“Voorrang”. . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “rené“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, belangenverstrengeling, discriminatie, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Rotzakken, Rutte, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

17 reacties op “Voorrang”. . .

 1. Rene zegt:

  Want onze voorouders opgebouwd hebben word door uitvreters uit verre landen die hier heen komen opgesoupeerd zonder ook maar ooit iets bijgedragen te hebben. En dan gaan velen van deze parasieten ook nog op dievenpad. Ik was er gauw klaar mee ( uitzetten ) , en de grenzen potdicht – zo snel mogelijk..!!

  Geliked door 3 people

 2. hennieschwarz zegt:

  En na die 13.000 komen er weer 13.000.
  Kortom u mag uw kinderen gewoon in huis houden.
  Die komen pas aan de beurt als er geen woningen meer te geef zijn, want het fokt razendsnel aan en ook die kinderen krijgen denk ik voorrang.
  Kortom u mag belasting betalen en voor de rest, een tweede rang,s burger spelen.
  Vergeet niet weer Rutte te stemmen of die andere heerlijke ondemocratische cordon gluiperds.
  Succes.

  Geliked door 2 people

 3. Steven zegt:

  …En VOORRANG op het corona-vaccin!
  Dan hebben we die asieleisers wel even mooi te pakken hoor…

  Like

 4. Monalisa zegt:

  En blijf maar op deze kwal stemmen samen met D’66 GL CU CDA

  Geliked door 1 persoon

 5. Monalisa zegt:

  Sterke AEX krijgt 600 punten in zicht Het gaat weer goed met de aandelen de pensioen potten worden weer voller.

  Like

  • Monalisa zegt:

   Zolang die grenzen open blijven en er meer dan 100.000 hand ophouders/criminelen religieuze fanatici met een grote waffel erbij komen, elk jaar!!!!, in dit, alles gratis voor de vreemdeling landje! zie ik het niet goed komen!

   Like

  • Ben zegt:

   De beurzen gaan alleen omhoog door dat Centrale Banken met verzonnen geld de beurzen steunen.
   Gebakken lucht dat is onze economie.

   Like

 6. BertG. zegt:

  Afgelopen vrijdag 3 juli besloot rechter Hendrik Steenhuis in het MH17 (show)proces om geen enkel Russisch bewijsmateriaal toe te laten. Hij weigerde informatie van de Russische militaire inlichtingendienst, waarmee zou kunnen worden vastgesteld waar de BUK raket, waarmee de Maleisische Boeing op 17 juli 2014 zou zijn neergehaald, tussen 1987 en die datum stond opgesteld. De Nederlandse aanklagers hebben op voorhand besloten dat alleen de versie van het JIT (Joint Investigation Team) kan kloppen, namelijk dat die raket in opdracht van de regering in Moskou door Russische militairen zou zijn afgeschoten.

  Rusland heeft niet alleen bewijs dat die BUK raket, waarvan het serienummer bekend is, al tientallen jaren in het bezit was van het Oekraïense leger, maar ook dat het passagiersvliegtuig uit Amsterdam niet door zo’n luchtdoelraket, maar door twee Oekraïense gevechtsvliegtuigen werd neergeschoten.

  De Nederlandse rechtbank weigert dit bewijs toe te laten, hoewel op pagina 84 van het 279 pagina’s tellende Nederlandse onderzoeksrapport, dat in oktober 2015 werd gepubliceerd, staat te lezen dat ‘tijdens het onderzoek van het lichaam van de Eerste Officier (piloot) meer dan 120 objecten (vooral metalen fragmenten) werden gedetecteerd. De meerderheid van deze fragmenten werd in de linkerkant van de bovenste torso aangetroffen.’
  https://www.xandernieuws.net/uncategorized/amerikaanse-onderzoekshistoricus-mh17-proces-toont-aan-dat-nederlands-recht-totaal-corrupt-is/

  Geliked door 2 people

  • Cathja zegt:

   @BertG.

   Dat men geen bewijsmateriaal van de Russen accepteert, maakt duidelijk dat hiermee de échte onderste steen wel eens boven zou kunnen komen! Een steen die men in geen geval wil zien.
   Dit zaakje stinkt aan alle kanten. Al vanaf het moment dat het bekend werd gemaakt dat het vliegtuig neergeschoten was, en van verschillende kanten ‘bewijsmateriaal’ werd geleverd; iets wat nooit zo snel na een ramp mogelijk is.
   Ik denk dat men bewust geen BEWIJS wil hebben waardoor de waarheid aan het licht komt, maar men heeft een DADER nodig. Men wil geen ‘relatie’ met de Russen hebben en zal dan ook alles in het werk stellen om de leugens voort te zetten.

   Dat ze hiermee geen respect voor de slachtoffers en hun nabestaanden hebben, staat voor mij vast.
   Nederland moet zich DIEP, DIEP SCHAMEN vanwege dit wanbeleid!

   Geliked door 2 people

  • fleckie zegt:

   HET. vijandbeeld moet. blijven bestaan, MEN. kan/ mag immers niet beschikken over de ontelbare,(.miljarden waard zijnde , ). delfstoffen. !? Maar gelukkig zijn er BIJ de. EU. (Uit Oost- Europa ) , aangesloten landen, waaruit. ‘geput’ kan worden…….<~<~<~<~<~<~<

   Like

 7. Orelius zegt:

  KIJK ALLEMAAL OP REVOLUTIONAIR ONLINE. DAAR ZIE
  WAT ZE ALLEMAAL FLIKKEN.

  Like

 8. BertG. zegt:

  13.000 maar?
  De bouw ligt al een tijdje stil en elke week komen er zo’n 300-500 binnen.

  Like

 9. Hovawart zegt:

  Ik heb in Rutte altijd al een pragmaticus gezien, iemand die feiten zakelijk beoordeelt en op basis daarvan eventuele problemen praktisch oplost of omzeilt, zelfs een fikse reeks leugentjes om bestwil past bij zijn politieke stijl. De pragmatische theorie van de waarheid die stelt dat een opvatting waar is als het in de praktijk werkt. Waarheid wordt dus gedefinieerd in termen van praktisch nut en maatschappelijk voordeel. Waarheid is dus iets dat niet vaststaat, maar mee-evolueert (een rekbaar begrip) met de inzichten van de politiek en de goedgelovigheid van de samenleving.
  Je zou de VVD’er zelfs een aficionado van het Fallibilisme kunnen noemen, maar dan niet in de gebruikelijke betekenis van het woord, een meer EU-gerichte interpretatie als u wilt……………

  Like

 10. Yvonne zegt:

  Ik wacht verdulleme al 12 jaar op een ander huis !!! Ik stond pas op plek 1 en vlak voor sluiting inschrijftijd was ik naar nummer 2 gezakt, woest ben ik
  Ik laat een 4 kamer woning achter met 2 tuinen als ik onkruid heb verwijderd staat het er de volgende dag weer
  Ik wil terug naar een appartement ik zoek al jaren

  Like

  • BertG. zegt:

   Zijn er geen senioren woningen bij jou in de buurt.
   Vanaf je 55ste kan je je hier voor inschrijven.
   Daar stoppen ze nooit een allochtoon of jongeren in.
   Of wil je perse in een grote flat wonen tussen 100den andere ergens op de 9 verdieping.

   Like

 11. koddebeier zegt:

  En nog stemt dat labiele nep liberale volk op hem !!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s