Drie doden: Opnieuw “islamistische” mesterreur in de buurt van Londen

Screenshot_3

(Vertaling: E.J. Bron)

“Psychisch zieke” Libanees

De achtergrond van de messentrekker van Reading viel niet te verbergen. Zondag gaven de autoriteiten toe: het ging opnieuw om terreur in naam van Allah. Zaterdagavond stak de Libanese “vluchteling” willekeurig op mensen in. Kort voor de daad was hij uit de gevangenis ontslagen. Er zou geen verband bestaan met de kort daarvoor gehouden “Black Lives Matter”-demonstratie.

Blick Oostenrijk

Net zoals al bij meerdere bloedige aanslagen in de afgelopen jaren was de dader, Khairi S. (foto), bekend bij de Britse autoriteiten. In het jaar 2019 wilde hij zelfs uitreizen naar Syrië. Tot zijn slachtoffers behoort James Furlong, een geliefde 36-jarige leraar geschiedenis en politiek. De politie kwalificeerde zondag de zinloze drievoudige moord als terreuraanslag. Er raakten meerde mensen gewond, drie van hen zwaar.

In bloedige roes op mensen ingestoken

De misdaad vond zaterdag korte tijd na het einde van een “Black Lives Matter”-demonstratie in het park Forbury Gardens in Reading plaats. De stad ligt ongeveer 70 kilometer ten westen van Londen. De dader schreeuwde om zich heen en viel mensen aan die in groepjes op het gras zaten te picknicken. Hij zou met zijn mes bij voorkeur in de hals en in het bovenlichaam van zijn slachtoffers gestoken hebben.

Meervoudig veroordeelde “islamist”

De dader zou al meerdere malen veroordeeld zijn, o.a. wegens een aanval op een politieagent. Hij zou onlangs wee ruit de gevangenis ontslagen zijn. Nog in begin februari ging een bij de politie bekende “islamist” met een mes op voorbijgangers los. Eind november vermoordde een voortijdig uit de gevangenis ontslagen “islamist” op de London Bridge drie voorbijgangers met een steekwapen.

Bron:
www.wochenblick.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", Barbarisme, Groot-Brittannië, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, Terrorisme, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

29 reacties op Drie doden: Opnieuw “islamistische” mesterreur in de buurt van Londen

 1. Cathja zegt:

  Natuurlijk….., hij is een ‘psychisch zieke man’. Om het voor ons aanvaardbaar te maken hebben ze nu deze term gekozen voor ‘verward persoon’. Nee, die grijs gedraaide plaat kon echt niet meer. Niemand trapte er nog in.
  Maar hier trap ik dus ook niet in, want het gaat om hetzelfde soort misdadiger als alle anderen. Verward, gestoord, psychisch gestoord, etc., het zijn allemaal allah-schreeuwers en ze hebben het op onschuldigen gemunt.
  Dus: het etiketje is niet meer nodig hoor. We weten toch wel dat dit het geïmporteerde volk is wat hier niet hoort, en wat moet opkrassen. We hebben al genoeg ellende van die lui gehad.

  Geliked door 5 people

 2. delamontagne zegt:

  De foto in artikel lijkt niet op die welke ik bij verschillende andere Sites zag, een “baby-face “!

  * * *
  James Furlong, leraar geschiedenis op een school in Wokingham was het eerste slachtoffer van de GEÏMPORTEERDE NIKSNUT, een islammer die nooit en te nimmer iets zal bijdragen om de welvaart in England omhoog te stuwen.
  Dergelijk tuigh wordt EU binnengelaten onder ’t mom van “SIELIG”, z.g.n. vluchtelingen die voor de barbaarsheid van hun land vluchten maar het wel naar EU meebrengen en praktiseren.


  DE LERAAR, als eerste vermoord;

  Moordenaar en broertje

  De moorden die z’n lieve broertje pleegde zijn niet waar, HET WAS ZELFVERDEDIGING [ tegen12 andere mensen, waarvan 3 vermoord en 9 andere zwaar gewond ! 1 ]


  De moordenaar mer z’, laptop en cannabis op zijn hotelkamer.
  ( Moet Europa niet nog meer van zulks waardeloos gevaarlijk volk importeren, kunnen er nog meer Europeanen worden vermoord…………..)

  Geliked door 3 people

 3. Jean zegt:

  Als een zwarte een blanke vermoord dan is er sprake van “psychisch gestoord”.
  Als een blanke zich verdedigd en zijn gezin beschermd is er sprake van “racisme”.
  Wat loopt er fout in ONZE westerse seculiere samenleving?????
  Is identiteit, nationaliteit, eigenheid & veiligheid beschermen een misdaad?

  Geliked door 6 people

  • Jade zegt:

   Wat loopt er fout???
   Wij zijn bij de grofvuil gezet door
   onze eigen regeringen ivm de NWO.

   Geliked door 2 people

  • Harry zegt:

   Het grootste probleem wordt veroorzaakt door de linkse landverraders en klootzakken !
   De werkelijkheid zetten ze gewoon om in iets dat in hun straatje past .
   Het wordt hoog tijd die groep aan te pakken , die kut moslims en zwarte aap-derivaten zijn zwak begaafd en kunnen het eigenlijk niet helpen .
   Althans volgens hun soort advocaten .

   Geliked door 2 people

   • Eppo zegt:

    Nou die VVD en nog wat Clubs halen Ze ook hier heen binnen .
    Denken er weer aan te verdienen haha tot nu toe alleen maar gekost en dito problematiek .
    Laat maar lekkers naar de kalote gaan dit Land en geen klauw voor uitsteken .

    Like

 4. Jan zegt:

  Een was een Amerikaan en de gehele pers zwijgt er over.

  Joe Ritchie-Bennett was one of three people killed Saturday in the terror attack.
  Police say they are still looking for a motive.

  The American media does not believe this is a story.
  Instead they’re still attacking President Trump over the thousands in attendance at his rally.
  ….
  https://www.thegatewaypundit.com/2020/06/libyan-islamist-murdered-us-citizen-reading-uk-mass-stabbing-attack-media-silent/

  Like

 5. Republikein zegt:

  Hier zijn nog meer leuke filmpjes.
  https://www.dailymail.co.uk/video/index.html

  Deze stond er niet bij.

  Geliked door 1 persoon

 6. Jules Vismale zegt:

  Die walgelijke messensteker was dus blijkbaar een “verward” persoon en geen terrorist????????

  Like

 7. Willem zegt:

  Hij verdedigde zich tegen 12 mensen en hij overwon, vermoorde 3 en verwonde 9 waarvan 3 ernstig. Dat noem ik nou eens een echte krijger, wat een vechtlust en verdedigings techniek, zelf geen schrammetje opgelopen. Een inspiratie voor zijn geloofsgenoten. Wat, nu, nog ontbreekt is een landelijke coordinatie van mede krijgers, maar ik denk dat daar ook wel aan gedacht wordt. Welke imam zal de generaal worden die de troepen leidt? Daar zal in de moskee wel een democratisch besluit over genomen worden in de komende 2 of 3 jaar.

  Geliked door 3 people

 8. Julia zegt:

  Ik vrees dat dit compleet uit de hand gaat lopen en straks de illegale wapenhandel hoogtij gaat vieren omdat de overheden haar burgers niet meer kan beschermen en alle macht over dat multi culti tuig kwijt is. Dan bestaat toch de kans dat veel burgers zichzelf gaan beschermen tegen dit massaal opkomend onheil. De schuldigen hieraan? daarvoor mogen overheden de handen in eigen boezem steken door het al jaren toelaten van duizenden migranten uit veilige landen en ze te knuffelen en weg te kijken.

  Like

 9. BigLJohn zegt:

  In vroeger dagen was er das Herrenvolk waarvoor wij moesten kruipen. Vandaag de dag is het nog veel en veel erger. Allerlei overheden vinden het nodig om ons te discrimineren ten gunste van barbaren uit Afrika en het midden Oosten. Zij zouden het nieuwe Herrenvolk moeten gaan worden waarvoor wij niet alleen moeten gaan kruipen, nee, zij staan ook toe dat wij met zijn allen opgeruimd gaan worden door die smerige moslims. Zelfs op kerkhoven en in allerlei registers zullen wij niet meer terug te vinden zijn….

  Geliked door 3 people

 10. Ben zegt:

  Geen woord over deze racistische aanval op autochtone Engelsen bij de NPO.

  Geliked door 2 people

 11. Eppo zegt:

  De Rest van de Familie halen die Haagse Hippies o.l.v. PvdA en VVD hier wel weer heen naar toe .
  Of zitten Ze al in Ter Apel ?
  De kolerezooi is toch voor een ander dan ziet je er geen 1Hippie of dienst .
  Maar daar moet je eerst zelf nog even achterkomen .
  maar ik steek ook geen klauw voor jou uit !

  Like

 12. Bas zegt:

  Misschien beelden neerzetten voor de vele slachtoffers van de izzl- terreuraanslagen in GB?

  https://www.breitbart.com/europe/2020/06/22/london-erect-statues-mass-migration/

  Londen zet standbeelden op ter gelegenheid van massamigratie

  Twee grote sculpturen die massamigratie vieren, worden volgend jaar in Londen onthuld, heeft The Guardian onthuld.

  Het werd maandag aangekondigd, op de tweede ‘Windrush Day’ in het VK die werken van kunstenaars Thomas J Price en Veronica Ryan in 2021 in de Londense wijk Hackney zal opzetten. Windrush Day herdenkt het begin van het moderne massamigratietijdperk in Groot-Brittannië in 1948, en werd in 2018 ingesteld nadat leden van die oorspronkelijke generatie naoorlogse migranten die werden gearresteerd, werden gedeporteerd vanwege overheidsfouten, wat een aanzienlijk schandaal veroorzaakte.

  Like

 13. Bas zegt:

  https://summit.news/2020/06/22/he-was-defending-himself-from-racist-uk-claims-brother-of-reading-terrorist-who-stabbed-three-people-to-death/
  .
  IMMIGRATIE Hij “verdedigde zichzelf” tegen “racistische” Britten claimde de broer van de terrorist die drie mensen doodgestoken

  De broer van de Libische vluchteling die zaterdagavond drie mensen doodstak in Reading, zei dat de terrorist zich alleen maar ‘verdedigde’ tegen ‘racistische landen’ zoals het VK.

  De 25-jarige Khairi Saadallah werd gearresteerd nadat hij rond 19.00 uur een vicieuze aanval had gepleegd op een groep mensen in een park, waarbij drie mensen om het leven kwamen en drie anderen gewond raakten terwijl hij hen in de nek stak.

  De autoriteiten concludeerden snel dat het incident een terroristische aanslag was en voerden later een inval en een gecontroleerde explosie uit bij de verdachte thuis.

  De broer van de terrorist reageerde echter op het nieuwsbericht op Facebook door te beweren dat zijn broer het slachtoffer was van ‘racisme’ en dat hij zichzelf alleen maar ‘verdedigde’ door drie mensen dood te steken.

  “Dit is niet waar. Khairi verdedigde zichzelf … racistische landen. Vrijheid voor mijn broer eerder !! ” beweerde Mo Saadallah.

  “We zijn geen terroristen (sic) en neuken Engeland”, postte hij later.

  De terrorist arriveerde in het VK en beweerde een toerist te zijn, maar claimde later asiel omdat zijn leven werd bedreigd door islamisten in Libië die het land overnamen nadat Hillary Clinton en Barack Obama toezicht hadden gehouden op de regimeverandering en de val van kolonel Gaddafi.

  Het Verenigd Koninkrijk heeft geen erg goede geschiedenis met Libische vluchtelingen.

  Salman Abedi werd in augustus 2014 door de Britse Royal Navy gered uit de burgeroorlog in Libië.

  Hij blies zichzelf op tijdens een Ariana Grande-concert in de Manchester Arena, waarbij 23 mensen omkwamen en 139 gewond raakten, meer dan de helft van hen kinderen.

  Like

 14. Bas zegt:

  Waar blijven de protesten?
  https://www.breitbart.com/europe/2020/06/23/three-murdered-in-an-english-park-where-are-the-protests/

  Delingpole: Drie mensen vermoord in een Engels park. Dus waar zijn de straatprotesten?

  Drie mensen zijn doodgestoken en een aantal anderen is ernstig gewond geraakt terwijl ze in een park in Reading, Engeland, zaten. OK – dus wanneer beginnen de protesten?

  Wanneer gaat het verontwaardigde Groot-Brittannië de straat op met zijn schreeuwerige borden en zijn boze gezangen om een ​​signaal af te geven aan de Britse regering dat genoeg genoeg is en dat er snel iets moet veranderen zodat dit soort verontwaardiging nooit meer voorkomt?

  Mijn gok is ergens tussen ‘gaat niet gebeuren’ en ‘nooit’.

  Ben ik de enige die dit raadselachtig vindt?

  Dit is wat me in verwarring brengt: George Floyd, de fijne heer die door de politie in Minneapolis werd vermoord, had ongetwijfeld veel uitstekende eigenschappen en verdiende zeker niet te sterven.

  Maar was zijn vreselijke moord echt minder walgelijk, schandalig of onrechtvaardig dan te zeggen, die van de drie dertigers die op een rustige zondagavond in een park bier dronken in de keel werden gestoken?

  Mijn suggestie zou zijn: waarschijnlijk niet. Maar het links-liberale establishment dat momenteel de politieke en sociale agenda in Groot-Brittannië (en daarbuiten) bepaalt, lijkt het daar niet mee eens te zijn.

  Like

 15. Bas zegt:


  Make England safe again
  Hij kwam als illegaal, maakte duidelijk dat hij Engeland haatte, was crimineel en uiteindelijk stak hij onschuldige blanke mensen dood.

  Like

 16. Bas zegt:


  Heerlijk, zwarte man veegt de vloer aan met khan

  Like

 17. Bas zegt:

  White lives matter, mag niet, na de moord op drie Engelse (homo)mannen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s