Geert Wilders over Kaag: “Geen Arafat-islam-terreur-lover als premier.”

Screenshot_2

(Door: Bart Reijmerink)

Geert Wilders is vrij duidelijk over Sigrid Kaag als premier: ‘Nee!’. Wilders walgt van de gedachte dat we straks een pro-Palestijnse lijsttrekker bij D66 zien. Iemand die ‘terreur-knuffelaar’ Arafat als een voorbeeld beschouwt. Geert Wilders is begonnen met de aanval op Kaag, en dat terwijl ze nog niet eens de officiële lijsttrekker is, dat belooft wat!  

Gisteravond laat begon de Twitter-tirade van Wilders, Kaag kan de volle laag van Wilders verwachten wanneer zij daadwerkelijk de lijsttrekker gaat worden van de kleine sociaal liberale partij.

Lees verder>>>
(h/t BertG.”)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Religie van de vrede", Bananenmonarchie Nederland, belangenverstrengeling, D66, Dhimmitude, Eurabië, Geert Wilders, gezond realisme, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, PVV, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op Geert Wilders over Kaag: “Geen Arafat-islam-terreur-lover als premier.”

 1. Peter zegt:

  Lekker verhuizen kaag,naar de Gaza

  Like

 2. bozeoudeman zegt:

  “Ook blijft het opmerkelijk dat ze van mening is dat D66 in staat zal zijn een premier te leveren. In alle peilingen staat D66 er niet bepaald goed voor.”
  Aldus de laatste zin in het artikel over Kaag.
  Hoezo opmerkelijk dat D66 de premier gaat leveren?
  Als de Dictators 66 de verkiezingen verliezen dan pleegt hun fuhrer Ollogren toch gewoon een staatsgreep, dat wilde ze in Amsterdam al doen dus waarom dus dan niet landelijk. Simpel toch! Met andere woorden de Demonen 66 hebben gelijk er hoeven geen verkiezingen te komen, want zij winnen sowieso met of zonder staatsgreep! Sieg Heil!

  Geliked door 4 people

  • BigLJohn zegt:

   bozeoudeman; Over dat Sieg Heil….Als Rutte weer eens op de TV komt zeg ik altijd; der Fuhrer komt weer op de TV. Alleen moet hij zijn retoriek nog aanpassen. Eerst moet hij conform zijn voorganger Hitler zijn retoriek rustig beginnen, en geleidelijk aan moet hij gaan schreeuwen. Waarom kreeg die fantastische Pim Fortuin de kogel en is er nog niemand die Rutte eens te grazen gaat nemen. Wat een rotwereld ! En voor mijn part mag hij Jesse Klaver, Rob Jetten en Kuzu ook een beurt geven.

   Like

 3. Rensk. zegt:

  Ze wordt het toch niet. Denk dat ze dat ook zelf wel weet. Tweede Kamer is ook goed voor madame. In ieder geval wat rustiger, want tante Tet word een dagje (met een flinke laag plamuur lijkt het nog wat) ouder plus verzekerd van maandelijkse inkomsten en eventueel wachtgeld. Ook weer onder de pannen op kosten van de belastingbetaler. Dat ¨gevaarlijke¨ reizen naar gevaarlijke gebieden begint ze intussen zat te worden. (haar woorden) Nou zo gevaarlijk waren haar reizen niet als je je goed inleest. Zolang je met geld en cadeautjes komt is de gevaarlijkheid nul.

  Like

  • Tineke zegt:

   ”Ze wordt het toch niet”

   Daar durf ik mijn hand niet voor in t vuur te steken.
   Ze zou de eerste vrouwelijke premier worden.
   En die peilingen worden wel weer opgeschroefd door ons aller peiler Maurice.
   Ze wordt niet gekozen ,ze wordt neergezet door de Bilderberggroep.

   Like

 4. Bob zegt:

  Met de subsidie aan extreme grpeperingen is
  al een terrosten staat.

  Like

 5. Jan zegt:

  Klokkenluider Yasser Jadallah: PA’s steelt op grote schaal van Internationale Organisaties

  https://www.israellycool.com/2020/06/22/must-watch-whistle-blower-reveals-pas-theft-of-funds-from-international-organizations/

  Geen nood, Kaag past bij

  Like

 6. Bas zegt:

  Ondertussen geschiedsvervalsing….
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/06/weg-met-ons-historici-deleten-vadertje-drees-uit-de-nationale-geschiedeniscanon-niet-divers-genoeg/

  Weg-met-ons-historici deleten vadertje Drees uit de nationale geschiedeniscanon: niet ‘divers’ genoeg

  Eén van de meest markante Nederlandse politici uit de twintigste eeuw is zojuist uit de Canon van Nederland gekieperd, een beknopt historisch overzicht van Nederland door de eeuwen heen. De oprichter van de verzorgingsstaat zoals we die nu kennen wordt geschrapt, omdat de canon ‘diverser’ moet.

  PvdA-leider Willem Drees was één van de langstregerende minister-president van Nederland: van 1948 tot 1958 hervormde hij Nederland naar het model van de Europese verzorgingsstaat – wat voor die tijd een behoorlijk vernieuwend concept was. Hij kreeg de bijnaam ‘vadertje Drees’ vanwege zijn alomgeprezen wijsheid, en stierf in 1988 als één van de meest gelauwerde vaderlandse politici ooit.

  Maar dat is allemaal niet genoeg voor de historici die de vernieuwde Canon van Nederland hebben vormgegeven. Daarin wordt de staatsman zonder pardon van z’n sokkel gekieperd. Vermoedelijke reden? Hij is nu eenmaal – om in de taal van de activisten te blijven die de academische wereld aan het overnemen zijn – een witte man. En als er één ding anno 2020 een garantie op de delete-knop is, dan is dat het wel. Uit De Telegraaf:

  Like

 7. Bas zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/06/de-politieke-treinramp-genaamd-sigrid-kaag-mede-ministers-coalitie-kamerleden-en-ambtenaren-haten-haar/

  De politieke treinramp genaamd Sigrid Kaag: mede-ministers, coalitie-Kamerleden en ambtenaren háten haar

  Het zou niet alleen een ramp voor Nederland zijn als D66 de grootste partij wordt en Sigrid Kaag premier van Nederland – maar ook de persoon Sigrid Kaag is uitermate ongeschikt voor het politieke handwerk dat komt kijken bij het zijn van minister-president. En dat heb ik niet zelf verzonnen, hè? Een naaste collega-minister, een coalitie-Kamerlid en een topambtenaar op haar eigen departement doen een boekje open over de wandelende pantsuit vol incompetentie genaamd Sigrid Kaag.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s