VIDEO Café Weltschmerz: In klimaatwetenschap is de academische vrijheid vrijwel verdwenen

 

Volgens de president van CLINTEL, professor Guus Berkhout, wordt het hoog tijd dat Academies van Wetenschappen wetenschappers gaan beschermen tegen de inmenging van politieke ideologieën.

Waar gaat het interview over? We zijn in het klimaatonderzoek een richting uitgegaan die de wetenschap onwaardig is. De belangen van wetenschap en politiek zijn sterk verstrengeld geraakt. Daardoor is waarheidsvinding al jaren niet meer het uitgangspunt. De geschiedenis zal dat de verantwoordelijke wetenschappers, bestuurders en politici zeer kwalijk nemen. Het gaat daarbij niet alleen om degenen die het kwaad hebben geïnitieerd, maar ook om hen die het hebben gefaciliteerd. CLINTEL waarschuwt dat op basis van onvolwassen wetenschappelijke modellen de wereld een onzinnig klimaatbeleid krijgt opgedrongen en dat in naam van de wetenschap de samenleving ernstig wordt ontwricht.

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Konkie”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Intellectuelen/academici", belangenverstrengeling, Censuur, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, klimaatfascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, verloedering, Wetenschap, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

2 reacties op VIDEO Café Weltschmerz: In klimaatwetenschap is de academische vrijheid vrijwel verdwenen

 1. Bas zegt:

  Iets anders

  De Britse Labour-partij liet Twitter-gebruikers verbijsterd achter toen het Vaderdag leek te vieren met een afbeelding van een zwart kind en een transgender-vader, waardoor sommigen in de war raakten en dachten dat de afbeelding in feite het stereotype van afwezige zwarte vaders versterkte.

  De coronaviruscrisis heeft ons eraan herinnerd hoe belangrijk het is om contact te maken met onze dierbaren. Fijne Vaderdag voor alle vaders en verzorgers die er zijn. #Gelukkige vaderdag

  Like

 2. BigLJohn zegt:

  Wie herinnert zich het volgende uit de geschiedenisboekjes van de lagere school. In die tijd dat – de wetenschap – en de Kerk zeker wisten dat de aarde plat was. En o wee degene die kon aantonen dat dit een misvatting c.q. een leugen was. Hij of zij kon voor de rechtbank gesleept worden en zware straffen gaan krijgen. Wat een gelijkenis met onze huidige tijd met zijn klimaatnonsens, E.U. ellende c.q. massa-immigratie en Coronagekte. De geschiedenis herhaalt zich omdat veel mensen zich aan machtsmisbruik schuldig maken. Velen blijven ook liever dom dan wijs. En zolang dat het geval is zal de geschiedenis zich blijven herhalen !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s