aan om 13.05 uur en ik zag een hele menigte, en geen hekken. Voor 13.00 uur werd de mensen aangeraden te vertrekken, en sommigen werden opgepakt. Hoeveel weet ik niet. Zonder enige reden moesten ze zich identificeren.

Het werd drukker en drukker, en de politie riep dat de demo mocht tot 13.30 uur. Mijn inschatting was dat de drukte opliep tot zeker 2.000 man. Ik liep naar het poffertjeshuis om naar de wc te gaan en zag enkele bekenden. Hier ga ik geen namen noemen. Gezamenlijk liepen we het Malieveld op. De drukte was eerst verspreid in groepjes. Ik zag een bord met “KILL BILL”. Anderen, vooral ouderen, hadden bloemen bij zich. Iets later werd het zo druk en liep alles en iedereen door elkaar. De sfeer was goed!

Ik kwam Arnold Karskens tegen. Grandioos, wat een drukte! En dit had ik echt niet verwacht. Aan een agent vroeg ik: “Houdt u van Noord-Korea of de DDR?” “Hoezo?”, antwoordde hij. Ik zei: “Nou, ik kom voor de vrijheid en voor het behoud van onze grondrechten.” Zijn antwoord was: “En ik kom voor de bescherming.” Waarop ik antwoordde: “Zie ik er uit of ik bescherming nodig heb?” Toen liep ik door.

Screenshot_4Ik zag aardig wat bekenden, maar om 14.45 uur liep ik weer richting mijn auto. Ik zag een ijskraampje, nam een ijsje, en zag dat het poffertjeshuis dicht was. Ik zag een grote groep hooligans vertrekken vanaf het Malieveld, roepende “Wij zijn Nederland, Nederland”,  die liepen richting station. Voor mij liep een man die vertelde dat hij uit het noorden kwam en wel 200 km had gereden om aanwezig te zijn op het Malieveld. Jammer dat ik hem geen kaartje heb gegeven van DutchDL, want later zag ik in een filmpje dat hij klappen had gekregen van de politie en hoorde ik dat hij ook jaren hij de politie had gewerkt.

Thuis gekomen zag ik meerdere filmpjes. Hoe de politie uiteindelijk mensen had toegeroepen te vertrekken. Een video, waarin een politiebusje op het Malieveld op mensen inreed. Filmpjes waarin mensen klappen kregen. Enfin, jullie hebben gezien hoe het verder ging. Ik was blij dat ik eerder naar huis was gegaan. Soms voel je gewoon de spanning en dat het gaat escaleren.

Nog even over de BLM-demo op zaterdag. Daar waren ongeveer 200 man aanwezig en sommige politieagenten knielden en hielden één vuist omhoog. Dat doen de Black Panthers (zwarte moslims) in Amerika ook. Zo tonen ze hun solidariteit. Ik was overigens op zaterdag bij de tegendemonstratie van Voorpost aanwezig, maar wij moesten een stuk verderop staan met die demo. En natuurlijk heb je bij Voorpost nooit ongeregeldheden.

De grote opkomst van deze demo doet mij vermoeden dat nu meerdere mensen wakker zijn geworden. Alhoewel niet iedereen hetzelfde gedachtegoed had, was er toch saamhorigheid. Samen sterk! Tot hopelijk nog groter de volgende keer! Ben jij er dan ook, want dit betreft iedereen!

Door:
Raffie Chohan (Dutch Defense League)
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, gezond realisme, Nationalisme, Patriottisme. Bookmark de permalink .

21 reacties op Kort verslag van de demonstratie op het Malieveld op 21 juni

 1. Jan zegt:

  Was ik poitiecommissaris en ik zou te weten komen wie zich als agent solidair verklaard met moordenaars en terroristen en ook nog eens voor dat uitschot knielt zou ik direct ontslaan met inhouding van pensioen.

  Geliked door 3 people

 2. Julia zegt:

  Hopen dan miljoenen Nederlanders wakker worden vooral als men zich verdiept in wat de zogenoemde nieuwe noodwet voor ons in gaat houden. Het is te absurd en te walgelijk voor woorden dat een overheid onze grondwet totaal verkracht. Het is een staatsschandaal die in oorlogen door de vijanden worden opgelegd. Welke minister of overheid kan zo een inbreuk doen op onze rechten en privacy zoals zonder meer binnentreden achter uw voordeur, kliklijnen, een globale afstand van minimaal 1,5 meter handhaven maar geen limiet stellen die elke dag door de overheid kan worden aangepast, totale controle waar u zich begeeft of met wie u in contact bent geweest en dan zonder meer mensen in quarantaine kan plaatsen, het sociaal contact verder beperken. Dat zijn nog maar een paar regels die worden vastgelegd in de noodwet. schrikbarend en puur staatsterreur. Het is nu de plicht van elke rechtvaardige burger om deze noodwet compleet de kop in te drukken en het absoluut niet toestaan hiervan. Dit gaat binnen onze democratie voor zover deze nog bestaat alle perken te buiten. Miljoenen mensen zouden door het gehele land zich hand en tand moeten gaan verzetten tegen dit staatsterreur. De overheid is zijn boekje nu al te buiten gegaan door o.a. ouderen te gijzelen maar de nieuwe noodwet is het teniet doen van onze kostbare vrijheden die wij al gedurende 75 jaar kunnen genieten dankzij de vele moedige helden die hiervoor haar leven hebben gegeven en is een belediging en minachting naar het totale Nederlandse bevolking. De overheid is onze grootste vijand aan het worden en daar kan alleen een keiharde strijd tegenover staan. Wij zijn het volk en hebben de macht over de overheid.

  Geliked door 3 people

 3. BigLJohn zegt:

  De machthebbers (malieveld) verschuilen zich achter de Corona. In Amsterdam op de Dam waren 10.000 mensen aanwezig, dicht op elkaar gepakt. Naderhand bleek dat iedere vorm van besmetting met Corona uitbleef. En bij mij in Tilburg mogen we (vanwege de Corona) met de auto niet harder dan 30 in de stad. In de binnenstad zelfs nog maar 20. Het is overduidelijk dat de machthebbers (regering en steden) op dictatuur uit zijn. Laten we ons verzetten voor dat de dictatuur een feit geworden zal zijn.

  Geliked door 1 persoon

  • BertG. zegt:

   Wat heb corona nou met je snelheid te maken?
   Wie verzint zo iets.

   Geliked door 1 persoon

   • BigLJohn zegt:

    BertG. Die smerige gemeenteraad bij ons die nog linkser is als het kabinet. Marxistisch zeg maar. Te weten; D66, Groen Links, VVD, CDA, SP, PvdA, 50 plus, en nog 4 lokale partijen.

    Like

  • Julia zegt:

   De dictators Rutte, De Jonge, Grapperhaus verschuilen zich achter zaken die in het kader van de geheime agenda NWO past. Wie wakker is weet allang dat het niet om het Covid 19 virus meer gaat (blijkt ook dat het inderdaad een grote fake is als meer dan 5000 man op de Dam op elkaar staat en er geen of nagenoeg geen gevaar voor besmetting heeft opgebracht). Waarom een noodwet alsnog bewerkstelligen terwijl allang bekend is dat het besmettingsgevaar tot een minimum percentage is ingedamd. Het is normaal dat bij elke virus dit in de zomermaanden afneemt. Doel onze democratie totaal teniet te doen om het om te schakelen naar een totale communistische staat waar de burger in geacht wordt strikt alle regels te volgen zoals deze door dit nieuwe normaal staatsregime worden opgelegd zo niet dan volgen absurde hoge boetes tot zelfs gevangenisstraf aan toe. Het binnenvallen in door BOAś en politie mag ongehinderd plaatsvinden zonder dat hier nog een gerechtelijk bevel voor nodig is. De politie dient nu orders uit te voeren die onder Gestapo gedrag vallen. Het is werkelijk om te kotsen hoe ons staatsregime de totale onderdrukking zo snel mogelijk bewerkstelligt. Ook de normale demonstraties die binnen onze democratie passen zoals kermisondernemers, evenementen ondernemers, etc.(demonstratierecht bestaat niet meer) worden al op snelwegen terug gedrongen. Maar onze volksverrader Rutte gaat wel in gesprek met de terroristische groepering BLM. Dan hebben die dictators in Den Haag nog het lef om te beweren dat Nederland niet is verworden tot een politiestaat. De zoveelste leugen waar vooral Rutte helaas nog niet in is gestikt. De bal ligt nu bij het volk om zo snel mogelijk dit wanbeleid en de misdaad tegen de mensheid de kop in te drukken. Wij samen zijn en staan wij sterk.

   Geliked door 3 people

 4. william88805 zegt:

  Hooligans wordt hier de groep demonstranten genoemd die met de politie in botsing kwam. Rutte noemt het doorgesnoven idioten die enkel kwamen om te rellen. In Hoorn bij de demonstratie tegen het standbeeld van Coen werd ook de groep relschoppers omschreven als vandalen die niets met de demonstratie te maken hadden maar enkel kwamen om te vernielen en te vechten tegen de politie. Ik vind dit een verkeerde omschrijving van hoe het m.i. zit. De ‘hooligans’ hebben namelijk alle reden om deel te nemen aan de Viruswaanzin-demonstratie aangezien zij al maanden lang geen enkele wedstrijd kunnen bezoeken – hun vrije tijdsbesteding is effectief de nek omgedraaid. Ook de vandalen in Hoorn staan niet los van Coen, hun gezamenlijke haat tegen het westen, de Nederlandse staat en de blanke in het algemeen drijft hun om hun denkbeelden met geweld op te dringen. Lijkt mij daarom nauwkeuriger om deze twee groepen van hooligans en vandalen niet los te koppelen van de gehouden demonstraties.
  Wat het optreden van de politie in Den Haag betreft, als mensen niet luisteren naar de opgegeven instructies moeten ze ook niet klagen als zij een tik van de wapenstok krijgen. Overigens heb ik ook op Youtube Weltschmerz gepost dat Viruswaanzin al bij voorbaat een kansloze demonstratie wilde organiseren want waarom moeten daar DJ’s en geluidsapparatuur voor meegenomen worden? Logisch dat de stadhouders dit dan meteen als evenement zullen classificeren – munitie en excuus dat dus geleverd is door Viruswaanzin zelf. Met welke reden; speelt VW nu ook graag de Calimero slachtofferrol van waarom zij wel en wij niet?? Rechts heeft dat niet nodig, wij winnen de wedstrijd zonder Schwalbes of gaan met geheven hoofd ten onder. Indien VW het bij een demonstratie zonder deze DJ toeters en bellen had gehouden had het waarschijnlijk wel doorgegaan en was er geen bloedvergieten en chaos geweest. Hoewel dat eerste gelukkig nog wel mee viel maar dat is niet aan VW te danken. Pas daarom op, laat u niet in de valstrik lokken door gecontroleerde oppostie want daar verdenk ik hun inmiddels wel van en zij hebben het voor elkaar gekregen dat nu het beeld is onstaan dat rechts even gewelddadig is als het linkse en islamitische reltuig en hebben daarmee het standpunt van Blue Lives Matter totaal ontwricht. Politie heeft het druk zat, extra belasting door dit soort illegale en op geweld uitdraaiende demonstraties kan ik niet achter staan, hoe veel ik ook tegen het 1.5 meter nieuwe normaal ben.

  Like

 5. Julia zegt:

  Die linkse bende NPO en Nederlandse media belichten alleen de opstand die zogenaamd tegen de laffe helden van de (Gestapo) politie was gericht. Echter de aanleiding en het ongehoord misselijk uiteen drijven van een paar ouderen op een bankje in Den Haag waarvan er ëën zonder meer klappen kreeg wordt totaal genegeerd en niet gepubliceerd. Bewust is door de overheid de politie anoniem omdat er geen enkel rugnummer gedragen wordt dus de gemaskerde held zich kan uitleven zodat tegen de geweldadige held geen aangifte kan worden gedaan. Heel veel gefilmde beelden geven weer hoe de macht van onze politie is en dat hier massaal misbruik van wordt gemaakt zonder dat er maar één woord op NPO en de linkse media over wordt gerept of gepubliceerd. Dit soort misplaatst geweld en onterechte aanhoudingen zal de woede en agressie alleen maar erger maken. Nu komt de overheid nog met een paar versoepelingen daar moeten wij niet intrappen en eisen dat sowieso de noodwet die alle perken te buiten gaat keihard tegen houden. Daarbij zijn al die fake mondkapjes die niet medisch zijn goedgekeurd nu nog niet verplicht maar let op dat wordt straks over een verplichte muilkorf. Wie nu nog niet is gewaarschuwd tekent voor zijn totale ondergang en dictatuur. Wie wil dit. Neem vooral in ogenschouw dat de overheid puur staatsterreur uitvoert en de rechtstaat achter onze overheid staat en niet achter de burgers.

  Geliked door 2 people

 6. De Witte vd. Wit (i.e. niet blank) zegt:

  Bloemenhulde aan de [u bent verbonden met de (nutteloze)] PO!litie (en ME) dat ze dat bloemenmeisje niet hebben neergeknuppeld of afgeknald verdient een pluim! Tenslotte,die pet past ons allemaal…/sarc off

  Geliked door 1 persoon

 7. Rapunzel zegt:

  Met een groepje van 9 man-vrouw-kind vanuit de woonplaats van een medestander naar Den Haag gefietst. Eerst even wezen kijken bij het stadhuis waar bloemen gelegd werden omdat de democratie ten grave wordt gedragen als die imbeciele corona wetgeving van die coke snuivende kneus op Pipo schoenen aangenomen wordt.

  Daarna naar het Malieveld, de sfeer was prima. Tot die zogenaamde “hooligans” aan kwamen duwen. Het zal nog wel een tijdje duren voor de waarheid aan het licht komt maar ik durf te wedden dat dit WEER een showtje was van stillen die de boel in opdracht van de gemeente/politie/burgemeester? Alledrie? provoceren.

  Vanavond hoorde ik in de auto het 7 uur NOS-fake-journaal en daar hadden ze het over de Malieveld rellen, rookbommen en weet ik wat nog meer voor gelogen hysterische jankverhalen.
  Knettergek.

  Neem mij dan ook niet kwalijk dat ik een beetje strontziek word van figuren als wiliam88805 die medelijden zit te hebben met de politie “die het al druk zat heeft” ja, waarmee dan? Iftarren, knielen, buigen, toegeven en de goedwillende Nederlanders van alle kleuren bedonderen, belazeren, dwarszitten, op hun donder slaan en voorliegen.

  Want dat was nog wel het fijnste van de demonstratie, Smekkies in alle smaken die gewoon een leuke middag hadden met elkaar. Blank, zwart, bruin, jong, oud en tussenin, samen genietend van een middagje in de zon op een grasveld zitten, in een ooit vrij land.

  Geliked door 2 people

  • william88805 zegt:

   Neem mij dan ook niet kwalijk dat ik een beetje strontziek word van figuren als wiliam88805 die medelijden zit te hebben met de politie “die het al druk zat heeft” ja, waarmee dan?
   **********
   Nee hoor, ik neem je niks kwalijk, ieder zn mening. En druk zat met het neerslaan van beeldenstormers in Hoorn bijvoorbeeld en tegen moslim terroristen en etc. Als rechts nou ook nog eens op de politie gaat inhakken welk verschil maken zij dan met dat islam/linkse tuig? Geen enkele. Problemen zoals moskeebezoek en knielende politie bij politieke manifestaties ondergraaft de neutraliteit vd politie (in uniform) Dit mag van mij wel zo spoedig mogelijk aangepakt worden. Volgens mij zijn daar ook bepaalde instructies voor maar worden blijkbaar niet gehandhaafd. Dit is een kwestie voor de politiek, schrijf er een brief over naar je vertegenwoordiger. En jij noemt het dan een divers feestje op dat maliveld maar ik zag toch andere beelden waar hoofdzakelijk autochtonen te zien waren. Dat links en allochtoon (zijn vaak hetzelfde) amper meedoen tegen de corona-dictatuur heeft een reden, namelijk dat hun agenda toch al wordt ingevuld, namelijk dat het westen door zn eigen beleid wordt gesloopt en de invoering van de nieuwe groene deal dat gelijk op gaat met deze grote reset. Dus laat rechts verstandig zijn, als de politie meermaals oproept om zich te verwijderen doe dat dan ook. En zo niet ga dan niet janken als je van het veld wordt verwijderd. Maar bovenal, laten wij niet dezelfde soort verwoestings-tactieken gaan toepassen zoals het ‘progressieve’ tuig dat doet. Verschil moet er namelijk zijn.

   Like

  • william88805 zegt:

   Ter aanvulling:
   Nanninga wijst erop dat wetsdienders die in uniform deelnemen aan gebedsdiensten van welke godsdienst dan ook de politiegedragscode ‘lifestyle-neutraliteit’ schenden. Deze stelt dat ‘zichtbare uiting van levensovertuiging en religie afbreuk doet aan de gezagsuitstraling, neutraliteit en veiligheid van de politiefunctie.’
   https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/05/annabel-nanninga-fvd-pakt-in-moskee-biddende-politieagenten-aan-geloof-wat-je-wil-maar-niet-in-uniform/

   Klik om toegang te krijgen tot 81547.pdf

   Like

 8. Julia zegt:

  Rutte beschuldigd doorgesnoven hooligans. Wat is dit voor een meest domme opmerkingen van een MP die nu toegeeft dat de Overheid de totale controle kwijt is en is overgegaan naar overdadig geweld tegenover normaal demonstrerende mensen, burgemeesters die opdracht gaven om bij BLM terughoudend te zijn weer de macht kwijt, een korpsleiding die het het bashen zat is tegenover de politie maar vergeet dat tussen die doorgesnoven hooligans agenten in burger waren (de foto’s en beelden zeggen genoeg, vaak dezelfde gezichten met oortjes in) die de escalatie bewust hebben aangewakkerd (korpsleiding moet zich kapot schamen) en Grapperhaus beweert dat het om verknipte beelden gaat. Conclusie doorgesnoven is blijkbaar de linkse politiek en over verknipt gesproken Grapperhaus loop niet eens wat te roepen maar pak als minister van Justitie en Veiligheid uw taak en uw plicht eens op en begin met een terdege onderzoek aan het onnodig geweld van uw gemaskerde helden die totaal onherkenbaar zijn doordat zij geen enkel rugnummer dragen en zonder gevolgen hun frustraties kunnen uiten op gewone burgers en een onderzoek waarom besloten is om anonieme politiemensen in te zetten duidelijk herkenbaar door dezelfde gezichten op verschillende beelden met oortjes. Remkes had niet het lef voor camera bij Hart van Nederland te reageren dus terdege uitleg dient van uw als verantwoordelijk minister te komen. Het is al diep treurig gesteld bij Justitie die duidelijk met twee maten meet waardoor de geloofwaardigheid en het vertrouwen in onze rechtstaat op losse schroeven staat.

  Like

 9. Bas zegt:

  Ook dat nog
  https://www.ad.nl/buitenland/verspreidingssnelheid-schiet-omhoog-in-duitsland-dit-is-niet-het-moment-om-te-feesten~a478627e/

  Verspreidingssnelheid schiet omhoog in Duitsland: ‘Dit is niet het moment om te feesten’

  De R-waarde van het coronavirus, de snelheid waarop het virus zich kan verspreiden, is opnieuw sterk gestegen in Duitsland en gaat van 1,79 naar 2,88. Dat blijkt uit de dagelijkse cijfers van het Robert Koch Instituut, zeg maar het Duitse RIVM. Het cijfer is gebaseerd op een gemiddelde van vier dagen en toont dat het virus nog niet onder controle is.

  ‘Ernstig waarschuwingssignaal’
  ,,Duitsland krijgt nu een eerste ernstig waarschuwingssignaal dat alle Europese landen eraan moet herinneren dat de Covid-19-epidemie elke gelegenheid zal benutten om haar kracht te herwinnen”, reageert viroloog Emmanuel André op Twitter.

  Like

 10. william88805 zegt:

  @#!!!%&!!
  https://nos.nl/artikel/2338608-den-haag-verbiedt-opnieuw-demonstratie-viruswaanzin.html
  Viruswaanzin zei dat dit keer geen dj’s zijn ingepland en dat het Malieveld “makkelijk” het aantal demonstranten aan kan, zelfs als rekening wordt gehouden met de anderhalvemeterregel.
  ******************
  Begint nou toch wel op te vallen dat de heersers bepaalde vooroordelen hebben!!
  @#!!!%&!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s